'ראש בראש'

Angelital

New member
גם אני יודעת...

ב-4 הו]עות באוגוסט 01 , הייתי צריכה אפילו ללמד את עידן ועברי את המילים של השיר באחד הבאלאנסים.. היה מצחיק!

Angelital

New member
הייתי בבאלאנס...זה החזרות

שלהם לפני כל הופעה. ויום לפני זה הם שרו את השיר בהופעה והתבלבלו לגמרי (באמצע הבית פתאום נכנסה המוסיקה של הפזמון... כי הם שכחו קטע), אז למחרת בבאלאנס הם עשו חזרות לשיר הזה. לא הייתה להם הופעה חודשיים, ועברי ידוע כאחד שלא ממש זוכר את השירים של עצמו... אז אני הייתי צריכה ללמד אותם את השיר... היה מאוד משעשע כל הסיטואציה. עברי לא זכר חלק מהבית, עידן לא זכר מתי בפזמון יש 2 שורות , מתי 1...

Angelital

New member
אה..כן...

עביר ועישן שאלו את עומר שוורץ אם הוא זוכר את המילים, הוא אמר שלא.. ושאני זוכרת אז הם הסתובבו אליי ושאלו אותי... בסדר?

danistal

New member
יותר מדי הרבה בהחלט

ויש לי אותו בהופעה, אבל על קלטת... תגידו, מה דעתכם לכתוב כאן איזה הופעות יש לכם מוקלטות ואולי לעשות החלפות עם אנשים?

לי יש רק...

את ההופעה של עברי ממועדון התיאטרון-2002 (מה שהיה בערוץ 10, אבל על דיסק) ואת פסטיבל הפסנתר וכמה שירים מעזריאלי אני ממש רוצה לשמוע אותו בהופעות שלפני האנשים החדשים, למישהו יש???

ZVI Z

New member
למישהו יש את כל עזריאלי?!יש לי 11 א

או משהו כזה שירים מעזריאלי ויש 22!

danistal

New member
לי יש 2 הופעות

של יותר טוב כלום מכמעט על קלטות באיכות ממש טובה. ואני ממש ממש אשמח להחליף עם מישהו תמורת כל הופעה של האנשים החדשים, ופסטיבל הפסנתר.

Rain Star

New member
פלייליסט של ההופעה בעזריאלי 3/8/02

האנשים החדשים זמן ואולי 4 כרטיסי אשראי מרי לנצח מתחמם איש יקר תמיד אהבה לאונרדו בתי קפה משהו אמיתי על קו המים פז'ו צבאית כשהקיץ יבוא מלטף ומשקר אף אחד משנינו יותר טוב כלום מכמעט חולצת פסים גשם אחרון פנסים הכוס הכחולה האנשים החדשים

ןבכן לאור ריבוי האנשים שטוענים ש

יותר מידי הרבה שיר יותר טוב... אני מביא תגבורת בצורת ידידנו שבאבט"ש אי שם היום דיברתי עם גל הטלפון ושאלתי אותו את שאלת השאלות "יותר מידי הרבה או שירים" כמובן שהוא ענה שירים (ניחשתי זאת מראש כי אנחנו אותו ראש - אחרת לא הייתי שואל אותו
) אז רישמו לעצמכם כל אוהבי יותר מידי הרבה אתם עומדים מול חזית מאוחדת - תומר +גל (זו אזהרה רשמית
) תומר (במצב רוח לוחמני ביוחד :)) )

מייקל21

New member
חכה חכה...

אני אדבר איתו מאוחר יותר וניראה בדיוק מה הבחור אומר.... שירים הוא אחלה שיר, אבל הרוב כאן הכריע... יותר מדי הרבה מצטער אבל יותר מדי הרבה אנשים בחרו אותו :)

רגע אחד מייקל

אתה טוען שאני שקרן?!?!? אתה חושב שאני אמציא משהו כזה???? אישית נעלבתי - ואני לא יודע עד כמה הוא יכול לדבר בשמירה אז אם אתה מתכנן להתקשר אולי עדיף שתחכה לחצות כשהוא יסיים לשמור תומר (נחמד שחושבים שאתה לא דובר אמת...) (ואישית שירים זה אחד השירים שאני יותר אוהב לעומת זאת אני ממש לא מסוגל להקשיב ליותר מידי הרבה ........ )

מייקל21

New member
היי...

זה היה בצחוק :) וחוצמזה דיברתי איתו אתה צודק... הוא מעדיף את שירים :)

למעלה