שאלה

AA34

New member
../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif

מה דעתכם איך הילדים מרגישים שאבא שלהם לא יוצר קשר טלפוני איתם וזה מפני שהאם יודעת היכן בידיוק להכאיב לאב והילדים בכלל לא יודעים למה האבא לא מתקשר פתאום , וזה לאחר שכל יום היה מתקשר באופן קבוע לפחות פעם ביום לומר לילה טוב ולהיתענין באיך עבר להם היום

maof

New member
ואני לרגע .......

חשבתי שרק אני לא הבנתי ת'קשר
מעוף

AA34

New member
היא פשוט לא מורשה לי להיתקשר

מאימת עלי בתלונה למשטרה על הטרדה טלפונית

° זואי °

New member
אז תקנה פלאפון לילדים

ותתקשר. וחוץ מזה, אם אתה לא באמת מטריד אותה, וכל מה שאתה עושה זה להתקשר לילדים שלך בשעות סבירות ומספר פעמים סביר, אז היא יכולה להתלונן במשטרה כמה שהיא רוצה. היא צריכה להוכיח שאתה מטריד אותה, ואם אתה לא מטריד, היא לא תוכל להוכיח.

AA34

New member
קניתי להם טלפון והיא סוגרת אותו

אז היתי מתקשר אליה על מנת לדבר איתם בשעה 19:00 ולומר להם לילה טוב כששאלתי אותה למה הטלפון של הילדים סגור היא ענתה לי כל פעם בתרוץ אחר הילדים לא מטעינים אותו מטרידים אותם בטלפון לא מוצאים אותו אנחנו לא יצאנו איתו כל התרוצים שבעולם וכשההיתי מתקשר אליה אז ההיתי מבקש יפה ערב טוב אפשר בבקשה לדבר עם הילדים והיתה מעבירה לי אותם פתאום נכנס לה הג'וק בראש ואמרה לי שאם אני יתקשר אליה אז היא תתלונן יש לצין שיש טלפון גם בבית אבל היא לא מוסרת לי את המספר ואין שום סיכוי שבעולם שאני יטריד אותה אין לי עינין הילדים שלי חשובים לי בדיוק כמו שהילדים שלכם חשובים לכם נכון אני רגיש בכל הנוגע לילדים אבל למה לנצל את זה אני מפסיד נכון אבל עזבו אותי מה עם הילדים זה הפסד יותר גדול ואני כאוב רק בגלל זה שהילדים רוצים בקשר הזה

° זואי °

New member
אז תיתן לה להתלונן

היא צריכה להוכיח שזאת לשם הטרדה, וכשהיא תתלונן תוכל להתלונן כנגדה שמונעת ממך קשר עם הילדים. לא יודעת בני כמה הילדים, אבל מגיל מסויים אם הקשר הזה באמת חשוב להם, הם ילמדו שהם לא שאלים ומתקשרים בעצמם.

AA34

New member
הם בני 5 / 8

תחשבי על עינין החקירות במשטרה למי יש תכוח לזה ולאי נעימות ומה שהכי מרגיז המשטרה כבר יודעת שהיא מתלוננת סתם אבל זה נוהל שיגרתי אצלהם לזמן לחקירה יש לצין שאנחנו לא גרים באותו העיר כך שזה מצריך נסיעה של כשעה ועוד חקירה של 3 שעות היתי ראיתי לא נעים למרות שאתה לא אשם

חן חן40

New member
לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!1

שלא יתן לה להתלונן כי אם הוא יעשה כן הוא ישלם מחיר מאוד יקר בעידננו. אני מדברת לא מתוך ניסיון אישי אלא מקצועי דוקא. שיקדים ויתלונן הוא אם לא במשטרה אז בפני רשויות הרווחה הרשויות להגנה על הילד ואפילו שיגיע עד יצחק קדמן אם צריך רק לא לאפשר לה להתלונן, ובטח לא תלונות שוא, לפניו.

amitshein

New member
מסכים איתך, תערב עובדת סוציאלית...

