שאלה

ניני5

New member
מריאנה, אם את היית כלתי היינו

מסתדרות יופי. אני שולחת לך חיבוק, את נפש מקסימה.

שש שבע

New member
מזכיר לי סיפור

תראי לפעמים דוקא ה"התרחקות" הזו מגלה לנו הרבה דברים על הצד השני, כניכנסים לקישקע של מישהו מגלים את כל מה ש"נוסע בפנים" וזה לא מראה נאה.

היא נחמדה אבל יותר כיף בשניים:)

למרות שיש לי ממילה של חמה, הייתי מעידה להיות אני וחברי לבדנו:) למרות שלא הייתי מסרבת לתת לה מגורים זמניים אם הייתה מבקשת.

coral30

New member
למען בריאות הזוגיות - לא לגור עם

ההורים. בקושי מסתדרים עם בן הזוג אז עוד צריך את ההורים על הראש. אם תגורי עם הוריו מה שתעשי יגרור תגובה מצדם ואם תגורו עם הוריך מה שהוא יעשה יגרור תגובה מצדם. שלום בית חשוב יותר מכסף ולכן על אף הקשיים הכלכליים טובתכם וטובת מערכת היחסים המשפחתית שכל אחד יגור בביתו עברו הימים שגרו בחמולות וראש השבט קבע והחליט מה יעשו כולם

nizanm

New member
חמותי ואנחנו גרנו../images/Emo82.gif

לסרוגין שנים ביחד. ומה שהוביל בסופו של דבר את חמותי לבית אבות,- תנחשו: מערכת יחסים שהלכה והידרדרה בין חמותי לבין נו! ניחשתן?- לא נכון. אני אף פעם לא רבתי אתה ולא פגעתי בה כחוט השערה., וזה היה הדדי.היחסים הידרדרו עם אשתי - היקרה לי מכל. נו, אז מה אתן אומרות? - החמות-ות לעתיד.

שש שבע

New member
אני לא, לא כהסדר של קבע.

לא את חמותי (המסכנה רק תסבול ממני) ואמא שלי ז"ל, אבל בודאי שלא.

siv30

New member
רק אם אין ברירה והבית מאוד גדול

לא בריא לזוגיות של הצדדים, לא בריא להתפתחות הנפשית של הצדדים והכי גרוע יוצר חיכוכים.

bimbo.

New member
בשום אופן... ../images/Emo31.gif

גם אם החמות/אמא לא מתערבת, תמיד יש את ההרגשה שיש ביקורת, אפילו אם לא נאמרת במלים. זה גורם למתח אצל הכלה/בת ומשבש לה את החיים, ויוצר מתחים בין בני הזוג. לא בריא!!! }-:

nalu

New member
אצל ההורים שלי הצעד הזה הוביל.....

לבסוף לגירושים, לכן לא נראה לי שאני איי-פעם אעשה את זה. אבל איך אומרים: אף-פעם אל תגיד אף-פעם..... אני מקווה שלעולם לא אגיע לסיטואצייה שאני אצטרך לשקול זאת, בייחוד עם המשקעים שלי בעבר עם ההורים שלי...

ניני5

New member
נלו, בטח בתור בת היה לך קשה עם

הגירושים של הוריך, לא משנה בת כמה היית.

אגור ברחוב ולא עם הוריו של בעלי../images/Emo123.gif

בחיים לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם יודעת שבעלי לא יהיה מוכן לזאת (לגור עם הוריו) אני גם יודעת שבעלי היה מת לגור אצל הוריי אבל אני אעשה זאת רק מחוסר ברירה. אני עם אימי מסתדרת נפלא אבל..... בעלי מת על אמא שלי ואני כבר רואה בעיני רוחי חבית ענקית מתגלגלת לעברי ה צ י ל ו !!!!!!! (כי זה מה שיצא מבעלי עם יתגורר אצל אימי ויאכל כל יום את האוכל שלה) לעומת זה אצל אימו יתעוררו בעיות אחרות כמו: ליכלוך שאינני יכולה לסבול, עשן מתמיד של סגריות ו.. ע צ ל נ ו ת !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה