שאלון היכרות

אניי גם עונה ../images/Emo187.gif

קצת בכללי שם: מורי פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 163 מידת נעליים: 38/9 צבע שיער: שטני בלונדי אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין לי גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ושפת סימנים הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? צבעור האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אחד???? אני רוצה רק אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא מנסיון זה לא עובד להרוג אנשים: תלוי איזה עישון אצל בני עשרה: לא הריאות שלי שנהרסות נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי שום בעיה עם זה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 1 השם שלך הופיע בעיתון: ליודעת אפעם לא בדקתי התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נארף
ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן מסטיק: מאסט ירוק צבע: סגול יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אמממ נראה לי שהדס אאל"ט או אפרים צעק עליך: חניכים שלי שלח לך מכתב: קופת חולים? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן,אסור לשבת בפינה אחרת לא מתחתנים 7 שנים אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?בטח יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ממש לא האם אי פעם...סדגש| אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: מלאך של אביב גפן, יוצא לאור של אהוד בנאי,כל השירים של עברי אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה:חברים,טאצ עליז לסטרייט שיעיז בנות גילמור,מכושפות והכי גאים שיש ספורט אהוב: ריצה תחביב:לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:אללי זה הולך להיות ארוך : עברי לידר,גלעד שגב,כל אלה שיש להם בשם משפחה בנאי,אלג'יר,ברי סחרוף,ירמי קפלן,דנה ברגר,ואיזה אחד הראל משו.. עיתון אהוב: רייטינג וסתם מה השעה עכשיו? 13:37 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ליודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסטיה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? של הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הכוס הכחולה של עברי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מאור

ר ו י ת 14

New member
../images/Emo9.gif גם עונה

שם: רוית פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.57 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: אח תאום ואחות ואח גדולים בת כמה את נראית: בגילי משקפיים?
גשר? לא עבר פלילי: אמממ...לא זכור לי שפות:עברית , אנגלית(קצת) , ספרדית (יודעת מסדרות) וגרוזינית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמממ.... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את האף
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ...לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג את/ה אוהבת רכבות הרים:לא יודעת עוד לא ניסיתי את/ה הייתם בחו"ל: לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני לא שותה ולא נוהגת מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי משהו נגד כל אחד והסטיות שלו האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: אממ...לא ממש שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון בה"ס
התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקלד לבן סרט מצויר: פיטר פן , הקטקטים קורנפלקס: כל מיני סוגים מסטיק: מסטיק שלפני כן היה סוכריה על מקל צבע: ורוד, תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: שניהם (כשחורף קיץ, כשקיץ חורף ) בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
אף אחד ראה אותך בוכה: הרבה הלכת איתו לסרט: חברה צעק עליך: המורה שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן...בכמה אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אממ... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בפני המשפחה זה נחשב ?? בכית בסרט? כן היית על במה? כן בהצגות בבה"ס חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:כרגע : חלומות מתגשמים אוכל אהוב: כל מיני תוכנית אהובה: יש כמה ספורט אהוב: לא ממש אוהבת ספורט תחביב: לבלות עם חברות זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעת עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? 13:48 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת?ספגטי תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? של ההקלדה ריח האחרון שהרחת? של הספגטי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של טראנס , משהו יפה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אמממ..אף אחד

ר ו י ת 14

New member
התכוונתי לכך

שלכל אחד יש את ההעדפות שלו אם הוא הומו או אם בחורה היא לסבית כל אחד מי שהוא ולי אין שום דבר נגד אולי המילה סטיות היא לא בדיוק המילה הנכונה לא שמתי לב למה שרשמתי , אז סליחה אני מתקנת כל אחד וההעדפה שלו מקווה שאת לא כועסת

1dana1

New member
שלי!

