שאלון

pompii

New member
../images/Emo26.gif תשובות

שם:שלומית גיל:20 מקום מגורים:ראשלצ פירסינג: באוזן למעלה, ואחרי הצבא גם באף קעקועים:אין, רוצה לעשות גובה:1.61 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 בן כמה אתה נראה:18 עבר פלילי:נמנמנמ לא מזל:דלי חיות מחמד:אין רגיש לדיגדוגים:כן מספר:מספר...מה... הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:צופן דה וינצ'י סרט מפחיד:לא רואה סרט בקולנוע:משפחת סופר על שיר ששמעת:ממעמקים איזה שיר יפה השיר שנתקע בראש:הנ"ל האיש שהתקשרת אליו:מאיה האיש שהתקשר אליך:שוצי תוכנית טלוויזיה שראית:ארץ נהדרת אתמול אדם שחשבת עליו:מורני האם: אתה דלוק על מישהי:לא בדיוק אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד:כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אוהב רכבות הרים:לא האם אי פעם: בכית על בת:לא בכית על בן:כן נזרקת על ידי מישהו:לא ראית את מגדל אייפל?:כן עישנת?:כן שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?:כן התגעגעת למישהו?:כן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאתה הולך למות:לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:כן נישקת בנות:כן נישקת בנים:כן השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?כן

איכותי

שם: יעל גיל: 16 מקום מגורים: רחוק מפה פירסינג: בלמעלה של האוזן, אם זה נחשב. קעקועים: עדיין לא. גובה: 170. מידת נעליים: 37. צבע שיער: חום. אחים/אחיות: אח. בן כמה אתה נראה: 16-19 עבר פלילי: יש. מזל: שור. חיות מחמד: אח. רגיש לדיגדוגים: כן. ולקוקוס. מספר: 358519452 ספר שקראת: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סרט מפחיד: סולולאר? סרט בקולנוע: סלולאר. שיר ששמעת: משהו מבנות גילמור השיר שנתקע בראש: it's a small world after all האיש שהתקשרת אליו: לא מתקשרת. האיש שהתקשר אליך: חברה שלי. תוכנית טלוויזיה שראית: מש' סימפסון. אדם שחשבת עליו: סתם אחד. האם: אתה דלוק על מישהי: ממש קצת. אתה רוצה לגור במקום אחר: אפשרי. אתה חשבת להתאבד: לא ברצינות. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא. אוהב רכבות הרים: כן. האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: לא נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: כן, שחר אבן צור ממוניקה סקס. התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : לא יצא לי לומר בכלל. הופעת בציבור בפיג'מה?: לא. אבל אחלה רעיון. בכית בסרט?: כן... היית על במה?: כן. חשבת שאתה הולך למות: כן. נכשלת במקצוע?: לא. הורידו אותך כיתה?: לא. הקפיצו אותך כיתה?: לא. רצית להיות המין השני?: היה. נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: כן. נישקת בנות: לא. נישקת בנים: לא. השם שלך הופיע בעיתון: כן. התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן ^_^

nolie

New member
ועכשיו אני ../images/Emo70.gif

שם: אפרת גיל: 18 + מקום מגורים: בצפון פירסינג: נזם נחשב לפירסינג
קעקועים: יש לי אחד
גובה: חסוי מידת נעליים: 38 צבע שיער: משתנה מפעם לפעם...
אחים/אחיות: 2 בן כמה אתה נראה: 17 עבר פלילי: אין
מזל: אריה!!! חיות מחמד: כלב
רגיש לדיגדוגים:
הדברים האחרונים שעשית: שיחקתי עם ה
שלי סרט מפחיד: הצלצול
סרט בקולנוע: "משפחת סופר על"
שיר ששמעת: עברי לידר-זכיתי לאהוב השיר שנתקע בראש: כוורת- יו יה
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: אחי תוכנית טלוויזיה שראית: "כל לילה עם אסף הראל" האם: אתה דלוק על מישהי: בערך
אתה רוצה לגור במקום אחר:
אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כנ"ל אוהב רכבות הרים:
האם אי פעם: בכית על בת: חברה טובה שעזבה (זה נחשב?!) בכית על בן: כן
ראית את מגדל אייפל?: בתמונות... עישנת?:
שתית אלכוהול?:
ניסית דיאטה?:
פגשת סלבריטי?:
התגעגעת למישהו?:
שיקרת:
נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן...
הופעת בציבור בפיג'מה?: לא שזכור לי
בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: בחיים לא! נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: לא יודעת... נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא... התחרטת על דברים שעשית: לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן.. קצת..

