קומונות

NarihS

New member
וואי סיוני! אם הייתי קרובה אליך

הייתי באה! אבל אני לא יכולה... :( חבל.. אני מאוד מקווה שתמצאי דרך! תסני אולי דרך אחותך... או שתשחדי את חברות שלך חחח

sivanick

New member
את באמת היחידה!!!

אפילו בנים אוהבים אותו לפי דעתי הוא הגבר הכי מושלם בעולם

NarihS

New member
כן ברור!!!!!!!

יותר מקווין יותק מניק יותר מכולם!!!!!!!!!! אם אומרים שהוא מושלם, זאת אומרת שהוא הכי יפה שיש!!!!! הדבר הכי מושלם בעולם הזה!!!!! חולה על הבנאדם הזה!!!

backstreet girl

New member
אני לא חושבת שהוא יותר חתיך

מקווין... ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא חושבת.... אבל זו דעתי....

NarihS

New member
חחח אף אחד לא מבין את ליאורי

היא התכוונה להגיד(לפחות נדמה לי חח) ש good for u שאת היחידה שלא מתלהבת ממנו...

LiOr CaRtEr

New member
האמת היא שזה יותר...

good 4 u שאת לא מתלהבת ממנו. בלי היחידה...=)

NarihS

New member
חחח איזה נכנסת לפרטים חח

זה על אותו עיקרון :) למרות שלדעתי היא היחידה שלא מתלהבת ממנו.. חח סתם!

LiOr CaRtEr

New member
אני יודעת שזה נשמע פרטני וקטנוני

אבל היה לי חשוב להדגיש שזו הכוונה. גם כי אני גם לא בדיעה שהוא הבנאדם הכי מושלם בעולם, וגם בגלל שאני לא יכולה עם זה שלקבוצה גדולה של אנשים יש את אותה דיעה בדיוק.. זה משגע אותי.. אני לא יכולה להסביר את זה, אבל זה עושה לי טוב לראות מישהו בא עם דעה שונה שהוא עומד מאחוריה... אפילו אם כולה מדובר בבראד פיט.

NarihS

New member
חח אני דווקא אוהבת את העובדה

שיש קבוצה גדולה של אנשים שמסכימים על אותו דבר.. זה נחמד.. וזה כיף ומגניב כזה.. כי דבר כזה לא קורה כל יום... וראיתי את טרויה עכשיו, חזרתי הרגע מהסרט ויש לי שתי מילים: הוא מושלם, הוא מושלם, הוא מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!
והסרט הזה בכלל מדהים! (תודות לבראדי כמובן) אבל אכן סרט טוב! ובראד כזה יפה ומושלם והכל!!!!!! אין דבר יותר יפה ממנו בעולם הזה! וזה סופי! לפחות בשבילי!

Miss Kitty

New member
תתחדשי!../images/Emo24.gif

אבל עכשיו גיליתי שאסור לפרסם את הקומונות על גבי הפורומים, אז מישהי פה מתכננת לפתוח קומונה, בבקשה אל תכתבו על גבי הפורום.. באמת שאני לא רוצה למחוק..

למעלה