שווה להכנס

Alexco

New member
מי ידווח על פיגועים!?

אתה חי בבועה!?!?
מדווחים על פיגועים, לאף אחד אין בעיה לגשת למידע על פיגועים.
מי יעשה מאמצים שכל מה שקורה פה ייפסק? זה התפקיד של הממשלה, אם אני לא טועה.
מי יספר לעולם מה הערבים לומדים בבית הספר? תנועות ששמות להם את זה למטרה. בצלם היא תנועה עם מטרה אחרת. לא כל התנועות בעולם מתעסקות בכל הנושאים בעולם. לכל תנועה יש תפקיד אחר.
את הצד שמנגד? בצלם שומרים על זכויות אדם, וזה לא עניין של צדדים, אלא של מוסר. זה שהם "הצד שמנגד" לא אומר שאנחנו יכולים לפגוע להם בכל זכויות האדם, כי אחר כך אותם חיילים חוזרים לישראל כשהם רגילים לאותה התנהגות לא מוסרית, ואנחנו רואים את זה על החברה הישראלית.

master simon

New member
ואגב קישור לארגון "הישראלי" הזה

אפשר למצוא באתר הרשות: http://www.pna.org/ מעניין למה... ולענייננו- מי מדווח על פיגועים חוץ מישראל עצמה? תאמין לי שהרשות הפלסתינית לא צריכה שום עזרה מארגונים "ישראלים" במאבק ההסברה שלה היא עושה את זה מספיק טוב בעצמה יחד עם כל השקרים שהיא מציגה מי יעשה שכל מה שקורה פה ייפסק? לא רק ממשלת ישראל יכולה כי לא רק היא קשורה לזה מישהו צריך ללחוץ שלא לומר לאיים על הערבים שיפסיקו עם זה אבל את אף אחד זה לא כל מעניין מה המטרה של בצלם בעצם חוץ מלהכפיש את ישראל? ואם אתה אומר שבצלם שומרים על זכויות אזרח למה הם שותקים בכל פעם שערפאת מבצע חיסול ממוקד של חשודים כמש"תפים עם ישראל? למה הם שותקים כשהם רואים בבירור לאן הולך הכסף שערפאת מקבל? למה הם שותקים שכל העולם כבר יודע שערפאת הוא רוצח וארכי טרוריסט? למה הם שותקים כשכל העולם יודע שהרשות מושחתת וישות טרוריסטית?

Alexco

New member
מה הקשר ???

אני אביא לך את איך שבצלם מגדירים את עצמם: בצלם הוא ארגון זכויות אדם שהוקם בשנת 1989 במטרה להיאבק בהפרות זכויות האדם בשטחים ולהביאן לידיעת קובעי המדיניות והציבור הרחב. ממצאי בצלם מבוססים על עבודת שטח ותחקירים עצמאיים וכן על מקורות רשמיים, עתונות, ונתוני ארגוני זכויות אדם ישראליים, פלסטיניים ובינלאומיים. בצלם ממומן מתרומות של קרנות ושל יחידים. עכשיו תגיד לי מה לא בסדר בדו"חות שלהם, ואם הם לא ממלאים את התפקיד שלשמו הם קמו...

master simon

New member
בוא אני אגיד לך

נגד מקרים כאלה: רעולי פנים ירו בתושב ג'נין שנחשד בסיוע לישראל תושב ג`נין נורה אחר הצהריים על ידי רעולי פנים ונפצע קשה. הפצוע נחשד בשיתוף פעולה עם ישראל. הארגון פועל? אני לא כל כך בטוח... מדוע בכל דוחות בצלם רק ישראל יוצאת אשמה והפלסתינים הנאורים נקיים?

כל אירגון הומוניסטי הוא אנטישמי

נאצי שונא ישראל וכמובן שכך, שהוא אירגון טרור יהודי שרוצה לגרש את כל הערבים שחיים במדינה ולכונן מדינת הלכה הוא אירגון נהדר שצריך לברך אותו והוא צריך לקבל תמיכה כספית ממשלת ישראל. אל תשנא את אלה שחושבים אחרת ממך. אחרת כולם ישנאו אותך.

master simon

New member
אני שונא רק את מי

ששונא אותי כמו במקרה האו"ם שהיה שותף בחטיפת החיילים אני כל שונא הנאצים שעזרו להם שהייתי מסוגל לירות בהם לעומת העמדה שלך (כנראה) שאתה מעדיף לא רק לסלוח להם אלא להביא עוד חיילי או"ם והפעם לקו הגבול עם הפלשתינים מה לא הספיק לך מה שהם עשו בלבנון?

למעלה