שרשור חדשים

elad2419

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה.. אבל יש לי בקשה דחופה! תוכלו להביא לי תמונות נדירות ויפות של בן בן?

natalie48

New member
שלום לכולם!!

אני חדשה בפורום הזה אני בדרך כלל בפורום ראש גדול השמינייה זה גם יפה וראיתי כמה פרקים אצל חברות שלי אבל מי זו מאיה קורן? את מי היא משחקת ?? ומישהו יכול לשלוח לי תמונה שלה.... תודה!!

חדשה../images/Emo42.gif

לא ממש... אני לא כתוב פה הרבה. רק קצת... שחקנית אהובה מהשמיניה - הילי ילון... ולא רק בגלל שיש לנו אותו שם
יש לה עיניים ממש יפות
נכון
וגם בגלל שלי ולאיה (הדמות שהיא מגלמת) יש הרבה במשותף (כמו זה ששנינו תולעות ספרים... או זה שלשנינו יש אחים תאומים (טוב אין לי ממש אח תאום... אנחנו שלישייה. יש לי אח תאום ואחות תאומה
קטעים הא
) טוב מקווה להשתלב

nitzan 89

New member
מי חדש יותר ממני../images/Emo35.gif

הי
אני ניצן לוי,ואני חולת השמיניה. מה יקרה לאדם
אמאל'הה
ובקשר לזה שגיורא אמר:"לא כל הדמויות ישרדו את העונה הראשונה". הכוונה ליעל. כי אדם שרד את העונה הראשונה.בסיום העונה הלב שלו דפק.זאת אומרת-הוא שרד.אז לזה זה לא קשור
בקשר לעמוס ודדי-זה לא הגיוני שהוא חזר בזמן.בגלל שאם הוא חזר,אז הוא נראה צעיר יותר,ואבנר מכיר אותו מצעירותו. חוץ-מזה גם הרשע הזה ששכחתי את שמו,היה מכיר אותו שהוא פרץ למעבדה,כי הם גם הכירו.

חדשה ../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

ממצב כולם?=] אני חדשה קוראים לי ספיר ואני בת 15 דרך אגב שברתי תיד תגידו לי מזל טוב=]

Super Chuly

New member
ברוכה הבאה!

קודם תעשי פה חיים! שנית- מאיה קורן משחקת בסדרה את רותם. הנה תמונה שלה. ליהי :)

גלגולה14

New member
היי!

אז ככה: ברוכה הבאה לפורום!!!
אני גלית ואני בת 14 וחצי
בקשר לאדם הוא לא ימות את צודקת,לדעתי הוא פשוט יאבד את הזיכרון. ובקשר לדדי-עמוס את טועה לדעתי.זה כמו שנגיד על איה וניני(מאיה ויונתן) כשהם עברו את השינוי בטורבו טיים אף אחד לא זיהה אותם ולא ידע שהם בעצם מאיה ויונתן.

גלגולה14

New member
ברוכה הבאה!

השתלבות מהירה!!! אני גלית ואני בת 14 וחצי. לא נראה לי שצריך להגיד לך מזל טוב אז אני יגיד לך החלמה מהירה!

h a s

New member
באמת??

אז קודם כל ברוכה הבאה אני חנה ומזל טוב אני גם שברתי את היד אבל שנה שעברה ולפני שנתיים פעמיים את אותה היד.

ba r2 0 1 0

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני בר בן 14.5... תהני בפורום החלמה מהירה או מזל טוב! איך שתרצי...! חח

למעלה