שווה להכנס

Alexco

New member
../images/Emo26.gif שווה להכנס ../images/Emo36.gif

אני יודע שבעבר התווכחתי על דפי פורום זה עם ענבר, והוא טען בפניי ש"מבצע חומת מגן היה דבר חיובי מאוד" או משהו בסגנון. אתמול חילקו לי חוברת של 35 עמודים, דו"ח של בצלם על חומת מגן. סיכמתי אותה ל 6 עמודים ב WORD כדי להפיץ את הקובץ באינטרנט. בבקשה קראו את זה, כדי לדעת עוד על אותו מבצע.

EverMan

New member
אלכס , המהות של חומת מגן

הייתה נכונה. הביצוע שלו לא היה מושלם - וכמו כל לחימה בשטח בנוי - גם שם היו "פאשלות" וכמה פעולות של הצבא שלא היו בסדר. בסה"כ- המבצע היה נכון.

Alexco

New member
אני מקווה שקראת את הדו"ח

ועוד יותר מקווה שגם לחצת על הקישורית ונכנסת לראות את הדו"ח המלא, ממנו החסרתי עדויות רבות לנוחות הקוראים. המהות שלו הייתה נכונה? ה"פאשלות" האלה, שאתה מדבר עליהם כמו על איחור של אוטובוס, קרו בגלל "המהות" של המבצע. מכבסת המילים של הפאשלות והלא-מושלם לא שקולות לנזק האדיר שגרמה ישראל. שלא לדבר על זה שכל משרדי הרשות ומנגוני הבטחון שלה נחרבו לגמרי, וזאת הסיבה שעכשיו אבו מאזן צריך לעשות משא ומתן עם החמאס במקום להילחם נגדו. אם לא קראת את הדו"ח, אז אני מבקש ממך לקרוא אותו. הוא לא ארוך והגופן גדול. אני מתנצל אם קראת, אבל זה פשוט לא נשמע ככה מההודעה שלך.

EverMan

New member
עוד לא יצא לי אלכס בעיקר

בגלל שאני בלחץ מטורף של בגרויות עכשיו. מהות המבצע היא הדבר הנכון. ישראל גרמה נזק ואלו היו החלטות קלוקלות של המבצע , לא מהות המבצע או מטרתו.

Alexco

New member
ענבר

אם תקרא את הדו"ח, ובעיקר את המלא, תבין שאתה טועה. מצטער שאין לי תגובה ארוכה יותר, פשוט חבל לי לצטט ממשהו שכבר שמתי אליו לינק...

master simon

New member
אכן מבצע חומת מגן גרם לנזק אדיר

לטרור!!! ואלא אם כן אתה תומך בטרור אז אתה אמור לשמוח על כך בקרווב מאד הצבא יצטרך לצאת לחומת מגן2 רק שהפעם צריך להכנס מבלי לחשוב פעמיים כי בפעם הראשונה לא עשינו אפילו חצי מהעבודה

יוֹאב

New member
נזק אדיר לטרור?

פשש...בטח זו הסיבה שהיום אנחנו יכולים לנסוע בשקט בתחבורה ציבורית.. אתה תמים או מסומם? אחד מהשניים

master simon

New member
לא הבנת כלום מה?

לכן כתבתי שצריך לעשות חומת מגן רצינית הרבה יותר!! וזה שכתבתי נזק אדיר לטרור לא אומר שהטרור הושמד (אני לא מאמין שאני צריך לדבר אליך כמו לילד בן 5) יש הבדל בין נזק אדיר להשמדה מוחלטת של הטרור שאם מדינת ישראל חפצה בכך היא יכולה לעשות את זה

master simon

New member
ראיתי ראיתי

שתגדל אתה תבין שלא הכל בחיים זה שחור ולבן בצלם הוא ארגון פרו פלסטיני שיודע רק לגנות את צה"ל ראית אותו פעם מגנה פיגועים? כי אני לא אם בוצעו שם פשעים היינו יודעים מזה בינתיים אני מעדיף לסמוך על הצבא שלי מעל איזה ארגון מפוקפק שמתיימר להיות מבין בזכויות האזרח אבל כמו שהוא מבין בזכויות האזרח עדיף שישתוק

