שאלון היכרות

purple rain2

New member
ולהלן תשובותיי:../images/Emo27.gif

אוקיי בקשר למקלון: היה מצב ביש, כי מסתבר שהאמא המוצלחת שלי קנתה חבילות עם הרצועות אבל בלי מקל בתוכן, ויצא שהיו לי כמה חבילות של רצועות אבל בלי אף מקל!! אז אצתי רצתי לסופר פארם הקרוב לביתי ואמרתי שאני אקנה חבילת רצועות אחת רק בשביל המקל.. אך בעודי הייתי שם שמתי לב שהייתה חבילה אחת שהייתה קצת פתוחה והיה אפשר בקלות להוציא משם את המקל, אז כמו גנבת מקצועית הבטתי סביב לראות שהשטח פנוי ובתנועה זריזה הבלחתי אותו לתוך התיק
אבל כדי לא להרגיש יותר מדי רע עם עצמי, בכל זאת קניתי חבילה אחת, למרות שלא הייתי צריכה. אזרחית למופת או מה?
קומסי קומסה זה (אאל"ט
) ככה-ככה, בצרפתית. למה חלילה לי עוד פירסינג?!
את יודעת בכלל על איזה פירסינג אני מדברת?!?
אז ככה, יש לי כבר חורים באוזניים והאמת שבא לי לעשות עוד, כי לחברה שלי יש בכל אוזן נראה לי שלושה וזה ממש יפה... אבל בגלל שיש לי רגישות לכסף אז זה קצת מסבך את העניין...
והאמת שאני גם רוצה לעשות נזם אבל עדיין יש כל מיני גורמים מעכבים. פחח תגידי לי, באמת נראה לך שאני אדליף לידייך מידע מסווג בנוגע לאנשים שעל הכוונת שלי?! רק זה חסר לי, שאחרי שאני אגמור לטשטש את עקבות העבודה השחורה שלי, תעלה עלי המשטרה
בקשר לבן שגרם לי לבכות: לא מדברים על זה
חחחחח בקשר למשטרה, למען האמת זה סיפור מצחיק
אז כשאני וחברה שלי היינו קטנות, או בגן חובה או בשנות היסודי הראשונות, היינו... איך נאמר את זה בעדינות... טיפשות. קיצר יום אחד הייתי אצלה, וההורים שלה היו בעבודה ורק העוזרת-בית שלהם הייתה בבית... ושתינו שנאנו אותה מממש, ומסיבה כלשהי שלא ברורה לי היא (חברה שלי) הציעה שנברח מהבית... אז הסכמתי, ולקחנו תיק ודחפנו לתוכו כמה מצרכי מזון (טיפשות טיפשות אבל שלא ניקח צידה לדרך?!). על כל פנים, יצאנו החוצה וטיילנו לנו ברחוב הראשי (הוא איזה 10 דקות מהבית שלה ושלי-אנחנו גרות דקה זו מזו)... וזהו, עברה איזה שעה-שעתיים, וההורים של שתינו לא ידעו איפה אנחנו... (ולכל הסנובים שתוהים- **לא**, עוד לא היו אז פלאפונים!!).. קיצר הם שלחו משטרה אחרינו
וזה היה יום טראומתי מאוד בחיי
ובעצם למען האמת, עכשיו כשאני חושבת על זה, השם שלי הופיע בעיתון הרבה יותר מפעמיים... זה פשוט שזכיתי פעמיים דרך מעריב לנוער לטוס לחו"ל אז מן הסתם היו על זה כתבות... ושאר הפעמים זה היה סתם כי פרסמו רשימת זוכים בהגרלות ו/או מבצעים שונים... אמממ ולהיות כנה איתך, כמובן שפו שולט
אבל היית מאמינה שמעולם לא ראיתי סרט שלו?!
ואמרתי שזה קשה כי אני מאוהבת קשות בהמון סרטים של דיסני
חחח ודווקא אין לי בעיה באופן עקרוני עם שאלונים, רק עם כאלה ארוכים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