Spiritfall

New member
טוב נו.

שם: רותם גיל: 16 מקום מגורים: ישוב ליד נתניה פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.68 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי: לא מזל: תאומים חיות מחמד: תוכי רגיש לדיגדוגים: לא מספר: 12 הדברים האחרונים שעשית: סידרתי ת'חדר ספר שקראת: המקרה המוזר לקרה לכלב בשעות הלילה. סרט מפחיד: תפוס ת'כריש סרט בקולנוע: שחר המתים שיר ששמעת: מידי של ניקלבאק השיר שנתקע בראש: שיר פתיחה של רוזוול Dido - Here with me האיש שהתקשרת אליו: סיון האיש שהתקשר אליך: שני תוכנית טלוויזיה שראית: כולם אוהבים את ריימונד אדם שחשבת עליו: האם: אתה דלוק על מישהי: מישהו? אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כה
האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: מי לא? נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: עדיין לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: חחח כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ממ.. נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: בטח ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? תלוי במצב רוח נראה לי כבר עשיתי את השאלון הזה..

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

שם: אלונה גיל: 17 בקרוב מקום מגורים: אשדוד פירסינג: היה :< קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 אחיות בן כמה אתה נראה: ממ 17 נראה לי P: עבר פלילי: אין
מזל: דגים חיות מחמד: כלבים רגיש לדיגדוגים: מי לא :> מספר: 3 הדברים האחרונים שעשית: ממ ביצפר, טלויזיה, אוכל :] ספר שקראת: האחרון-"הארי פוטר" P: סרט מפחיד: "הצלצול" סרט בקולנוע: הרבה זמן לא הייתי :< שיר ששמעת: "סיגליות" השיר שנתקע בראש: ממ כרגע אין P: האיש שהתקשרת אליו: חברה האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: "כולם אוהבים את ריימונד" אדם שחשבת עליו: ממ קיפי :| האם: אתה דלוק על מישהי: כה אתה רוצה לגור במקום אחר: ממ לא 'כפת לי.. אתה חשבת להתאבד: אולי :X אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: ממ כן האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא :< עישנת?: לא שתית אלכוהול?: לא ניסית דיאטה?: ח לא יותר משבוע P: פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: ברור..:\ שיקרת: ממ אולי שקר לבן :> נעצרת: לא.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת: ממ לא זוכרת הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: ממ כן חשבת שאתה הולך למות: ממ אולי
נכשלת במקצוע?: מי לא :< הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא.. רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ממ יכול להיות :\ נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: ממ כן ולסיכום: אתה אוהב את עצמך? ממ יש מקום לשיפור :]

אני עונההה

שם: בת-אל גיל: 17 וחצי מקום מגורים: מדבר פירסינג: בטבור קעקועים: אין בינתיים גובה: מטר ובמבה מידת נעליים: 37 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: יש בן כמה אתה נראה: תלוי עבר פלילי: יש מזל: אריה חיות מחמד: לא אוהבת רגיש לדיגדוגים: כן מספר: תעשי לבד הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: לא קוראת ספרים סרט מפחיד: לא זוכרת סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: אשר- יהההה השיר שנתקע בראש: אשר- יהההה האיש שהתקשרת אליו: אין לי שיחות האיש שהתקשר אליך: חברה שלי כרגע תוכנית טלוויזיה שראית: גיא פינס אדם שחשבת עליו: חברה שלי האם: אתה דלוק על מישהי:על מישהו. כן. אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: לא מתחרטת אף פעם ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

