שיר השבוע שיר(י) השבוע של ג'ניפר: שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר:
Q QueIronia New member 3/12/05 #1 ../images/Emo26.gifשיר השבוע../images/Emo70.gif שיר(י) השבוע של ג'ניפר: שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר:
Q QueIronia New member 3/12/05 #2 שלי../images/Emo26.gif שיר(י) השבוע של ג'ניפר: אין... שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר: Pieces Of A Dream - Anastacia Get Your Number - Mariah Carey feat. Jermaine Dupri נ.ב. I Don't Care של ריקי מרטין נשמע הרבה יותר טוב בגרסא הספרדית (Que Mas Da)
שלי../images/Emo26.gif שיר(י) השבוע של ג'ניפר: אין... שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר: Pieces Of A Dream - Anastacia Get Your Number - Mariah Carey feat. Jermaine Dupri נ.ב. I Don't Care של ריקי מרטין נשמע הרבה יותר טוב בגרסא הספרדית (Que Mas Da)
° °•°B®onX Girl°•° New member 3/12/05 #3 |יד|../images/Emo26.gif של ג'ניפר WAITING FOR TONIGHT חרשתי על השבוע של ON THE 6 ופאשוט השארתי אותו שניים על השיר הזה לא של ג'ניפר ממ..אני לא שומעת כלכ ך שירים לא של ג'ניפר חעחע
|יד|../images/Emo26.gif של ג'ניפר WAITING FOR TONIGHT חרשתי על השבוע של ON THE 6 ופאשוט השארתי אותו שניים על השיר הזה לא של ג'ניפר ממ..אני לא שומעת כלכ ך שירים לא של ג'ניפר חעחע
מ מיסטר זנגביל New member 3/12/05 #4 אני ../images/Emo27.gif של ג'ניפר: נגיד ש IGBA לא של ג'ניפר: אממ CELINE DION- BECAUSE YOU LOVED ME
O oren456 New member 3/12/05 #5 שלי שיר(י) השבוע של ג'ניפר: JFTB שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר: Fabrizio Faniello-i'm in love אלון דה לוקו- אור.
שלי שיר(י) השבוע של ג'ניפר: JFTB שיר(י) השבוע לא של ג'ניפר: Fabrizio Faniello-i'm in love אלון דה לוקו- אור.
ח חדש123 New member 4/12/05 #6 עונה של ג'ניפר-ריברט חרשתי עליו ר-צ-ח לא של ג'ניפר-שירי מימון כמה פעמים! איזה מלכה!