קצת בכללי שם: דנה
פירסינג: אין... קעקועים: איןןן.. גובה: 1.58
מידת נעליים: 40-41 חחח צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחים גדולים
בת כמה את נראית: ממ... נראה לי כמו הגיל שלי..13 משקפיים? יש
גשר? בקרוב רסן
עבר פלילי: חח... בטח.. יש לי 80 תיקים במשטרה ...חחח.. ??????? נראה לכם ??????????? שפות: עברית, ערבית, אנגלית, וקצת ספרדית . הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הרבה.. לוזוכרת עשכיו . הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני מתרגזת על שטויות וכוססת ציפורניים . האם... את/ה דלוקה על מישהו: חחח נו כןןן את/ה רוצה לגור במקום אחר: הייתי רוצה בארה"ב ..
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד.?? אין לי ולא יהיה לייי !!!!!! את/ה אוהבת רכבות הרים:לאא חחח.. את/ה הייתם בחו"ל:כן.. 8 פעמים.. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: ממ.. נגד... כאילו.. עדיך שלא יהיה.. להרוג אנשים: לאאאאאאאאאאאאאאאא מזההההה עישון אצל בני עשרה: לאאאלאללאלאלאלאללאלאאאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאלאאללאלאלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף..
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על חברות שרבתי איתן .. אי פעם בכית על בן: ממ.. לא זכור לי .. אי פעם שיקרת: כן
אי פעם נעצרת: לאאאאא כמה פעמים... היית מאוהבת: 5 נשבר לך הלב: כן
שברת לבבות: ממ... אולי חח... השם שלך הופיע בעיתון: כן.. התחרטת על דברים שעשית:כןןן הרבה !!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ה-ר-א-ל !!!!!! ממתק: מסטיק ובמבה !!!!!! סרט מצויר: רפונזל ופיטר פן חחח קורנפלקס: ממ... קוקומן.. מסטיק: הכלללללללל צבע: שחור.. ורוד וסגול .. יום בשבוע: ראשון (נולדתי בראשון ונפגשתי עם הראל ביום ראשון
) היום הכי לא מועדף: חמישי.. לומדים הרבה
תכשיט: טבעות.. יש לי 6 טבעות על הידיים.. אני עונדת כל הזמן.. חורף\קיץ: חורף.. בחדר: הרבההה דבריםםם... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: בת דודה שלי .. ראה אותך בוכה: אמא
הלכת איתו לסרט: אח שלי.. צעק עליך: ילד דפוק מהכיתה... חחחחחחח שלח לך מכתב: סבא שלי .. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן.. נעל הפוכה.. ו.. עוד כמה.. אם הסוגר של השרשרת מקדימה זה מהפך ת'מזל.. אהבה ממבט ראשון? ממ.. לפעמים .. חיים שאחרי המוות? כן.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חח.. אין לי מושג.. לא קרה לי כלום מפחיד ביום הזה ..חח האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן .. הופעת בציבור בפיג'מה? כןןן ח אוייי ז היה מביךךך... בכית בסרט? כן... לרוב.. היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? חח לא.. לא נראה לי.... נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לאאאאאאא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? חחחח לאאאאאאאא איכסה... בנים...
דברים אהובים שיר אהוב: כל השירים של הראל.. אוכל אהוב: אורז וציפס תוכנית אהובה: פלוריסיינטה וריאלטי .. ספורט אהוב: שחייה תחביב: קרמיקה, לגלוש באינטרנט, לשיר, לרקוד... זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעתתתתתתתתת !!!!!! ויש עוד מלא: שי גבסו, גור מורד, רן דנקר, פירו זאיס, מומי לוי.... עיתון אהוב: ראש1 שולט !! וסתם מה השעה עכשיו? 15:2.. תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב... עונת האהבה.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת לפורום הרשמי של הראל סקעת
חחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? את השניצל של אמא.. עם קטשופ כמובן חחח
תיכון או אוניברסיטה? תיכון..חח אתה משועמם/ת? עכשיו לא .. רעש אחרון ששמעת? מוזיקה... ריח האחרון שהרחת? את השניצל.. חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "לעוף" ו "עדני ילד" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כן, אבא אמא אחים והראלי

YARDEN321

New member
תשובות!

