שאלון היכרות

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gifשאלון היכרות../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Danielushhhh

New member
עווווווווווווווווונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: זרובבלה פירסינג:
בעתיד קעקועים:
גובה: הרבה זמן לא מדדתי מידת נעליים: 36-37
צבע שיער: חום אחים/אחיות: תאומים בת כמה את נראית: תגידו אתם
משקפיים?
גשר? נחלת העבר
עבר פלילי: בטח שפות: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אצבעות ברגליים
האם... את/ה דלוקה על מישהו: תום המלצר שראיתי בשישי הזה
את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: בטח
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת: אני פושעת, כבר אמרתי
כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב:
שברת לבבות:
השם שלך הופיע בעיתון:
עוד ישמעו ממני התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיים ממתק: מסטיק סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: כריות
מסטיק: בזוקה צבע: תכלת יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: צמיד חורף\קיץ: כשיש חורף אני רוצה קיץ שיש קיץ אני רוצה חורך
בחדר: מחשב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנוכי בכבודי ובעצמי
ראה אותך בוכה: אמא וחברות הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אח שלי
שלח לך מכתב: אחותי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חתול שחור טפו טפו
, נעל הפוכה אהבה ממבט ראשון?
חיים שאחרי המוות?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: Let It Be- The Beales אוכל אהוב: קוסקוס, פסטה, פיצה
תוכנית אהובה: מכושפות, The O.C, השרדות ספורט אהוב: שחיה
תחביב: מחשב, טלוויזיה, לישון, לבלות עם חברים זמר/זמרת/להקה אהובים: סקעתוש
, The Beatles
עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 16:11 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו
יומולדת
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נחיה ונראה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים
רעש אחרון ששמעת? תקתוק המקלדת?
ריח האחרון שהרחת? שוקולד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע "זה היה ביתי" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אין לי מושג

הרבהה../images/Emo3.gif עונה.

קצת בכללי שם: רותם פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.30 בערך. כככןן נמוכהה
מידת נעליים: 36 בערך. צבע שיער: חום שחור. אחים/אחיות: אח אחד. בת כמה את נראית: אומרים לי 14,15.. אבל לא
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, ערבית קצת, ספרדית קצת, אנגלית "בינוני" וקללות ברוסיתת
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ השפתיים והעיניים. אין כמו עיניים חומות
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הפנים. האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא. את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי
את/ה אוהבת רכבות הרים:לא. את/ה הייתם בחו"ל:לא. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד. להרוג אנשים:נגד. עישון אצל בני עשרה:נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אממ לא כל כך אכפת לי:| האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן. כאילו על דבריםם שעשו לי
אי פעם בכית על בן:כן. נראה לי:/ אי פעם שיקרת:כן. אי פעם נעצרת:לא. כמה פעמים... היית מאוהבת:4 אני חושבת. נשבר לך הלב:3. שברת לבבות:לא יודעת:| השם שלך הופיע בעיתון:השם שלי? הרבה
התחרטת על דברים שעשית:המון. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:הראל. ממתק:שוקולדיםם למיניהם. סרט מצויר:אין. קורנפלקס:כריות. מסטיק:בזוקה. צבע:ורוד, כתום ואדום. יום בשבוע:שני. היום הכי לא מועדף:חמישי. תכשיט:שרשרת. חורף\קיץ:קיץ. בחדר:הכל. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני. ראה אותך בוכה:אבא
הלכת איתו לסרט:אממ חברותת=/ צעק עליך:לא זוכרת. שלח לך מכתב:חח לא זוכרת. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?נעליים הפוכות, להשאיר מספריים פתוחים ועוד. אהבה ממבט ראשון?כן. חיים שאחרי המוות? ?! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?חח כן. בכית בסרט?כן. היית על במה?כן. חשבת שאת\ה הולך למות?כן. נכשלת במקצוע?כן. הורידו אותך כיתה?לא. הקפיצו אותך כיתה?לא. רצית להיות המין השני?לא. דברים אהובים שיר אהוב:ההשקט שנשארר ובתוךך. אוכל אהוב:פיצה. תוכנית אהובה:אין. ספורט אהוב:הליכה וטניס. תחביב:גלישה באינטרנט, לרקוד ולשיר. זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל סקעת ושירי מימון. עיתון אהוב:ראש1. וסתם מה השעה עכשיו?16:55 תפוח או בננה?תפוח. כחול או אדום?אדום. סתיו או אביב?אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לבדוק אם הרשמי עובד לי. איזה ארוחה אחרונה אכלת?אורז עם תפוחי אדמה ועוףף. יאמייי
תיכון או אוניברסיטה?תיכון. אתה משועמם/ת?כן. רעש אחרון ששמעת?התופים ב"התחלה חדשה". ריח האחרון שהרחת?עוגגהה
איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הנני, עודני והאהבה שלי היא לא האהבה שלו
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?הראלי. יל. ואת מי שאני אוהבת

עונהההה

קצת בכללי שם: שגיא פירסינג: אין לי אבל לא נגד זה... לבנים בגבה לבנות עגיל בפופיק
קעקועים: לא מתלהב... אם כבר אז לבנות בגב התחתון גובה: 165 בערך... מידת נעליים: 41 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות אחת בת 13.5 בן כמה אתה ניראה: בן כמה ניראה? ניראה בגילי האמת... 18.5 משקפיים? עדשות... בחיים אני לא אשים משקפיים... מספר 1-1.25 גשר? היה עכשיו אני נראה כמו כוכב קולנוע חח עבר פלילי: רצחתי בן אדם..... חח סתם לא חס וחסה שפות: עברית, ספרדית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממ... רגיש... פרפקטציוניסט הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רגיש מידי!!/סיסי חח... פרפקטציוניסט מובהק! האם... אתה דלוקה על מישהי: אני נדלק על כל אחת חח אתה רוצה לגור במקום אחר: קליפורניה!!!!!!! אתה מאמין באהבה ווירטואלית: לא!! אתה רוצה עוד פירסינג: אין לי לא רוצה אתה אוהב רכבות הרים: כן!!!!!! אתה היית בחו"ל: כן!! בארה"ב- אורלנדו, וושינגטון וניו יורק (ניו יורק מדהימה!!) והייתי באנטליה שבטורקיה עם החבר'ה (!!) לפני שנתיים... היה מדהים! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נ ג ד !! עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!! למרות שבן דוד שלי נוהג יותר טוב כשהוא שיכור חח מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אממ בעד אבל נגד חתונות של בני אותו המין... האם אתה... אי פעם בכית על בת: כן!! אי פעם בכית על בן: כן... אמרתי כבר שאני ריגשי חח אי פעם שיקרת: כן... יש ברירה? קורה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים... נשבר לך הלב: נשבר לרסיסים שברת לבבות: ניראה לי שאחד... השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן... הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: וואט?? חח ממתק: לא אוהב... אולי בייגלה חח וביסלי בצל אבל לא נגעתי שנים בממתק סרט מצויר: קשה.. בעיקרון וואלט דיסני רולס!! חח קורנפלקס: שוגי.. שוקו שוגי.. כריות מסטיק: רק לא MUST צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: אממ... רביעי... יום מייגע תכשיט: לא חורף\קיץ: קיץ!! בחדר: אוקיי בחדר שלי נמצא הקולנוע הבייתי הפרטי שלי חח וה 29" של סוני שלי.... אז הוא סוג של סלון בשבילי... חח האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? אממ חוץ ממני? אחותי... ראה אותך בוכה: אממ יוו זה היה מזמן.. ניראה לי אבא שלי הלכת איתו לסרט: גם מזמןןן יוו מה היה האחרון? ממ בטח עם החבר'ה.. צעק עליך: אמא שלי לפני שניה חנקה אותי כי סגרתי לה את המשחק רמי שלה חח שלח לך מכתב: הצבא.. משכורת חח 11 ש"ח מוקפאת כי לא נתתי להם חשבון בנק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אהבה ממבט ראשון היא הידלקות... כל אהבה היא סוג של הידלקות בהתחלה... זו אף פעם לא יכולה להיות ישר אהבה... כי אין לך עדיין מה לאהוב במבט הראשון... חיים שאחרי המוות? כן... במעורפל... כאילו לא מסתדר לי שהבנאדם מת וזהו יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? סרט גרוע חח לא יותר מזה... למרות שיצאנו עם החברה ביום שישי ה 13 וחטפנו דו"ח... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן!! הופעת בציבור בפיג'מה? NEVER בכית בסרט? חח תמיד... סרט סדרות ואפילו סדרות קומיות... זה ממש מרגיע! היית על במה? כן! אני רוצה לעסוק בתחום הבמה בעתיד וכן יצא לי להופיע הרבה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? אהממ נושא כאובבבב הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? חח לא! רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: שאלה קשה... מאודדד אוכל אהוב: דג דניס או נסיכת הנילוס.. ספגטי (בלי רוטב עגבניות) עם גבינה מלוחה... מאכלי גבינה בשבועות!! תוכנית אהובה: הרבה ריאליטי "המירוץ למיליון" "הישרדות".. אממ חח "בובה פראית" ספורט אהוב: גשם בחוץ, סרט דרמה או מתח טוב ב DVD עם פופקורן תחביב: לשיר, לשחק, לנגן בגיטרה.. זה העתיד שלי זמר/זמרת/להקה אהובים: אמממ מויאל חח לא.. או שכן אבל לא כמו סקעת... נינט..... שירי מימון עיתון אהוב: ויוה פלוס? וסתם מה השעה עכשיו? 16:59 תפוח או בננה? תפוח ירוק קשה קשה חמצמץ גדול כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לקרוא את התשובות של Danielushhhh חחחח איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ' מעפן עם גבינה צהובה ועגבניה וחצי מנה שמנת תנובה... סוג של ארוחת בוהוריים (בוקר + צהריים חח). תיכון או אוניברסיטה? לא זה ולא זה אתה משועמם/ת? מאוד.. אחרת מה הייתי עושה פה?! רעש אחרון ששמעת? Ms. Dynamite-Afraid 2 Fly שיר מעולה!! ריח האחרון שהרחת? אממ לא יודע כי איבדתי את חוש הריח לפני 3-4 שנים ככה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיר הנושא של The O.C - קליפורניה... חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לחבר שלי...