של העיריה ומיד. זה פשוט מגעיל מצידה. אני עוד יכול להבין אם זה קורה מדי פעם, בכל זאת יש כעסים וכו' אבל אם זה לא נגמר ישר לערב את שירותי הרווחה לפני שתפסיד את הקשר עם הילדים. ועד משהו מנסיוני, כשאתה רואה אותם תספר להם שהתקשרת. אל תאשים אותה שלא העבירה, רק תדאג לספר להם שהיתקשרת.

d a n i e l s 5

New member
שאני אבין...

כשאתה מתקשר ומבקש לדבר עם הילדים, האמא טורקת לך את הטלפון? האמא אומרת שהילדים לא נמצאים? איך זה עובד בדיוק...... אם כזה המצב והבנתי נכון , לא יכולה להגיד לך מה הילדים מרגישים אבל חושבת שאתה יכול להסביר להם ב"ימי אבא" כשהם איתך למה אין תקשורת כרגע,(רק לזכור שאת האמת אפשר לרכך טיפה) ושאתה מקווה שזה יסתדר במהרה.

לא משנה מה האם עושה לאב -הילדים

אינם צד בעניין ברור שהם פגועים אבא שהיה מתקשר כל ערב לאחל לילה טוב ולפתע מפסיק -הוא חסר זה קרע בליבם לא משנה היחסים בין האב ואם אסור שזה יבוא על חשובנם של הילדים לעולם, אולי אני נאיבית שאני חושבת כך אבל צריך לנסות למזער את הנזק כמה שאפשר

אם אין דבר המונע ממך להתקרב לילדים

אני במקומך הייתי מגיעה באפסקה של הבית ספר לראות את הילד או לגן , אפילו לבוא להגיד "אני אוהב אותך ילד שלי " לתת נשיקה וללכת להעביר מסר לילד שלמרות שההורים במריבה אתה תמיד שם בשבילו לתת לילד על פתק מספר טלפון שלך ללמד אותו לשנן את המיספר שיתקשר אליך בכל זמן שירצה אתה חייב לנסות חייב להעיז אינך יכול לצפות שמישהו יעשה את זה במקומך כמו להעביר מסרים דרך מזכירות הבית ספר קח יוזמה, לגבי מזעור הנזק - לא משנה מה האם תגיד לילדים אני חושבת שאתה צריך לשמור על עמדה שאתה תמיד כאן בשבילו ולא משנה מה ולא להכפיש את האם בשום דרך למרות שזה לא פייר נקוט עמדה שהילדים אינם צד בעניין. סחלב

AA34

New member
בבית הספר האם תגיד שאני מפריע

למרות שכבר ניסיתי ודברתי אם היועצת והמנהלת וכ"נל גם בגן האם רק מחפשת היכן אפשר להראות לכל העולם שהאב מפריע לילדים בכדי לנתק אותי מהם אני גם לא רוצה לבקר את הילד בזמן בית הספר מפני שזה יפריע לו בריכוז להמשך פעילות שלו כנ"ל גם לקטן שבגן הם מאוד קשורים אלי ואני אלהם וכל ביקר כזה נגמר ומתיחל בבכי ובחיבוקים שלא רוצים להיפרד אחד מהשני

סליחה שאני תוקפנית אבל קיבינימט

מה זה אוניברסיטה ? אז הריכוז יופרע אז מה .... הזמן האבוד הזה לעולם לא יחזור תגיד לי מה חשוב יותר אהבת אב חיבוק אב או שיעור חשבון תתעורר קצת קח יוזמה יש בעיה , שב במשטרה , תפסיק כבר עם הלא נעים הזה קח את החיים שלך בידיים אינך מבין שעם תתרחק תיווצר תיהום שיהיה לך קשה יותר לגשר עליה תפסיק לחשוב מה יגידו זה החיים שלך ושל ילדייך אני מאמינה שאם תראה שאתה מתעקש היא תתן לך לשוחח איתם

זה בכלל לא קל ,להיפך זה כואב

תמיד זה כואב , כשהוא לא בא , ולא מתקשר , ולא מנסה לתקשר איתם תמיד העולם שלנו אינו פייר והנה אתה אבא שאיכפת לו אז תילחם המון חיבוקים לחיזוק סחלב

למעלה