קצת בכללי שם:ירדן פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.56 מידת נעליים: 39-38 צבע שיער: חום-שחור אחים/אחיות: אח קטן ואחות גדולה בת כמה את נראית: 13 משקפיים? לא גשר? כן =[ עבר פלילי: לא שפות: עברית,קצת אנגלית וקצת ספרדית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את השיער שלי :) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את הגוף שלי,בעעע. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים:לא!!! את/ה הייתם בחו"ל:כןן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בערך להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון:השם שלי לא הופיע בעיתון התחרטת על דברים שעשית: 1000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מסטיק סרט מצויר: פו הדוב קורנפלקס: עוגי מסטיק: בזוקה צבע: אדום,כתום יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שני וחמישי תכשיט: צמיד חברות שלי ושל חברות שלי חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: חברות שלי צעק עליך: אמא.. שלח לך מכתב: חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש מאמינה אהבה ממבט ראשון?כןןן חיים שאחרי המוות? בערך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?בערך האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? כן,ביסודי היה לנו יום פיג'מות בכית בסרט? כן היית על במה? כןן חשבת שאת\ה הולך למות?כןן נכשלת במקצוע? כן,בהרבה! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: "נובמבר" "לעוף" אוכל אהוב: שניצל תירס תוכנית אהובה:פלוריסיינטה ספורט אהוב: כדורעף תחביב: מחשבבבב זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל סקעת ושי גבסו ומארון 5 וגרין דיי!!! עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 3:25 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? של אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של גרין דיי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ילד שאני אוהבת! :)

שלי../images/Emo9.gif

כבוד למי שקורא עד הסוף
אהה ו... לא היה לי כוח לענות על הכל אז הורדתי חלק
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אין לי דעה על זה
את/ה רוצה עוד פירסינג: לא
את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח!
את/ה הייתם בחו"ל: כן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין לי בעיה עם זה
להרוג אנשים: ברור שנגד!!!
עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי דעה על זה
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: תלוי למה אתם מתכוונים... אם זה מישהי שנפטרה לי אז כן, אבל אם זה איזה סתם חברה אז לא זכור לי משהו כזה...
אי פעם בכית על בן: עד כמה שזכור לי- לא. אי פעם שיקרת: מן הסתם כן
אי פעם נעצרת: לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הראל
ממתק: סוכריות גומי
סרט מצויר: פו הדב קורנפלקס: מה אני אמורה לכתוב? חחח מסטיק: בעעע
צבע: ורוד, תכלת, כתום. יום בשבוע: חמישי. יום מעצבן אבל קצר
היום הכי לא מועדף: ראשון, שונאת את היום הזה
שעתיים מדעים
שעתיים חשבון (המקצוע אני דווקא אוהבת אבל המורה??? זה עינוי
) וגם לומדים עד 4
שונאת שונאת שונאת את היום הזה. תכשיט: לפעמים חורף\קיץ: דפנטלי חורףףף
בחדר: המחשב
והפופים שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
פשוט יש לי מיטה קומה שניה וגם אם ישנה אצלי חברה אז אנחנו פשוט שמות 2 מזרונים על הרצפה כי זה לא נוח לדבר מלמטה עד למעלה וההפך. ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: נרי
צעק עליך: המורה שלי לחשבון
חחחחחחחחחחחח אני לא סובלת אותה אבל היא מזה מצחיקה
היא צועקת מכל שטות חחחחחחחחח
היום היא צרחה על איזה חברה שלי ואז היא התחילה לצעוק עלי ועל חברה שלי בגלל שהחברה האחרת לא הבינה... חח זה היה מוזר
שלח לך מכתב: לא זכור לי איזשהו מכתב... מי שרוצה מתקשר חח
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? אין לי דעה על זה חיים שאחרי המוות? בגן עדן \ גיהנום יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? הא? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחחחחח כשהייתי בגן
רציתי להתלבש לבד ובטעות לא שמתי לב שלבשתי בגדים על החולצת פיג'מה ואז בגן לא זוכרת למה הורדתי את החולצה ומתחת הייתה פיג'מה
בכית בסרט? רק עלו לי דמעות... לא ממש בכיתי היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן:| יאוו איך שזה היה מפחידד :| נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? מדי פעם דברים אהובים שיר אהוב: כל מיני אוכל אהוב: כנ"ל תוכנית אהובה: כוכב נולד, ארץ נהדרת, סוף הדרך ספורט אהוב: אממ אין ממש משהו מועדף... כעיקרון אני אוהבת ספורט, אבל לא כדורגל וכדורסל... וגם למדתי 4 או 5 שנים התעמלות קרקע אבל הפסקתי
תחביב: מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ספק שהראלי
עיתון אהוב: מעריב וסתם מה השעה עכשיו? שלוש 43 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא ולהגיב ולבדוק אימיילים חח איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים
תיכון או אוניברסיטה? אחרי האוניברסיטה תפנו אליי שוב
אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? מישהו זייפן שמקרקר בגלגל"צ ריח האחרון שהרחת? אממ לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ יש לי 3 שאני משתמשת בהם, כל קבוצת מתקשרים צלצול אחר
נחשו של מי??? צדקתם, הראל!
"לעוף", "בדידות", "הנני כאן". מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הראל

