שאלון

A Lovato

New member
../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif

תהנו
שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: מזל: חיות מחמד: רגיש לדיגדוגים: מספר: הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: סרט מפחיד: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו: האם: אתה דלוק על מישהי: אתה רוצה לגור במקום אחר: אתה חשבת להתאבד: אתה מאמין באהבה ווירטואלית: אוהב רכבות הרים: האם אי פעם: בכית על בת: בכית על בן: נזרקת על ידי מישהו: ראית את מגדל אייפל?: עישנת?: שתית אלכוהול?: ניסית דיאטה?: פגשת סלבריטי?: התגעגעת למישהו?: שיקרת: נעצרת: אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : הופעת בציבור בפיג'מה?: בכית בסרט?: היית על במה?: חשבת שאתה הולך למות: נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה?: הקפיצו אותך כיתה?: רצית להיות המין השני?: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?
שם:אלינה גיל:14 מקום מגורים: כעיקרון שיקגו, בלואיילנד אבל הוד השרון
פירסינג: נזם נקרא? אני רוצה עגיל פרנקי!!!
קעקועים: גיל 16 שולט!! גובה: 1.65 מידת נעליים: 45....סתם אמ..39 צבע שיער: בלונדיני שיהפוך לסגול או ורוד
אחים/אחיות: אחת!
בן כמה אתה נראה:14
עבר פלילי: השחטת רכוש.....יום כיפור
מזל:טלה...בהה בה חיות מחמד:קאט רולז!
רגיש לדיגדוגים: אממ....אפשר להגיד! מספר:2 הדברים האחרונים שעשית: הייתי על המחשב? ספר שקראת: הארי פוטר...ממזמן! סרט מפחיד:הטינה סרט בקולנוע:ממזמן! שיר ששמעת: במוח שלי: ''ערוץ הילדים זה אנחנו.....'' לצערי!
השיר שנתקע בראש:זה השיר האיש שהתקשרת אליו: מאי האיש שהתקשר אליך: מאי תוכנית טלוויזיה שראית: זה היה אתמול...וזה היה סרט אדם שחשבת עליו: מאי האם: אתה דלוק על מישהי:יאפ
**** אתה רוצה לגור במקום אחר:כן!כן! הרחק מישראל! אתה חשבת להתאבד: אולי:| אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא... אוהב רכבות הרים: כן! האם אי פעם: בכית על בת: כן..
בכית על בן: כן...
נזרקת על ידי מישהו: כן..
ראית את מגדל אייפל?: רק בטלויזיה
עישנת?: לא! סיגריות אין מצב!
שתית אלכוהול?: כן! ניסית דיאטה?: כן...
פגשת סלבריטי?: המנחים המכוערים של ערוץ הילדים לא נקראים אז לא! התגעגעת למישהו?: כן! שיקרת:כן
נעצרת: לא..חיחיחי אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן..
הופעת בציבור בפיג'מה?: לא...
בכית בסרט?: כן... היית על במה?: כן... חשבת שאתה הולך למות: כן
נכשלת במקצוע?:כן...טימטומטיקה הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: כע שברת לבבות: אולי נישקת בנות: לא נישקת בנים: כע השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כע ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?לא!!!!

English Muffin

New member
עונהה

תהנו שם:נגה גיל:17 וחצי מקום מגורים:רמת ישי פירסינג:אין קעקועים:יהיה בקרוב גובה:1.61 מידת נעליים:38 צבע שיער:חום כהה אחים/אחיות:2 אחים ואחות בן כמה אתה נראה:בדרך כלל אומרים לי שאני ניראית בת 15 ואז אני מיתעצבנת אבל אתמול סוף סוף מישהוא אמר לי שאני ניראית בת 18 עבר פלילי:לא מזל:אריה חיות מחמד:2 חתולים רגיש לדיגדוגים:כן במקומות מסויימים מספר:24 הדברים האחרונים שעשית:אכלתי ספר שקראת:לא זוכרת הרבה זמן לא קראתי חח סרט מפחיד:הצילצול סרט בקולנוע:אנערף הרבה זמן לא הייתי בקולנוע שיר ששמעת:שיר מיזרחית כבד מאוד שידיד שלי שלח לי ועכשיו בא לי להיתאבד חח השיר שנתקע בראש: look what youve done האיש שהתקשרת אליו:גילי האיש שהתקשר אליך:עידן תוכנית טלוויזיה שראית:the o.c אדם שחשבת עליו:אח שלי האם: אתה דלוק על מישהי:לא אתה רוצה לגור במקום אחר:כן אתה חשבת להתאבד:לא אבל אחרי השיר הזה ששמעתי עכשיו אני יחשוב על זה אתה מאמין באהבה ווירטואלית:ממש לא אוהב רכבות הרים:כן זה כיף האם אי פעם: בכית על בת:לא בכית על בן:לא ניראה לי נזרקת על ידי מישהו:כן ראית את מגדל אייפל?:כן עישנת?:כן שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?:כן התגעגעת למישהו?:כן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?:לא בכית בסרט?:כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:כן נישקת בנות:כן נישקת בנים:כן השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?כן

