שאלון

Victem

New member
../images/Emo26.gifשאלון

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

sweetgirl3

New member
עונהההה ../images/Emo9.gif

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? אאממ.. אין לי פריט לבוש אהוב :/ התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אני רוצה לחזור להיות ילדה קטנהה
לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא ובאיזו עיר? ראשון לציון כמה פעמים עברת דירה? לא עברתי דירה :) אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ.. כן מקום נחמד יש לך חברים עוד מהגן? כן.. :) מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? תאונת דרכים :( והכי טובה? החיים שמח על זה? ברור חח היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? האמת שלא.. אני שמחה להיות עצמי :) היית מאוהבת?כן חווית אהבה נכזבת?כן אוף.. :( בתול? כן אוהב את עצמך? לפעמים כן לפעמים לא חח מה היית משנה בך? אממ... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה????????? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 חח ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ראיתי את **** דבר לא נחמד שקרה לך היום: עדיף שאני לא ארשום.. מתי התעוררת היום? רבע לתשע ישששששש חח גובה: 166 משקל:57 בפעם האחרונה שנשקלתי חח לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ו' ניראה לי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:קרו לי הרבה חח באיזה ארצות ביקרת? בארץ ישראל נחשב? מה התיכנונים שלך לפסח? אממ.. לישוןן ולצאתת הרבה.. וללמוד לבגרויותת האלווו מה תעשה מחר? אלמד למבחן בלשון בעעעעעע מאוהב?כן :( דלוק על מישהו?כן
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי חח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אין לי מושג חח אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לשנות אותו בחזרה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה :) רוק או פופ? פופ רוק או מטאל?לא זה ולא זה ללכת או לנסוע? אמ..... ללכת חח לישון או לקום? לישוןן הכי כיףף לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון
להיות נבוך או להיות קול? אין לי מושג חח לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה :) אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו, הכי נוח

sniii

New member
=]

פריט הלבוש האהוב עליך?אממ גינס, מכנס שחור כזה.. לא יודעת מה עוד יש הרבה התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עכשיו=] לאן היית רוצה לחזור?לא יודעת... איפה נולד? (בית חולים)חח לא יודעת.. לא בארץ ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה?אממ הרבה אוהב את המקום שאתה גר בו?כן... יש לך חברים עוד מהגן?אממממ.. לא ניראה לי מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא יודעת... והכי טובה?לא יודעתתתת שמח על זה?אם זה טוב אז ברור?! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?אממ לא ניראה לי היית מאוהב?לא יודעת חווית אהבה נכזבת?בערך בתול?כן אוהב את עצמך?פחות או יותר מה היית משנה בך?כמה דברים קטנים.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?אי אפשר לבחור.. שתיהם=] יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?חח כן בערך כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:רהנעף דבר לא נחמד שקרה לך היום:לא הלך טוב במבחן מתי התעוררת היום?מוקדם גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?לא זוכרת.. 13 ניראה לי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:חח יש הרבה באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח?לישוןןןןןןןןן לבלות.. וקצת ללמוד(אין ברירה חייבים)=\ מה תעשה מחר?ניראה מחר..=] מאוהב?לא יודעת דלוק על מישהו?אממ כן.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אמממ תלוי.. עד כמה הוא ילדותי וכו... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפגעת מאודדדד, וזורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי איך משתנה... זה או זה: מחשב או טלוויזיה?גם וגם רוק או פופ?מטאל רוק או מטאל?מטאללללל ללכת או לנסוע?אממ תלוי לישון או לקום?לישון!!!! לכתוב או להקליד?חח תלוי=] חיבוק או נשיקה?תלויייייייי התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול?קול! כאילו דה?! לבכות או לצחוק?תלוי גיטרה או תופים?אממ גיטרה? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו..(אין לי מסנגר)