purple rain2

New member
קראתי עד המילה האחרונה../images/Emo9.gif

מה, נראה לך שתהיה הודעה שלך שאני לא אקרא את כולה?
(חוץ מהודעות החירפון שלך ושל נרי, יש גבול לכל תעלול). בכל אופן, את באמת רוצה להגיד לי שאת מאמינה בגן עדן וגיהינום?!?!

../images/Emo3.gif

קצת בכללי שם:גל פירסינג:NEVER. קעקועים:כנ"ל. גובה:175 ומעלה חח מידת נעליים:44/45 צבע שיער:שתני כהה אחים/אחיות:2. משקפיים?לצערי, אבל לא שם אותם הרבה. גשר?לא:] עבר פלילי: חח לא!
שפות: מדבר: עברית ואנגלית, מבין ספרדית ומעט רוסית. שפות שאני יושע בצורה צולעת: גרמנית יידיש ועוד כמה. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכל. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא:] את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא=\ את/ה הייתם בחו"ל: לא
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בכיף. להרוג אנשים: בכיף.
עישון אצל בני עשרה:נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא
? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהב: מעולם לא
שברת לבבות: מקווה שלא קרה. השם שלך הופיע בעיתון: חח לא ספרתי=\. התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: הכל^^ סרט מצויר: דיסני:S? קורנפלקס: לא אוכל קורנפלקס. מסטיק: הכל
צבע: כחול לבן שחור. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון? תכשיט: אין...אבל אוהב דברים יקרים! חורף\קיץ:חורף
בחדר: שלי:p האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:
(אני
) ראה אותך בוכה: כשאני בוכה אני בדרך כלל אוהב להתבודד. הלכת איתו לסרט: חח לא זוכר. צעק עליך: עליי לא צועקים:| האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? לא אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אמרתי:] הופעת בציבור בפיג'מה? לא:-O בכית בסרט? ברור:]! היית על במה? הייתי גם הייתי. חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? פעם אחת בחיים=\ הורידו אותך כיתה? בחיים לא!|סגדש| הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? למה לא:O? דברים אהובים שיר אהוב: יש המון אוכל אהוב: כל דבר טעים. תוכנית אהובה:כוכב נולד:] ספורט אהוב: שונא ספורט. שחייה זה כיף! תחביב: יש המון זמר/זמרת/להקה אהובים: כנ"ל עיתון אהוב: ידיעות אחרונות? תפוח או בננה? שניהם! כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון!:] אתה משועמם/ת? כנראה שכן(אני אני עונה על כל זה..) רעש אחרון ששמעת? המחשב שלי עושה קולות של נודים:O ריח האחרון שהרחת?ריח של סבון ידיים:] איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 10 אנשים גונחים באורגיה מטורפת, לא, סתם.. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? למי שבא:)