המקלון שעווה- אם ממילא קנית אז למה לגנוב?!
בקשר לפרסינג- באוזן תעשי כאוות נפשך, אבל נזם?!?! אני לא מרשה לך
וגם בלי קשר אסור לך לעשות את זה
חחחחחחחחחחח ועם הסיפור של המשטרה הרגת אותי
זה ששנאתן את העוזרת זה באמת סיבה טובה לברוח מהבית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זכית בטיסות לחו"ל ממעריב? בוא'נה את ברת מזל
לא הרבה זכו בטיסה ואת זכית בשתיים
חוץ מסרט אני בחיים שלי לא זכיתי בכלום, אאל"ט

purple rain2

New member
../images/Emo39.gifובכן....../images/Emo27.gif

אממ למה לגנוב? בשביל האקשן
סתם האמת שהרגשתי כזה לא נוח, אבל הפיתוי היה רב מדי
מה גם שהיו לי כ"כ הרבה חבילות רצועות בבית ורק מקלון אחד?! המקלונים האלה מעץ אז הם גם נשברים די מהר, אז אמרתי שעוד אחד לא יזיק
ומה יש לך נגד נזם?!
זה מאוד יפה לטעמי. חחח בקשר לטיסות: צודקת
מה אני אגיד לך, כנראה שאלוהים חשב שהוא צריך לפצות אותי על דברים אחרים
אז הייתי פעם אחת בניו יורק ופעם אחת בלונדון
והיה הכי כיף בעולללללם (כמובן שהיינו שם בהופעות)

אם את תהיי עם נזם במפגש פורום

אני לא אחליף איתך מילה
. חח סתם, נראה לך שאני מסוגלת?!?!
תעשי מה שאת אוהבת יפתי
.

purple rain2

New member
לא, אבל אני רוצה לרדת לסוף דעתך

מדוע ולמה אמרת ש"וגם בלי קשר אסור לך לעשות את זה" ו"נזם לא מתאים לך וזהו"?!

חחחחחח לא נראה לי שיש ממש קשר

סתם ניסיתי לשכנע אותך לא לעשות נזם
. אההה וחוץ מזה- נזם ממש לא מתאים לך.

purple rain2

New member
צודקת, בתור מישהי שראתה אותי כ"כ

הרבה פעמים- את בטח יודעת על מה את מדברת.
NOT!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו את יכולה לרדת עד סוף דעתי. אני אומרת דברים כדי להצחיק את עצמי, וזאת בדיוק הסיבה שכתבתי לך שזה לא מתאים לך וזאת הסיבה גם למה אתמול כתבתי לך עברי לידר ומלוואח
.

purple rain2

New member
נעמה!

לא אומרים "לרדת עד סוף דעתי, אלא לרדת לסוף דעתי. אנא דייקי להבא. את יודעת מה זה עושה לי.

purple rain2

New member
בהחלט.

רואה, עוד כמה אימונים כאלה ואני כבר אמנה אותך רשמית להיות הסניגורית שלי

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

קצת בכללי שם: זהר פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.76 מטר. מידת נעליים: 40-42 צבע שיער: שטני כהה אחים/אחיות: אחות קטנה ואח גדול. בת כמה את נראית: בטח י"א משקפיים? יש
גשר? היה. עבר פלילי:
שפות: אנגלית, עברית וקצת ערבית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הממ. פנים? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גובה
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: אין אפילו אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני עכשיו עוברת אחת. אין לי דיעה מגובשת
להרוג אנשים: לא. עישון אצל בני עשרה: תראו, זה לא מפריע לי כי אני לא מעשנת. יש לי ידיד ממש ממש טוב שמעשן וכאילו, אם לו זה לא מפריע, גם לי זה לא מפריע
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. לפני איזה שעה וחצי ככה
אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה יותר מדי. נשבר לך הלב: כנ"ל. שברת לבבות:
לא יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: הממ. לא. התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שנאה. ממתק: במבה. סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: שוקו שוגי \ כריות. מסטיק: מאסט תותמנטה \ מאסט מנגואפרסק צבע: כחול יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף: תכשיט: שעון ועגילים. חורף\קיץ: חורף. בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: השולחן. הלכת איתו לסרט: פפ. צעק עליך: אמא בטח
שלח לך מכתב: הממ. ניב. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן קצת. אל תעברו מעלי כדי שאני לא אפסיק לגדול וכאלה
אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? בטח כשהייתי קטנה. בכית בסרט? כן היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? הממ לא. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים שיר אהוב: כרגע? Sound of silence \ Simon and Garfunkel אוכל אהוב: פפ. אוכל של בית. תוכנית אהובה: זהות בדויה
[פורום 908
] ספורט אהוב: קראטה
תחביב: קראטה!!
זמר/זמרת/להקה אהובים: Sonata Arctica והיהודים והראל סקעת. עיתון אהוב: -- וסתם מה השעה עכשיו? 22:51 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב. תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? מקלדת. ריח האחרון שהרחת? השמפו שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הפלאפון שלי גנוב
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ניב
קראת? שרשר לי