lollapalooza

New member
אללי

עשיתי את השאלון הזה מיליון פעמים, אבל כ"כ משעמם לי עכשיו... שם: הדס. גיל: 22 מקום מגורים: אשקלון זה הבית (למרבה הצער), רוב השבוע בת"א. פירסינג: נופ. קעקועים: גם לא גובה: אין לי מושג מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות ואח בן כמה אתה נראה: מממ... יותר קטנה ממה שאני עבר פלילי: אין
מזל:
חיות מחמד: אין לי רגיש לדיגדוגים: מאוד מספר: מה
הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: עדיין קוראת, "Flicker" סרט מפחיד: מממ... לא זוכרת סרט בקולנוע: מזמן לא הייתי בקולנוע, אבל באוניברסיטה אני רואה כל הזמן. הסרט האחרון שאריתי, שלא היה סרט סטודנטים... M של פריץ לאנג. שיר ששמעת: משהו של הביטלס, לא זוכרת מה בדיוק היה האחרון ששמעתי. השיר שנתקע בראש: Let Down של רדיוהד. האיש שהתקשרת אליו: מממ... לא זוכרת. *בודקת* ידיד שלי. האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: וואה, מזמן לא ראיתי טלוויזיה. "חברים" בוידאו נחשב
אדם שחשבת עליו: ידיד שלי האם: אתה דלוק על מישהי: מישהי
לא. אני עדיין בקטע של בנים. אתה רוצה לגור במקום אחר: בערך. אני די גרה איפה שאני רוצה, אבל את הבית הייתי מזיזה. אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן. בערך. אוהב רכבות הרים: לפעמים האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל
לא במציאות עישנת: לא שתית אלכוהול? כן ניסית דיאטה? כן פגשת סלבריטי? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה: כן בכית בסרט? כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא בדיוק נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: בערך שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: לא
נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: נראה לי שכן התחרטת על דברים שעשית: ודאי ולסיכום: אתה אוהב את עצמך? לא.

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

שם: אינה גיל: 18 מקום מגורים: דרום הארץ פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.63 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונד כהה אחים/אחיות: אין בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי: זריקת פלסטלינה על חדר מורים ;) מזל: דלי חיות מחמד: אין רגיש לדיגדוגים: לא ממש מספר: הדברים האחרונים שעשית: לענות על השאלון, לקרוא כתבה ולקנח את האף. ספר שקראת: הקלות הבלתי נסבלת של הקיום סרט מפחיד: לא אוהבת סרט בקולנוע: שרק שיר ששמעת: arrogant worms - burn the white house השיר שנתקע בראש: מאיה היא האיש שהתקשרת אליו: רון האיש שהתקשר אליך: רון תוכנית טלוויזיה שראית: דייט לסטרייט אדם שחשבת עליו: עכשיו...אביעד קיסוס בגלל התשובה למעלה. האם: אתה דלוק על מישהי: לא, אני מחבבת אותן רק כחברות. אתה רוצה לגור במקום אחר: כן, גרמניה. אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא, היא וירטואלית. זה לא באמת קיים. זה פרדוקס. אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: על פיזית או נפשית, אבל בכל אופן - כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: כן, יש פה בהמונים. התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: מול כ - 5 אנשים בכית בסרט?: אלא אם כן רציתי הביתה וכאב לי, לא. היית על במה?: כן, מספר הצגות. חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן, מתמטיקה הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: לא ממש שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: על הלחי נישקת בנים: בהחלט השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? בתקופות

אני עונה../images/Emo3.gif

שם: אורטל גיל: 15 מקום מגורים: חולון פירסינג: יש 18 פירסינג קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 1 בן כמה אתה נראה: 17-18 ויש שנותנים יותר עבר פלילי: לצערי יש מזל: סרטן חיות מחמד: כלב רגיש לדיגדוגים: כה מאוד מספר: 9 הדברים האחרונים שעשית: לישון ספר שקראת: לא זוכרת זה היה מזמן סרט מפחיד: סיוט בחדר המורים סרט בקולנוע: לא זוכרת שיר ששמעת: אנחנו הדווי השיר שנתקע בראש: ing of fools האיש שהתקשרת אליו: אלונה האיש שהתקשר אליך: אנה תוכנית טלוויזיה שראית: ריקי לייק אדם שחשבת עליו: חבר שלי האם: אתה דלוק על מישהי:כה אתה רוצה לגור במקום אחר: כה בתל אביב דירה שכורה עם חברות ולעשות בית זונות אתה חשבת להתאבד: כה אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כה האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: כה נזרקת על ידי מישהו: כה ראית את מגדל אייפל?: כה עישנת?: כה שתית אלכוהול?: יותר מידי ניסית דיאטה?: כה פגשת סלבריטי?: כה אביב גפן התגעגעת למישהו?: כה שיקרת: כה נעצרת: ככה לצערי על אלימות אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כה הופעת בציבור בפיג'מה?: כה בכית בסרט?: כה בסרט על זוהר ארגוב היית על במה?: כה חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?:כה יותר מידי הורידו אותך כיתה?: לא אבל רצו הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כה נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: לא נישקת בנים: כה השם שלך הופיע בעיתון: כה התחרטת על דברים שעשית: כה הרבה ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? נראה שכן די

