קיבלתי את ה- DVDים של Monster In Law ו- Shall we Dance איזה אח גאון יש לי
Q QueIronia New member 29/7/05 #1 ../images/Emo26.gifקיבלתי את ה- DVDים של Monster In Law ו- Shall we Dance איזה אח גאון יש לי
Q QueIronia New member 29/7/05 #2 וגם... בנתב"ג הייתה מישהי (מבוגרת) עם הרינגטון הזוועתי של GR באורנג'
Q QueIronia New member 29/7/05 #5 מהדוכן של ה- DVDים המזוייפים שאחי הגדול היה בו בתאילנד אבל זה באיכות של כמעט DVD ועלה בערך 7-8 ש"ח לאחד... ואפילו יש על זה מדבקשה של הסרט וכזו עטיפה...
מהדוכן של ה- DVDים המזוייפים שאחי הגדול היה בו בתאילנד אבל זה באיכות של כמעט DVD ועלה בערך 7-8 ש"ח לאחד... ואפילו יש על זה מדבקשה של הסרט וכזו עטיפה...
Q QueIronia New member 29/7/05 #7 הפשע בוצע בחו"ל אז זה לא נחשב חוצמזה שכמות הדיסקים והסינגלים המקוריים שיש לי של ג'ן מספיקה בשביל שאני אקנה את כל הסרטים מזוייפים כי גמככה המוזיקה היא זו שמעניינת ולא הסרטים... (לדעתי...)
הפשע בוצע בחו"ל אז זה לא נחשב חוצמזה שכמות הדיסקים והסינגלים המקוריים שיש לי של ג'ן מספיקה בשביל שאני אקנה את כל הסרטים מזוייפים כי גמככה המוזיקה היא זו שמעניינת ולא הסרטים... (לדעתי...)
I itay is back New member 29/7/05 #10 סוף סוף ראיתי את מונסטר אין לאוו סרט ממש חמוד, הסוף קצת קיטצ'י ומרגיז אבל בסה"כ סרט ממש ממש חמוד וקורע חחח נקרעתי בקטע של החותנת של ויולה חחחח זה הרג אותי
סוף סוף ראיתי את מונסטר אין לאוו סרט ממש חמוד, הסוף קצת קיטצ'י ומרגיז אבל בסה"כ סרט ממש ממש חמוד וקורע חחח נקרעתי בקטע של החותנת של ויולה חחחח זה הרג אותי