miss sharon

New member
עניתי

שם: שרון פירסינג: לא קעקועים: אוזנים חורים עגילים גובה: 1.47 מידת נעליים: 36 צבע שיער: בלונדינית אחים/אחיות: לא בת כמה את נראית: 10 אבל אני בת 14 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:עיברית,אנגלית,ספרדית וצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?העניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?השיער הבלונדיני מפיריעה לי לחיות האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא טוב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן בפופיק את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל:ברור בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד!יודעים למה?כי גם הם בני אדם! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן סבתא רבה שלי ז"ל אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: לא אי פעם נעצרת: לא אמא בחיים לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: טופי סרט מצויר: איין קורנפלקס: שונאת מסטיק: בומבה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורף בחדר:פוסטרים של הראלוש אגם.ר. מחשב צריך לפרט עוד? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: מעיין שלח לך מכתב:חברה מאילת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמינה אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:"בדידות" האלוש אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:פלוריסיינטה ספורט אהוב:ריצה תחביב:איין ממש זמר/זמרת/להקה אהובים:האלוש ועידן ריכל עיתון אהוב:מגזין פלוריסיינטה חחח וסתם מה השעה עכשיו? חמש תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? שירתים איזה ארוחה אחרונה אכלת?כריך תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? שיר ריח האחרון שהרחת?חדר שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סופארסטאר-רוני מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?-אף אחד

../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

שם: מיכל
פירסינג: אין
קעקועים: כנ"ל
גובה: 1.50 ומשו... בערך 1.58.. מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות אחת
בת כמה את נראית: חחח בגיל שלי
משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חחחח אני אסירה נמלטת
שפות: עברית, אנגלית, וקצת ערבית וקצת צרפתית חחח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ.. את האופי
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את השיער חחח האם... את/ה דלוקה על מישהו: יס
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא חחחחח את/ה אוהבת רכבות הרים: אממ.. תלוי חחח את/ה הייתם בחו"ל: כן
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה נפגשים (או שבכלל לא
אם בכלל לא אז לא חח) להרוג אנשים: נגד
עישון אצל בני עשרה: נגד
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם זה.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אממ.. כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: מי לא.. אי פעם נעצרת: חח לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נראה לי נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא יודעת חחח השם שלך הופיע בעיתון: כן
התחרטת על דברים שעשית: הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חחחח אין לי
ממתק: חחח סוכריות טופי נראלי סרט מצויר: מצויר
אממ... לאדעת אם יש קורנפלקס: הא
מסטיק: דובדבן... המסטיק היחיד שאני אוהבת חח
צבע: כחול, סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי אני חושבת תכשיט: לאדעת חחחח חורף\קיץ: לא זה ולא זה..
בחדר: הכלללל האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני חחח ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברות חחחח צעק עליך: מורה
חח שלח לך מכתב: הגמד שלי..
חחח בגמד והענק.. חח אנחנו משחקים בכתה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? בחלקן. אממ חחחח לא הרבה.. לא זוכרת כרגע אהבה ממבט ראשון? לא ממש.. חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא
מזה
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחח ציבור
מה הכוונה
בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? הרבהה נכשלת במקצוע? אממ.. לא נראלי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? קרה.. חחח דברים אהובים שיר אהוב: יש המוןןןן
אוכל אהוב: שניצל ופירה חחח תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינה ספורט אהוב: שחיה תחביב: חחח לצאת עם חברות זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעתת
עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 19:25 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו.. למרות שאת שניהם אני אוהבת מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אמממ.. טלוויזיה חחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים..
חחח ועכשיו תותים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן חחחח רעש אחרון ששמעת? את אמא שלי חחחח ריח האחרון שהרחת? הריח של התותים
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "אהבה מעבר לפינה" חחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אממ.. לאדעת

