קבלו עדכון

lilachh

New member
כן כן רוצים מרכז ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo67.gif|טמ

lir3

New member
רעיון מעולה!

אני משערת שאין טעם להציע את ירושלים... (?)

כבר הצעתי.

אני אמנם לא מירושלים, אלא מקיבוץ באיזור, אבל לא נראה לי שיגיעו עד לפה. אולי אני טועה?

יאללה תתחילו לזרוק תאריכים

ובבקשה להתחשב בגלי של משה וכמובן להתחיל לזרוק רעיונות לסדנא. אז יש לנו עיסת נייר אצל אביבה מה נעשה במפגש של המרכז?

dili

New member
לדעתי....

נושא המפגש צריך להיות זהה...מהסיבה הפשוטה שאולי בנות שרוצות ללמוד על עיסת נייר לא יכולות להצפין ולחילופין, אם יהיה מפגש במרכז על דקופאז´ נניח, אולי תהיינה בנות שלא תוכלנה להדרים... ודבר נוסף, אולי יש בנות צפוניות שלא יכולות להגיע בתאריך שנקבע למפגש הקרוב, אבל רוצות ללמוד על עיסת הנייר, אז תהיה להן הזדמנות להגיע למפגש במרכז שיעסוק בנושא הזה. תחשבו על זה

dili

New member
בטח לא אני ../images/Emo8.gif

מהנסיון הקצר שלי עם עיסת נייר, הבנתי שזה לא בשבילי
בכל מקרה צריך להעלות את הנושא לדיון עם כולן ולהחליט מה עושים.

av_i_va

New member
מה יש להתחשב בגלי של משה../images/Emo8.gif

היא תתחתן, תחזור מירח דבש ומיד נגייס אותה להדרכה במפגש פורום במרכז!!!! מה דעתכן?

dili

New member
את לא יכולה לשכפל את עצמך? ../images/Emo8.gif

לשלוח אחת גם למפגש המרכז?
וברצינות, אני חושבת שאפשר לגייס כל מי שיש לה ידע מקצועי בתחום כלשהו (ואל תסתכלו עליי
) בתנאי שהיא מוכנה לכך

אני עוד פה ../images/Emo8.gif

ואין לכן מושג איזה תלאות אני עוברת.. אני אשמח לעזור בהדרכה של הכנת נייר ממוחזר, בעיסת נייר התעסקתי ממש מעט אז אנל´א ספצית בנושא.

av_i_va

New member
למה ומדוע?../images/Emo12.gif במה אפשר לעזור?

אלה צריכים להיות הימים הכי כיפים. מה לא מסתדר? במה אפשר לעזור?

בגלל שאת ההודעה הקודמת לא מצאתי

אז אני חוזרת עליה.. צרות של מתחתנים. אני מקווה שהתגברנו על הבעיה. >לא לפני שהזלתי דמעות כמובן..< תודה בכל אופן

למעלה