שאלון קצרצר

............

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? כמעט כל הופעה של דייויד קוק. מה הייתה ההופעה האנדרייטד ביותר? טוטאל אקליפס של קרלי מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? דיויד קוק !!! מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? קרלי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הלו

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? לא היו ממש כאלה העונה נראה לי או ממה שזכור לי מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? כל ההופעות של קרלי כמעט,Dream On של מייקל,If I Was Your Woman של סאישה,אחת ההופעות של ברוק בטופ 5 אאל"ט,ההופעה של ג'ייסון בשבוע מאריה קארי. מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? דייויד קוק מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? קרלי ומייקל לי

omrizuo

New member
ככה:

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? imagine לא היה כזה טוב..., ו-god bless the usa, למרות שבבחירת השיר היא זכתה בקולות של כל האמריקאים העלק פטריוטים (שאוהבים תמדינה וכל החרא הזה..) מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? innocent של קוק -dream on של מייקל, total eclipse של קרלי. מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? דייויד ארצ'ולטה בהחלט. מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? סאישה הפגינה ביצועים קוליים טובים כמעט לכל אורך התחרות ולא תמיד קיבלה קרדיט, וכמובן קרלי.

לדעתי

ההופעה הכי אוברייטיד: imagine ללא ספק. אבל גם כל שאר ההופעות של ארצ'י. ההופעה הכי אנדרייטד: לא זכורה לי כזאת. המתמודד הכי אוברייטד: ארצ'י, לגמרי. המתמודד הכי אנדרייטד: הרננדז. אמנם השופטים עד כמה שזכור לי פירגנו, אבל הצופים העיפו אותו הרבה יותר מידי מוקדם.

למעלה