גם אני רוצה לענותתת! ../images/Emo27.gif

קצת בכללי שם: אדוה פירסינג: אין... קעקועים: פעם עשיתי קעקוע שיורד מים, זה נחשב?! גובה: 1.64 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות, אחת גדולה ואחת קטנה בת כמה את נראית: אני בת 12 ונראית בת 13 וחצי משקפיים? לא... גשר? לא... עבר פלילי: בטח, איזה 300 תיקים, לא! שפות: עברית, אנגלית, איטלקית, ספרדית, קצת רוסית (מחברה שלי...), ועוד... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני אוהבת את עצמי בכללי! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אהמ... הציפורניים, כי אני אוכלת אותם! האם... את/ה דלוקה על מישהו: אני מאוהבת... לא דלוקה! את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא,] צריך לאהוב על אמת! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא... ואין לי פירסינג! את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןן את/ה הייתם בחו"ל: בייטח בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד, תלוי עד כמה רחוק... להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגדדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד, שיעשו מה שבראש שלהם, ומה אני צריכה להתערב? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: פעם אחת... אי פעם שיקרת: כן... אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: נראה לי 4, התאהבות אמיתית נשבר לך הלב: פעמיים שברת לבבות: פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: הרבה...
התחרטת על דברים שעשית: לא יודעת... יש מקרים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א-ד-ו-ה ממתק: שוקולדדד סרט מצויר: סרטי דיסני, לא משנה איזה! קורנפלקס: לא יודעת... מסטיק: מנטה: רגיל, פשוט, טעים! צבע: כתום יום בשבוע: שישי:כי לא לומדים, שלישי:כי יש ימאות! היום הכי לא מועדף: ראשון:תחילת שבוע, באסה! תכשיט: צמיד יפה חורף\קיץ: אביב וסתיו בחדר: את כל החדר האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברה שלי ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: אהמ... לא זוכרת שלח לך מכתב: הנהלת בצפר... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? ברור חיים שאחרי המוות? כן, גלגולי נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? בטח היית על במה? המון חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו, אבל אם הייתי מוקפצת אז הייתי קטנה בשנתיים משאר הילדים רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: הרבה... אוכל אהוב: מרק תוכנית אהובה: הרבה... ספורט אהוב: כדורסל, שחייה, ריצה, מכשירים, חדר כושר. תחביב: הרבה... זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל (סקעת) עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 20:43 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעשות משהו נורמלי... איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב... תיכון או אוניברסיטה? הא? אתה משועמם/ת? מאוד... רעש אחרון ששמעת? אחותי הקטנה שרה ריח האחרון שהרחת? עוגה טעימה... איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של הצלצול - איי ניד אה הירו! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? *חסוי*