רונקי

New member
../images/Emo41.gif

שם:טלי גיל: 17 מקום מגורים: ירושלים פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: גבוהה [לא זוכרת מידה] מידת נעליים: 40+ צבע שיער: גינג'י
אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בן כמה אתה נראה: אין לי משוג.. עבר פלילי: חח לא נראה לי שיש מזל: גדי חיות מחמד: כלבה ודגים רגיש לדיגדוגים: כן מספר:13 הדברים האחרונים שעשית: השתנתי, ספר שקראת: "בעיקר שירי אהבה"\יונתן גפן, ועכשו את "השיבה מהודו"\א.ב. יהושע סרט מפחיד: לא מפחידים אות סרטי סרט בקולנוע: ? שיר ששמעת: שוב היא כאן השיר שנתקע בראש: אני יורד מהחוטים..
האיש שהתקשרת אליו: אחותי האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית: קצוות מפוצלים אדם שחשבת עליו: יונתן האם: אתה דלוק על מישהו:לא דלוקה,אבל חושבת הרבה אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא ממש אוהב רכבות הרים: מאוד
האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: נראה לי שכן נזרקת על ידי מישהו: לא,אה בעצם כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: לא שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: כמעט אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן.היום הופעת בציבור בפיג'מה?: ממ..לא חושבת בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן ^ ^ נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן. כרגע לא ממש

MeTaL MoUtH

New member
../images/Emo13.gif

שם: עדן גיל: 12 ו7 חודשים
מקום מגורים: בבית
פירסינג: היו נזם, הליקס ו2 לובים כולם נסתמו
, אבל אני רוצה קרוס ובגבה.. קעקועים: אין ולא יהיו
גובה: 1.54 אני נמוכה אני יודעת מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים ו2 אחיות. בן כמה אתה נראה: אמרו לי שאני נראת בכיתה ט'... ומישהו היה בטוח שאני בת 16 עבר פלילי: אין.
מזל: תאומים חיות מחמד: אח שלי רגיש לדיגדוגים: רק ברגליים מספר: 5
... הדברים האחרונים שעשית: חיפשתי ת'פלטפון ספר שקראת: אממ... סרט מפחיד: אממ... סרט בקולנוע: אממ... שיר ששמעת: האחרון?.. סיסטם אוף א דאוון- צ'ופ סוי
השיר שנתקע בראש: ONE של מטאליקה
האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: חברה שלי... תוכנית טלוויזיה שראית: ספונג'בוב סקוארפנטס אדם שחשבת עליו: בר האם: אתה דלוק על מישהי: אממ... אתה רוצה לגור במקום אחר: אני אשמח לעבור לחיפה או משהו אתה חשבת להתאבד: ... אתה מאמין באהבה ווירטואלית: אממ.. אוהב רכבות הרים: עוד לא הייתי על אחת |מגלגל עיניים|
האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא במציאות עישנת?: לא שתית אלכוהול?טיפונת בחתונה של אח שלי
ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: אממ... התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: ... נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: אממ... שברת לבבות: לא נראה לי נישקת בנות: לא נישקת בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום: אתה אוהב את עצמך? ממש לא.

