A Radcliffe
New member
אני!
אסואציאציות מיקה- צביקה פיקה.............. ואביו ברוחנים עוזי אוסבורון שמפחיד אותי בלילה בMTV!!!!!!!!! ליאורה- ... אדם- בוגדני במקצת..... אבי- טואשי דורון- דור אלון בחור פז רוברטו- איטליה העוזר של רוברטו- אסתי המכוערת ואבא שלה אלביס, רוזנטל והאשה המסתורית שהפסדתי בזמן האחרון..... לילי- פוטר.... ז"ל..... ג'יימס פוטר ז"ל............לילי גרינט לשעבר וג'יימס גרינט! איה- איזה עיר כבש יהושוע?
אי!!!!!! משוואות < > = מי יותר שווה איה-נטשה-איזה היא סתם ונטשה חסרת אופי ומציירת יפה רק דברים שכרוכים המוות.... מי יותר חכם אבי-דורי-אבימתלהב מרמת הPH ודורי....... יודע לעשות את עצמו מתעלף ואחר כך להגיד הפוך מצויין! אבל אין לי מושג... ניני! מי משחקת יותר טוב מיקה-רוני-מיקה..... סוף סוף אני החלטית! מי אוהב את איה יותר אדם-ניני-ניני תוכנית יותר שווה הילדים מגבעת נפוליאון-השמינייה-השמינייה... בילדים מגבעת נפוליאון יש ילד שעושה לי סיוטים! אבל גם בלי קשר...
אסואציאציות מיקה- צביקה פיקה.............. ואביו ברוחנים עוזי אוסבורון שמפחיד אותי בלילה בMTV!!!!!!!!! ליאורה- ... אדם- בוגדני במקצת..... אבי- טואשי דורון- דור אלון בחור פז רוברטו- איטליה העוזר של רוברטו- אסתי המכוערת ואבא שלה אלביס, רוזנטל והאשה המסתורית שהפסדתי בזמן האחרון..... לילי- פוטר.... ז"ל..... ג'יימס פוטר ז"ל............לילי גרינט לשעבר וג'יימס גרינט! איה- איזה עיר כבש יהושוע?