שאלון קצרצר

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo26.gifשאלון קצרצר../images/Emo36.gif

עונה שביעית של איידול- מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר?

l TearDrop l

New member
|לוקחת נשימה|

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? בילי ג'ין-קוק, גאד בלס דה יו אס איי-קריסטי, וואן רוקנרול טו מאני-סאישה, ג'ולין בקטנה-ברוק. מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? דרוב אול נייט, היר יו קאם אגן, טוטאל אקליפס, בלאקבירד, ווידאות יו!!!1- קרלי, אה דיי אין דה לייף, יו כן גו יור אואן וואיי, דונט יו פורגט אבאוט מי-מייקל, דיי טריפר-קוק!!1 מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? קוק בהרבה שלבים, קריסטי כמעט עד שהיא עפה, סאישה משלב מתקדם, ארצ'י בערך כל החיים מכיוון השופטים בעיקר. מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? קרלי. ללא ספק.

LeAnnDylan

Well-known member
מה אוברטייד בג'ולין? קטלו לה את הצורה><"

וכנ"ל לקריסטי להגיד שהיא אוברטייד.. רייט, בדיחה טובה ><

l TearDrop l

New member
ראיתי שלא מעט אנשים אמרו שזה היה בין הטובים

שלה. אז כן, אוברייטד. אולי לא מכיוון השופטים אבל עדיין. זה שהשופטים לא תפסו ממנה כמו החיים לא אומר שהיא לא היתה אחת מאלה שהכי אהבו בערך עד 2 תוכניות לפני שהיא עפה, שזה היה בערך השלב שבו התבאסו בגלל האנשים שעפו במקומה. זה בסדר, גם אני התפלאתי.

LeAnnDylan

Well-known member
כמעט אף אחד לא התלהב מהביצוע לייב שלה

למעשה אני לא זוכרת שקראתי אפילו פעם אחת שמישהו אהב את הגרסת לייב של זה. אפילו המעריצים שלה הגיבו בצורה צוננת למדי לביצוע לייב. מהגרסת אולפן אנשים התלהבו ובצדק, היא הייתה מעולה

l TearDrop l

New member
לא אמרתי שזה היה בפורום.

וחוץ מזה אני דווקא זוכרת שאמרו כאן שזה היה לא רע, לפחות חלק אם אני לא טועה. הגרסת אולפן היתה הרבה יותר טובה מהלייב, אבל לא הייתי קוראת לה מעולה.

l TearDrop l

New member
אה כן, גם אולוואייז בי מיי בייבי באוברייטד.

אני יכולה להבין איך העיבוד החדש גרם לאנשים להתלהב מזה יותר מדי, אבל הביצוע בלייב היה חרא למדי. יש לו הרבה הופעות שאין לי מושג איך התלהבו מהן, ועוד כשהגרסאות אולפן שלהן מגיעות לכמה ליגות מעל וכמעט נראה שהוא מחפף בלייב.

ר ו ח ל י

New member
אל תשתגעי ..

ABMB היה חרא? |: בטח שזה לא היה ביצוע קולי מושלם (להבדיל מכמה אחרים) , אבל חרא? כן, בואי תסחפי עוד קצת. חוץ מזה שהיה עליו מטען ריגשי כבד באותו הערב, הוא עלה עם דמעות לבמה ובכל זאת הוא נתן הופעה מעולה ודי חזקה , אפילו שהוא לא היה בשיאו.

SHTRUDIDI

New member
אני דווקא חשבתי שזה היה יופי של ביצוע קולי

אני חורשת על הוידאו של ההופעה בכל הזדמנות, יש כל כך הרבה רגש בקול שלו.

l TearDrop l

New member
למה אתם חייבים לתת להכל הצדקה?

לכל אחד מהמתמודדים בעונה הזאת היו ביצועים ווקאליים פחות טובים וגם לו יש ביצועים פחות טובים, אז מה?
זה לא מוריד אותו רמה וזה לא משנה את הרושם עליו. מבחינה קולית זה לא היה ביצוע טוב. זה נשמע ממש מוזר בכל הסולמות שהוא שר והדבר היחיד שגרם לי לאהוב את הביצוע בלייב היה הצליל האחרון כי זה סיכם את כל העיבוד הענק שהוא עשה לשיר. לטעמי זה היה אחד החלשים שלו בלייב, לעומת דיי טריפר נגיד או דה וורלד איי נואו שבאמת היו חזקים גם אם הוא לא עשה להם עיבוד שונה. מה שהפך את ההופעות של בילי ג'ין ואלוואייז בי מיי בייבי לענקיות היה העיבוד שלהן ולא הביצוע, והרושם לגבי שניהם לא היה מאוזן בכלל. לעומת זאת, הגרסאות אולפן של השירים האלה היו מושלמות מכל הבחינות, אז אני יודעת מתי קוק יודע להפציץ מבחינה קולית [גם באולפן וגם בלייב] ומתי הוא לא מבצע שירים ברמה שלו.