galit2510

New member
../images/Emo24.gifעונהה

פריט הלבוש האהוב עליך?הג'ינס הראשון שילי התקופה הכי אהובה עליך בחיים?הגן .. לאן היית רוצה לחזור?לרגע הלידה כדי לחיות הכח מחדש איפה נולדת? בבית חולים הכרמל .. ובאיזו עיר? חיפה כמה פעמים עברת דירה? אפעם אוהב את המקום שאתה גר בו?כה יש לך חברים עוד מהגן?כה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא זוכרת והכי טובה? יש הרבההה שמח על זה?כה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? הייתי רוצה להיות אשלי סימפסון כי היא חמודה והיא יודעת לשיר רוק.. היית מאוהב?כה חווית אהבה נכזבת?כה בתול?כה אוהב את עצמך?כה מה היית משנה בך?אני מתעצבנת מאודדד מהר... אנלא סובלת שנוגעים בי ואני טיפה קמצנית .. בעיקר את אלא הייתי משנה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מה:? כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: רק קמתי.. דבר לא נחמד שקרה לך היום:כנ"ל מתי התעוררת היום?חמישה ל6 גובה:1.62 משקל:55 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 20.7.2005 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:קמתי ללוח לעשות בוחן בפיזיקה והיה לי חור ענקקקק במכנס... וראו לי את כל התחתונים . באיזה ארצות ביקרת? אוסטריה גרמניה וצכ'יה מה התיכנונים שלך לפסח?להתבטל כל היום ומייבי אם אני לא אהיה בימים נוראים ללכת לבריכה ואם לא יהיה קר.. מילא גם לנסוע ללונה פארק.. מה תעשה מחר?שישי .. זה היום שאני הכי לא סובלת.. מאוהב?לא דלוק על מישהו?כה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת ממנו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנתקת זה או זה: מחשב או טלוויזיה?TV רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסועע לישון או לקום?לקום לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?שיחה להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים [אבל לא בהרבה..] אייסיקיו או מסנג'ר?אייסי

pacific ocean

New member
יאללה נענה....../images/Emo192.gif

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות אני מנחשת...(אם זו הכוונה) לאן היית רוצה לחזור? לתקופה שהייתי ביזמים צעירים!(איזה כיף היה בתחרות בקרואטיה!) איפה נולד? (בית חולים) "קייזר" ובאיזו עיר?לוס אנג'לס כמה פעמים עברת דירה? 4 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו? מאודדדד! יש לך חברים עוד מהגן? מממ לא כי עברתי דירה... מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שהחתול שלי מת והכי טובה?התחרות ביזמים צעירים... והנשיקה הראשונה שמח על זה?מאודד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן.... חווית אהבה נכזבת? כן.... בתול?כן..... אוהב את עצמך? כן....חחח מה היית משנה בך? להוריד קצת במשקל ולהיות פחות קנאית.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם אז למה להעדיף משהו אחד (אה ושכחתי...לשנות גם את החוסר צניעות שיש לי חחעחעחע) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג?... כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שום דבר קמתי חולה עם צוואר תפוס! דבר לא נחמד שקרה לך היום:קמתי עם צוואר תפוס! מתי התעוררת היום? ב-6:30 ואחר כך ב-9:00 גובה:1.63 משקל: אנערף... לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?חיחי....בחופש הגדול שלפני כיתה ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: שזייפתי באודישנים...(לא הכי גדולה אבל מה שעלה לי בראש..יש עוד המוןןןן;!!!!) באיזה ארצות ביקרת? יוון, טורקיה, קפריסין....ארה"ב, קרואטיה, מכסיקו.. מה התיכנונים שלך לפסח? השלמות לבגרות בהיסטוריה ימח שמם... מה תעשה מחר? אנסה לקום בבוקר לשיעור .... מאוהב? כן...בחבר שלי! דלוק על מישהו? -------- אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? היה כזה מקרה..וחתכתי את זה מיד....(הוא כיתה ז' ואני ט'..שנינו רצינו אחד ת'שני) אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? צורחת עליו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? משתנה לטובה..סבבה..משתנה לרעה...גורמת לו להבין מה הטעויות שלו וכו' ולנסות לגרום לו לתקן את הרע... זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישוןןן לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה?שניהם ביחד אפשר?
התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול! לבכות או לצחוק? לצחוק ולבכות חח גיטרה או תופים? גיטרהה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? בגדים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? החופש הגדול שבין ט' ל-י'. לאן היית רוצה לחזור? לשומקום. איפה נולד? (בית חולים) תל השומר. ובאיזו עיר? ר"ג. כמה פעמים עברת דירה? 0. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא. יש לך חברים עוד מהגן? כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא לכאן. והכי טובה? גם לא. שמח על זה? כן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? לא. אוהב את עצמך? ישמצב. מה היית משנה בך? תחת. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי. יש לי חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא. כמה מחשבים יש לך בבית? שניים. כמה טלוויזיות? שתיים. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שקנו לי תפוח. דבר לא נחמד שקרה לך היום: מחזור. מתי התעוררת היום? בבוקר. גובה: 160. משקל: גברת לעולם לא אומרת את משקלה. נו, פטיט. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כתה ו'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: אין. באיזה ארצות ביקרת? יש. מה התיכנונים שלך לפסח? חופש, מה, פאנאן. מה תעשה מחר? קניות. מאוהב? כה. דלוק על מישהו? לא. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא, זה לא מתאים לי ולא הסגנון שלי,וזה היה נגמר מהר מאד. חבל לבזבז קשר על זה. מצד שני, הייתי מזיינת מישהו קטן ממני, אבל תלוי מי ותלוי כמה. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו? אבל אין מצב כזה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? נשארת עם הבנאדם, עם שינויים או בלי שינויים. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? שניהם. רוק או מטאל? שניהם. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? שניהם. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? ממ? לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גם וגם, למה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ.

