ברוכה הבאה!!! תעשי פה חיים! ליהי :)
T the Girl of Love New member 28/7/05 #125 למנויי ידיעות אחרונות יש הנחה../images/Emo140.gif 19.90...,סבתא שלי נתנה לי שובר שכזה..אז היום בערב אני אלך לראום אם יש את היומן ואם כדאי אני אקנה,למרות שאני כמעט בטוחה שכן.. :]
למנויי ידיעות אחרונות יש הנחה../images/Emo140.gif 19.90...,סבתא שלי נתנה לי שובר שכזה..אז היום בערב אני אלך לראום אם יש את היומן ואם כדאי אני אקנה,למרות שאני כמעט בטוחה שכן.. :]
B ba r2 0 1 0 New member 28/7/05 #126 ../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
T the Girl of Love New member 28/7/05 #127 תודה... ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif
ש שרון מסיקה New member 28/7/05 #129 ../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אני סתם קוראת פה ולא מגיבה.. בא לי להצטרף אתם נשמעים לי ממש חמודים תקבלותי? חח איזה פאדיחות אני חדשה כזה לא מכירה אפחד..
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אני סתם קוראת פה ולא מגיבה.. בא לי להצטרף אתם נשמעים לי ממש חמודים תקבלותי? חח איזה פאדיחות אני חדשה כזה לא מכירה אפחד..
T the Girl of Love New member 28/7/05 #134 ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני הדר..
T TaLuSh the MaMuSh New member 28/7/05 #136 שרונוש?!?!?!?!?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif חח את בטח לא זוכרת אותי.........אבל אני זוכרת אותך כמה זמן לא ראיתי את הכינוי שלך.......
שרונוש?!?!?!?!?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif חח את בטח לא זוכרת אותי.........אבל אני זוכרת אותך כמה זמן לא ראיתי את הכינוי שלך.......
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 28/7/05 #135 שלום לכ-ו-ל-ם!! הייוש!! אני חדשה בפורום ואני חולה על השמינייה... השחקנים מתארחים לפעמים בפורום?!
T TaLuSh the MaMuSh New member 28/7/05 #138 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ותשובה לשאלתך: השחקנים לא מתרחים בפורום הזה, מפני שזה לא הפורום הרשמי ואין לתפוז את היכולת {ואת האישור} להביא לפה לאירוחים את השחקנים. מה גם שמותר להם לכתוב רק בפורום הרשמי- שהוא הפורום שנמצא באתר ערוץ הילדים. ברוכה הבאה, ותהני
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ותשובה לשאלתך: השחקנים לא מתרחים בפורום הזה, מפני שזה לא הפורום הרשמי ואין לתפוז את היכולת {ואת האישור} להביא לפה לאירוחים את השחקנים. מה גם שמותר להם לכתוב רק בפורום הרשמי- שהוא הפורום שנמצא באתר ערוץ הילדים. ברוכה הבאה, ותהני
T TaLuSh the MaMuSh New member 28/7/05 #140 וד"א, בתחילת הסדרה הייתה כותבת פה מאיה קורן {הלוא היא רותם בשמיניה} אבל מערוץ הילדים אמרו שהיא לא יכולה לכתוב פה בפורום אלא רק בפורום שלהם כי זה פורום מתחרה.....
וד"א, בתחילת הסדרה הייתה כותבת פה מאיה קורן {הלוא היא רותם בשמיניה} אבל מערוץ הילדים אמרו שהיא לא יכולה לכתוב פה בפורום אלא רק בפורום שלהם כי זה פורום מתחרה.....
מ מ ו ר י א ל ו ש New member 28/7/05 #137 שלום ל-כ-ו-ל-ם! הייוש!!! אני חדשה בפורום, ואני (מקווה שכמוכם) חולה על השמינייה!!