lolly1

New member
Cooooome whaaaaat maaaaaaaay

שם: אירית גיל: 18 מקום מגורים: עכו פירסינג: לא קעקועים: עוד לא גובה: 1.67 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: שני אחים בן כמה אתה נראה: 18?
עבר פלילי: אממ אין?
מזל: בתולה חיות מחמד: ביל, כלבי האהוב
רגיש לדיגדוגים: כן מספר: 9 הדברים האחרונים שעשית: אכלתי P: ספר שקראת: כלה ונחרצה/טל רבינוביץ' סרט מפחיד: הממ הצלצול? לא זוכרת P: סרט בקולנוע: אושן 12 שיר ששמעת: |מצביע לנושא| השיר שנתקע בראש: |שוב| האיש שהתקשרת אליו: יעל האיש שהתקשר אליך: הממ אח שלי נראה לי תוכנית טלוויזיה שראית: קו החיים אדם שחשבת עליו: :| האם: אתה דלוק על מישהי: הממ $: אתה רוצה לגור במקום אחר: בהחלט אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: אממ כן.. לא.. לא יודעת
אוהב רכבות הרים: כן
האם אי פעם: בכית על בת: אממ לא יודעת בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: :| ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? לא שתית אלכוהול?: אהא ניסית דיאטה?: אהא פגשת סלבריטי?: אהא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן |Sigh| הופעת בציבור בפיג'מה?: הממ באכסניה, כן P: בכית בסרט?: כן היית על במה?: הממ לא נראה לי חשבת שאתה הולך למות: הממ כן מזמן
נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: הממ לא יודעת נשבר לך הלב: כן :| שברת לבבות: לא שזכור לי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא

victoria777

New member
להלהלהלה

שם:ויקטוריה גיל:16 וחצי מקום מגורים: איזור דרום פירסינג: לא קעקועים: לא גובה:1.80 מידת נעליים: 44 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות בן כמה אתה נראה: 18 עבר פלילי: אין מזל: סרטן חיות מחמד: תוכון רגיש לדיגדוגים: כן מספר:? הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: יש ילדים זיגזג סרט מפחיד:הצלצול סרט בקולנוע:לא ראיתי סרטים טובים בקולנוע שיר ששמעת: היום לא שמעתי מוזיקה השיר שנתקע בראש:כרגע לא תקועים לי שירים בראש האיש שהתקשרת אליו:אבא האיש שהתקשר אליך: אבא תוכנית טלוויזיה שראית:קיץ נצחי ופלוריסיינטה אדם שחשבת עליו: ההורים האם: אתה דלוק על מישהי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כן!!!! האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: לא נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: לא שתית אלכוהול?: לא ניסית דיאטה?: כן(והצלחתי) פגשת סלבריטי?: לא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: ברור נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : לא הופעת בציבור בפיג'מה?: לא בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?כן בערך

נראה לי שעשיתי את זה בעבר....

שם:גל גיל:כן גם זה היה השם שלי בעבר חחחחחח(
14) מקום מגורים:ישראל גובה:כמו התפוזית שלי מידת נעליים:37 צבע שיער:חום מדהים..אתם תאכלו תלב אם תראו אותו אחים/אחיות:2 קרציות ממין נקבה בן כמה אתה נראה:12 חחחחחח מזל:עומד על מאזניים ועקרב
חיות מחמד:היו...היו...
נוסנוסים..נואווה רגיש לדיגדוגים:תלוי של מי הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:הארי פוטר ומסדר עוף החול סרט מפחיד:מפחיד?פרדי קרוגר הסיטו חחח זה היה:"מפחיד"!מאוד! סרט בקולנוע:ממ משפחת סופר על שיר ששמעת:לא זוכרת השיר שנתקע בראש:יש מלא האיש שהתקשרת אליו:אממ...נעמה.. האיש שהתקשר אליך:לילך תוכנית טלוויזיה שראית:מי זוכר אדם שחשבת עליו:אני ולחשוב זה מסוכן ביחד
האם: אתה דלוק על מישהי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד:אה ה... אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אבל בחברות וירטואלית כן אוהב רכבות הרים:זה חלק מהדם שלי האם אי פעם: בכית על בת:כן...
(לא מבחינה זוגית) בכית על בן:לא..לפחות לא מבחינה זוגית נזרקת על ידי מישהו:לא..קודם שיהיה לי חבר ראית את מגדל אייפל?:הייתי עליו.. עישנת?:גם אם תשלמו לי לא..תיזהרו לעשן לידי! שתית אלכוהול?:לא ניסית דיאטה?:no comment פגשת סלבריטי?:הרבה מהם... התגעגעת למישהו?:דה!מה זה אין לי לב של אבן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאתה הולך למות:גם... נכשלת במקצוע?:כן...
הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?:לא רצית להיות המין השני?:לא נשבר לך הלב:לא או שכן?מי זוכר? שברת לבבות:לא נישקת בנות:בלחי נישקת בנים:אפילו בפה ששש השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:דה ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?no comment