=]

פריט הלבוש האהוב עליך? לאדעת התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ גילאים 3-10 ככה לאן היית רוצה לחזור? לגילאים האלו איפה נולד? (בית חולים) מאיר ובאיזו עיר? כפר סבא כמה פעמים עברת דירה? 0 אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ פסדר יש לך חברים עוד מהגן? כה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לאדעת והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? ככככככן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כרגע כן אוהב את עצמך? אממ בסדר מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שניהם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שיעור אנגליעת הזוי!!
דבר לא נחמד שקרה לך היום: אממ... לקום לבצפר?.. מתי התעוררת היום? 7
מאוחר חח גובה: 1.70 משקל: 55 משו כזה לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 11 וחצי בערך
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:
באיזה ארצות ביקרת? ישראל
מה התיכנונים שלך לפסח? המוןןןןןן מה תעשה מחר? אלמד
מאוהב? אהאא!!!!! דלוק על מישהו? אממ... לא קוראת לזה ככה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? איכס.. עוזבת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? משתנה לטובה או לרעה?.. אממ.. מנסה לשנות אותו.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? אמ.. פופ רוק או מטאל? אפחד.. אם חייבים אז שיהיה רוק.. אבל רק קל או קלאסי ללכת או לנסוע? תלוי אילו מרחקים לישון או לקום? לישון! לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? וואי... לא יודעת... חיבוק נראלי.. התכתבות או שיחת טלפון? אממ.. לאדעת להיות נבוך או להיות קול? ?!.. לבכות או לצחוק? לצחוק!!! גיטרה או תופים?
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ממ מכנס שחור אחד, החולצה של מטאליקה ושל נייטוויש התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ו' לאן היית רוצה לחזור? כיתה ו'? איפה נולד? (בית חולים) תל השומר ובאיזו עיר? נס ציונה כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? לא טובים מידי.. אבל שומרים על קשר מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא ניכנס לזה.
והכי טובה? אממ.. הטיול לארה"ב שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? הממ... נראה לי שכן מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? ברור שחוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? ..? כמה מחשבים יש לך בבית? שלושה כמה טלוויזיות? 5 אם אני לא טועה ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שום דבר דבר לא נחמד שקרה לך היום: הכל. מתי התעוררת היום? שבע גובה: 164 משקל: פעם אחרונה ששקלתי זה היה 55 אבל בטח יותר לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? בחופש הגדול בין ו' לז' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? חחחח הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת באיזה ארצות ביקרת? אממ.. ספרד אר"הב הולנד שוויץ צרפת קפריסין טורקיה יוון איטליה וקצת בגרמניה גם מה התיכנונים שלך לפסח? לחרוש, לאכול דברים דוחים שמוגדרים ככשרים ולבלות הרבה מה תעשה מחר? אלך לבצפר ובלילה אני בורחת מהבית כי אח שלי עושה מסיבת גיוס מאוהב? לא ממש דלוק על מישהו? אולי.. בקטנה אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי בכמה קטן, ובקשר ואם הוא בוגר ויש מצב.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מסבירה לו שאני לא צריכה טובות? אווצ' מצב לא נעים חח אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אולי הייתי מדברת איתה על זה או מנסה לשנות חזרה אבל לנתק קשר לא רעיון כל כך טוב זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? באמצע ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק
התכתבות או שיחת טלפון? תלוי. להיות נבוך או להיות קול? אני תמיד נבוכה
לבכות או לצחוק? ברור שלצחוק.. גיטרה או תופים? גיטרה!! אבל גם תופים זה מגניב אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים.. כולם יותר גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

dana re3

New member
עונההה

פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים?יש הרבה... לאן היית רוצה לחזור?לכיתה ז איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? כמה פעמים עברת דירה?אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו?מאוד יש לך חברים עוד מהגן?כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן.. היית מאוהב?כן... חווית אהבה נכזבת?לצערי כן.. בתול? אוהב את עצמך?די מה היית משנה בך?לא יודעת פחות להיות ביישנית מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חצי מזה וחצי מזה חחח יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:היה לי שיעור חופשי
דבר לא נחמד שקרה לך היום:סיימתי ב 3
מתי התעוררת היום?7
גובה:1.62 משקל:סוד
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת?קפריסין, תורכיה, סיני מה התיכנונים שלך לפסח?אין עדיין מה תעשה מחר?לא יודעת מאוהב?לא דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא!!! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נפרדת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מדברת איתו על זה... זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל? ללכת או לנסוע?לנסוע חחח לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?אממממ תלוי.. להיות נבוך או להיות קול? קול חח לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?איי סיי

d r o r y

New member
עונה:

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך?הכל.אין משהו ספציפי התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אמממ...לא יודע.מקווה שהעתיד. לאן היית רוצה לחזור?אמממ...לא יודע לענות על כך. איפה נולד? (בית חולים)בצרפת.לא יודע את שם הבי"ח ובאיזו עיר?אלפורביל כמה פעמים עברת דירה?3 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?היו הרבה.קשה לי לבחור.מעדיף גם לא לדבר על זה עכשיו. והכי טובה?אמממ...אפשר להגיד שכל יום טוב שעבר עלי הוא חוויה טובה בפני עצמה. שמח על זה?כמובן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?נדלג על זה היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן בתול?כן אוהב את עצמך?כן! מה היית משנה בך?הייתי יוצר לי חוזק נפשי/מנטלי הרבה יותר גדול.ועושה את עצמי יותר זורם כזה עם החיים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?לא יודע כמה מחשבים יש לך בבית?ארבעה.לכל נפש בבית יש את שלה כמה טלוויזיות?5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אמממ...בינתיים כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום:מחשבות טורדניות,מן מועקה/עצב קטן כזה בלב. מתי התעוררת היום?9:30 גובה:1:70 משקל:81 קילו לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?חחח...נראה לי שלפני איזה כמה שנים.4-5 שנים. הפאדיחה הגדולה של החיים:היו הרבה. באיזה ארצות ביקרת?הולנד,צרפת,בלגיה,איטליה,קפריסין מה התיכנונים שלך לפסח?לבלות,לאכול אך ורק מצות קלות(דלות קלוריות),ולהעביר לי את הזמן בנעימים. מה תעשה מחר?כמה וכמה דברים מאוהב?כן דלוק על מישהו?מישהי אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אם הצד השני ירצה,אז כמובן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?נעלב נורא,ובטח לא הייתי מעוניין להמשיך בקשר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לשנות חזרה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?תלוי לאן ומתי לישון או לקום?תלוי מתי לכתוב או להקליד?אותו דבר חיבוק או נשיקה?חיבוק אולי התכתבות או שיחת טלפון?תלוי עם מי להיות נבוך או להיות קול?קול! לבכות או לצחוק?לצחוק! גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים ממני אייסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינסססס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה א'... לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום.. טוב לי איפה שאני איפה נולד? (בית חולים) תל השומר ובאיזו עיר? הבית חולים ברמת גן אבל גרתי בת"א כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? כה.. יש לך חברים עוד מהגן? יאפפ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? שסבתא רבא שלי מתה והכי טובה? היו הרבהה שמח על זה? ----- היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא טוב לי עם עצמי היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? אין לי בעיה עם עצמי מה היית משנה בך? את האף מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חח חצי חצי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? W.T.F?!?! כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: הייתי במסיבת הפתעה של ידיד והיה אחלהה דבר לא נחמד שקרה לך היום: שאופניים נסעו עלי חח מתי התעוררת היום? כרגיל.. רבע ל-8 גובה: 1.50 וחצי משקל: 38 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? חפני חודשיים לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זוכרת.. באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב,קפריסין,בולגריה,איטליה,דנמרק,גרמניה,הולנד,פלמה ואני יהיה בתורכיה ותאילנדד מה התיכנונים שלך לפסח? ממ לנוח, אני טסה לחו"ל, לעשות את כל השיעורים, שופינגג ועוד הרבההה מה תעשה מחר? מבחן באזרחות, חזרה לתחרות ועוד הרבה.. מאוהב? לא דלוק על מישהו? בערךך אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אין לי שמץץ שאלו אותי כשזה יקרה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם היא חברה טובה אז הייתי נשארת איתה לא משנה מה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשבב רוק או פופ? חח שניהםם רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוקק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות נבוך לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

../images/Emo55.gif

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך?גינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים?עכשיו יש מצב לאן היית רוצה לחזור?לילדות איפה נולד? (בית חולים)רמבם ובאיזו עיר?חיפה כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו?נחמד יש לך חברים עוד מהגן?דיי מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אממ לא משנה והכי טובה?לא יודעת שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?חח מה יעזור לכם שם ? היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?לא בתול?כן אוהב את עצמך?לט מה היית משנה בך?הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?מהההה אין לי כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:ביטלו לי שעה אז חזרתי ב-12 הביתה! דבר לא נחמד שקרה לך היום:מבחן בתנך. מתי התעוררת היום?5 וחצי!! (בגלל שהזיזו את השעון זה נחשב לשש וחצי) גובה:1.50 ומשו..=\\\\\\\\\\\\\\\\\\ משקל:לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?לא קיבלתי חיחי לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:אממ לא יודעת..היו כמה באיזה ארצות ביקרת?מלאא מה התיכנונים שלך לפסח?אממ לונה פארק.בריכה.חברות.. מה תעשה מחר?אפגש לעשות עבודה מאוהב?לא למרות שיש לי חבר חח דלוק על מישהו?כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתעצבנת אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? יש לי את המקרה הזה... אני חושבת שמנתקת קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שנייהם רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?נשיקה התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגר

סקססית

New member
../images/Emo204.gifעונה

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס
. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ט'. לאן היית רוצה לחזור? הכוונה היא לאיזה תקופה הייתי רוצה לחזור? אם כן, אז לגן. לחזור להיות ילדה קטנה. איפה נולד? (בית חולים) אסף הרופא, אבל הובהלתי לבית החולים הדסה בגלל סיבוכים בבטן. חורים במעיים וכאלה
. ובאיזו עיר? רחובות. כמה פעמים עברת דירה? בין 5-7. אוהב את המקום שאתה גר בו? בעיקרון כן. חוץ מזה שזה קצת רחוק מהעיר ומכל החברים שלי, שקט ונורא נחמד פה. יש לך חברים עוד מהגן? אם אפשר לקרוא לזה חברה, כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? כיתה ה', ניתוח 2 במעיים. והכי טובה? יש המון. הדבר היחידי שעולה לי לראש כרגע, התקופה הארוכה עם האקס. שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, איזה ילדה אחת מהשכבה. נחסוך בשמות. היית מאוהב? הייתי, באקס. ועכשיו באחד אחר. חווית אהבה נכזבת? אני חווה אותה בזמנים אלו ממש. בתול? לא. אוהב את עצמך? לפעמיים. מה היית משנה בך? הייתי רוצה להיות גבוה יותר, שיהיה לי שיער חלק, שאני לא אתרגז בקלות כ"כ ועוד כמה דברים קטנים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה, אני כ"כ טיפשה. [אתמול היה אסיפת הורים, אין לי ציון אחד מעל 54. וזה לא בגלל שאני לא לומדת, אני חורשת כמו מניאקית ומוציאה ציונים נמוכים מאוד.] יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא זה ולא זה. כמה מחשבים יש לך בבית? 3. כמה טלוויזיות? 6 אם אני לא טועה. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא קרה
. דבר לא נחמד שקרה לך היום: כל היום הזה הוא דבר לא טוב. מתי התעוררת היום? 7 ורבע. גובה: 1.6, אאל"ט. משקל: 49. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ח' נדמה לי. החופש הגדול בין ח' ל-ט'. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? - הפאדיחה הגדולה של החיים: לא עולה לי כרגע. באיזה ארצות ביקרת? וואו, הרבה. מאמי, אורלנדו [פעמיים], צרפת [פעמיים], סקולטנד, ספרד, ניו יורק [פעמיים], לונדון לא זוכרת עוד. מה התיכנונים שלך לפסח? ללמוד, לבלות, לישון וללמוד
. מה תעשה מחר? יום שבת, אארוז את החדר. [שיפוצים בבית
אנחנו עוברים דירה לשבוע לסבתא]. מאוהב? כן. דלוק על מישהו? אני מאוהבת. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? יש מצב. חברה שלי כיתה י', יוצאת עם אחד כיתה ח'. כבר שנה בערך. קיצ, תלוי. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפגעת מאוד, ומנתקת איתו קשר. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם הוא משתנה לרעה וזה גם משפיע עליו לרעה, בטח שאני אנסה לעזור לו. אם לא הולך, בעיה שלו וננתק קשר. [מנסיון] זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? רוק. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? לנסוע. לישון או לקום? לישון
. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? נשיקה שאחריה יבוא חיבוק אוהב
התכתבות או שיחת טלפון? טלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות נבוך
. לבכות או לצחוק? לצחוק, ברור. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים
. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. הודגש באמצעות מדגישומטיק
תגידו אם קראתם.