תשובות...

שם: ליאור פירסינג: לא קעקועים: גם לא גובה: 1.63 בערך מידת נעליים: 37 צבע שיער: שחור חזק-באזור שלי אני יחידה ממיני
אחים/אחיות: אח אחד קטן ואחות גדולה בת כמה את נראית: וואו הרבה זמן חיכיתי שישאלו אותי את זה 15/16 בגלל הגובה משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: רוצחת
סתםסתם אין שפות: עברית-שוטף אנגלית-מצוין אבל אל שוטף שוטף ספרדית-שוטף הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני... לא יודעת תשאלו את חברות שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? קנאית? האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא כלכך, אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי באנשים את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? אין לי!
אולי בפופיק שאני יהיה גדולה את/ה אוהבת רכבות הרים: מאודדדדד את/ה הייתם בחו"ל: לא ממש-סיני.. נקרא? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים: תלוי מי... סתאם בעיקרון לא עישון אצל בני עשרה: כל אחד ומה שבא לו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה עם אנשים כאלה ממש אין לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אם מישהי קרובה אלי מתה או כל מיני דברים כאלה אי פעם בכית על בן: כן.. אי פעם שיקרת: המוןןןן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1/2 אבל לא ממש רציני נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 1 נדמה לי השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת התחרטת על דברים שעשית: כן המון פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה-הראל/סקעת ממתק: טעמי/קליק סרט מצויר: משפחת סופר על קורנפלקס: כריות? מסטיק: פטל לימון צבע: כחול יום בשבוע: שישי/שבת/שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: צמיד לרגל נדמה לי/עגילים חורף\קיץ: קיץ בחדר: בלאגןןןןןןן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני..? ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט: משפחה... פעם ראשונה שאני הולכת איתם-איכסס צעק עליך: אחותי הסתומה שלח לך מכתב: חברה שלי אבל מכתב כזה של הכיתה שמעבירים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא.. אבל נגיד זאתי עם החתול השחור אני עושה בתור מנהג כאילו זה הרגל כבר אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן בטיול שנתי..
נכשלת במקצוע? ערבית.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: כל מיני- אין עוד סיכוי ובתוך ולעוף ועודני ילד כל מיני אוכל אהוב: גלידה תוכנית אהובה: לא יודעת בטח איזה טנלובלה כולשהי ספורט אהוב: שחייה/הליכה/ריצה תחביב: לשיר לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעתתת עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? חמש ותישע דקות תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות תמונות מהטיול השנתי איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדביץ'? תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? או או של ההודעות באיסיקיו ריח האחרון שהרחת? לוזוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הנני כאן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חברה שלי והראל

ronchok1

New member
עונההה!!!

קצת בכללי שם: רוני פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 1.56 מ' מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: אח אחד ואחות אחת בת כמה את נראית: רגילה...עוד מעט בת 13 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית,קצת ערבית,קצת ספרדית ואנגלית (לא שוטף) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הפנים שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו:בנתיים לא...בעצם כן!!! על הראלוש! את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממש לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!!! את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:כן להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: ממש לא! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא איכפט לי... האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: ממש ממש ממש, 3 פעמים נשבר לך הלב: כן...3 פעמים שברת לבבות: לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון: לא... התחרטת על דברים שעשית:מצד אחד יש דברים שעשיתי שהם מיותרים אבל אם לא הייתי עושה אותם לא הייתי מגיעה לאיפה שאני עכשיו! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:הראל ממתק: כל מיני שוקולדים וסוכריות גומי..חח סרט מצויר: לא יודעת.. קורנפלקס: כריות מסטיק: בזוקה צבע: כתום ירוק וכחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:שני תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: שניהם בחדר: מלא דברים! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני!!!!!!!!!! ראה אותך בוכה: אמא שלי הלכת איתו לסרט:חברים צעק עלייך: האחים שלי... שלח לך מכתב:חברה מח"ול האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא מאמינה בכלום! אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא מאמינה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא... בכית בסרט? לא... היית על במה? כמה וכמה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? לא ממש... נכשלת במקצוע?אף פעם לא! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?אף פעם לא! דברים אהובים שיר אהוב:"בתוך" אוכל אהוב:פיצההההה תוכנית אהובה:ארץ נהדרת,כוכב נולד ספורט אהוב:אין...חח תחביב:לישון זמר/זמרת/להקה אהובים:הראלוש עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 17:20 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת... איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן!!!!!!!!...חח רעש אחרון ששמעת? צעקות של ילדים מחוץ לבית ריח האחרון שהרחת?לא יודעת... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"בתוך" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?הראלייייי!!

