שאלון צחוק!

../images/Emo26.gif שאלון צחוק! ../images/Emo36.gif

לקוח מתוך פורום "שאלונים וסקרים". מלאו בהמוניכם!
אתה מרבה לצחוק?
נכנסת פעם למצב כפית?
המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?
מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]
האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?
האם אתה רגיש לדגדוגים?
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?
ולהיפך?
מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?
כמה פעמים אתה צוחק ביום?
האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?
ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! ענו בהמוניכם!

והתשובות שלי...

אתה מרבה לצחוק? כן. נכנסת פעם למצב כפית?
כן... המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? אני לא יצירתי... מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אתמול בערב.
איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש] הכל. במיוחד שחור. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? כן! מאוד!
האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף
לא נעים להודות... האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כן. וזה קרה שנה שלמה, בשיעורי ביולוגיה.
האם אתה רגיש לדגדוגים? כן!
האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן. ולהיפך? לא ממש... מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? הכל. כמה פעמים אתה צוחק ביום? 4-6 ביום טוב. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? אני מאמין בזה. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! מה זה: מתחיל ב"ע" ולא זז? עפרה חזה...

פלגמט21

New member
->

אתה מרבה לצחוק? משתדל. נכנסת פעם למצב כפית? יכול להיות שלמצב-כפית-לייט. המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? הגיתי הרבה שטויות, והיו כאלה שהתחברו לזה. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? היום. איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] - הכי עושה לי את זה - סאטירה. גם הומור שחור. אוהב גם הומור מתחכם וחיקויי ניואנסים. נרתע מסלאפסטיק. האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? אפשרי. האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? לאו דוקא מה ששתיתי. האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? הייתי על הסף. האם אתה רגיש לדגדוגים? אולי. אם הם מכילים פנצילין :). האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? חושש שלא. ולהיפך? לא. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? מציג בפניו את חצי הכוס הריקה. כמה פעמים אתה צוחק ביום? כמה וכמה, קשה לומר. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? בהחלט. ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! למה הלן קלר לא קיבלה רשיון? - כי היא היתה אשה! (שוביניסטי ומגעיל, אבל הצחיק אותי נורא בפעם הראשונה)

shanyzilber

New member
תשובותיי...

אתה מרבה לצחוק? כן. נכנסת פעם למצב כפית? כן המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה? כן....סיפרתי רק לשני אנשים והם צחקו קלות. מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אתמול בלילה איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] הממ....שחור, הרבה ציניות:) האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא? כן (אבל אני אשתדל שלא להראות את זה). האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף. לא שזכור לי... האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? כן, כיתה ז'; המורה לא התלהבה במיוחד. האם אתה רגיש לדגדוגים? לא. האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות? כן. ולהיפך? לא. מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי? כל חבר והאופי שלו. כמה פעמים אתה צוחק ביום? כמה שיותר....4 בערך. האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? ממש כן!!!!!!! חוץ מזה שכשאתה מחייך משתחחרים בגוף חומרים שגורמים לאושר....בדוק:) ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! הממממ...לא עולה לי שום דבר כרגע:(

התשובנצי שלי

אתה מרבה לצחוק?תלוי בעונה ובטיב השכנה נכנסת פעם למצב כפית?כן המצאת פעם בדיחה משל עצמך? ואם כן, צחקו ממנה?לא פעם מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת?היום בבוקר איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......]נונסנס ושחור האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?אפשר לנסות האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף?בעעע האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק?אולי בתיכון האם אתה רגיש לדגדוגים?אני לא דגדיג האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?לא הבנתי את השאלה ולהיפך?גם להיפך לא הבנתי מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?חיקויים של בגין כמה פעמים אתה צוחק ביום?13.2 בממוצע משוקלל האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות?טוב יותר מאספירין ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר! לאיש עסקים אחד היה משרד במגדלי התאומים. בבוקר של ה-11 בספטמבר הוא החליט לעבור קודם אצל המאהבת שלו, ואז ללכת לעבודה. הוא החליט להתנתק מהעולם, וניתק את הפלאפון שלו(כמובן שהטלויזיה והרדיו היו כבויים). בשעה 9:30, בעוד איש העסקים בילה עם המאהבת שלו התהפך העולם ומגדלי התאומים נפלו. אשתו המבוהלת ניסתה להשיג אותו ולא הצליחה. לאחר שעתיים היא תפסה אותו בטלפון. "איפה אתה?, אתה יודע איך הלחצת אותי?" -מה יש להילחץ השיב, אני במשרד!

ll Princess ll

New member
../images/Emo41.gif

*אתה מרבה לצחוק?וואוווו הרבה זו לא מילה *נכנסת פעם למצב כפית? חחח * המצאת פעם בדיחה משל עצמך?כן, יצא לי פעם * ואם כן, צחקו ממנה? כן,אפשר להגיד * מתי היתה הפעם האחרונה בה צחקת? אתמול * איזה סוג הומור הכי עושה לך את זה? [ספונטני, שחור, קרש......] ה-כ-ל העירק לצחוק (אבל את האמת אני גם צוחקת המון ממה שלא ממש מצחיק :) *האם ניתן להצחיק אותך כשאתה מדוכא?ברור *האם אי פעם צחקת עד שמה ששתית יצא לך מהאף? כן,קרה לי לא פעם.. * האם פעם צחקת באמצע שיעור ופשוט לא הצלחת להפסיק? זה הדבר שקרה לי כמעט כל יום (בלי להגזים) אני ביליתי שעות שלמות בחוץ בגלל שהיו מעיפים אותי מהשיעורים חחחח *האם אתה רגיש לדגדוגים?מאוד * האם צחקת שבעצם מה שרצית זה לבכות?לפעמים *ולהיפך?קורה... * מה אתה עושה כדי להצחיק חבר בדיכי?כל מה שיכולה,מתחילה לצחוק ואז כולם מתחילים לצחוק אחרי.. *כמה פעמים אתה צוחק ביום?70%, במיוחד כשאני צופה ב"כל לילה" * האם לדעתך הצחוק באמת מועיל לבריאות? יכול ליהיות, מה שבטוח שצחוק זה טוב גם בשבילי וגם בשביל אחרים ...תצחקו חבר'ה! :) *ואחרון חביב- ספר בדיחה טובה אחת שאתה מכיר!יש לי המון, אני לא יכולה לבחור את הטובה ביותר... אולי בהמשך :) תודה :)

ll Princess ll

New member
לא!!!!

אני ממש ממש לא אוהבת את ביטלס פשוט המזל שלי זה אריה ואומרים שחיפושית מביא מזל למזל אריה... וגם היא בצבע אדום (וזה הצבע האהוב עליי)

פולי3

New member
../images/Emo41.gifכוכב../images/Emo41.gif

כי... כי אני אוהבת ביטלס מאוד מאוד מאוד...:[ ואני נגה..

ll Princess ll

New member
צודקת ב-100%!../images/Emo13.gif

אז אני פשוט יגיד שאני לא מקשיבה!(כדי לא לפגוע)

פולי3

New member
אני אוהבת עוד את

אואזיס ופינק פלויד. ודיסק אחד של קינג קרימזון.

למעלה