adis90

New member
אנייייייי../images/Emo29.gif

שם: עדי גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ישראל
פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: נמוכה... מידת נעליים: 36 נראה לי... צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בן כמה אתה נראה: חלק אומרים פחות חלק אומרים יותר. עבר פלילי: אין חחח מזל: שור חיות מחמד: אח (?) רגיש לדיגדוגים: מישהו לאאאא?! מספר: טלפון? הדברים האחרונים שעשית: חוזרת מבצפר....מדברת עם אמא בטלפון....(?) ספר שקראת: האחרון? נראה לי זה היה ההוביט.. סרט מפחיד: הצעקה-מבהיל מאוד! סרט בקולנוע: משפחת סופר על שיר ששמעת: Destiny Child - Bootilicious השיר שנתקע בראש: אממ הרבה.... האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי...אבל היא ישנה
האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: ריקי לייק..חח אדם שחשבת עליו: אממ לאמשנה האם: את דלוק על מישהי: אני כל הזמן דלוקה על מישהו... את רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןןןןןןןןןןן את חשבת להתאבד: לא
את מאמין באהבה ווירטואלית: לא..... אוהבת רכבות הרים: כן זה נחמד.... האם אי פעם: בכית על בת: לאא
בכית על בן: לא...... נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: לא
שתית אלכוהול?:
לאאאאא
ניסית דיאטה?: לא
פגשת סלבריטי?: אממ נראה לי.... התגעגעת למישהו?: כן...גם עכשיו..... שיקרת: אם אני יגיד לא אני ישקר
נעצרת:
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כמופן
הופעת בציבור בפיג'מה?: עדיין לא בכית בסרט?: אממ בתוכניות טלוויזיה כן, בסרטים לא נראה לי.... היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: עדיין לא נכשלת במקצוע?: אממ בתעודה? לא....קיבלתי 60 במורשת שנה שעברה
הורידו אותך כיתה?: לאאא
הקפיצו אותך כיתה?: לא
רצית להיות המין השני?: לא נשבר לך הלב: אני חושבת שהוא שבור מטבעו... שברת לבבות: לא יודעת.....
נישקת בנות: בלחי... נישקת בנים: בלחי
השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: ברווווור ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? יאפ

מסטולית

New member
../images/Emo23.gif

שם: גילי גיל: 17 וחצי מקום מגורים: רמת ישי פירסינג: נופ קעקועים: נופ גובה: גבוההההה מידת נעליים: 9 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אחד מזה ואחד מזה בן כמה אתה נראה: 16
עבר פלילי: אכן מזל: עקרב חיות מחמד: אחותי הקטנה רגיש לדיגדוגים: כה מספר: 054... הייתם מתים
הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: 'המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה' סרט מפחיד: לא אוהבת סרט בקולנוע: לאדעת שיר ששמעת: לני קרביץ - אגין השיר שנתקע בראש: שיר הבתולים של אלג'יר האיש שהתקשרת אליו: קופות "לאן בצפון"
האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: הדרדסים אדם שחשבת עליו: חברה האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים אתה חשבת להתאבד: כה אתה מאמין באהבה ווירטואלית: מזה לא אוהב רכבות הרים: לא האם אי פעם: בכית על בת: כה בכית על בן: כה נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כו שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: בערך אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות כן: נכשלת במקצוע?: כמובן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: ברור.. 3 כיתות לא סתם רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: לא חס וגראס נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: יש מצב התחרטת על דברים שעשית: כה ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא

Lost Lullaby

New member
משעמם לי :p

שם: ליבי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: נתניה. ]: פירסינג: בינתיים אין קעקועים: לא גובה: 167 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: גם וגם בן כמה אתה נראה: אתמול מישהו אמר שאני נראת סטודנטית:]] עבר פלילי: ח
מזל: אין
חיות מחמד: חתול רגיש לדיגדוגים: כע :$ מספר: מה
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: The Face On The Milk Carton סרט מפחיד: לא סרט בקולנוע: מה שיר ששמעת: With this knife השיר שנתקע בראש: אמ, sense of humor של דארן הייז
האיש שהתקשרת אליו: כריסטינה
האיש שהתקשר אליך: סבא ח תוכנית טלוויזיה שראית: לא ראיתי טלוויזיה כבר חודשיים :S אדם שחשבת עליו: לא חושבת
האם: אתה דלוק על מישהי:
אתה רוצה לגור במקום אחר: למה לא אתה חשבת להתאבד:
אתה מאמין באהבה ווירטואלית: איכס אהבה אוהב רכבות הרים:
האם אי פעם: בכית על בת:
בכית על בן:
נזרקת על ידי מישהו: לא ממש אמ ראית את מגדל אייפל?: לא במציאות עישנת?:
שתית אלכוהול?: בירה?
ניסית דיאטה?:
פגשת סלבריטי?:
ביום שישי את עופר שכטר ברכבת
התגעגעת למישהו?:
שיקרת:
נעצרת:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
הופעת בציבור בפיג'מה?:
בכית בסרט?:
היית על במה?:
חשבת שאתה הולך למות:
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?:
הקפיצו אותך כיתה?:
רצית להיות המין השני?:
נשבר לך הלב:
שברת לבבות: ח לא נראה לי. נישקת בנות: לא צרפתית :$ נישקת בנים:
השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
כל הזמן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?

../images/Emo86.gifעונההה../images/Emo26.gif

שם:שרון גיל:15 עוד חודש ופחות יומיים
מקום מגורים:נצרת עילית פירסינג:בטבור קעקועים:אין גובה:1.56 מידת נעליים:38-40 צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 אחים בן כמה אתה נראה:13-15 עבר פלילי:אין
מזל:דלי חיות מחמד:כלב רגיש לדיגדוגים:כן, מאוד מספר:לא רוצה להגיד
הדברים האחרונים שעשית:שתיתי מים ואכלתי אפונה
ספר שקראת:לא קוראת סרט מפחיד:החוש השישי
סרט בקולנוע:שרק 2 נדמה לי
שיר ששמעת:אממ לא זוכרת
השיר שנתקע בראש:שלך האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:חברשלי תוכנית טלוויזיה שראית:כלבוטק
אדם שחשבת עליו:אמא האם: אתה דלוק על מישהי:כעע אתה רוצה לגור במקום אחר:לא להרבה זמן
אתה חשבת להתאבד:לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אוהב רכבות הרים:כן האם אי פעם: בכית על בת:לא בכית על בן:לא בכיתי, הייתי עצובה נזרקת על ידי מישהו:כן
ראית את מגדל אייפל?כן עישנת?כן שתית אלכוהול?כן ניסית דיאטה?לא פגשת סלבריטי?לא התגעגעת למישהו?כן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?לא היית על במה?כן חשבת שאתה הולך למות:כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:כן נישקת בנות:לא נישקת בנים:כן השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?כן