עונהההההההההההההההההה

קצת בכללי שם: יעל פירסינג: באוזניים
קעקועים: נדה גובה: 1.50
מידת נעליים: 36 צבע שיער: בלונדיני עם המון גוונים
טבעי לחלוטין!!! נשבעת לכם!!! אחים/אחיות: 1- אח בת כמה את נראית: 3 משקפיים? כן
גשר? רסן.... אבל גם גשר יבוא בהמשך
די להתעללות
עבר פלילי: רצחתי את כל המתמודדים של כוכב נולד2 כדי שהראלי יגיע לגמר, אבל מה, לא חשבתי בכלל לכיוון של מויאל
שפות: צרפתית, אנגלית, עברית... וקצת ספרית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל האם... את/ה דלוקה על מישהו: אכן
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: המון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודעת להרוג אנשים: בעד
סתם סתם.... עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכל גיל נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! זה לא רע!!! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: חברה שלי, אבל זה היה בגלל שהיא הייתה באזור של פיגוע וממש דאגתי לה.... אי פעם בכית על בן: כן
למה הוא לא אוהב אותי?
אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא יודעת נשבר לך הלב: המון שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: אני יודעת רק על אחד... התחרטת על דברים שעשית: המון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הראל
ממתק: שוקולד סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: אה? מסטיק: טעים צבע: הכל יום בשבוע: לא יודעת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: טבעות חורף\קיץ: קיץ בחדר: לא יודעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא יודעת הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אמאבא, אחד מהם, מן הסתם
שלח לך מכתב: מישהי מחו"ל. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?קצת, טפו טפו טפו. אהבה ממבט ראשון? קצת חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא מכירה, לא רוצה להכיר.... זה מפחיד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... הופעת בציבור בפיג'מה? לא! בכית בסרט? בכיתי במרקו כשהייתי קטנה
היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: בתוך אוכל אהוב: פסטה תוכנית אהובה: אין ממש ספורט אהוב: ריקוד תחביב: לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: הראלללללללללללללללללללללללללללל עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 10.30 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? הקלדה של מחשב... ריח האחרון שהרחת? לא הרחתי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?משהו דפוק מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הראלי?

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאפשר גם../images/Emo35.gif

קצת בכללי שם: עדן פירסינג: לא קעקועים: לא, אבל אני בונה על אחד גובה: 1.52 מידת נעליים: 38-39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: יש לי שלושה אחים ועוד שתי אחיות, ביחד אנחנו שישה בת כמה את נראית: 15-16 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הגובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, על יאיר את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא ממש את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: גם וגם להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: לא זה ולא זה, כי אני בעצמי התחלתי לעשן בגיל 14-15 נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת, כרגע נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יאיר או סקעת חחח ממתק: כיף כף סרט מצויר: טום וג'רי קורנפלקס: של תלמה מסטיק: בזוקה צבע: בייבי בלו יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: טבעת מכסף חורף\קיץ: קיץ בחדר: טלוויזיה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי הקטנה ראה אותך בוכה: לא זוכרת... מזמן לא בכיתי הלכת איתו לסרט: אחי הגדול וחברה שלו, ואחותי הקטנה צעק עליך: הבוס שלי בעבודה שלח לך מכתב: חברה שלי - דיקלה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן, אבל יש יותר מידי... אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש הרבה אוכל אהוב: ספגטי בולונז והאוכל של אמא תוכנית אהובה: "השיר שלנו" ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לשיר, לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעת, נינט טייב עיתון אהוב: עיתון מקומי של אשדוד, שנקרא "המגזין" וסתם מה השעה עכשיו? 11:18 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לגלוש לאתרים של הראל סקעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? אממ... אתמול בלילה נישנשתי וופלים, לפני שהלכתי לישון תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? סבון נוזלי, כי שטפתי ידיים לא מזמן איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי 2 פלאפונים... בפלאפון של רשת סלקום יש לי הילה הררי וכלא 6 - זה היה ביתי, ובפלאפון של אסקייפ יש לי הראל סקעת - לעוף מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יאיר

