purple rain2
New member
ולהלן תשובותיי:../images/Emo27.gif
אוקיי בקשר למקלון: היה מצב ביש, כי מסתבר שהאמא המוצלחת שלי קנתה חבילות עם הרצועות אבל בלי מקל בתוכן, ויצא שהיו לי כמה חבילות של רצועות אבל בלי אף מקל!! אז אצתי רצתי לסופר פארם הקרוב לביתי ואמרתי שאני אקנה חבילת רצועות אחת רק בשביל המקל.. אך בעודי הייתי שם שמתי לב שהייתה חבילה אחת שהייתה קצת פתוחה והיה אפשר בקלות להוציא משם את המקל, אז כמו גנבת מקצועית הבטתי סביב לראות שהשטח פנוי ובתנועה זריזה הבלחתי אותו לתוך התיק
אבל כדי לא להרגיש יותר מדי רע עם עצמי, בכל זאת קניתי חבילה אחת, למרות שלא הייתי צריכה. אזרחית למופת או מה?
קומסי קומסה זה (אאל"ט
) ככה-ככה, בצרפתית. למה חלילה לי עוד פירסינג?!
את יודעת בכלל על איזה פירסינג אני מדברת?!?
אז ככה, יש לי כבר חורים באוזניים והאמת שבא לי לעשות עוד, כי לחברה שלי יש בכל אוזן נראה לי שלושה וזה ממש יפה... אבל בגלל שיש לי רגישות לכסף אז זה קצת מסבך את העניין...
והאמת שאני גם רוצה לעשות נזם אבל עדיין יש כל מיני גורמים מעכבים. פחח תגידי לי, באמת נראה לך שאני אדליף לידייך מידע מסווג בנוגע לאנשים שעל הכוונת שלי?! רק זה חסר לי, שאחרי שאני אגמור לטשטש את עקבות העבודה השחורה שלי, תעלה עלי המשטרה
בקשר לבן שגרם לי לבכות: לא מדברים על זה
חחחחח בקשר למשטרה, למען האמת זה סיפור מצחיק
אז כשאני וחברה שלי היינו קטנות, או בגן חובה או בשנות היסודי הראשונות, היינו... איך נאמר את זה בעדינות... טיפשות. קיצר יום אחד הייתי אצלה, וההורים שלה היו בעבודה ורק העוזרת-בית שלהם הייתה בבית... ושתינו שנאנו אותה מממש, ומסיבה כלשהי שלא ברורה לי היא (חברה שלי) הציעה שנברח מהבית... אז הסכמתי, ולקחנו תיק ודחפנו לתוכו כמה מצרכי מזון (טיפשות טיפשות אבל שלא ניקח צידה לדרך?!). על כל פנים, יצאנו החוצה וטיילנו לנו ברחוב הראשי (הוא איזה 10 דקות מהבית שלה ושלי-אנחנו גרות דקה זו מזו)... וזהו, עברה איזה שעה-שעתיים, וההורים של שתינו לא ידעו איפה אנחנו... (ולכל הסנובים שתוהים- **לא**, עוד לא היו אז פלאפונים!!).. קיצר הם שלחו משטרה אחרינו
וזה היה יום טראומתי מאוד בחיי
ובעצם למען האמת, עכשיו כשאני חושבת על זה, השם שלי הופיע בעיתון הרבה יותר מפעמיים... זה פשוט שזכיתי פעמיים דרך מעריב לנוער לטוס לחו"ל אז מן הסתם היו על זה כתבות... ושאר הפעמים זה היה סתם כי פרסמו רשימת זוכים בהגרלות ו/או מבצעים שונים... אמממ ולהיות כנה איתך, כמובן שפו שולט
אבל היית מאמינה שמעולם לא ראיתי סרט שלו?!
ואמרתי שזה קשה כי אני מאוהבת קשות בהמון סרטים של דיסני
חחח ודווקא אין לי בעיה באופן עקרוני עם שאלונים, רק עם כאלה ארוכים
אוקיי בקשר למקלון: היה מצב ביש, כי מסתבר שהאמא המוצלחת שלי קנתה חבילות עם הרצועות אבל בלי מקל בתוכן, ויצא שהיו לי כמה חבילות של רצועות אבל בלי אף מקל!! אז אצתי רצתי לסופר פארם הקרוב לביתי ואמרתי שאני אקנה חבילת רצועות אחת רק בשביל המקל.. אך בעודי הייתי שם שמתי לב שהייתה חבילה אחת שהייתה קצת פתוחה והיה אפשר בקלות להוציא משם את המקל, אז כמו גנבת מקצועית הבטתי סביב לראות שהשטח פנוי ובתנועה זריזה הבלחתי אותו לתוך התיק