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסי ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ.. לוידעת..
לאן היית רוצה לחזור? לא הייתי רוצה.. איפה נולד? (בית חולים) תל השומר ובאיזו עיר? רעננה כמה פעמים עברת דירה? אפעם אוהב את המקום שאתה גר בו? יאפ!
יש לך חברים עוד מהגן? אממ.. כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לודעת. והכי טובה? כנ"ל שמח על זה? על מה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא.. היית מאוהב? לא..:( חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן.. אוהב את עצמך? לא תמיד..XS מה היית משנה בך? המון! מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? האע? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4.. אבל אחת לא בשימוש..XP ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אממ.. לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום: מבחן במורשת מתי התעוררת היום? 7:35 גובה: 1.54 משקל: לומרת! לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל 11 [
] ה' לא אוהב אותי ורוצה להתאכזר אלי..
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה?
הפאדיחה הגדולה של החיים: אממ.. שהייתי קטנה הייתי עם אבא שלי בחנות של חיות והוא נתן לי יד.. ואני עזבתי אותה רגע, ואז חזרתי להחזיק והתחלתי ללכת וגיליתי שזה היה מישהו אחר ולא אבא שלי..
באיזה ארצות ביקרת? טורכיה, אוסטריה וגרמניה מה התיכנונים שלך לפסח? אממ.. לישון..
מה תעשה מחר? אשן..:] מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן.. בטח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? עוזבת אותו! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנתקת קשר.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלויזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן

iheartchad

New member
עונה ../images/Emo13.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ו' לאן היית רוצה לחזור? כיתה ו'... או גן חחחחחח איפה נולד? (בית חולים) בית חולים מאיר ובאיזו עיר? כפר סבא כמה פעמים עברת דירה? לא ממש עברתי... כאילו גרתי במקום אחר בחול וחזרתי לאותו בית.. אוהב את המקום שאתה גר בו? מתה עליו
יש לך חברים עוד מהגן? דהה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? המוות של החתול שלי כריס, גם סבא שלי מת אבל הייתי קטנה ולא הבנתי את המשמעות של זה אבל על כריס לא הפסקתי לבכות במשך ימים שלמים והכי טובה? צניחה חופשית אני מניחה שמח על זה? חחח ברור! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא, אבל הייתי עורכת שינויים בעצמי.. היית מאוהב? לא יודעת. חווית אהבה נכזבת? אולי.. לא יודעת חח בתול? כה חח אני לא מאמינה בסקס לפני החתונה! חחחחח סתם
אוהב את עצמך? מתה על עצמי
מה היית משנה בך? את התחת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי, אני גם ככה חכמה .. וגם לא מכוערת...... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אה? כמה מחשבים יש לך בבית? שנייה אני אספור.. 4 בשימוש, אבל יש לפחות עוד 2 שלא בשימוש חח כמה טלוויזיות? שנייה אני גם אספור.. גם 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שון נתן לי טוסט חחחחחחחחחחחח דבר לא נחמד שקרה לך היום: טעיתי בשאלה במבחן במורשת
מתי התעוררת היום? 7:30 אבל המשכתי לישון עד 8 :| גובה: 1.70 ... נו טוב 1.69 חחח משקל: 50 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? 6.5 2005 לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: עדיף שאני לא אספר פה.. חח באיזה ארצות ביקרת? ישראל [דה], הונג קונג, אמריקה [לפרט? ניו יורק, סן פרנסיסקו, לאס וגאס, פלורידה, טקסס, ממ יש עוד אני כבר לא זוכרת], תאילנד, סין, ויאטנם, אוסטרליה מה התיכנונים שלך לפסח? לישון, לחרוש על הים, ללכת לסופרלנד ולתפוס איזה שיזוף
מה תעשה מחר? אשן. מאוהב? לא שידוע לי
דלוק על מישהו? אין לי מושג חחח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נפרדת ממנו.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? ברור שלא הייתי מנתקת קשר, אבל הייתי אומרת לה על זה ומנסה לשנות זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה.. או בעצם מחשב... חח אין לי מושג!! רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע [נו באמת אתם שואלים את ה-פדלאה הכי גדולה בארץ] לישון או לקום? לישון! ^^ לכתוב או להקליד? להקליד.. הרבה יותר מהר ולא מקבלים כאלה יבלות על האצבעות :| חיבוק או נשיקה? תלוי, אם זה סתם נשיקה על הלחי אז חיבוק, אבל חיבוק דובון גדול כזה, אבל אם זה או נשיקה בפה אז עדיין חיבוק אבל אם הצתרפתות אז נראלי שהצתרפתות.. אני עוד לא מנוסה חחחחחחחח התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון! להיות נבוך או להיות קול? קול חח ברור לבכות או לצחוק? אתם עושים צחוק? ברור שלבכות! חחח סתם
גיטרה או תופים? תופיםםםםםם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדוליייייייים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנגרררר

B A W

New member
עונהנהנה

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? סווטצ'רים... התקופה הכי אהובה עליך בחיים? קיץ 2005 לאן היית רוצה לחזור? לקיץ 2005 איפה נולד? (בית חולים) אין לי מושג...וזה לא מעניין אותי... ובאיזו עיר?--- כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? החיים. והכי טובה? קיץ 2005 שמח על זה? יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, לא יודעת מי, אבל מישהו אחר. היית מאוהב?אני כבר לא יודעת חווית אהבה נכזבת? לא בתול? בתולה אוהב את עצמך? בטח...שלא, שונאת... מה היית משנה בך? אמממממ הכל? אנשים רואים אותי בתור בנאדם מיוחד, אבל אני בנאדם כ"כ כ"כ קטן, כ"כ נחות, והם פשוט עיוורים. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש גם וגם, אבל הם לא שווים כלום. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא? כמה מחשבים יש לך בבית? שניים כמה טלוויזיות? שלוש ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: אמ, אכלתי שוקולד... דבר לא נחמד שקרה לך היום: התעוררתי, התקיימתי. מתי התעוררת היום? עשר ורבע גובה: 167 בערך משקל: 54 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? גיל שתיים עשרה וחצי, וחמישה ימים בדיוק. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? --- הפאדיחה הגדולה של החיים: דיממתי בטירוף בבית הספר... באיזה ארצות ביקרת? ארה"ב (כל מיני ארצות וערים) וצרפת. מה התיכנונים שלך לפסח? לא יודעת מה תעשה מחר? אלך לבר מצווה של אח שלי.... מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נעלבת, ומכניסה לו באמאמא! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? בטח מנתקת קשר זה או זה: מחשב או טלוויזיה? טלווזיה רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכבתבות להיות נבוך או להיות קול? נבוך לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מה זה משנה? אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי

עונה~!(טוב שנזכרתי)

פריט הלבוש האהוב עליך? מכנס וחולצה? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? גיל 3!! לאן היית רוצה לחזור? לגיל 3!! איפה נולד? (בית חולים) אתם לא מכירים..!! ובאיזו עיר? קייפטאון.יוהנסבורג.דרום אפריקה כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת כשהייתי קטנה אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? כן~ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? מוות של אנשים יקרים לי והכי טובה? המון דברים~!! שמח על זה? כן!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא..האמת.. היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא.. בתול? אני עוד לא בת 14 אוהב את עצמך? מחבבת מה היית משנה בך? את הברכיים!וגם את הרגישות. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? אהה??! כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? אממ..*חישוב זריז חישוב זריז*..5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: גיליתי שהתקבלתי למגמת תאטרון (קילילייי!!) דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא היה אני חושבת.. מתי התעוררת היום? לפי השעון החדש-7:00.תעשו את החישוב.. גובה: 1.63 משקל: 42 פלוס מינוס.. לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? **הזעקת חדירה לפרטיות** לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: להתבלבל בין בני דודים שלך
באיזה ארצות ביקרת? אנגליה צרפת דרום אפריקה וישראל.. מה התיכנונים שלך לפסח? להירשם לתיכון..חברים..הצגות..בילויים.שיעוריים.. מה תעשה מחר? אסיים את העבודה בטכנו'..ואצא עם משפחתי מאוהב? לא יודעת! דלוק על מישהו? בקטנה.. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ברור!! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה לו וואחד-סטירה. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? פשוט מנסה לדבר איתו..חוץ מזה-תם וספיר לא ישתנו.הם ישארו משוגעים לנצח..
זה או זה: מחשב או טלוויזיה? בזמן האחרון-מחשב. רוק או פופ? פופ רוק או מטאל? נמממ..רוק ללכת או לנסוע? תלוי לאן..
לישון או לקום? לישון ואז לקום!! לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק.הכי אמיתי והכי כיפי.אני אוהבת לחבק התכתבות או שיחת טלפון? פנים מול פנים?? להיות נבוך או להיות קול? תלוי במקרה לבכות או לצחוק? לצחוק.למרות שלבכות זה משחרר!! גיטרה או תופים? שניהם גם יחד אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? שניהם אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