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

קצת בכללי שם:מיכל פירסינג:באף,באוזניים קעקועים: לא,אבל רוצה!
גובה:1.70 מידת נעליים:37 צבע שיער:חום אחים/אחיות:2 אחים בת כמה את נראית:15-כמו עכשיו:D משקפיים?:לא גשר?:לא עבר פלילי:אין שפות:אנגלית,צרפתית,עברית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?:ואללה לאדעת
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?:אווו-הרבה! האם... את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
/
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:ה-ר-ב-ה נשבר לך הלב:כנ"ל
שברת לבבות:......לאדעת:D השם שלך הופיע בעיתון:פעם אחת נראה לי התחרטת על דברים שעשית::כל יוום דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:כל מה שעשוי משוקולד סרט מצויר:המסע המופלא
קורנפלקס:רגיל מסטיק:בזוקה צבע:כחול,ורוד יום בשבוע:שלישי-שבת היום הכי לא מועדף:ראשון:p תכשיט:טבעת רגילה חורף\קיץ:פושר? בחדר:הפוסטר הע-נ-ק של אורלנדו
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני
ראה אותך בוכה:אחי הגדול הלכת איתו לסרט:חברות צעק עליך:אבא
שלח לך מכתב:משו שקשור לצבא:p האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?:
,רק בהגיוניות:p אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?:
הופעת בציבור בפיג'מה?:
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב:נמנמנמנמ....ואללה לאדעת אוכל אהוב:פסטה,פיצה,המבוגר תוכנית אהובה::p ספורט אהוב:שחייה תחביב:לשחק במחשב?..חחח זמר/זמרת/להקה אהובים::בלו,לי ראין,הראל סקעת עיתון אהוב:מעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו?:14:25 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?:לראות אמריקן איידול איזה ארוחה אחרונה אכלת?:קציצות תיכון או אוניברסיטה?:
אתה משועמם/ת?:כןן רעש אחרון ששמעת?:אחי הגדול ריח האחרון שהרחת?:קציצות איזה רינגטון יש לך בפלאפון?:call on me מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?:כן

תשובות...

שם: יעלי פירסינג: פעם היה באף,כבר אין....וזהו בעיקרון:) קעקועים: אין גובה : 1.68 מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום כהה חלק אחים\אחיות : אח אחד ואחות אחת בת כמה את נראית: נראית בת 18 כמו שאני:) משקפיים:אין גשר:אין ומעולם לא היה עבר פלילי: ממש לא שפות: עברית אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם: אממ...שפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם : הבטן את\ה דלוק על מישהו: על חבר שלי יותר נכון מאוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ אולי ניו יורק את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג:בטח אולי בגבה את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל: מלא פעמים:) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא התנסתי ככה שקשה לי להביע דעה להרוג אנשים:ברור שלא.. עישון אצל בני עשרה:שונאת סיגריות נסיעה במכונית אחרי ששתית: בחיים לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי שום בעיה עם זה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברות וכאלה?...ברור אי פעם בכית על בן: איזו שאלה אי פעם שיקרת:פה ושם שום דבר רציני אבל אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב:אפשר לומר שברת לבבות:פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון:מעולם לא התחרטת על דברים שעשית:הרבה מאוד דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:מותק ממתק:אפרופו סרט מצויר: שרק קורנפלקס: כריות מסטיק: מאסט ירוק צבע:שחור יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:רביעי תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף!!! בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:החבר ראה אותך בוכה: חברה טובה הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: אממ...אח שלי בטח שלח לך מכתב:חברה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות?לא אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא יודעת חיים שאחרי המוות? לא נראה לי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? גם לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחח האמת שכן בכית בסרט?ברור היית על במה?לא חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? שהכאבים של המחזור ככה ממש חזקים דברים אהובים שיר אהוב: יש מלא.... אוכל אהוב: אותו כנ"ל תוכנית אהובה: השיר שלנו ספורט אהוב:פילאטיס ( אם אפשר לקרוא לזה ספורט) תחביב:אין משו זמר/זמרת/להקה אהובים:הראלי:) עברי לידר רמי קליינשטין עיתון אהוב: רייטינג וסתם מה השעה עכשיו? 21:45 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? אממ...טלוויזיה ריח האחרון שהרחת?הבושם של מאמי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? חחח יש לכל קבוצת מתקשרים משהו אחר...אבל זה עודני ילד...לעוף..הנני כאן :) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הלוואי ולהראלי...ואם לא אז לחבר שלי :)

למעלה