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שם: נועית
ייאי
מקום מגורים: תל אביב
פירסינג: אין
קעקועים: אמן אמן אמן בקרוב יהיו
גובה: 1.65 בערך
מידת נעליים: 37-38
צבע שיער: חום
אחים/אחיות: שתי אחיות גדולות, 26 ו24
בן כמה אתה נראה: אהמ.. 13-16
עבר פלילי: ישששש ועוד איך יש
מזל: גדי
חיות מחמד: אין
רגיש לדיגדוגים: מאודדדד
מספר: 14
הדברים האחרונים שעשית:
ספר שקראת: ברידג'ט ג'ונס
סרט מפחיד: "יום אהבה קטלני"
סרט בקולנוע: יו... אהמ נראה לי ש.."משפחת סופר-על"
שיר ששמעת: אהמ.. She Will Be Loved- Maroon 5..רדיו
השיר שנתקע בראש: Harder To Breath- Maroon 5
האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי הילה
האיש שהתקשר אליך: אמא שלי
תוכנית טלוויזיה שראית: סו תומאס
אדם שחשבת עליו: חברה שלי רוני
האם:
אתה דלוק על מישהי:
אתה רוצה לגור במקום אחר:
אתה חשבת להתאבד:
אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
אוהב רכבות הרים:
האם אי פעם:
בכית על בת:
בכית על בן:
נזרקת על ידי מישהו:
ראית את מגדל אייפל?:
עישנת?:
שתית אלכוהול?:
ניסית דיאטה?:
פגשת סלבריטי?:
התגעגעת למישהו?:
שיקרת:
נעצרת:
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
הופעת בציבור בפיג'מה?:
בכית בסרט?:
היית על במה?:
חשבת שאתה הולך למות:
נכשלת במקצוע?:
הורידו אותך כיתה?:
הקפיצו אותך כיתה?:
(גן) רצית להיות המין השני?:
נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
נישקת בנות:
נישקת בנים:
(לא צרפתית) השם שלך הופיע בעיתון:
התחרטת על דברים שעשית:
ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? מאודדדדדדדדדדדד

tuty fruty

New member
תשובות

שם:רנה גיל:17 מקום מגורים:איזור השרון פירסינג: אין קעקועים:אין גובה:1.53 מידת נעליים:36 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:1 בן כמה אתה נראה:קטנה יותר עבר פלילי:אין מזל:מאזניים חיות מחמד:כלב רגיש לדיגדוגים:כן מספר:6 הדברים האחרונים שעשית:עבודה באזרחות ספר שקראת:באדולינה סרט מפחיד:לא רואה מאז אני יודע מה עשית בקיץ האחרון סרט בקולנוע:אחרי השקיעה שיר ששמעת:תחזור תחזור-משינה השיר שנתקע בראש:ממעמקים של עידן רייכל האיש שהתקשרת אליו:חברה שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית:לא ראיתי ממזמן אדם שחשבת עליו:חברה שלי האם: אתה דלוק על מישהי:על מישהי לא וגם על מישהו לא אתה רוצה לגור במקום אחר:לא אתה חשבת להתאבד:לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית:לא אוהב רכבות הרים:כן האם אי פעם: בכית על בת:כן בכית על בן:כן נזרקת על ידי מישהו:כן ראית את מגדל אייפל?:כן עישנת?:לא שתית אלכוהול?:כן ניסית דיאטה?:כן פגשת סלבריטי?:כן התגעגעת למישהו?:כן שיקרת:כן נעצרת:לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :כן הופעת בציבור בפיג'מה?:כן בכית בסרט?:כן היית על במה?:כן חשבת שאתה הולך למות:כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:כן נשבר לך הלב:כן שברת לבבות:אולי נישקת בנות:לא נישקת בנים:כן השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?לפעמים

yaeli87

New member
אני... ../images/Emo9.gif

תהנו
שם:
יעלי גיל:
17 מקום מגורים:
צפון פירסינג:
לא קעקועים:
לא גובה:
בין 168 ל170 מידת נעליים:
37-38 צבע שיער:
חום אחים/אחיות:
2 גדולות בן כמה אתה נראה:
20 עבר פלילי:
חחח לא מזל:
קשת חיות מחמד:
כלב רגיש לדיגדוגים:
בקטנה מספר:
7 הדברים האחרונים שעשית:
באיזה נושא..?? אמממ ראיתי סרט ואכלתי ספר שקראת:
משהו של חני נחמיאס... סרט מפחיד:
לא רואה סרטים מפחידיםםםם סרט בקולנוע:
פפפפפ מזמן.... שיר ששמעת:
אנג'ל שנינט שרה בשיר שלנו... השיר שנתקע בראש:
אוטומוביל האיש שהתקשרת אליו:
אמא האיש שהתקשר אליך:
נועה תוכנית טלוויזיה שראית:
ראיתי סרט אדם שחשבת עליו:
עליו...כל דקה!! האם: אתה דלוק על מישהי:
כן אתה רוצה לגור במקום אחר:
לא אתה חשבת להתאבד:
לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
לא ממש אוהב רכבות הרים:
לא ממש האם אי פעם: בכית על בת:
כן בכית על בן:
כן נזרקת על ידי מישהו:
כן ראית את מגדל אייפל?:
כן עישנת?:
כן שתית אלכוהול?:
כן ניסית דיאטה?:
כן פגשת סלבריטי?:
כן התגעגעת למישהו?:
כן שיקרת:
כן נעצרת:
לא טפו טפו טפו (הרסתם לי ת'סדר של הכן...) אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
כן הופעת בציבור בפיג'מה?:
כן...חחח בכית בסרט?:
ברור היית על במה?:
כן חשבת שאתה הולך למות:
חח לא נכשלת במקצוע?:
דהההההההההה הורידו אותך כיתה?:
לא הקפיצו אותך כיתה?:
לא רצית להיות המין השני?:
לא נשבר לך הלב:
כן שברת לבבות:
מקווה שלא אבל נראה לי שכן נישקת בנות:
חח כן נישקת בנים:
כן השם שלך הופיע בעיתון:
כן התחרטת על דברים שעשית:
לא ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?
לפעמים...