וואו ארוך... אוקי.. ../images/Emo60.gif

קצת בכללי שם: לי פירסינג: נואופ קעקועים: לא.. גובה: ממ מטר שישים ו...8? מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: צבעתי היום את השיער! לאדום שכזה..
אבל אני עדיין עם שיער רטוב אז אני לא יודעת איך יצאאא! אחים/אחיות: אח אחד שגדול ממני ב-9 שנים (נראה אתכם עושים חשבון
) בת כמה את נראית: יותר קטנה מ-18 וחצי. משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: חס ושלום חח שפות: עברית, אנגלית ופחות או יותר זהו. אה אני יודעת לספור עד עשר בערבית וצרפתית, זה נחשב?
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ממממ.. שאני חברה טובה ונאמנה
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? חוץ ממה שכתבתי למעלה ואולי כמה דברים באופי, הכל
האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ לא ממש... את/ה רוצה לגור במקום אחר: את פריז וניו-יורק אני ממש ממש אוהבת. אבל לגור שם? איך אני אחיה בלי ההופעות של הראלי?
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממממממממ קורה, אבל לא הרבה. את/ה רוצה עוד פירסינג: תמיד רציתי עגיל בפופיק חח אבל אני בספק אם זה יקרה. אני גם לא חושפת את הבטן שלי בפומבי
את/ה אוהבת רכבות הרים: לא לא לא! את/ה הייתם בחו"ל: אכן. צרפת פעמיים ניו יורק, לונדון וטורקיה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד פחות או יותר להרוג אנשים: נגד מן הסתם! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!!!!! נמאס לי מתאונת דרכים זה פשוט נורא!! **אל תנהגו אחרי שאתם שותים!!** מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בטח, בכיף. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אכן. אי פעם בכית על בן: כל כך כן.. %$&$@ אי פעם שיקרת: אני מאמינה שכן, אבל אני ממש ממש משתדלת שלא. אי פעם נעצרת: חח לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת. נשבר לך הלב: המון פעמים מבחור אחד. שברת לבבות: אולי שברתי את הלב לזה ששבר לי את הלב, אבל זה בערך בגלל שהוא שבר לי את הלב. עזבו, מסובך
השם שלך הופיע בעיתון: כן.. כשהיה לי את האתר המדהים שלי של דוסון קריק חח התחרטת על דברים שעשית: בטח.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חחח האמ.. סקעת? ממתק: אין לי ממתק אהוב אחד מסויים. סרט מצויר: מלך האריות? קורנפלקס: האמ.. שוקוס. מסטיק: תות. לא מנטה!! צבע: אדום! יום בשבוע: האמ.... סופ"ש.. היום הכי לא מועדף: זה לא הולך אצלי ככה. כי אין לי בי"ס. אז כל היום הוא מבחינתי אותו הדבר.. יום של כיף פחות או יותר חח תכשיט: כל תכשיט.. אני אוהבת עגילים, טבעות ושרשראות. חורף\קיץ: ממממ שאלה קשה. בחדר: מחשב! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מממ וואי מזמן לא ישנו אצלי.. רחה נראה לי, חברה שלי. ראה אותך בוכה: רובי.. הלכת איתו לסרט: יעל. צעק עליך: אמא בטח.. שלח לך מכתב: הבי"ס שלי.. מחלקים תעודות בגרות
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? ממממ אני מפחדת מעין הרע וכאלה. ויש לי בעיה עם נעליים הפוכות. אני לא יודעת אם אני ממש מאמינה באמונות הטפלות.. זה יותר הפרעה נפשית
ברררר אהבה ממבט ראשון? הלוואי. חיים שאחרי המוות? לא ברור. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? אמאלה. היום הזה מפחיד אותי, בגלל הסרטים המפחידים שיש בטלויזיה חח לא בגלל שאני מאמינה בו. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן. הופעת בציבור בפיג'מה? ממממ יתכן. בכית בסרט? בטח! היית על במה? כןןןןן
חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. נכשלת במקצוע? מממ כן. בצרפתית. הורידו אותך כיתה? לא.. הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? לפעמים כשאני סובלת מכאבים כשאני מורידה שערות ברגליים או כשאין לי כח להתאפר. או כשאני בחמזור.. וכו'
דברים אהובים שיר אהוב: יש לי מלא. אוכל אהוב: פיצה וספגטי אלפרדו פטריות! תוכנית אהובה: מכושפות, מיגרש ביתי, 24, רוזוול, דוסון קריק חח ספורט אהוב: מחול! תחביב: שירה, ריקוד, משחק. וענייני מחשב. זמר/זמרת/להקה אהובים: אין ספק שהראל הכי אהוב עלי כרגע. עיתון אהוב: ממ אני לא ממש קוראת עיתונים הבאמת. וסתם מה השעה עכשיו? 18:38. תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום! סתיו או אביב? קשה. שניהם יפים.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך להגיב בפורום בטח. איזה ארוחה אחרונה אכלת? עכשיו אני אוכלת ספגטי עם שמנת. תיכון או אוניברסיטה? כשאני אהיה באוניברסיטה אני יודיע לכם. אתה משועמם/ת? לא... רעש אחרון ששמעת? מתי כספי. כרגע בווינאמפ שלי. ריח האחרון שהרחת? ריח חזק מאוד של צבע לשיער חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הנני כאן!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא רוצה להיות מקורית! אני רוצה כבר לחבק את הראל!
פשיו.. סיימתי!

