אניי גם עונה ../images/Emo187.gif
קצת בכללי שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 163 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: שטני בלונדי אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין לי גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ושפת סימנים הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? צבעור האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אחד???? אני רוצה רק אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא מנסיון זה לא עובד להרוג אנשים: תלוי איזה עישון אצל בני עשרה: לא הריאות שלי שנהרסות נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי שום בעיה עם זה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: ליודעת אפעם לא בדקתי התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נארף
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן מסטיק: מאסט ירוק צבע: סגול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמממ נראה לי שהדס אאל"ט או אפרים צעק עליך: חניכים שלי שלח לך מכתב: קופת חולים? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן,אסור לשבת בפינה אחרת לא מתחתנים 7 שנים אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?בטח יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש לא האם אי פעם...סדגש| אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: מלאך של אביב גפן, יוצא לאור של אהוד בנאי,כל השירים של עברי אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה:חברים,טאצ עליז לסטרייט שיעיז בנות גילמור,מכושפות והכי גאים שיש ספורט אהוב: ריצה תחביב:לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:אללי זה הולך להיות ארוך : עברי לידר,גלעד שגב,כל אלה שיש להם בשם משפחה בנאי,אלג'יר,ברי סחרוף,ירמי קפלן,דנה ברגר,ואיזה אחד הראל משו.. עיתון אהוב: רייטינג וסתם מה השעה עכשיו? 13:37 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ליודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסטיה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הכוס הכחולה של עברי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאור
קצת בכללי שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 163 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: שטני בלונדי אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין לי גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ושפת סימנים הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? צבעור האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אחד???? אני רוצה רק אחד