זקן השבט- תשובות

שם: עידו גיל: 26+ מקום מגורים: נופך (אף אחד לא יודע היכן זה אבל זה קיים..) פירסינג: אין קעקועים: יש- ירח מעשן על הכתף. גובה: 178 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות בת 24 בן כמה אתה נראה: 28 עבר פלילי: אין מזל: טלה חיות מחמד: כלב רגיש לדיגדוגים: לא מספר: 8 הדברים האחרונים שעשית: התקבלתי לצוות ניהול של חנות צעצועים (מת על זה) ספר שקראת: הבושם- פטריק זסקינד או השיבה מהודו- א.ב. יהושוע. סרט מפחיד: צ'אקי סרט בקולנוע: סופר על שיר ששמעת: the reason- hoobstank השיר שנתקע בראש: wicked game- cheris aziak האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: 24 אדם שחשבת עליו: האם: אתה דלוק על מישהי: לא אתה רוצה לגור במקום אחר: כן אתה חשבת להתאבד: אתה מאמין באהבה ווירטואלית: כן אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: בצעירותי נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: כן רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

netaK

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 18.5 מקום מגורים: ת"א פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: נמוך :| מידת נעליים: 38 צבע שיער: אדום
אחים/אחיות: אח אחד, בן 15 בן כמה אתה נראה: 19?
לא יודעת עבר פלילי: אין! מזל: תאומים חיות מחמד: פליני החתול הפרסי
בינגו כלב הרחוב :| רגיש לדיגדוגים: נורא מספר: 5 הדברים האחרונים שעשית: הלכתי לקניון עם חברה, הייתי בצבא :| ספר שקראת: כשהרוח נושבת סרט מפחיד: הצלצול
סרט בקולנוע: ואן הלסינג?
שיר ששמעת: מה שהיה הרגע בגלגל"צ...הממ....עד שתבין אותי-שירי מימון השיר שנתקע בראש: עד שתבין אותי
האיש שהתקשרת אליו: פוטר האיש שהתקשר אליך: שחר תוכנית טלוויזיה שראית: לוסט?
אדם שחשבת עליו: אבא האם: אתה דלוק על מישהי: לא על מישהי, גם לא על מישהו
אתה רוצה לגור במקום אחר: כןכןכןכןןככןןכןכ!!!!!!!!!!!111 אתה חשבת להתאבד: אהא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא יודעת אוהב רכבות הרים: כן האם אי פעם: בכית על בת: לא? בכית על בן: אהא נזרקת על ידי מישהו: כן ראית את מגדל אייפל?: אהא עישנת?: לא שתית אלכוהול?: אהא ניסית דיאטה?: אהא פגשת סלבריטי?: אהא התגעגעת למישהו?: אהא שיקרת: אהא נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : אהא הופעת בציבור בפיג'מה?: אהא בכית בסרט?: הו, כמה טריליון פעמים
היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן? שברת לבבות: לא יודעת נישקת בנות: אולי :$ נישקת בנים: אהא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: בטח ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לא