Alexco

New member
אני אצטט לך מתוך אותה חוברת

זה קטע שהורדתי בדו"ח המקוטע שלי, כי זה לא היה רלוונטי: "הפיגועים הקשים שגרמו למותם ופציעתם של מאות ישראלים, בהם ילדים רבים, חותרים תחת כל כלל מוסרי, משפטי ואנושי. מחובתה של ישראל לפעול נגד התקפות על אזרחים חפים מפשע." ואם אתה לא מאמין לי, יש למעלה (בדו"ח החלקי) לינק לדו"ח המלא... ולבצלם יש הרבה קבלות בנוגע לזכויות אדם. הם מוכרים כבר על ידי כולם בלי יוצא מן הכלל כמידע נכון ובדוק.

master simon

New member
האם הם תוקפים

את ארגוני הרצח במידה שווה כשם שהם תוקפים את ישראל? למה הם לא עושים כלום נגד ארגוני הרצח הערבים? ולא רק ארגוני הרצח בישראל אלא בכלל כל העולם כמו שאמרת 6 עמודים של תקיפת ישראל ה"פושעת" ולעומתם משפט וחצי ככה בין השורות שאפילו לא מגנה את הרוצחים חד משמעית

master simon

New member
ליידע את העולם

ליידע את בית הדין הבינלאומי לפשעי מלחמה להכיר בנפגעי טרור לעורר את אירופה בקשר למה שקורה פה לבדוק את ההסתה ברשות הפלסתינית ובטלויזיה הערבית! (כן כל הערבים כולל הטלויזיה המצרית ירדנית וכד') לבדוק את זכויות האזרח במדינות הערביות (לדוגמא מה עושים ל"חשוד" בשיתוף פעולה עם ישראל) לבדוק לאן הכסף שמגיע מהעולם לרשות הולך לבדוק האם יש שחיתויות ברשות יש עוד מלא דברים אם הם יעשו את זה ורק אם זה יקרה הם יחשבו מבחינתי כארגון למען זכויות האזרח ולא לארגון אנטישמי

אין מה להגיד. בימין הקיצוני

כל אדם שחושב אחרת הוא אנטישמי שונא ישראל. פשוט לא יאומן.

master simon

New member
זהו?

זה מה שיש לך להגיד? אתה בטח מאלה שרוצים להביא לפה משקיפים "אובייקטיבים" מהא"ום אחרי מה שהם עשו לנ בלבנון עם חטיפת שלושת החיילים אובייקטיבים הם לא תגיב למה שאמרתי בבקשה ואם אין לך מה להגיד אז שמור על זכות השתיקה

Alexco

New member
אני אסביר לך מדוע מה שאתה אומר

הוא מטופש. בצלם הוא מרכז מידע ישראלי לזכויות אדם בשטחים, שמדווח על הפרות זכויות האדם שמבצעת ישראל בפלסטינים. כולם מדווחים על הפיגועים, ויודעים על הפיגועים, אבל על מה שאנחנו עושים בשטחים כמעט אף אחד לא יודע כמעט כלום. ולכן יש את בצלם. כמו ש4 אמהות לא הפגינו למען מחזור, אין סיבה שבצלם יכינו דו"ח על פיגועים, פשוט כי זאת לא מטרת הארגון.

master simon

New member
אז מי כן ידווח על פיוגעים?

אנשים נרצחים פה על חינם ולאף אחד לא אכפת (בטח שלא לאירופאים) אז מי כן יעשה מאמצים שכל מה שקורה פה ייפסק? מה ילך לעולם ויספר לו מה הערבים לומדים בבית ספר? אתם רק מחזקים את הצד שכנגד

למעלה