AnGeL FrOM ThE s k y
New member
../images/Emo203.gifעונה
פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וטישירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?הזאת
לאן היית רוצה לחזור?נממ אולי לתקופת הגן איפה נולד? (בית חולים)אסף הרופא
ובאיזו עיר?צריפין[או צריפים?]
כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד מאוד
יש לך חברים עוד מהגן?אכן! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?נממ אף חוויה אני חושבת והכי טובה?כול השאר
שמח על זה?
היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?ממש לא היית מאוהב?ברור
חווית אהבה נכזבת?לא
בתול?כן אוהב את עצמך?יס
מה היית משנה בך?נממ רק תכונה אחת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?WTF?
כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?4
ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:סתם היו לי היום צילומים לבת מצווה והצטלמתי ליד הקניון באיזה איזור והיה שם טונות ערסים והם התחילו לשרוק לי והכל
דבר לא נחמד שקרה לך היום:נממ הכל היה נחמד
מתי התעוררת היום?9 ורבע גובה:1.57 נראהלי משקל:אינלי מושג
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?לא קיבלתי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?-- הפאדיחה הגדולה של החיים:נממ הייתי במי שחלם עם חברה,וכשהיה הפסקה הלכתי לקנות שתייה ונתקעתי בטעות בקיר וצילמו את זה לטלויזיה
באיזה ארצות ביקרת?נממ טורקיה ויוון
מה התיכנונים שלך לפסח?המון שופינג
,להיפגש עם ה-D.J הזה,ולסגור דברים אחרונים לקראת הבת מצווהD: מה תעשה מחר?אלך לבצפר,לצערי
מאוהב?יס
דלוק על מישהו?אכן
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?נממ אם היית ממש מאוהבת בו אז אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת ממנו? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?נממ אולי מנתקת קשר אני חושבת[רק אם "השינויים" האלה לא לטעמי] זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם
רוק או פופ?רוק
רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון
לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?שניהם
התכתבות או שיחת טלפון?שיחה בטלפון קצת יותר נוח להיות נבוך או להיות קול?להיות קול
לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסן
פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וטישירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים?הזאת