קבלו עדכון

popo11

New member
../images/Emo26.gif קבלו עדכון

בנושא המפגש - דיברתי עם אביבה והיא תשמח לארח אותנו אצלה בכרמיאל. תועבר סדנא של 3 שעות בנושא רצועות נייר והכנת נייר (יאמי!). להערכתנו, המפגש יהיה כ4-5 שעות סה"כ. נקודות למחשבה:
תאריכים - 25.10 יום שישי או 26.10 יום שבת.
שעה - לפי דעתי 10:00 בבוקר שעה טובה, בהתחשב באורך המפגש. נא להצביע ! ולכן:
יש מקום מוגבל ולכן מי שחושבת ברצינות להגיע נא להודיע לי במסרים בלבד. אם כבר שלחת לי מסר וזה לא מתאים לך, נא להודיע לי גם.
נא להתחיל לאגור נייר עיתון!
לא לפרסם מידע על הענין בפורום! כל המידע במסרים בלבד. להתראות בקרוב!

בנושא המפגש !!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל תודה רבה לאביבה היקרה שמסכימה לארח אותנו אצלה
דבר שני ....למה דווקא עיסת נייר???? מי החליט דווקא על זה??? אני לא ראיתי שום רשימה ושום זריקת הצעות בנושא ואני לא בטוחה שכולם מעונינים ליצור בעיסת נייר. אני אישית ממש לא מתעניינת בעיסת נייר אבל כאחת מהפורום אני בהחלט מעוניינת להשתתף במפגש ..אני חושבת שיש להעלות הצעות לסדנא ולא להחליט בצורה כזו בשביל כולם !! את כל התיכתובת של מי רוצה להגיע ולאיפה להגיע כן במסר האישי בלבד... אבל בחירת נושא הסדנה..זה אמור להיות לבחירת הרוב... אז אני מציעה לשרשר הצעות לסדנה אני אישית היתי מעוניינת ללמוד לעבוד בדאס ..שזה גם פרוייקט החודש ..ואני לא מבינה כלום בעבודה עם דאס אז ההצעה שלי היא דאס כל הצעה תתקבל בברכה ובסוף הרוב יחליט גורו

לילך1

New member
אני חייבת להסכים עם גורו.....

קודם כל ...ברוך שובך...לאן נעלמת לנו??? ואביבה גם אני חייבת להגיד תודה על הרצון להעביר אצלך את הסדנה גם אני ממש לא בעד עיסת נייר ואני חושבת שעבודה בדאס זה רעיון טוב ובעיקר כמו שאמרה גורו זה פרוייקט החודש או שאוליי אפשר לעשות סדנא בטכניקת המפיות..על עץ אבן או זכוכית כמו שאביבה אמרה???? מה דעתכן?????

lilachh

New member
גורו יקירתי - מארגנים מפגש

במיוחד עבור הפורום..אנשים משקיעים מזמנם...צריך קודם כל להודות יפה ולא להתלונן...

ahif

New member
מסכימה עם lilachh

אפשר להביע דעה, אך בעדינות.

michal24

New member
אני בעד לעשות מפגש יותר ארוך שבו

יוצגו כמה טכניקות, לא חייבים שכולם יתנסו בהכל, אולי אביבה תלמד עיסת נייר, ומישהי אחרת תלמד משהו אחר שאלו שלא רוצים עיסת נייר ילמדו גם את זה ? ואם לא, מה דעתכן לעשות יותר ממפגש אחד, אם יש מישהי שתנדב את הבית, כי נראה לי שלהעמיס על אביבה פעמיים זה הרבה, ואז נעשה נושא נוסף ?

bell2002

New member
אני מסכימה לחלוטין עם לילך.

אביבה הסכימה לארח אותנו, לחלק איתנו מעט מהידע העצום שלה (וממש לא חשוב מה הנושא) ויש למי מאיתנו מה להגיד? מי שלא מתאים לה, יכולה לא לבוא! לא מכריחים אף אחד, וגם לא מבקשים סיבות. לא מתאים לך הנושא? לא מתאים לך הזמן? לא מתאים לך המיקום? אל תשתתפי. ואוליי אם יתארגן מפגש נוסף בנושא אחר שיתאים לך יותר - תשתתפי. אני מקווה שאביבה לא נעלבה, ועדיין מוכנה לארח אותנו.

bell2002

New member
אני מסכימה לחלוטין עם לילך.

אביבה הסכימה לארח אותנו, לחלק איתנו מעט מהידע העצום שלה (וממש לא חשוב מה הנושא) ויש למי מאיתנו מה להגיד? מי שלא מתאים לה, יכולה לא לבוא! לא מכריחים אף אחד, וגם לא מבקשים סיבות. לא מתאים לך הנושא? לא מתאים לך הזמן? לא מתאים לך המיקום? אל תשתתפי. ואוליי אם יתארגן מפגש נוסף בנושא אחר שיתאים לך יותר - תשתתפי. אני מקווה שאביבה לא נעלבה, ועדיין מוכנה לארח אותנו.

bell2002

New member
מסכימה מאוד עם לילך ה.

אביבה הסכימה לחלק עימנו מעט מהידע העצום שלה, הסכימה לארח אותנו, ויש למי מאיתנו משהו להגיד? למי שלא מתאים הנושא, המיקום, הזמן, יכולה לא להשתתף. לא מבקשים סיבות ולא מכריחים אף אחת. אוליי... אם יתארגן מפגש נוסף בנושא אחר שיתאים למי מאיתנו יותר - תוכל להשתתף. אני מקווה שאביבה לא נעלבה ועדיין מוכנה לארח אותנו.

michal24

New member
סיון- לא מצליחה לשלוח לך מסר

אז תשלחי לי עם אימייל או משהו, טוב ? תודה

dili

New member
אוי....אני לא אוכל להגיע...

באותו סוף שבוע יש לי יום נישואים...והתוכניות בהתאם... תהנו, מקווה להגיע למפגש הבא...

popo11

New member
הבהרות

1. היה שרשור, אחרת לא הייתי מדברת עם אביבה. 2. אביבה אמרה שדרוש 3 שעות לטובת עיסת נייר. לפי דעתי להעמיס עוד טכניקה יהיה מעייף ומיותר. שלא לדבר על זמן הנסיעה שצריך להוסיף לכרמיאל. 3. מאחר וזו טכניקה מלכלכת, אי אפשר לעשות מפגש של 10-20 משתתפות בבית שלי ולכן צריך מקום גדול מכאן הנסיעה לכרמיאל. מפגש בנושא דאס בהחלט יכול להיות בבית פרטי ואם תהיה הענות נארגן גם אחד כזה.

כמה שעות שאני לא במחשב..

ופתאום אני מגלה שמתארגן מפגש... אפשר פרטים? כבר עברו המון דפים מהבוקר.. למי לשלוח מסר?

popo11

New member
../images/Emo41.gifסיכום ביניים

וגם הזדמנות להקפיץ. בינתיים נראה שמסתמן רוב מוחץ ליום שישי 25.10. קיבלתי מסרים המאשרים הגעה מ:- ShirYaki michal24 michal_sil mor mor ahif עדי4 מישמושית אמא של מיכל sue אמרה שתוכל להגיע רק ביום שבת
מאחר ואני גרה ליד הרכבת בחיפה, אין לי שום בעיה לאסוף עוד 2-3 בנות מהרכבת לאוטו שלי ולסוע בחבורה לכרמיאל

למעלה