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo185.gif../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif

שם: בר גיל: 16 מקום מגורים: אשדוד פירסינג: 1 קעקועים: עדיין אין לי.. גובה: 1.60 מידת נעליים: 37-38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 2 אחים ו-2 (
) אחיות בן כמה אתה נראה: בגילי עבר פלילי: - מזל: גדי חיות מחמד: כלבה רגיש לדיגדוגים: כן פחות או יותר... מספר: 3 הדברים האחרונים שעשית: הלכתי לקניות עם אמא
ספר שקראת: פרחים הצמיחו קוצים סרט מפחיד: ממ האחרון... אפקט הפרפר (נחשב
) סרט בקולנוע: בנות רעות שיר ששמעת: TYHB של כריסטינה אגילרה ונלי השיר שנתקע בראש: dont speak- נו דאוט
שגיעות כתיב
האיש שהתקשרת אליו: אמא
האיש שהתקשר אליך: שלומצה תוכנית טלוויזיה שראית: סיינפלד אדם שחשבת עליו: יובל האם: אתה דלוק על מישהי: (מישהו
) לא! אתה רוצה לגור במקום אחר: כן... אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: מאוד
האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן
נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן
בכית בסרט?: כן היית על במה?: ברור חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא חושבת נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

oshriti123

New member
ניייייייי

שם: אושרית סקעת בשבילכם
קעקועים: שיורדים במים אחרי יום כן
גובה: 1.63 מידת נעליים:40 צבע שיער: חום דבש אחים/אחיות: אח בן כמה אתה נראה: 13 עבר פלילי: לא הספקתי עדיין
מזל: גדי חיות מחמד:תוכים רגיש לדיגדוגים:כההההה מספר:8 הדברים האחרונים שעשית:עניתי על שאלונים אחרים ספר שקראת: הארי פוטר סרט מפחיד:חס וחלילה סרט בקולנוע:לא'דעת שיר ששמעת: אל תפסיק השיר שנתקע בראש:אל תפסיק האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: המירוץ למיליון אדם שחשבת עליו: הראלס
האם: אתה דלוק על מישהי:כה
אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן אוהב רכבות הרים: לאאאאא האם אי פעם:
בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו:לא ראית את מגדל אייפל?: במציאות כאילו? לא עישנת?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שתית אלכוהול?: לא ניסית דיאטה?: לא פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות:כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כןןן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? דיי

NoFaRi1

New member
../images/Emo13.gif

שם: נופר גיל: 15 מקום מגורים: פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.61 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים קטנים בן כמה אתה נראה: אומרים 16 17 ככה... וחלק אומרים שאני נראית בגיל שלי :) עבר פלילי: נופ מזל: מאזניים חיות מחמד: כלבים רגיש לדיגדוגים: לא מספר: 8 הדברים האחרונים שעשית: אכלתי בננה ספר שקראת: ילד יפה סרט מפחיד: הצלצול סרט בקולנוע: לא זוכרת :/ שיר ששמעת: עדיף כלום ממעט- עברי השיר שנתקע בראש: על קו המים האיש שהתקשרת אליו: מגי האיש שהתקשר אליך: שחר תוכנית טלוויזיה שראית: רובי אדם שחשבת עליו: יוני האם: אתה דלוק על מישהי: מישהו אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: לא נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?:כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: לא! בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לעיתים רחוקות נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן :/ נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא

jaqui

New member
אניייי

שם: ג'קלין גיל: 18 מקום מגורים: מעלות פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.53 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים בן כמה אתה נראה: 13 (חח) עבר פלילי: אין מזל: אריה חיות מחמד: אין רגיש לדיגדוגים: קצת מספר: 2 הדברים האחרונים שעשית: התכתבתי עם חברה ושמעתי מוזיקה ספר שקראת: - סרט מפחיד: הצלצול סרט בקולנוע: מזמן לא ראיתי שיר ששמעת: של אמינם השיר שנתקע בראש: - האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך: אבא שלי תוכנית טלוויזיה שראית: בצבא אין זמן לטלויזיה אדם שחשבת עליו: האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לא אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: לא נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: לא שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: לא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: אולי היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן של בית ספר חח התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

