שאלון צחוק!

פולי3

New member
חח:]

מה את אוהבת לשמוע? *הפכנו את השרשור לפרטי... .חחח... בת כמה את?*

ll Princess ll

New member
כן, אה?../images/Emo24.gif

אני בת 18, אוהבת לשמוע הואוס, טכנו,פופ, רוק קל,
...... בקיצור הכל חוץ ממזרחית.. אני חולת מוסיקה! ובת כמה את מאמי?

פולי3

New member
אני בת 12! חה. חה. ואני הולכת לתוכנ

לתוכנית ביום שלישי. חה. חה.

ll Princess ll

New member
איזה כיף לך!!!!

אני גרה בבאר שבע, אז יש לי קצת-הרבה בעיה להגיע..
היתי מתה לבוא!!!!!

ll Princess ll

New member
טוב, יש לי כמה בדיחות../images/Emo24.gif

*
שאלה:למה בלונדינית מחכה ליד השקע? תשובה:-לדואר רלקטרוני *החולה בא לביקור אצל רופא,נכנס לחדר,מתיישב,כולו עצוב, מדוכא... הרופא שואל אותו מה מטריד אותו, מה כואב? החולה:דוקטור,אני כבר כמה ימים סובל, הכאב הזה הוא בלתי נסבל, משהו נורא מפריע לי בתחת, כאילו משהו נתקע לי שם,כמו קוץ, אוי דוקטור, זה כל כך מפריע לי, אני בקושי יושב... דוקטור:טוב, תוריד את המכנסיים, אני אראה מה יש לך... החולה מתחיל את המכנסיים, הרופא מסתכל נדהם ואומר: ואי, יש לך שם ורד! החולה: אה... דוקטור, כמעט שחכתי- זה בשבילך! (אם מישהו לא יבין-תשאלו אותי) *ועוד בדיחה על רופא- יום אחד באה החולה לביקור אצל רופא,נכנס ומתחיל להתלוננן! החולה: דוקטור,אני חושב שאני משתגע,אתה יודע דוקטור, אני כותב מכתבים לעצמי ואחר כך שולח אותם לעצמי בדואר... הרופא חושב כמה דקות ועונה:באמת,מעניין... אף פעם לא ראיתי תופעה שכזו...טוב, תספר לי,מה כתבת לעצמך היום? החולה:דוקטור, מאיפה אני יודע, הדואר עדיין לא הגיע...

fire storm

New member
לא הבנתי ת'קטע של הוורד...

אתה מרבה לצחוק? כן. נכנסת פעם למצב כפית? מלא! המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? כן, התגלגלתי: טוק טוק טוק! מי זה? מי זה? איה הראש! מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? לפני רגע כשנזכרתי בבדיחה שהמצאתי. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? שחור, הרבה שחור! האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? אני לא מדוכא הרבה. האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף, כן, קולה בדודג' בול. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? לא זוכר כמה פעמים, אלפים! האם אתה רגיש לדגדוגים? כמו כל אחד אחר. האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? אממממ.... לא...! ולהיפך? ----- מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? שייהנה לו בדיכי. כמה פעמים אתה צוחק ביום? הרבה.... האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? כן. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! יש הרבה כאלו: ביחה שחורה-שחורה: לחיילי צה"ל: מה שלא הורג אותך מחשל אותך. ומה שכן הורג אותך מחשל את האמא. בדיחה מטומטמת: מה זה על העץ מזמזם וצבע כתום? תפוז חשמלי!

ll Princess ll

New member
הסבר

הקטע של הוורד זה יוצא הפוך על הפוך- החולה בא לרופא להתלונן שמשהו מפריע לו ובעקרון זה החולה בעצמו שם את הוורד לתחת כדי ללת אותו לרופא... הפוך על הפוך..

ll Princess ll

New member
Thank's!

אני שמחה שהצלחתי להצחיק! אם אני אזכר עוד באיזה בדיחה אני אכתוב! בשמחה רבה!

זונע

New member
נו שויין...

אתה מרבה לצחוק?ככה ככה. נכנסת פעם למצב כפית?אפשר לומר. המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?נראה לי שכן. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?היום בבוקר. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]שחור. אני מת על הומור שחור. סטייה שכזו. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?כן האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? כן... האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?כן. האם אתה רגיש לדגדוגים?מאד, לצערי האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?לא. ולהיפך?לא. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?הומור שחור משובח:) כמה פעמים אתה צוחק ביום?די הרבה. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?זה בולשיט. אבל לצחוק זה נחמד. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! טוב בדיחה שחורה...:) 'מה זה יהודי בשואה? יהודון מה זה ילד בשואה? ילדון מה זה סבא בשואה? סבון. LOL אה. ומה אכלו היהודים בשואה? שניצולים ברוטב אייכמניות, ושואהרמות. והם קנו אוכל בהיפרגטו וצפו בתוכניות 'עניין של זמן' ו'רכבת ההפתעות'. ואהבו לשחק בערימת ילדים. :)

Testicles

New member
...