pink banni

New member
הייי ../images/Emo24.gif אני חדשה פה

קצת בכללי שם: נירית פירסינג: דה בטבור...(מתה להוריד...אבל.. אל תשאלו למה) קעקועים: נייט:) גובה: 172 (סוסה כן... אני מודעת לזה) מידת נעליים:39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות... בת כמה את נראית: גדולה...אני 172 גובה... משקפיים? נייט גשר? דה עבר פלילי: אונסת סידרתית... חחח ס=ת=ם שפות:אגלית עיברית טיפה ערבית (הקבצה ב...) וטיפה ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עניים... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ת'גובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: דה
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא חשבתי על זה... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:דה את/ה רוצה עוד פירסינג: נייט את/ה אוהבת רכבות הרים:דה את/ה הייתם בחו"ל:דה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נייט נסיעה במכונית אחרי ששתית: נייט מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:דה האם את\ה... אי פעם בכית על בת: דה אי פעם בכית על בן: דה... אי פעם שיקרת: דה אי פעם נעצרת: נייט כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה... נשבר לך הלב: עוד יורת הרבה.. שברת לבבות: אני יודעת על פעם אחת... השם שלך הופיע בעיתון: נייט=] התחרטת על דברים שעשית:דה!!!...כל כך הרבה פעמים...=\ דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: תפוצ'יפס שמנת ובצל!!!.RULZ סרט מצויר: ארתור=] קורנפלקס: כריות מסטיק: מסט מנטה עדין (נו זה הירוק) צבע: ורודד יום בשבוע: שישי=] היום הכי לא מועדף: רביעי... יום ארוך בלימודים... תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: מחשב....מיטה... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני=]... החתולה שלי... ראה אותך בוכה: נוי... חברה שילי הלכת איתו לסרט: מי בסט פארנד אבר!! צעק עליך: אמא=\ שלח לך מכתב:אמממ... אחד מהשיכבה שילי... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אולי 2 שלוש שיש פעמיים ברצץ רמזור ירוק מבקשים מישאלה ולדפוק 3 פעמים על עץ... אהבה ממבט ראשון?דה חיים שאחרי המוות?אפעם לא חשבתי על זה... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?דה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן.... הופעת בציבור בפיג'מה?כן!!! היה לנו יום פיז'מות בבצפר כולם באו עם פיז'מה והיה מש מצחיק! בכית בסרט? כן... פארל ארבור וסיפור אהבה בילתי נישכח... ו... תבטיחו שלא תצחקו... מרקו=] היית על במה? כן... יום שבת =] חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?דה... הורידו אותך כיתה?נייט הקפיצו אותך כיתה?נייט רצית להיות המין השני? נייט דברים אהובים שיר אהוב:ארמגדון אוכל אהוב:ה=כ=ו=ל תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כל סיגננונות המחול! תחביב:לרקוד!! זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל סקעת!!! עיתון אהוב:ראש אחד וסתם מה השעה עכשיו? 22:08 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות שוקו איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? עם לא הייתי משועממת נראה לכם שהייתי ענה על השאלות הזה?!?? רעש אחרון ששמעת? או או ... איסיקיו ריח האחרון שהרחת? ריח של ארוחת ערב חמה:) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לעוף (הראל סקעת) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ****....

purple rain2

New member
טוב נו, נכבד אתכם גם בתשובותיי../images/Emo9.gif

ברשותכן עניתי רק על המובחרות ביותר
שם: חסוי במערכת
פירסינג: נופ. קעקועים: נופ. גובה: גמדי משהו. מידת נעליים: אממ 37-38 אחים/אחיות: 2 עבר פלילי: אמממ גניבת מקלון שעווה מסופר פארם נחשב? שפות: עברית, אנגלית ומעט מעט מעט צרפתית (מה שנשאר מהחטיבה
) האם... את/ה דלוקה על מישהו: נופ. את/ה רוצה לגור במקום אחר: יס. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קומסי קומסה. את/ה רוצה עוד פירסינג: יפ. את/ה אוהבת רכבות הרים: אמממ... אפשר לומר. את/ה הייתם בחו"ל: יפ. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? להרוג אנשים: מסויימים
עישון אצל בני עשרה: חלילה וחס נסיעה במכונית אחרי ששתית: חס וחלילה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: השאלה לא מובנת אי פעם בכית על בן: ודאי
אי פעם שיקרת: ברור! אי פעם נעצרת: אממ לא ממש נעצרתי אבל חיפשה אחריי משטרה
כמה פעמים... נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא שידוע לי
השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים!
התחרטת על דברים שעשית: הממממממממון דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מה זה החרא הזה?! ממתק: שוקולד... יאמי
סרט מצויר: וואו... זה קשה, יש הרבה קורנפלקס: כריות!
מסטיק: בזוקה? צבע: סגול ואדום יום בשבוע: אמממ שלישי? היום הכי לא מועדף: רביעי
תכשיט: חברה הטוב ביותר של האישה
חורף\קיץ: ללא שום צל של ספק- חורף!!
בחדר: הא?
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ חסוי
הלכת איתו לסרט: חברה שלי, ענת שלח לך מכתב: אממ ידיד שלי מדימונה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ. אהבה ממבט ראשון? אמממ כן חיים שאחרי המוות? פחחח לא! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ולא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ודאי! הופעת בציבור בפיג'מה? פחח כן פעם היה לנו ביסודי יום פיג'מות!|חה| בכית בסרט? לא זכור לי
היית על במה? אממ בהופעת סוף שנה שעברה שלי בחוג לריקוד
חשבת שאת\ה הולך למות? בחלום או במציאות?
נכשלת במקצוע? never. הורידו אותך כיתה? never. הקפיצו אותך כיתה? נופ. רצית להיות המין השני? פחחח בחיים לא!
דברים אהובים שיר אהוב: יותר מדי אוכל אהוב: אמממ goodies למיניהם
תוכנית אהובה: "חברים" כמובן!
ספורט אהוב: ריקוד נחשב? תחביב: טלוויזיה, מחשב, לישון, מוזיקה, חברות, סרטים, ים, לצאת... זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה וסתם מה השעה עכשיו? 22:21 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ואז לראות גיא פינס איזה ארוחה אחרונה אכלת? אוו זה היה משובח ביותר
הכנתי (בעזרתו של אחי
) מלוואח מגולגל כשבתוכו יש חתיכות גבינה בולגרית וביצה קשה... יאמי
תיכון או אוניברסיטה? עזבו אותי מהשאלות האלה, תנו לי לסיים את הבגרויות המסריחות האלה! אתה משועמם/ת? כנראה, אם עניתי על השאלון...
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ של נילס הולגרסון!! חחח זה אדיר
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נעמון

אךך, מי מושלמת שלי? מי? ../images/Emo9.gif

עבר פלילי: אמממ גניבת מקלון שעווה מסופר פארם נחשב?
חחחחחחחחח למה עשית את זה?
חחחחחחחחחחחחחחחחח
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: קומסי קומסה.
שזה אומר...?
את/ה רוצה עוד פירסינג: יפ.
חלילה לך
להרוג אנשים: מסויימים
מי למשל?
אי פעם בכית על בת: השאלה לא מובנת
מסכימה
אי פעם בכית על בן: ודאי
מי זה שהעיז לגרום לך לבכות????
אי פעם נעצרת: אממ לא ממש נעצרתי אבל חיפשה אחריי משטרה
אני דורשת פרטים מלאים
השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים!
בזכות מה? מילה בת 4 אותיות: מה זה החרא הזה?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ממתק: שוקולד... יאמי
הייתי יכולה לנחש שזה מה שתבחרי
סרט מצויר: וואו... זה קשה, יש הרבה
אפשר לדעת איך את בכלל חושבת על זה?! השם פו הדב לא אומר לך כלום?!?!?!?!?!??!?!??!!
קורנפלקס: כריות!
בהחלט
הופעת בציבור בפיג'מה? פחח כן פעם היה לנו ביסודי יום פיג'מות!|חה|
כשחושבים על זה גם לי היה פעם משהו דומה
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח ואז לראות גיא פינס
לא שציפיתי למשהו אחר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? אוו זה היה משובח ביותר הכנתי (בעזרתו של אחי) מלוואח מגולגל כשבתוכו יש חתיכות גבינה בולגרית וביצה קשה... יאמי
חחחחחחחחחחח המלוואח הזה מצחיק אותיי
חחחחחחחחחחחחחח תיכון או אוניברסיטה? עזבו אותי מהשאלות האלה, תנו לי לסיים את הבגרויות המסריחות האלה!
בהצלחה יפתי
אתה משועמם/ת? כנראה, אם עניתי על השאלון...
ברור שאם ענית על שאלון היה לך משעמם!!! את ושאלון לא מסתדרים ביחד
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נעמון
אוייש אני אוהבת אותך כל כךךךךךך!!!!!

למעלה