ady18

Well-known member
תשובות שלי

שם:יעל גיל:20 מקום מגורים: מרכז פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 153 מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 0 בן כמה אתה נראה:16 ככה עבר פלילי: אין מזל: דגים חיות מחמד:אין רגיש לדיגדוגים: לא אוהבת מספר:6 הדברים האחרונים שעשית: הייתי במסעדה עם חברים חזרתי הביתה וקניתי נעלים ספר שקראת: לא קראתי סרט מפחיד:גוטקיה סרט בקולנוע:מזמן לא ראיתי שיר ששמעת: בלילה זוהר ארגוב השיר שנתקע בראש:כרגע לא נתקע האיש שהתקשרת אליו: טלי האיש שהתקשר אליך: פיני תוכנית טלוויזיה שראית:המסיבה עם יובל כספין אדם שחשבת עליו: אלון האם: אתה דלוק על מישהי:כן אתה רוצה לגור במקום אחר:כן אתה חשבת להתאבד: כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: מפחדת האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: במציאות עישנת?: שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בטיול שנתי באיזה הפעלה בכית בסרט?: לא נראה לי היית על במה?: כן במסיבת סיום חשבת שאתה הולך למות: אולי שהייתי חולה נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: אולי נישקת בנות: לא נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?לא

GoOni

New member
עונה.../images/Emo118.gif

שם: גוני גיל: 14 וחצי ככה. מקום מגורים: ליד רחובות
פירסינג: לא בדיוק, יש אבל שלושה עגילים באוזן שמאל ואחד בימין. קעקועים: נופ. גובה: 1.60. עצוב. מידת נעליים: 38, גמכן עצוב. צבע שיער: חום עם פסים בלונדיניים. אחים/אחיות: אחות אחת. בן כמה אתה נראה: היה מישהו שאמר לי שאני נראית בת 15-16, אבל הרוב חושבים שאני קטנה בשנה ממה שאני באמת. עבר פלילי: פעם שתיתי מבקבוק בסופר כמה לגימות ולא קניתי אותו בסוף
מזל: שור חיות מחמד: חתולה, ליז. רגיש לדיגדוגים: מאוט, אבל פחות מפעם! מספר: 6 הדברים האחרונים שעשית: הכנתי מנה חמה. *מחכה שהיא תיהיה מוכנה* ספר שקראת: מחזה יותר נכון. "העלמה יוליה". סרט מפחיד: אמממ "החדר" זה די מפחיד. סרט בקולנוע: אוצר לאומי. אחלה סרט, לכו לראות. שיר ששמעת: השיר של הלהקה שלנו בבימת הנוער. השיר שנתקע בראש: you never know של הגו גו דולז האיש שהתקשרת אליו: *בודקת* תמר, חברה. האיש שהתקשר אליך: המורה הפרטית למתמטיקה, הו יאי. תוכנית טלוויזיה שראית: המממממ סברינה המכשפה הצעירה אדם שחשבת עליו: האקס. האם: אתה דלוק על מישהי: יאפ. אתה רוצה לגור במקום אחר: יאפ. אתה חשבת להתאבד: יאפ. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: יאפ. אוהב רכבות הרים: יאפ. האם אי פעם: בכית על בת: יאפ. בכית על בן: יאפ. נזרקת על ידי מישהו: בערך. ראית את מגדל אייפל?: נופ. עישנת?: נופ. שתית אלכוהול?: יאפ.
ניסית דיאטה?: יאפ. פגשת סלבריטי?: אממממ שחקני כדורסל בעיקר. התגעגעת למישהו?: כן. שיקרת: כן. נעצרת: לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : בהחלט. הופעת בציבור בפיג'מה?: במסיבת פיג'מות(?) בכית בסרט?: כן. כמה פעמים
היית על במה?: היום
לא פעם ראשונה וגם לא אחרונה. מוואהאהאהא.
חשבת שאתה הולך למות: מזמן, כשהחלקתי באמבטיה. נכשלת במקצוע?: לא בתעודה, במבחן ואחרי זה שיפרתי. במתמטיקה, לפני שנה ככה. הורידו אותך כיתה?: לא חחח הקפיצו אותך כיתה?: לא
רצית להיות המין השני?: כן. נשבר לך הלב: אכן
שברת לבבות: כן. נישקת בנות: בערך
לא רציני נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: אכן כן
התחרטת על דברים שעשית: כ"כ הרבה פעמים. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לעיתים.

BloodyRose

New member
משעמם לי ולא בא לי ללכת לישון...