shanyz

New member
חחחח 24../images/Emo99.gif

אני גאה בך שרשמת את זה בתוכנית אהובה!! *גאה*

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo178.gifארוך אבל נענה

קצת בכללי שם: קרן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח בת כמה את נראית: כיתה ט' (אני י') משקפיים? יאפ לצערי גשר? היה והורידו:( עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין לי כוח הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כנ"ל האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי...... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ממש לא את/ה הייתם בחו"ל: יאפ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: חס וכרפס עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה אכפת לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כאילו בגלל בת כן אי פעם בכית על בן: יאפ אי פעם שיקרת: דהההההההה אי פעם נעצרת: לא אבל כמעט
כמה פעמים... היית מאוהבת: לא הרבה נשבר לך הלב: פעם 1 שברת לבבות: לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון: אפעם
התחרטת על דברים שעשית: המוןןןןןןןןןןןןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה
ממתק: שוקולד סרט מצויר: בת הים הקטנה קורנפלקס: כריות מסטיק: huba buba בטעם קולה או מסטיק תרופה (האדום הארוך) או zoom צבע: ורוד וסגול יום בשבוע: ראשון
היום הכי לא מועדף: שנייייייי תכשיט: עדילים
חורף\קיץ:חורףףףףףףףףףףףףףףף
בחדר: מיטההההה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני אנוכי ועצמי
ראה אותך בוכה: מזמן לא בכיתי הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: חחחחחחח המורה לתיאטרון אבל היא לא כ"כ צעקה כי היינו באמצע הצגה שלח לך מכתב: בת דודה שלי מארה"ב האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
שאם עוברים מעלייך ולא חוזרים חזרה אתה נשאר בגובה שלך תמיד.
לעשות טפו טפו טפו ובטח יש עוד אבל לא זכור לי. אהבה ממבט ראשון? אולי חיים שאחרי המוות? לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? חחחחח אולי... נראה ביום שישי ה-13 הקרוב שיהייה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי
בכית בסרט? כןןן בסרט של המורדים
היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? כןןן ביום שישי הייתי באוטובוס וחשבתי שזה שישב במושב לידי הוא מחבל
נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? חס וחלילה הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: לעוף אוכל אהוב: קוסקוס תוכנית אהובה: השיר שלנו ופלורנסיינטה ספורט אהוב: שחייה תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: הראלי, שי גבסו, קמילה ופליפה עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifלא עניתי על החלק האחרון

וסתם מה השעה עכשיו? 18:57 תפוח או בננה? תלוי מתי כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות פלורנסיינטה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון
אתה משועמם/ת? לא כ"כ רעש אחרון ששמעת? את הראל שר... אבל אם רעש רעש אז נפץ בביצפר ריח האחרון שהרחת? אני מריחה עכשיו ריח נעים אבל לא מזוהה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מוזר... עד שנוריד של הראלי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הראלי עם חיבוק דובבבב חזק וחם

