שאלון

../images/Emo203.gifעונה

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וטישירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?הזאת
לאן היית רוצה לחזור?נממ אולי לתקופת הגן איפה נולד? (בית חולים)אסף הרופא
ובאיזו עיר?צריפין[או צריפים?]
כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד מאוד
יש לך חברים עוד מהגן?אכן! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?נממ אף חוויה אני חושבת והכי טובה?כול השאר
שמח על זה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?ממש לא היית מאוהב?ברור
חווית אהבה נכזבת?לא
בתול?כן אוהב את עצמך?יס
מה היית משנה בך?נממ רק תכונה אחת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?WTF?
כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?4
ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:סתם היו לי היום צילומים לבת מצווה והצטלמתי ליד הקניון באיזה איזור והיה שם טונות ערסים והם התחילו לשרוק לי והכל
דבר לא נחמד שקרה לך היום:נממ הכל היה נחמד
מתי התעוררת היום?9 ורבע גובה:1.57 נראהלי משקל:אינלי מושג
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?לא קיבלתי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?-- הפאדיחה הגדולה של החיים:נממ הייתי במי שחלם עם חברה,וכשהיה הפסקה הלכתי לקנות שתייה ונתקעתי בטעות בקיר וצילמו את זה לטלויזיה
באיזה ארצות ביקרת?נממ טורקיה ויוון
מה התיכנונים שלך לפסח?המון שופינג
,להיפגש עם ה-D.J הזה,ולסגור דברים אחרונים לקראת הבת מצווהD: מה תעשה מחר?אלך לבצפר,לצערי
מאוהב?יס
דלוק על מישהו?אכן:p אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?נממ אם היית ממש מאוהבת בו אז אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת ממנו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?נממ אולי מנתקת קשר אני חושבת[רק אם "השינויים" האלה לא לטעמי] זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם
רוק או פופ?רוק
רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון
לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?שניהם
התכתבות או שיחת טלפון?שיחה בטלפון קצת יותר נוח להיות נבוך או להיות קול?להיות קול
לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן

Ligeiro

New member
../images/Emo42.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס אחד :p התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כרגע לאן היית רוצה לחזור? לשומקום איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? לא אוהב את עצמך? משתדל מה היית משנה בך? גובה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3-4 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שומדבר, רק בוקר דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? לפני שעה ככה גובה: מזה משנה :X משקל: 52 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? לא זוכר הפאדיחה הגדולה של החיים: אין לי מושג באיזה ארצות ביקרת? הולנד, אנגליה, הודו, טורקיה (נחשב? :p), מצריים (נחשב? :p) מה התיכנונים שלך לפסח? אין לי כאלה מה תעשה מחר? בית-ספר, אולי חדר כוש, אלמד לתיאוריה. מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? בועט בו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתק זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע.. אבל כשקר אז ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? קול[?] לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

qtgirl

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo152.gif../images/Emo151.gif

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? חולצה כתומה שקניתי בתל אביב התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה.. (יב') לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום... איפה נולד? (בית חולים) מאיר ובאיזו עיר? כפ"ס כמה פעמים עברת דירה? בחיים לא עברתי :/ אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? יש לי ידיד רחוק שמדי פעם מתראים אבל חברים קרובים לא... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? בחינות בגרות... והכי טובה? החבר שלי שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? התאומות אולסן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את העור בידיים והריסים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אמממ לא זוכרת דבר לא נחמד שקרה לך היום: כנ"ל מתי התעוררת היום? ב12 גובה: 165 משקל:55 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בכיתה ו' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: שפכתי קולה במקדונלדס... באיזה ארצות ביקרת? הרבה אין לי כוח לפרט מה התיכנונים שלך לפסח? עבודות גמר... :/// מה תעשה מחר? כנ"ל מאוהב? כן דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? נערף זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו

z u z i

New member
-עונה-

פריט הלבוש האהוב עליך? גופייה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשהייתי בגן עשינו חיים.. לאן היית רוצה לחזור? לתקופת הגן (אבל רק לשבוע..) איפה נולד? (בית חולים) בית חולים צפת ובאיזו עיר? צפת כנראה כמה פעמים עברת דירה? 1, בגיל שנה (וגם אז זה היה בתוך הקיבוץ) אוהב את המקום שאתה גר בו? ברור! יש לך חברים עוד מהגן? כן, החברים הכי טובים! עומרי, שחף, אור, עידו מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא זוכרת והכי טובה? כנ"ל שמח על זה? --- היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן
חווית אהבה נכזבת? כן
בתול? יאפ אוהב את עצמך? אני בסדר עם עצמי.. מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גם וגם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? ?!?!?! כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? שלוש ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: טקס תה (פחח אל תשאלו. אבל היה נחמד) דבר לא נחמד שקרה לך היום: היה לי קר מתי התעוררת היום? עשר וחצי גובה: לא יודעת משקל: לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מי זוכר?! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: היו לי הרבה באיזה ארצות ביקרת? צרפת (פעמיים) וחוף השנהב. מה התיכנונים שלך לפסח? אוהו - יש מלא!! הולך להיות שמייח! מה תעשה מחר? אלך לבצפר
מאוהב? כן.. דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יכול להיות. תלוי בכמה קטן. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו אם הוא היה חבר שלי/עוזבת אותו אם היא היתה חברה שלי. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מקבלת אותו/אותה כמו שהוא/היא זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? גם וגם. תלוי עם מי התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? חחחח קול לבכות או לצחוק? לצחוק
גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