שם:
You can call me Bloody גיל:
19+ מקום מגורים:
נתניה פירסינג:
היה אחד בגבה לפני הגיוס קעקועים:
שניים, השלישי בדרף גובה:
נמוך מדי, 1.64 כתוב בחוגר מידת נעליים:
36-37 צבע שיער:
אדמדם אחים/אחיות:
אחות אחת בן כמה אתה נראה:
יותר צעירה אני מאמינה.. עבר פלילי:
לא משהו רציני מזל:
נאחס... או עקרב, תלוי איך מסתכלים על זה חיות מחמד:
חתול ג'ינג'י שמן רגיש לדיגדוגים:
לא מספר:
18? הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת:
"אהבת שאול", 1984, "ציפורים באמריקה", "הזבנית", "חיבוק דב", "חסד נעורייך" (את כולם אני קוראת/קראתי במקביל, בערך) סרט מפחיד:
לא אוהבת כאלה סרט בקולנוע:
"דרום אמריקה באופנוע" שיר ששמעת:
Lovely Rita של הביטלס השיר שנתקע בראש:
When I'm 64 של הביטלס גם כן האיש שהתקשרת אליו:
שיחה יוצאת אחרונה בפלאפון - מישהי מהבסיס האיש שהתקשר אליך:
אחותי תוכנית טלוויזיה שראית:
ארץ נהדרת אדם שחשבת עליו:
הממ... האם: אתה דלוק על מישהי:
מישהי? לא אתה רוצה לגור במקום אחר:
לונדון אתה חשבת להתאבד:
חשבתי? כן אתה מאמין באהבה ווירטואלית:
לא אוהב רכבות הרים:
ממש לא האם אי פעם: בכית על בת:
אה... לא בכית על בן:
כה נזרקת על ידי מישהו:
כה ראית את מגדל אייפל?:
כה עישנת?:
כה שתית אלכוהול?:
כה (מזמן לא
) ניסית דיאטה?:
כה פגשת סלבריטי?:
כה התגעגעת למישהו?:
כה שיקרת:
כה נעצרת:
לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת :
כה הופעת בציבור בפיג'מה?:
כה בכית בסרט?:
ב"לחלום אותך", בסוף, כשאלברט אומר לאנני שמחכה לה הפתעה, והיא רואה את קיטי, הכלבה שלהם, והיא שמחה. הוא בתגובה אומר לה שלא זאת ההפתעה, ואז היא רואה את מרי, הבת שלה. הסצינה של החיבוק שלהן שוברת אותי כל פעם מחדש. מעניין מה פרויד היה אומר על זה... היית על במה?:
כה חשבת שאתה הולך למות:
כה נכשלת במקצוע?:
כה הורידו אותך כיתה?:
לא הקפיצו אותך כיתה?:
לא רצית להיות המין השני?:
כה נשבר לך הלב:
כה שברת לבבות:
מקווה שלא נישקת בנות:
לא נישקת בנים:
כה השם שלך הופיע בעיתון:
אולי? התחרטת על דברים שעשית:
לא מאמינה בחרטות, אבל כן, אני חושבת שעשיתי כמה שטויות שלא הייתי צריכה לעשות ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?
יכול להיות יותר טוב...

NiKi†a

New member
טוב נו לפני השינה ../images/Emo13.gif

שם: שירן גיל: 16 מקום מגורים: לב השרון פירסינג: באוזן למעלה קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 2.. בן כמה אתה נראה: 16? עבר פלילי: אין מזל: עקרב חיות מחמד: יש..הרבה רגיש לדיגדוגים: תלוי איפה :] מספר: 3 הדברים האחרונים שעשית: נפגשתי עם עופר =], עזרתי לאח שלי עם האתר שלו או משו
ספר שקראת: לא זוכרת סרט מפחיד: חכו.. סרט בקולנוע: the Grudge...אני עוד אראה. שיר ששמעת: megadeth.. השיר שנתקע בראש: מגהדת'. האיש שהתקשרת אליו: רותם :) האיש שהתקשר אליך: מישי שאני עושה אצלה בבייביסיטר. תוכנית טלוויזיה שראית: לא משו ספציפי. אדם שחשבת עליו: עופר :) האם: אתה דלוק על מישהי: יש מצב אתה רוצה לגור במקום אחר: כה אתה חשבת להתאבד: לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא אוהב רכבות הרים: מאודד האם אי פעם: בכית על בת: כן בכית על בן: כן נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: כן נישקת בנות: כן נישקת בנים: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? לפעמים.

The Sims Girl

New member
עונה!