עונהההה../images/Emo70.gif

פפחח כאילו מישו הולך לקרוא את זהה... ו...תמיד אני מזה משקיעה בשאלונים האלה..אבל זה פשוט ארוך מדיי
קצת בכללי שם: הילי פירסינג:
אין קעקועים:
איןן גובה: אממ בערך 1.63 מידת נעליים: 40
צבע שיער: בלונדיני-שטני אחים/אחיות: אח ואחות...אחות בת 14 וחצי ואח בן 18 עוד מעט... בת כמה את נראית:בזמן האחרון אומרים לי שאני נראית יותר גדולה מגילי
משקפיים?
אין גשר?
אין עבר פלילי:
פפחח איןןן שפות:אממ עברית, קצת אנגלית, קצת ספרדית וטיפה ערבית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?לא הדבר שאני הכי אוהבת...הדבר היחידי שאני אוהבת--העיניים--כחולות... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?וואי לא יודעת..כל מינייי... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא רק דלוקהה...
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממ כןןן--ארגנטינההה או רמת גןן
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ לאדעתתת... את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי חיחיחי...ולאדעת אם אני רוצה.. את/ה אוהבת רכבות הרים:ייאאפפפ
את/ה הייתם בחו"ל:ייאפפ
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אממ כןן.. להרוג אנשים:ל=א עישון אצל בני עשרה:ל=א נסיעה במכונית אחרי ששתית: ל=א מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כן, מה אכפת לי
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: על בת
כאילו על חברה..לא חושבת חחח.. אי פעם בכית על בן: לצערי, כן, לא מזמן... אי פעם שיקרת: אממ כן נראה לי שכן... אי פעם נעצרת: לא... כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ אהבה אמיתית-- פעמיים... נשבר לך הלב: הרבה.. שברת לבבות: לא חושבת.. השם שלך הופיע בעיתון: אממ לא חושבת שהיה
חיחיחי... התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: הראל
ממתק: אני בדיאטה
סרט מצויר: שרקקק
קורנפלקס: כריות
מסטיק: MUST צבע:
ורודדד
יום בשבוע: שישי
היום הכי לא מועדף: ראשוןןןן
תכשיט: טבעותתתת
חורף\קיץ: קיץץץ בחדר: טלוויזיה ותמונות של הראלי/בנחה/גבסו/צ'אד מוריי...
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
חח חוץ ממני, חברה שלי שישנה אצלי... ראה אותך בוכה: לא חושבת שמישו ראה אותי בכה..חוץ מעצמי חיחי... הלכת איתו לסרט: חברה שלי
צעק עליך: אמממ...נראה לי אמא שלי... שלח לך מכתב:פוו לא זוכרתתת... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אממ חלק, חתול שחור, נעל הפוכה וכאלה... אהבה ממבט ראשון?אכןןן
חיים שאחרי המוות?לאא... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאא... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא אמרתי למישו בפנים אף פעםםם... הופעת בציבור בפיג'מה?טחחח במלון שהייתי קטנה במסיבת פיג'מות במלוןן היה קטעיםם
בכית בסרט?אממ לא זוכרתתת... היית על במה? כנ"ל לא זוכרתת.. חשבת שאת\ה הולך למות?לא נראה לי שהיההה נכשלת במקצוע?נכשלתי במבחן בהיסטוריה לא מזמן.. הורידו אותך כיתה?בחיים לא הקפיצו אותך כיתה?בחיים לא.. רצית להיות המין השני? לא מזמן חיחחיחיחחי.. דברים אהובים שיר אהוב:"יום ועוד יומיים" "לעוף" אוכל אהוב:קוסקוס... תוכנית אהובה:כוכב נולד, פלוריסיינטה
ספורט אהוב:ריקודד
תחביב:מוזיקההה זמר/זמרת/להקה אהובים:זמר--הראלי
עיתון אהוב:ראש1
וסתם מה השעה עכשיו? 10:02 תפוח או בננה?בננההה כחול או אדום?כחוללל סתיו או אביב?אביבבבב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך להיות בפורום ולהמשיך להתכתבבב איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב
משום מההה תיכון או אוניברסיטה? תיכוןןן אתה משועמם/ת?כרגע לא... רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה מלמטה.. ריח האחרון שהרחת?אממ של האוכל שלי חיחיחיחי... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"לעוף" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אממ אפחד חיחי... מי שקרא ובאמתתת קרא שיקיש:

וואוו ארוךך בטירוף אבל אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

שם: רעות פירסינג: כן..בטבור קעקועים: לא..גם לא מתכוונת לעשות חח גובה: 1.60 בערך מידת נעליים: 38 צבע שיער:חום אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין גשר? אין..ברוך השם הורידו לי מזמן חחח עבר פלילי: אאממ.לאאא שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אאת האופי... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?חוסר אחריות,חוצפה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אאממ בערך..בכלל לא משהו רציני את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אפשרי..נוטה לכיוון לא חחח את/ה רוצה עוד פירסינג: כן..באף את/ה אוהבת רכבות הרים:אנקונדהה כן..רכבת הרים לאא..זה מפחידדד את/ה הייתם בחו"ל:כן..אבל רק פעמיים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד..ראיתי הרבה מקרים כאלה וזה פשוט לא תמיד עובד להרוג אנשים: נ=ג=ד..כנ"ל לגבי בע"ח עישון אצל בני עשרה: לא בעד ולא נגד..אין לי בעיה עם זה שכל אחד יעשה מה שטוב לו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד..חס וחלילה.. הייתי בבית לוינשטיין וסיפרו לנו בדיוק על כזה מקרה...פשוט זוועהההה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אני לא בעד ואל נגד..אם זה מה שמהנה אנשים אז אחלההההההה... אני אישית לא נמשכת לבנות וזה גם לא יקרה לי.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן: כן..פעם אי פעם שיקרת: מ=ללל=אאא...במיוחד בזמן האחרון!! אבל לא דברים רציניים אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת: המוןןןן..יש לי משהו מוזר עם התאהבויות... נשבר לך הלב: לא נשבר!גם אכזבות לא שוברות לי את הלב שברת לבבות: ללא ידועת השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית:המוןן פעמיםם..אבל למדתי שאסור להתחרט על דברים שכבר עשינו (תאוריה של הראל) חחח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א=ה=ב=ה:)הראל ממתק: שוקולד...בכל צורה כל צבע וכל סוג חח סרט מצויר: סדרה..ארתורר קורנפלקס: כריות,שוגי מסטיק: בזוקה,ועוד משהו שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. צבע: הכללל...בעיקר כחול יום בשבוע: שישייייייייייי.... :) היום הכי לא מועדף: רביעי-לומדים מ8 עד 3! זה טירוףףףףף תכשיט: שרשראותת..מתה על זה חורף\קיץ: קיץץץץץ.... בחדר: מזתומרת? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנייי ראה אותך בוכה: כל מי שהיה בהופעה בבת ים חחח הלכת איתו לסרט: בת דודה שלי צעק עליך: המורה שלי שלח לך מכתב:הבית ספר..לעשות איזה קורס..פחח שיקפצו לי חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?בבטטטטטחחחחחח :) חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כןן... הופעת בציבור בפיג'מה?לא..אולי בטיול שנתי בכית בסרט? ככןןן היית על במה? כן... חשבת שאת\ה הולך למות?לא..עד כמה שאני זוכרת נכשלת במקצוע?פפחחח כמעט בכל מבחן חחחח הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:יש מלאאאא אוכל אהוב:פיצה,ספגטי תוכנית אהובה:הדוגמניות ספורט אהוב:איןןן חח תחביב:לשיר,חברים,מחשב,מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:הראל.. עיתון אהוב:ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 10 ועשרה תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות הדוגמניות.. איזה ארוחה אחרונה אכלת?סלט תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כןן רעש אחרון ששמעת? טלויזייה ריח האחרון שהרחת?אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?הנני כאן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?את כל האנשים שאני אוהבת

../images/Emo39.gif חחחח.. איזה שאלות../images/Emo6.gif עונה....