ester6

New member
עונה../images/Emo205.gif

פריט הלבוש האהוב עליך
יש הרבה.. אבל יש סוודר תכלת אחד שאני ממש אוהבת..
התקופה הכי אהובה עליך בחיים
הגן..
לאן היית רוצה לחזור? לתקופת הגן או להתחלת היסודי ולהתחיל הכל מחדש.. איפה נולדת
(בית חולים)
שערי צדק..
ובאיזו עיר
ירושלים
כמה פעמים עברת דירה? פעמיים
אוהב את המקום שאתה גר בו
לא ממש.. אני אוהבת את הבית אבל אני לא סובלת את השכונה.. אבל יכול להיות שנעבור דירה..
יש לך חברים עוד מהגן
יש לי חברה אחת שעברה איתי מהגן לבית ספר..אבל עכשיו אני לא ממש חברה שלה..
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו
לא יודעת..
והכי טובה
לא יודעת..
שמח על זה
--
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי
לפעמים אני מסתכלת על כל מיני אנשים ורוצה לקבל מכל אחד משו ולהיות מישו אחר..אבל אין לי בנאדם מסויים שהייתי רוצה להתחלף איתו.. אף אחד לא מושלם..
היית מאוהב
חווית אהבה נכזבת
כן, הייתי מאוהבת במישו, אבל הוא אהב את חברה שלי..
אז הייתי ממש עצובה..אבל עכשיו אני כבר לא אוהבת אותו וכמעט לא חושבת עליו..
בתול
יאפ..
אוהב את עצמך
בערך.. יש כמה דברים שאני אוהבת בעצמי, אבל יש הרבה יותר דברים שאני לא אוהבת והייתי ממש רוצה לשנות אותם..
מה היית משנה בך? האמת הרבה דברים.. אבל מה שממש מעצבן אותי זה שאני ממש שקטה וסגורה.. אני לא אוהבת את זה והייתי ממש רוצה להיות יותר פתוחה ולדבר עם אנשים..
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה
שניהם.. חשוב לי היופי והמראה החיצוני אבל חשוב לי יותר האופי של הבנאדם..
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו
יאפ
כמה מחשבים יש לך בבית
2..
כמה טלוויזיות
3..
ככה בכללי:
דבר נחמד שהיה לך היום: לא הלכתי לבצפר היום, ובמקום זה הלכתי עם שתי האחיות שלי הגדולות והסתובבניו בקניון כל הבוקר..
דבר לא נחמד שקרה לך היום: בנתיים אני במצב רוח סבבה לגמרי.. ולא תצליחו לבאס אותי.. לפחות עכשיו..
מתי התעוררת היום? קמתי מוקדם כי חשבתי שאני הולכת לבצפר וכבר הלכתי עם התיק אבל בדרך לבצפר החלטנו בסוף שלשם שינוי אני לא הולכת בסוף.. והלכנו לקניון
גובה: לא יודעת.. כבר מלא זמן לא מדדתי.. אני די ממוצעת.. לא גבוהה אבל לא ממש נמוכה.. משקל: ------ בא לכם
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה
קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בסוף כיתה ו'... לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה
אני
הפאדיחה הגדולה של החיים: אני לא ממ שזוכרת פאדיחות, תמיד כששואלים אותי קשה לי להיזכר.. למרות שיש הרבה..
באיזה ארצות ביקרת
פנמה- הרבה פעמים
לונדון- פעמיים
איטליה- פעמיים
צרפת
ספרד
שוודיה
ברזיל ובארה"ב:
ניו יורק
אורלנדו
מיאמי
שיקגו
לוס אנג'לס
מנהטן
ניו וורק ..(לא ניו יורק... זה מקום אחר..) ויש עוד כמה שאני לא זוכרת.. מה התיכנונים שלך לפסח
בפסח אני נוסעת עם ההורים שלי לטבריה.. למלון חוף גיא..
מה תעשה מחר
אין לי מוסג.. נראה מחר..
מאוהב
לא, הייתי מאוהבת במישו.. אבל אני כבר לא אוהבת אותו.. אפילו שונאת..
דלוק על מישהו
נדלקתי על בן אחד.. אבל אני לא אוהבת אותו כי אני לא ממש מכירה אותו.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני
זה ממש תלוי אם הוא בוגר יחסית או שהוא סתם תינוק.. אם הוא היה בוגר וממש הייתי אוהבת אותו הייתי עושה מזה משו רציני... למרות שלא נראה לי כי אני בד"כ נדלקת על בנים בגילי או יותר גדולים בשנה שנתיים.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה
הייתי ממש מתעצבנת ונעלבת ממנו ולא הייתי מדברת איתו יותר בחיים.. אני שואנת שמישו נמצא איתי בגלל רחמים.. זה מגעיל..
אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר
זה ממש תלוי איך הוא היה משתנה לדבר טוב או רע.. וזה גם תלוי אם אפשר לשנות אותו, לא תמיד אפשר.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה
מחשב רוק או פופ
פופ רוק או מטאל
רוק ללכת או לנסוע
לנסוע לישון או לקום
לישון לכתוב או להקליד
להקליד חיבוק או נשיקה
זה תלוי עם מי ומה המצב באותו רגע.. התכתבות או שיחת טלפון
שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול
קול.. למרוץת שבד"כ קורה לי ההפך..
לבכות או לצחוק
תלוי מתי.. גיטרה או תופים
גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך
קטנים.. אייסיקיו או מסנג'ר
אייסיקיו

