'ראש בראש'

מייקל21

New member
../images/Emo26.gif 'ראש בראש' ../images/Emo36.gif

משחק הכרעה בין שירים! בכל פעם יוצגו שני שירים שיעמדו ראש בראש ואתם מחליטים מי לוקח... ונתחיל עם שיר קצבי ----> 'יותר מידי הרבה' או 'שירים' ?

מייקל21

New member
אפרופו 'יותר מדי הרבה'

כולם יסכימו שזה השיר הכי קשה לשיר... מלבד זה מעטים ראו אותו בלייב. אז לאלה שלא ראו - זה מדהים! לידד מבצע אותו לעיתים רחוקות רק כי הוא דורש הרבה חזרות...

ו......

זה לא שעברי מבצע אותו לעיתים רחוקות הוא פשוט לא מבצע אותו יותר בסיבוב הקודם ובסיבוב הראשון השיר הזה היה בכל ההופעות

מייקל21

New member
לפני שאתה קוטל

בהחלט זו הסיבה... לידר עצמו התראיין ואמר שהשיר אהוב עליו אבל לא קל לביצוע ולכן החזרות מתארכות אז הוא מוותר עליו. מלבד זה, הייתי בעשרות הופעות של 'מלטף ומשקר' ו'יותר טוב כלום', ונכון השיר הזה היה להיט בהופעות, אולי מהסיבה שללידר יש פשוט מעט חומר להופיע איתו, ולכן שר כמעט את כל השירים? בהופעה של האנשים החדשים, בה הייתי מעל 15 פעמים, לידר ביצע את השיר רק פעם אחת. הוא משתדל לשיר שירים נידחים יותר בהופעות שלו מהאלבומים הישנים, כמו 'וזה טוב', 'כנפיים', 'כבשים' או 'החברים הישנים שלי'

שמע...

בתור אחד שהיה בבערך 25-30 הופעות של הסיבוב החדש אני לא זוכר שהוא שר את השיר הזה או את החברים הישנים שלי ועל כנפיים אין מה לדבר גם בסיבוב הקודם השיר הזה (כנפיים) הוחרם ועברי ממש לא משתדל לשיר שירים ישנים ואני כאן רק לביקור

מייקל21

New member
אז ככה

לא יודע בכמה הופעות היית, אבל ללא ספק הוא שר את 'וזה טוב' ו-'החברים הישנים שלי' (לפחות בהופעות שאני הייתי נוכח בסיבוב האחרון). הוא גם שר את 'אישה לויתן'. ו'כנפיים'? על מה אתה מדבר? הייתי בבארבי 4 פעמים, כשפעם אחת הוא שר את 'כנפיים' ופעם אחת 'יותר מדי הרבה'. מדי פעם לידר מבצע שיר נידח מהאלבומים הראשונים, ומשלב סיפור נוסטלגי מהבארבי בתחילת הדרך. ואם תשאר אז בשמחחה, ואם לא - ביקור נעים. מייקל

כן ולא..

אשה לויותן זה טוב והחברים הישנים שלי היו הסיבוב בבארבי הייתי בכל ההופעות הסיבוב ואין סיכוי שהיה כנפיים ויותר מידי הרבה אבל לא עקרוני ושוב אני אדגיש כי.. עברי לא משתדל לתת שירים ישנים

ZVI Z

New member
אני הולך על

מייקל תמשיך עם היזומות שלך(כי רק אתה יכול..) והצעתי לסנטה ואני יציע לך לעשות כמו שעשית שירשורים של המשפט אז לעשות שירשור של השיר האהוב מכל דיסק.לדעתי זה פשוט חובה.מצידי לעשות את זה אבל לך יגיבו יותר..

Angelital

New member
יותר מדי הרבה... בהחלט!!!

רק להיזכר בביצוע המדהים שלו בהופעה...

יותר מידי הרבה!!!

זה שיר מדהים,אבל גם שירים.!!!!! מישהו מצליח לשיר את כל השיר בלי לטעות וזוכר את כל המילים? אם לא....כנראה שאני פיריקית רצינית בכל העסק הזה... מה שכן-שירים זה שיר שמופנה אלינו...אם לא שמתם
... אבל בכל זאת-ליותר מידי הרבה יש קצב יותר טוב.. למרות שהם דומים מאוד. ודיי לזיין את השכל (אני אומרת לעצמי) יותר מידי הרבה וזהו.

למעלה