שאלה

AA34

New member
נכון ו........

תודה עבור התגובה שלך ... חייב לציין שבזכות אנשים טובים כמוך ואיכפתיים העולם שלנו עדיין קיים. תודה רבה על כל החיזוקים שנתת לי.

פברואר68

New member
אני חושבת שעצות מקצועיות מעובדת

סוציאלית יוכלו לעזור אולי גם במשטרה יש מחלקה או אדם שמטפל בכך אולי שווה לבדוק ושאתה תגש למשטרה ותיזום שיחה עם הקצין המתאים ותסביר את עצמך זה חייב להפסק......

פברואר68

New member
תהיה אסרטיבי אל תתן לה לנהל את

היחסים שלך עם הילדים מגיע לך לראות אותם ...יש הסדרי ראיה? חשוב שתקבל הנחיה איך להסדיר זאת.... הקשר שלך איתם הוא זכות שלהם ושלך ותלחם עליו הילדים זקוקים לך בדיוק כמו לה ואתה זקוק להם כדי להיות מאושר זה טיבעי אתה אבא שלהם ואתה תשקיע בהם את תשומת הלב שלך את ההתענינות שלך...שיחות חיבוקים .......(יותר חשוב ממתנות)ואת הדברים שהמבוגרים רבים עליהם רבים בנפרד....

תגובה לשאלה

אני בטוחה שכואב להם והם לא מבינים מה קורה ולמה אבא לא מתקשר, תנסו לדבר אחד אם השני הרי הילדים לא אשמים שאתם לא ביחד.

תמצא את הדרך להגיע לתקשורת

עם הילדים שלך(ובלי טלפון)- ובלי שגרושתך- תעמוד לך באמצע. ישר ללבם-(למרכזייה=למרכז הלב). אוהב?- תוכיח! תראה להם!

וואוו- כמה שנים לא רמזתי!

הכוונה שלי הייתה ...שלפעמים לא צריך טלפון- בזמנך עם הבנות , דבר איתן שתף אותן חבק אותן תאהב אותן. הטלפון- הוא דיי שולי.

AA34

New member
כנראה שלא הבהרתי מספיק טוב

יש לי 2 בנים אין הסדרי ראיה כי מחכים לבית המשפט הגשתי בקשה דחופה וטרם קיבלתי תשובה קצת מסובך העינין ועל גב הילדים ותאמיני לי כשאני יצליח להיות איתם בקשר אני יומר להם: --------------- ילדים שלי לאבא שלכם יש רק נקודת תורפה אחת והיא אתם נכון כואב על כך שאבא עזב , ולי אין כוונה לוותר עליכם. תמיד תדעו שאבא פה בשבילכם ותמיד אהיה, ולא משנה כמה ינסו להרחיק אותכם ממני (מקווה שאמא תתעשת ותבין שהפגיעה בכם גדולה מהפגיעה בי) ולא משנה מה ההיה תמיד אשאר אבא שלכם לעולם.

../images/Emo24.gif

ואחריי שתאמר להם את זה - תבין למה אין צורך אחר"כ בטלפונים. סליחה שאמרתי בנות במקום בנים (דווקה אוהבת בנים). תיהיה חזק- רק תמשיך לאהוב ותיהיה שם למענם.(זה כל הסוד)!

תבקש מבית המשפט

לקבוע הסדרי ראיה על מנת לא לגרום לניתוק בינך לבין הילדים - בקשה בהולה אמורה לזרז את העניין.

AA34

New member
יש משהו יותר דחוף מבקשה דחופה?

בהול מה זה שליחויות?? מה השופט לא מתיחס לבקשה דחופה מלפני חודש שהגשתי????????? בעינין הסדרי ראיה

לפעמים

(בעיקר בתקופה של חגים ופגרות) העניינים מתעכבים, ואז יש צורך להגיש "תזכורת למתן החלטה בבקשה הדחופה מיום XXX". תנסה זה עובד

AA34

New member
את יודעת אם זה בקשה נפרדת

והאם זה עולה כסף התזכורת לבית המשפט???

אולי...יכול כך....../images/Emo88.gif

תראה קראתי ואולי רק אולי יכול בצורה מעט שונה יודעת שגלגלי הצדק טוחנים ועובדים לאט,מאוד לאט ומוכר לי עניין המשטרה מקרוב,בקשר לתלונות שווא מהגרוש והשבט שלו.... בקיצור נסה שאתה מתקשר לאישתך ומבקש לדבר עם הילדים להקליט את השיחה היום כמעט בכל טלפון נייד יש אפשרות הקלטה.... ואז תוכל להוכיח מעל ומעבר לכל ספק שגרושתך מחבלת בקשר שלך עם הילדים ומרחיקה אותם ממך לגבי ביקורים בבתי הספר והגנים,אני לא רואה כל מניעה שתגיע במידת היכולת שלך בהפסקה של הילדים לבקר ואולי לפני סיום היום לקצת כדי לראות אותם ולהיות איתם קצת בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות שהכל יסדר לך על הצד הטוב ביותר. "לא חיים לנצח כי הנצח לא קיים תדעי העץ נובל השיר קמל נישאר רק זיכרון אופטימיות יש רק במזרח במערב אין כל חדש אז מי ישקה אותנו בזמן הצימאון?".....
שירן.

AA34

New member
מה יתן לי להקליט ???

למי אני אמור להראות תהקלטה שהיא כן מחבלת לי בקשר אם הילדים זה רעיון טוב אבל שוב למי להראות ושוב תודה לך ולכל חברי הפורום על העיצות והרעיונות והתמיכה

למעלה