../images/Emo80.gifווהו =]

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסיים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גיל שש :X לאן היית רוצה לחזור? לסיני..
איפה נולד? (בית חולים) לא יודעת ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? בערך חמש. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. יש לך חברים עוד מהגן? יש אחד שאני עדיין מכירה. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? הפרידה של ההורים שלי. והכי טובה? צניחה חופשית.. :] שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? >>" בתול? אני בת 12. נחשו, אמ. אוהב את עצמך? לא. מה היית משנה בך? יש לי פתיל קצר. הייתי מסוגלת להתעצבן פחות בקלות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה? OO; כמה מחשבים יש לך בבית? שניים כמה טלוויזיות? אחת ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: המזג אויר היה מקסים. דבר לא נחמד שקרה לך היום: הכו אותי בתחת עם מטריה
. או, וול. מתי התעוררת היום? שבע וחצי גובה: מטר שישים וחמש, אני חושבת. משקל: שישים. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 11 וחצי XD לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: >>" באיזה ארצות ביקרת? סיני נחשב מצרים? מה התיכנונים שלך לפסח? לישון, להיפגש עם אנשים ולישון. מה תעשה מחר? בית ספר, כנראה ;;. מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מפסיקה להיות איתו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מסתדרת איתו כמו שהוא. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? במרחקים קצרים ומזג אוויר טוב, ללכת. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? גם וגם. חיבוק או נשיקה? - התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות קול
. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים?
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo155.gif נשאר שבוע לאכול חמץ חחח

פריט הלבוש האהוב עליך?תחתונים
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אמממ בכל תוקופה הכיף שבה..הכי כיף נראה לי שהייתי בארה"ב עשיתי טיול מחוף לחוף
לאן היית רוצה לחזור?טוב לי כרגע אבל לא הייתי אומרת לא לעוד טיול
איפה נולדת? (בית חולים)וולפסון
ובאיזו עיר? ראשון לציון
כמה פעמים עברת דירה? 4
אוהב את המקום שאתה גר בו?כן
יש לך חברים עוד מהגן?2
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אמממ לא זוכרת כרגע כנראה לא משהו רציני
והכי טובה?חו"ל? היה כיף...
שמח על זה?על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? לא היית מאוהב? אני כרגע
חווית אהבה נכזבת?לא בתול?
לא אומרת חחח אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?אממ לא יודעת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שניהם?! יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו???? מהההה????? כמה מחשבים יש לך בבית?5 כמה טלוויזיות?1 אצלי בחדר כול השאר פה דוסים ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:חבר שלי בא בצהריים לעבודה כדי שנלך לאכול ביחד
דבר לא נחמד שקרה לך היום:עבדתי עד 8
מתי התעוררת היום?9 גובה:168 משקל:50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?אממ גיל 16 או 15 אני א זוכרת בדיוק הפאדיחה הגדולה של החיים:מעדיפה לא לספר לא כ"כ נעים
באיזה ארצות ביקרת?ארה"ב צרפת אנגליה שווייץ ברזיל טורקיה הולנד קנדה ספרד ופורטוגל מה התיכנונים שלך לפסח?לנפוש חח לא יודעת נראה.... מה תעשה מחר?לימודים
מאוהב?כן שאלתם לא? דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי כמה קטן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מקבל אותו כמו שהוא זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?צריך את שניהם תלוי מתי לבכות או לצחוק?לצחוק או לבכות מצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?העיקר אנשים טובים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגר

goblinit12

New member
עונה=)