NP16

New member
בתור לא מעריצת קוק שרופה,וגם לא מעריץ,

אני באמת חושב שבילי ג'ין ביצוע קול אדיר!!לא פחות ולא יותר... זה לא רק העיבוד. ואולאוויז בי מיי בייבי,בהחלט ביצוע ווקאלי טוב ואפילו מצוין אם כי בביצוע הזה אני כבר יכול יותר להבין אותך...הוא לא מריה קארי,הוא שר את השיר הזה ממש נכון לקול שלו.

l TearDrop l

New member
אין לי בעיה עם זה.

לדעתי העיבוד הרבה יותר מרשים מהביצוע של בילי ג'ין, ויצא שהתאכזבתי אחרי ששמעתי את הלייב והספקתי לשכוח אותו ואז הורדתי את הגרסת אולפן, התלהבתי בטירוף ואז חזרתי לשמוע את הלייב. אז נכון, אי אפשר להשוות בין הגרסאות כי קל ללטש את החלקים הפחות טובים, אבל הפער היה גדול מדי לדעתי. מה שכן, הוא קיצר בלייב לחלקים הכי טובים. באלוואייז בי מיי בייבי הוא באמת נשמע לי מוזר. העיבוד מעולה וגם הביצוע באופן כללי, אבל הלייב לא משהו בכלל. או שמשהו בסולמות לא בסדר או שהוא סתם שר נמוך נורא במשך רוב הזמן.

LeAnnDylan

Well-known member
עונה../images/Emo13.gif

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? It's All Wrong But It's Alright לגמריי. וAlways Be My Baby והייתה גם איזה הופעה של ג'ייסון שחשבתי שהתלהבו ממנו שלא לצורך אבל אני לא זוכרת איזה מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? Forever, Groovy Kind Of Love היו עוד כמה אבל אלה הכי צרמו לי מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? מייקל בגדול, קוק בשלב מסוים וג'ייסון בקטנה מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? כל מי שלא קוראים לו דיוויד (או איימידיוויס)

DnDnC

New member
--

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? הללויה- ג'ייסון, וואן רוקנרול טו מני-סאישה, וכמעט כל הופעה של ארצ'ילוטה [בעיני השופטים] מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? איי ג'אסט סו אה פייס-צ'קיזי, טוטאל אקליפס אוף דה הארט-קרלי, פוראבר-קריסטי מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? דיוויד קוק ודיוויד ארצ'ילוטה מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? נראה לי קרלי סבלה הכי הרבה מזה
במיוחד מהכיוון של סיימון

SHTRUDIDI

New member
דעותיי בנושא...

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר?
Somewhere over the rainbow של ג'ייסון. אחלה גרסת אולפן אבל הופעה ממש לא משהו בעייני. Dream On של מייקל היה בעייני אוברייטד בקרב הפורום, השיר פשוט לא התאים לו. Love Is A battlefield ו- Your So Vain של ברוק. מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר?
Anyway של קריסטי, Vanishing ו- If I were your woman של סאישה. מי היה המתחרה האובררייטד ביותר?השתנה בשלבים, בהתחלה זה היה לדעתי קרלי. בהמשך היה גם שלב כזה של ברוק. מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר?גם השתנה, אבל נראה לי שרמיאל ואמנדה נשכחו קשות.

NP16

New member
אניוואי של קריסטי אנדרייטד??..

כולם ממש התלהבו מהביצוע הזה בלי הרבה צדק .. אבל גם אם כן,כמעט כל אחד פה אמר שזה הביצוע הכי טוב שלה בכל התכנית וגם השופטים.

darklighter

New member
עונה../images/Emo190.gif

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? Dream On של מייקל ג'ונס, Come Together של קרלי, Imagine של ארצ'י. מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? כל ההופעות של אמנדה. מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? קרלי, ארצ'ולטה ומייקל ג'ונס. מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? אמנדה אוברמאייר וגם קצת קריסטי- היא לא הסגנון שלי אבל היא הייתה טובה.

Black Stain

New member
אוקי

מה היו ההופעות האובררייטד ביותר? רוב ההופעות של דיוויד הקטן, אף פעם לא הבנתי עד הסוף מה כולם מוצאים בו, הוא היה בסדר בהתחלה ואז זה נראה לי כמו שידור חוזר (עד כדי כך שאני לא זוכרת שום הופעה שלו חוץ מאימג'ן) גם מספר הופעות של קוק שגם לא ממש הבנתי על מה ולמה הרעש מה היו ההופעות האנדרייטד ביותר? טוטאל אקליפס של קרלי (ובכלל רוב ההופעות שלה, היא מעולה. זאת טרגדיה שהיא לא קיבלה את התשואות המגיעות לה), איטס אול קומינג באק טו מי נאו של הרננדז מי היה המתחרה האובררייטד ביותר? שני הדיווידים, דגש על הקטן יותר מי היה המתחרה האנדרייטד ביותר? קרלי לגמרי. בעיקר לקראת הסוף, אמנדה והרננדז

למעלה