ההורים. בקושי מסתדרים עם בן הזוג אז עוד צריך את ההורים על הראש. אם תגורי עם הוריו מה שתעשי יגרור תגובה מצדם ואם תגורו עם הוריך מה שהוא יעשה יגרור תגובה מצדם. שלום בית חשוב יותר מכסף ולכן על אף הקשיים הכלכליים טובתכם וטובת מערכת היחסים המשפחתית שכל אחד יגור בביתו עברו הימים שגרו בחמולות וראש השבט קבע והחליט מה יעשו כולם
לסרוגין שנים ביחד. ומה שהוביל בסופו של דבר את חמותי לבית אבות,- תנחשו: מערכת יחסים שהלכה והידרדרה בין חמותי לבין נו! ניחשתן?- לא נכון. אני אף פעם לא רבתי אתה ולא פגעתי בה כחוט השערה., וזה היה הדדי.היחסים הידרדרו עם אשתי - היקרה לי מכל. נו, אז מה אתן אומרות? - החמות-ות לעתיד.
גם אם החמות/אמא לא מתערבת, תמיד יש את ההרגשה שיש ביקורת, אפילו אם לא נאמרת במלים. זה גורם למתח אצל הכלה/בת ומשבש לה את החיים, ויוצר מתחים בין בני הזוג. לא בריא!!! }-:
לבסוף לגירושים, לכן לא נראה לי שאני איי-פעם אעשה את זה. אבל איך אומרים: אף-פעם אל תגיד אף-פעם..... אני מקווה שלעולם לא אגיע לסיטואצייה שאני אצטרך לשקול זאת, בייחוד עם המשקעים שלי בעבר עם ההורים שלי...
אגור ברחוב ולא עם הוריו של בעלי../images/Emo123.gif
בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם יודעת שבעלי לא יהיה מוכן לזאת (לגור עם הוריו) אני גם יודעת שבעלי היה מת לגור אצל הוריי אבל אני אעשה זאת רק מחוסר ברירה. אני עם אימי מסתדרת נפלא אבל..... בעלי מת על אמא שלי ואני כבר רואה בעיני רוחי חבית ענקית מתגלגלת לעברי ה צ י ל ו !!!!!!! (כי זה מה שיצא מבעלי עם יתגורר אצל אימי ויאכל כל יום את האוכל שלה) לעומת זה אצל אימו יתעוררו בעיות אחרות כמו: ליכלוך שאינני יכולה לסבול, עשן מתמיד של סגריות ו.. ע צ ל נ ו ת !!!!!!!!!!!!!!!!!