שם: ליאור גיל:13 וחצי מקום מגורים: הוד השרון פירסינג: עגילים באוזניים נחשב? אבל גם זה לא כי נסתמו לי החורים! קעקועים: נווופ.. גובה: מטר חמישים.. מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קטנה ואח גדול בן כמה אתה נראה: 14 או 13 עבר פלילי: נוופ חאאס וחלילה! מזל: שור חיות מחמד: כלבה וחתול רגיש לדיגדוגים: מאוד!! מספר:1863 הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: אה, לא זוכרת איך קראו לו אבל משהו על קריאה בכף היד.. סרט מפחיד:ג'יפרס קריפרס.. סרט בקולנוע:הטינה שיר ששמעת: דוד השיר שנתקע בראש:דוד האיש שהתקשרת אליו: ילד אחד.. האיש שהתקשר אליך: אותו ילד..חחח תוכנית טלוויזיה שראית:תשוקות.. אדם שחשבת עליו: ילד אחד..חחחח האם: אתה דלוק על מישהי:מתלבטת.. אתה רוצה לגור במקום אחר:יכול להיות נחמד אתה חשבת להתאבד: לא ברצינות.. אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא יודעת..לא ניסיתי..חחח אוהב רכבות הרים: ככה ככה אני נחשבת לפחדנית אז רק כאלה שלא מפחידות..חחח האם אי פעם: בכית על בת:לא.. בכית על בן: לא.. נזרקת על ידי מישהו: לא.. ראית את מגדל אייפל?: כן עישנת?: לא שתית אלכוהול?: לא ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : לא... הופעת בציבור בפיג'מה?: כן..חחח לא רוצה להיזכר..חחח בכית בסרט?: כן היית על במה?: מלא פעמים! חשבת שאתה הולך למות: כן.. נכשלת במקצוע?: לא..לא אני.. הורידו אותך כיתה?: לא.. הקפיצו אותך כיתה?: לא.. רצית להיות המין השני?: לא לא לא! נשבר לך הלב:כן.. שברת לבבות: האמת שנראה לי.. נישקת בנות: בלחי נחשב?! נישקת בנים: לא.. השם שלך הופיע בעיתון: כן.. התחרטת על דברים שעשית: כן.. ולסיכום:אתה אוהב את עצמך?דוגרי- כן..אבל לא כמו פקצ"ה פרחה..

A Lovato

New member
מה? לא הבנתי....אלינה זאתאני!

את מהפורום של גוד שארלוט?

A Lovato

New member
אחרי שקראתי את התשובות שלך....

יאפ...אני מהוד השרון מבצפר ''עתידים''! תזכירי לי מי את....

backstreet n1

New member
ש...לללייי!!!../images/Emo13.gif

שם: אתי גיל: 16 מקום מגורים: רחובותית
פירסינג: לא
קעקועים: גם
גובה: 174 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת,3 אחים בן כמה אתה נראה: תלוי את מי שואלים..יכו להיות 17 עד 21
עבר פלילי: גנבתי עט מחברה שלי
מזל: סרטנית..
חיות מחמד: אחי
רגיש לדיגדוגים: לא
מספר:28 הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: "בת האנגלי" סרט מפחיד: הצילצול בTV סרט בקולנוע:"פתאום שלושים"
שיר ששמעת: crying של ארוסמית' השיר שנתקע בראש:אותו אחד
האיש שהתקשרת אליו: הממ....לא זוכרת האיש שהתקשר אליך: חברה תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות
אדם שחשבת עליו:
האם: אתה דלוק על מישהי: לא...על מישו
אתה רוצה לגור במקום אחר: כן...ניו יורק אתה חשבת להתאבד: לא!
אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא.. אוהב רכבות הרים: ללאא
האם אי פעם: בכית על בת: לא בכית על בן: =/ נזרקת על ידי מישהו: לא ראית את מגדל אייפל?: לא עישנת?: כן שתית אלכוהול?: כן ניסית דיאטה?: כן פגשת סלבריטי?: כן התגעגעת למישהו?: כן שיקרת: כן נעצרת: לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת : כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן
בכית בסרט?: כן היית על במה?: כן חשבת שאתה הולך למות: לא נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה?:לא הקפיצו אותך כיתה?: לא רצית להיות המין השני?:לא נשבר לך הלב: =/.. שברת לבבות: לודעת..
נישקת בנות: הממ...
נישקת בנים: כנ"ל השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן ולסיכום:אתה אוהב את עצמך? כן

למעלה