פריט הלבוש האהוב עליך?ג'ינס וחולצה חמודה.. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?ממ הילדות..
לאן היית רוצה לחזור?לאיודעת.. כניראה לתקו]ת הגן שהייתי כזאת מתוקההה.. איפה נולד? (בית חולים)מאיפה לי לזכור
ובאיזו עיר?ממ אין לי מושג איך קוראים לה
כמה פעמים עברת דירה?3 אוהב את המקום שאתה גר בו?כן יש לך חברים עוד מהגן?אממ לא.. אני כבר לא בקשר איתם לצערי..
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?ממ אין לי מושג.. והכי טובה?כנ"ל שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?לצערי..
בתול?כן אוהב את עצמך?כן מה היית משנה בך?את זה שאני מתעצבנת מהר מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?ממ.. גם וגם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?הא? כמה מחשבים יש לך בבית?1(מה אני הילדה היחידה בבית,לא כולל אח שלי שהוא בן 3
) כמה טלוויזיות?3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:ממ כשהייתי עם חברה בסרט אז התחילו לשרוק לנו איזה שני בחורים..
או שזה לא היה לנו בכלל
וסתם היה לי יום ממש טוב.. חוץ מכמה דברים.. דבר לא נחמד שקרה לך היום:הווו.. הרבה
מתי התעוררת היום?7 גובה:1.56 אני חושבת משקל:36 וחצי לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?ממ מתישהו בתחילת השנה בערך.. לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:הוו מלא.. באיזה ארצות ביקרת?ממ לאזוכרת כבר.. מה התיכנונים שלך לפסח?לישון,חברות,טלוויזיה,מחשב.. מה תעשה מחר?אממ כניראה אשב כל היום בבית כמו תמידXP מאוהב?כן דלוק על מישהו?אהא
אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?לא חושבת.. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?היתי נפרדת ממנו.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?הייתי נשארת חברה שלה.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה?שניהם רוק או פופ?פופ רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?תלוי לישון או לקום?תלוי לכתוב או להקליד?להקליד
חיבוק או נשיקה?ממ שניהם
התכתבות או שיחת טלפון?שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול?להיות קול לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?ממ לאיודעת.. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר

My self and i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

פריט הלבוש האהוב עליך? בגדנם. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? סוף כיתה ו'. לאן היית רוצה לחזור? שומקום. איפה נולד? (בית חולים) תל-השומר. ובאיזו עיר? רמת-גן. כמה פעמים עברת דירה? 4. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד. יש לך חברים עוד מהגן? כן. מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא משנה. והכי טובה? יש מלא. שמח על זה? אם זה טוב אז ברור שאני שמחה. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? כן. אוהב את עצמך? כן. מה היית משנה בך? תחת,להוריד כמה קילו. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא יודעת.שניהם. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא?O: כמה מחשבים יש לך בבית? 2 >.> כמה טלוויזיות? 4. ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: היה יום נחמד.כולו היה נחמד כזה. דבר לא נחמד שקרה לך היום: שיעור פרטי\: נו מה,חייבים לשנן תחומר בערבית. מתי התעוררת היום? 7 ורבע,כרגיל.ישנתי שעה פחות
הייתי הרוגה. גובה: 1.64. משקל:- לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? עוד לא קיבלתי
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אין לי כזאת פאדיחה גדולה.יש לי פאדיחות בקטנה. באיזה ארצות ביקרת? ווהו הרבה ^.^. טורקיה,יוון,פולין,גרמניה,הולנד,בלגיה,צרפת,אין לי כח עכשיו
עוד מלא. מה התיכנונים שלך לפסח? המ.ללמוד,לישון,,לונה פארק וכאלה,ללמוד,לישון.הא וגם לים המלח אבל לא הבנתי אם זה אחרי פסח או בפסח. מה תעשה מחר? אני הולכת לחברה שגרה בהרצליה,מסיימת משו בעבודת שורשים. מאוהב? כן. דלוק על מישהו? כן. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אני מאוהב במישו הרבה יותר שקט ממני,שבמקרה הוא גם האקס שלי.היה קשה,אבל עובדה שזה הצליח. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אני לא חושבת שזה היה קורה.לא יודעת מה הייתי עושה.אם הייתי אוהבת אותו אז הייתי ממש מדוכאת. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה לקבל אותו איכשהו.אם זה לא היה מצליח אני לא חושבת שהיינו נשארות חברות כמו פעם. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב. רוק או פופ? פופ. רוק או מטאל? רוק. ללכת או לנסוע? תלוי. לישון או לקום? לישון,והרבה. לכתוב או להקליד? להקליד. חיבוק או נשיקה? נשיקה. התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון. להיות נבוך או להיות קול? להיות קולD:: לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי.

../images/Emo210.gif

ניסיון לגוון קצת בשאלות. פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? איפה נולד? (בית חולים) ובאיזו עיר? חולון כמה פעמים עברת דירה? 0 אוהב את המקום שאתה גר בו? בערך יש לך חברים עוד מהגן? ממממ חברים טובים לא
מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ודאי. היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? אי אפשר את שניהם ? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 2 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: כלום. כל התקופה הזאת ממש חרא. דבר לא נחמד שקרה לך היום: התעוררתי בעיקרון... מתי התעוררת היום? 8 חח גובה: 1.56 משקל: לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: ווואההההההה עדיף שלא תדעו באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? מממ נראה לי תלוי בכמה אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מפסיקה להיות איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? קודם מנסה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר?

למעלה