קומונות

T h e Rose

New member
היי זאת הדס ../images/Emo13.gif

אני וחברה שלי פתחנו קומונה חדשה על צ'אד מאריי.. מקוות שתיכנסו
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=981 שני תגידי לי אם הקישור בסדר ככה..

sivanick

New member
יפה יפה שירני!

סוף סוף מישהי קיבלה שכל ופתחה פורום על בראד פיט :)

Miss Kitty

New member
בעיקרון,

אסור בכלל לפרסם את הקומונות.. אבל פסדר, אני אשאיר את זה..
אין לי כוח להיכנס לאדמין..

sivanick

New member
תתחדשו! ../images/Emo24.gif

מכת הקומונות החלה תפוז לא יודעים מה הם הביאו על עצמם....

Miss Kitty

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי זאת ממש מכה למנהלים.. לא רק שהפורומים יתחילו להתרוקן, זה פשוט חוסר כבוד.. אני אישית הוצאתי 120 שקל בשביל להגיע לרמת גן בשביל לעשות ראיון בשביל לנהל את הפורום הזה ובשביל לנהל את הפורום של בלו, ועכשיו כל אחד יכול לבוא, בלי ראיון, בלי פגישה, ופשוט לפתוח מיני-פורום.. זה הופך למיני הייד פארק..

NarihS

New member
אבל זה כיף!

יש כאלה שלא יכולים להגיע עד רמת גן.. זה בעיה.. אני גרה מאוד רחוק משם.. והלוואי ואם הייתי יכולה הייתי פותחת לו פורום בתפוז.. אבל זה בלתי אפשרי בשבילי.. אז אני עושה דרך קומונה! וזה גם כיף, כי כך יש יותר אפשרויות וכל מיני.. לפתוח למשל קומונה על פורום שכבר קיים זה טיפשי.. זה בטח רק מי שרוצה להיות סתם מנהל.. אבל לפתוח קומונה על משהו שאין?? למה לא? זה סבבה! משהו שמייחד את כולנו! ועכשיו בקומונה שלי על בראדוש, סוף סוף אפשר לראות תמונות שלו! ולעשות כל מיני שרישורים והכל.. חח זה כיף!

hadasrulez

New member
יאאאאאאאאייי

בדיוק חשבתי על זה.. גאדדדד הוא כזה אוך
לכו תראו טרויההההה מהר!!!

NarihS

New member
אאני הולכת לראות מחר!!!!!!!!!

והוא כזה מושלמי!!!!!!! חתיך עולמי שכמותו!!!

sivanick

New member
אני רוצה לראות אבל

חברות שלי "לא אוהבות סרטי מלחמה" ואני אומרת להן איזה מלחמה יש שם את בראד פיט ועוד עירום!

hadasrulez

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך חברות שלך לא מוכנות ללכת?? זה בראד פיט ואורלנדו בלום בחצאיות מיניייייייייייייי

NarihS

New member
חחח זה קצת לא נשמע טוב!!

חח אבל הבנתי למה התכוונת, וזה נכון!

sivanick

New member
איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךך

גם אורלנדו כוסון
אני ממש אבל ממש לא מבינה אותן הן יצטערו על זה הן לא יודעות מה הן מפסידות אני בכל מקרה הולכת לראות את הסרט הזה לא יודעת איך אבל אני אראה אותו

למעלה