קצת בכללי שם: סיון
פירסינג:
קעקועים:
למרות שאני רוצהההההה..... גובה: אין לי מושגגג... בסביבות 165.. קצת יותר..... מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום כהה.... אחים/אחיות:2 אחים בת כמה את נראית:נראת ממש קטנה... 16 בערך.... ככה לפחות כולם אומרים.. למרות שלי זה לא נראה ככה
משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:בטח... והוא הולך ככה: רצחתי פעמיים... גנבתי שדדתי.. פרצתי...ושלא לדבר על אנסתי..... יוווווווווו.. אמא... אני שפוט מסוכנת לציבור
שפות:עברית.. עברית.... ועוד עברית.... סתם.... גם אנגלית... חחחח... למרות שאני לא טובה בזה... ערבית.. ממש טיפה.... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אממממממ... את הצחוק... יש לי צחוק מתגלגל... חחחחח.. למרות שכשאומרים לי את זה... אני נגד זה... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אמממממ.......אני במגמת גרפיקה.. ואין לי יצירתיותתת זה הכי מעצבן בי... אההההה.. וגם שאני ביישנית... אוףף.. אני שונאת את זה.... האם... את/ה דלוקה על מישהו:כןןןןןן... ה-ר-א-ל
את/ה רוצה לגור במקום אחר: אממממ.. לא ממש...כייף לי בבית
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אהההה.. יכול להיות... לא יודעת.. את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כןןןןןן.. מאודד.. חולה על זה
את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לאאאא ממש.... למרות שיש לי כמה ידידים במערכת יחסים ככה.... והם מסתדרים מצויין... אז זה אפשרי.. להרוג אנשים: בטח... כבר אמרתי שהרגתי 2... נכון
עישון אצל בני עשרה: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאאאאא....... לא חבל על כל ההרוגים
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בטחחחחחח
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן..... פי... על כל מה שעשיתיי... כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: אממממ לא יודעת.. תשאלו את מי שאהב אותי השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן.. הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ה-ר-א-ל
ממתק: שוקולד
סרט מצויר: אממממממ... לא יודעתת.. יש הרבה... קורנפלקס: חחחח... כן... מסטיק: אמממ לפעמים.. צבע: ורוד
יום בשבוע: שבתתתתתתת... לפעמיים.. היום הכי לא מועדף: אממממ... אין לי כזה.... תכשיט: שרשרת, צמיד לרגל
חורף\קיץ: אביב.. חחחחחח... בחדר: שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממממ.. חברה שלי... אני חושבתתת.. ראה אותך בוכה: חברה שלי.. הלכת איתו לסרט: כן צעק עליך: כן שלח לך מכתב:כן האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן...מראה נשברת.. חתול שחור...נעליים הפוכות. ועוד.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?יום מפחייידדדד.. שצריך להשאר בבית האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן.. פיייייי... אין לכם מושג כמההה.. הורידו אותך כיתה?חחחח.. לא.... אל תגזימווו... הקפיצו אותך כיתה?חחחח.. גם לא... רצית להיות המין השני? אמממממ כן דברים אהובים שיר אהוב:בתוךךךךךךך.... לעוףףףף אוכל אהוב: פיצה תוכנית אהובה:אממממ.. לא יודעתתת.. ספורט אהוב:פחחחחחח.. אני??? ספוט????? סתם.. שחייה תחביב:לשירררררררר זמר/זמרת/להקה אהובים: הראללללללל
כאילו.. איפה פה השאלה
עיתון אהוב: רייטינג.. מעריב לנוער.. פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 11:51 תפוח או בננה?אאאאממממ... לא יודעת כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? חחחח... לראות מה המורה שלי רוצה ממני כבר שעההההההההההההה....
איזה ארוחה אחרונה אכלת?פרוסה עם שוקולדדד...חחחח תיכון או אוניברסיטה? אני
באוניברסיטהה... יותר נכון מכללה.. אתה משועמם/ת?חחחחחח....אם אני עונה על זה.. אז כן
רעש אחרון ששמעת? את חברה שלי צוחקת לי באוזן ריח האחרון שהרחת?קולההה... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?לעוףףףף מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הראללללללל..וזה לא רל לחבקק.. נגמררררררררררר
אני בשוקקקקקקקקק.... יויויויויויו... פיי.. זה היה ארוך...

../images/Emo39.gif חחחחחחחחחח...

קראתי את מה שכתבתי...... חחחחח.. יצא מצחיקקק... חחחח..... רגע... אז... בקשר לעבר פלילי... סתם צחקתי... זה לא היה ברצינות.... (כאילו משהו חשב שכן..)חחחח. ועוד משהו... יצאתי בשאלון הזה ממש לסבית
חחחחח.. אני לא

shahar s

New member
איזה שאלוןן.!

קצת בכללי שם: שחר פירסינג: אין קעקועים: עדין לא גובה: 1.53 מידת נעליים: 36 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שני אחים בת כמה את נראית: בת 13 ונראית כך משקפיים? לא קבוע אבל יש גשר? יש עבר פלילי: אין שפות:עברית,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?את השיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אמ.. אממ... אני גמדהה!! האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין את/ה אוהבת רכבות הרים:מאודדד את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד כל אחד והחיים שלו! האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת:כו אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:הפסקתי לספור נשבר לך הלב: לא שברת לבבות:לא עונה על זה השם שלך הופיע בעיתון:לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סקעת ממתק: חמצוץ סרט מצויר: שרק קורנפלקס: לא מתה על קרונפלקס מסטיק: לא משנה העיקר חמוץ צבע: שחור יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף: שני (היום) תכשיט:צמידיםם חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני.. ראה אותך בוכה: ילד מהכיתה שאני מאוהבת בו (פדיחות) הלכת איתו לסרט:חברות שלי צעק עליך:לא זוכרת שלח לך מכתב:לא שולחים לי מכתבים.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?קצת חתולים שחורים לא עולים לי עכשיו אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא אבל ראיתי ת'סרט האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? חחח... פעם שהייתי קטנה שאכלתי יותר מדי מלח..! נכשלת במקצוע?כן 38 באנגלית הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן ..היה לי פעם פיפי דחוף.. דברים אהובים שיר אהוב: בדידות אוכל אהוב:אורז תוכנית אהובה:רווזול ספורט אהוב: ריקוד (נחשב לספורט?) תחביב:לרקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעת!!! עיתון אהוב:ידיעות אחרונות/ ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 13.30 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתין איזה ארוחה אחרונה אכלת? שתיתי חלב תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? טלפון דרינג דרינג ריח האחרון שהרחת?אנג'ל המסריחה שלי!! איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין פלאפון, אין תקציב מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הראל סקעתת!

למעלה