Atza

New member
נו טוף...../images/Emo3.gif

שם:דנה גיל:14 וחצי מקום מגורים:
פירסינג:אין קעקועים:יהיו גובה:1.70 מידת נעליים: למה ?! צבע שיער:שטני אחים/אחיות:יש
בן כמה אתה נראה:אני יודעת
? תשאלו מישהו אחר לא אותי ... עבר פלילי: אין . בנתיים .
מזל:סרטנית
חיות מחמד:
יש רגיש לדיגדוגים:נכון ! מספר:2 הדברים האחרונים שעשית: אכלתי כהרגלי
? ספר שקראת:
סרט מפחיד:הטינה
גאד . סרט בקולנוע:כנל שיר ששמעת:עכשיו אני שומעת משינה "גברת שרה השכנה"
השיר שנתקע בראש:היא לא דומה-ארקדי דוכין
האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך:כנל תוכנית טלוויזיה שראית:לא זוכרת אבל מזה כואבת לי האוזן תעשו משהו אדם שחשבת עליו:
עניינכם חמודים ? אני יודעת וזה מה שחשוב .. וגם הוא יודע.
האם: אתה דלוק על מישהי:נואופ. למרות שאם ג'ואן יבוא לי בפרצוף אני אחטוף סחרחורת
לא ראיתי אותו מלא זמן
ועדיין תהיה לי צמרמורת מלראות ת'חיוך שלו
אתה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים ....כרגע לא ....בעצם כן ..בת"א. אתה חשבת להתאבד:כן אבל לא באמת התכוונתי לעשות משהו ..אני אפסיד יותר מדי דברים ככה ... אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא ממש אוהב רכבות הרים: מאוד !!! האם אי פעם: בכית על בת:כן בכית על בן:כן נזרקת על ידי מישהו: לא.
ראית את מגדל אייפל?:אפילו עליתי עליו . איזה קטע !? .. עישנת?:כן שתית אלכוהול?: נכון ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?:אה הא .... ובקרוב ..... אמממ ...... אמא
התקפת בחילות
לא חשוב
גאד איזה פאדיחות אם ... קורא את זה
לא חשוב
התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן ... נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : לא לבן זוג ....לאנשים שאני אוהבת כחברים וכקרובים אלי. הופעת בציבור בפיג'מה?: כן
באתי לבצפר עם פיג'מה
רק אני וחברה שלי
היה מזה פדיחות כולם צחקו עלי
... בכית בסרט?:כן
היית על במה?:נכון חשבת שאתה הולך למות: אה הא .... כמה פעמים. נכשלת במקצוע?:כן ואני מעדיפה לא לדבר על מצבי הלימודי כרגע .
הורידו אותך כיתה?: לא יש גבול הקפיצו אותך כיתה?:לא . רצית להיות המין השני?: אולי .. נשבר לך הלב:קצת שברת לבבות:מקווה שלא ....אבל ..אולי
...נראה לי שכן ... סליחה ***
נישקת בנות: בלחי כן
? נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: נכון יש מצב ... בעצם רק תמונה. התחרטת על דברים שעשית: יאפ ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? יש ברירה ? יש לעצמי רק אותי .אז כן . למרות שאני די מוזרה.

-->

שם: שלומצה גיל: 16 מקום מגורים: פירסינג: באף..עוד מעט בלשון קעקועים: הלוואיי.. גובה: 1.57 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: 3 גדולים בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי: אין מזל: טלה חיות מחמד: אין רגיש לדיגדוגים: מאודדדדדד מספר: שזה אומר? הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: מי הזיז את הגבינה שלי? סרט מפחיד: דה וול סרט בקולנוע: אלכסנדר שיר ששמעת: אושן לנד (של אופרפנד לנד) השיר שנתקע בראש: טייק מיי ברט אוויי (של ג'סיקה הזאת..) האיש שהתקשרת אליו: נטויז'ן האיש שהתקשר אליך: איזה מישהו מטומטם.. תוכנית טלוויזיה שראית: סיינפלד אדם שחשבת עליו: אסף האם: את דלוק על מישהו: כן את רוצה לגור במקום אחר: כן את חשבת להתאבד: כן את מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהבת רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: כן- רבתי עם איזה מישהי... בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: לא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: לא נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: בערך בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ענארף נישקת בנות: כן.. נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא ניראה לי התחרטת על דברים שעשית: לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

למעלה