אתה מרבה לצחוק? כן. יש תקופות שלא. נכנסת פעם למצב כפית? כן, ואני לא מעריך את המושג 'מצב כפית'. המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? כן. מה ההבדל בין מורה למתמטיקה וקרמבו? הקרמבו תוצרת הארץ. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אתמול בערב. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]סאטירה, הומור שחור, ובעיקר הומור שרואים שבא מעצב עמוק. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? קשה. אולי אולי, אם ממש מתאמצים. האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? לא. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כן. האם אתה רגיש לדגדוגים? כן. האם צחקת (כ)שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן. ולהיפך? לא. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? אומר לו שכל אחד מיוחד, ושהפנימיות זה מה שחשוב. כמה פעמים אתה צוחק ביום? לא יודע. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? כן, מאוד. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! היה באיזה רחוב אחד כביש, שבצד אחד שלו הייתה מקלחת, ובצד השני היו מגבות ובגדים. אז כשיוצאים מהמקלחת, היה צריך לחצות את הכביש. אז מי שהתקלח שם היה הולך ערום ברחוב!

sweetdreams

New member
איזה שאלון מגניב....

האם אני מרבה לצחוק? כן.. המון!! נכנסתי למצב כפית? קרה לי איזה פעם-פעמיים..
המצאתי בדיחה? לא, עוד לא יצא לי להמציא בדיחה רשמית. מתי היתה הפעם האחרונה שצחקתי? היום עוד לא הספקתי, אז אתמול. סוג הומור שהכי עושה לי את זה? הומור ציני וספונטני. האם ניתן להצחיק אותי שאני מדוכאת? כן, אני בדרך כלל צוחקת על המצב של עצמי. האם צחקתי פעם עד שמה ששתיתי יצא לי מהאף? לא.... אבל זה כמעט נגמר במוות מחנק כמה פעמים, בגלל שבדיוק שתיתי או אכלתי משהו. האם צחקתי פעם באמצע שיעור? זה קרה לי בצבא, בטירונות. ולא בשיעור, אלא באיזה מסדר. הסמל שלנו צעק עלינו על איזה משהו והוא פשוט היה כל כך מצחיק. אז נורא התאפקתי, אבל באיזשהו שלב לא יכלתי יותר ופשוט התפוצצתי מצחוק. האם אני רגישה לדגדוגים? לא. וזה מגניב, זה נותן לי יתרון!!! צחקתי שרציתי לבכות? עשיתי את שניהם ביחד... להפך? מה, לבכות שרציתי לצחוק?? לא, זה כבר נראה לי מוזר...
כדי להצחיק חבר בדיכי? אני מאוד צינית, אז תמיד שאני מדברת עם אנשים נכנסות כל מיני יציאות במילים שלי שאני כבר התרגלתי אליהם והן נראות לי רגילות לגמרי, אבל אנשים אחרים זה מצחיק. אז זה אמנם לא היה מתוך כוונה מראש, אבל אנשים תמיד צוחקים שאני מדברת איתם. גם כאלה שבדיכי. כמה פעמים אני צוחקת ביום? נראה לי כבר יותר פשוט לספור כמה פעמים אני לא צוחקת ביום. האם לדעתי הצחוק מועיל לבריאות? תמיד טענתי שכן!! לספר בדיחה.... אני לא מסוגלת. אני כולי נהייתי בדיחה מהלכת, בגלל הפסיכומטרי הזה (יום ראשון). נשרטתי קשות!!! אפילו חישבתי מתי אני צריכה לחדד את העפרון כדי שהוא יהיה בחוד אופטימלי בשביל המבחן....

../images/Emo13.gif

אתה מרבה לצחוק? אכן כן נכנסת פעם למצב כפית?פעם? ניראה לי יותר מידי המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לא ממש, אני פשוט שולפת דברים והם מצחיקים מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?אתמול, ידיד שלי סיפר לי משהו משעשע על החתול שלו איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]קרש ושחור, במיוחד אם זה חסר טאקט לחלוטין האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?ניתן ואף רצוי האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאףאמ.. לא.
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?אכן כן, אבל אני מותק אז סלחו לי האם אתה רגיש לדגדוגים?קצת, תלוי מי ואיפה האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?לא..
ולהיפך?, גם לא מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?לוקחים אותו לגינה מתחת לבית שלו ומתעללים בו! כמה פעמים אתה צוחק ביום?המון, כל כך... האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?חסר לו שלא.. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! איש אחד הלך הלך הלך הלך פוף! שניצל!

la bella dama

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!

אתה מרבה לצחוק?אכן נכנסת פעם למצב כפית?יותר מידי המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לאזוכרת מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?שירדנו מהאוטובוס ושרנו בפעם האחרונה עוד שנה גל עוד שנה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? שור שולט!!! האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?ברור האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף?יש מבצ.. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?יותר מידי... האם אתה רגיש לדגדוגים?לצערי..חחח האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?רוב הזמן... ולהיפך?לפעמים... מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?לא לפה...חחח כמה פעמים אתה צוחק ביום?תלוי במצברוח האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?כן!! ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר!

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני שמח לראות אותך פה שוב.
איפה הבדיחה?!
ו- דנה מאמי, מה באמת את עושה בכדי להצחיק חבר בדיכי? כי ממש במקרה אני בדכאון טוטאלי בשלושת הימים הללו...

la bella dama

New member
נועם..

בשביל לעודד אותך נסעתי למדבר ל3 ימים להיות בציר פילדלפי אולי יקרה משהו ותיהיה שמייח... ומחר אני אגיד לך מה אני עושה כדי להצחיק חבר בדיכי...חחח ואתה בדיכאון כי התקשרתי ולא היית עסוק?

למעלה