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? חצאית. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כשטוב לי=/ לאן היית רוצה לחזור? אילת. איפה נולד? (בית חולים) מולדובה... ובאיזו עיר? קישנב. כמה פעמים עברת דירה? 5. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד! יש לך חברים עוד מהגן? לא. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מות של סבא. והכי טובה? יש הרבה. שמח על זה? כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן. אפילו פעמיים=) חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? חחחחח אוהב את עצמך? כן=)
מה היית משנה בך? להיות פחות עצבנית. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא. כמה מחשבים יש לך בבית? 2. כמה טלוויזיות? 2. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: קניתי חפיסת סיגריות סוף סוף! דבר לא נחמד שקרה לך היום: שחברות שלי חושבות שאני עדיין אוהבת את חבר שלי לשעבר. מתי התעוררת היום? 12:00 גובה: 165 משקל: 57 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 11. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא מחשיבה דברים לפאדיחות... באיזה ארצות ביקרת? מולדובה, רוסיה, אוקראינה וכמובן ישראל=) מה התיכנונים שלך לפסח? לסוע לבית שמש. מה תעשה מחר? אלך לתיגבור בצילום=/ מאוהב? לא ממש. דלוק על מישהו? כן=) חבר=)
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא הייתי משנה וזה תלוי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? גם וגם. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? לכתוב. חיבוק או נשיקה? גם וגם=) התכתבות או שיחת טלפון? שיחה טלפונית. להיות נבוך או להיות קול?=/ לבכות או לצחוק? לצחוק, מן הסתם. גיטרה או תופים? גיטרה!
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו.

Emi25

New member
אני (חדשה כאן אגב)

פריט הלבוש האהוב עליך? אמ אני אוהבת חציות התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מתי שהיתי בת 16 בערך לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת איפה נולד? (בית חולים) לא זוכרת שם ובאיזו עיר? קורדובה, ארגנטינה כמה פעמים עברת דירה? הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה... יש לך חברים עוד מהגן? לא הם כולם בארגנטינה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לידה? והכי טובה? לידה? שמח על זה? מאוד! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא אני אוהבת את אצמי היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? חחח יש לי ילד אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? אולי שאני תמימה מדיי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד בקושי כמה טלוויזיות? 1 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: התקשר אלי מישהו שלא דברתי איתו הרבה זמן דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא יודעת מתי התעוררת היום? ב7 גובה: 1.68 משקל: 52 ק"ג אני חושבת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 13 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת באיזה ארצות ביקרת?גרתי בארגנטינה וישראל וזהו מה התיכנונים שלך לפסח?לתייל מה תעשה מחר? אני ינוח מאוהב? לא... דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? נראה ל אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודעת זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? לא שניהם ללכת או לנסוע? שניהם לישון או לקום? שניהם לכתוב או להקליד? שניהם חחחח חיבוק או נשיקה? אוף גם שניהם התכתבות או שיחת טלפון? טךפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק בטח גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אני אוהבת ילדים אייסיקיו או מסנג'ר? לא יודעת אין לי

טלינקה5

New member
אנייי

פריט הלבוש האהוב עליך? הכל בעצם... התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף כיתה ח' לאן היית רוצה לחזור? לסוף כיתה ח' וגם לכמה ימים בשנה הזו איפה נולד? (בית חולים) סורוקה ובאיזו עיר? באר שבע מן הסתם כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אולי אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך... יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? בגידה של אנשים וכאבים פיזיים והכי טובה? אמממ כל מיני, עזבו שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? הרבה אנשים... היית מאוהב? כן! חווית אהבה נכזבת? בוודאי!!!!!! בתול? נו כן! אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? הרבה דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה כל אלה? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כמה רגעים נחמדים עם מישהי שהלמתי איתה דבר לא נחמד שקרה לך היום: אני מרגישה זוועה... מתי התעוררת היום? ב12 ומשהו גובה: 1.68 או קצת יותר? משקל: לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בגיל 11 וחצי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: היו המון באיזה ארצות ביקרת? צרפת, בלגיה, והולנד (בטיול אחד) מה התיכנונים שלך לפסח? שומדבר מה תעשה מחר? יש לי תרגול בב"ס... ואז כלום מאוהב? לצערי הרב מאוד כן דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזב אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם רוק או פופ? רוק אבל לפעמים פופ זה נחמד...:) רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול!! לבכות או לצחוק? שניהם, לבכות זה משחרר. גיטרה או תופים? גיטרה, תופים עושים לי חור בראש. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?לא זה ולא זה

למעלה