פרק 6X22 - Full Circle

../images/Emo26.gifפרק 6X22 - Full Circle../images/Emo36.gif

כרגיל, אתם מוזמנים לשרשר לכאן רשמים וחוויות מהפרק האחרון לעונה ה-6, צפייה מהנה

ilanbt

New member
לא הבנתי

מה קרה לתושבי אבידוס? האם הם הוחזרו לחיים? או שמא כולם "עלו" למישור הבא? ולא נראה לכם שהעיר האבודה זה משהוא קצת מיותר כעת שאנוביס בעצם שולט ביקום?

כרומטי

New member
זה היה אחלה פרק

אבל איך לעזאזל אנוביס "עלה"? ניחא......נקווה ששבוע הבא ישדרו לפחות פרקים חוזרים או משהו....תודות לערוץ 1 נדמה לי שפיספסתי את רוב העונה הרביעית השלישית והחמישית....אבל אולי לא....אין לי מושג. אגב הפרק הזה היה הרבה יותר טוב מהפרק של שבוע שעבר.

bendelac

New member
גם אני בעד

לבקש מהערוץ הראשון לשדר פרקים חוזרים(אולי אפילו מהעונה הראשונה) באחד מימי השבוע בשידור המחזורי שלהם בלילה. אולי אפשר להגיש בקשה משותפת (כל מי שמעונין)?

צורת אנרגיה ?!?!!?!?!

זה מה שהתחבא מתחת למסכה ??? עצוב. מאוד עצוב. גם אני ציפיתי לאיזה "טוויסט" עצבני כמו ג'נרל המונד מתוודה שהוא בעצם אנוביס או משהו בסגנון... מה שאני כן יכול להגיד על סיום העונה זה שבכל סצנה יכולנו ליהנות באופן מלא. לא היתה סצנה אחת שבה לא צחקתי/ישבתי במתח/הסתכלתי על השעון לראות עוד כמה זמן נשאר לפרק המעולה הזה.

aשרון

New member
אין לי מילים.......................

אני בשוק, אני בהלם, אני המום, מה ככה זה נגמר, בלי דניאל שלנו, איך. ככה הם הרסו את אבידוס עד ליסוד, לא ציפיתי לזה. מה יהייה עכשיו? מה קורה עם דניאל, האם הוא יחזור? וואוווווווווווווווווו, בכלל לא ציפיתי לסיום כזה מפתיע, אני עדיין המום, יקח לי קצת זמן לעכל, נתראה עוד שעתיים שלוש או משהו כזה אני חושב, ביי. שרון

The Borg Hugh

New member
אתה

שואל אם דניאל יחזור כי אתה באמת רוצה לדעת או כי סתם? כי אם אתה רוצה לדעת, אז דניאל........... שששש

rani34

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אצלי הוא כבר חזר... כי צפיתי ב2 הפרקים הראשונים של העונה השביעית.

moon 0

New member
נשארתי בלי מילים!!!

וווווווווווווואאאאאאאאאאאאווווווווו!!! אני אפילו לא יודעת איך להגיב... יש כל כך מידע לעכל, כלומר זה כל כך וואאאוו!! טוב קודם כל אני קצת מאוכזבת שלא הראו את כל הגוף של אנוביס אבל גם הפנים ה"יפות" שלו הם מספקות ביותר... השאלה הגדולה היא: הוא (אנוביס) אמר שהכוח לנצח את דניאל לא בא ממנו, אז ממי הוא בא??? מהקדמונים??? או אולי מהקדמונים שבאו לפני הקדמונים??? איזשהו מין עתיק שאף אחד אפילו לא משער בדעתו שהוא קיים והוא מנהל את כל כללי המשחק!!! ואיפה דניאל??? אני לא מסכימה לזה עד שסוף סוף החזירו אותו שוב מעלימים אותו!!!!!! חוצפה!!!!!! אני רוצה אותו בחזרה ועכשיו!!!!! אגב שמתם לב ל"התנגשות" הקטנה שהייתה שם בין דניאל לג'ונס
ומה הקטע עם ההתעלות??? מה קרה??? זה הטרנד החדש??? עכשיו כולם עולים??? הם החליטו שזה עצוב מידי להשמיד את כל אוכ' הכוכב אז הם העלו את כולם!!!!אישית אני הייתי מעדיפה שיהיה לזה סוף טרגי יותר, מאשר ל"מסחר" ככה את עניין ההתעלות... בכל מקרה היה פרק ממש טוב (כאילו דההה, סוף עונה)!!! חבל שנגמר :.-( עכשיו לא נותר לי אלא לפנות לקאזה ולהוריד את העונה השביעית... אוף אני לא מאמינה שאף אחד לא קנה אותה!!! אז לילה טוב לכולם.

Tolan

New member
ענק, פשוט ענק

פרק של תגליות מעניינות... הקדמונים עלו למישור קיום אחר - פשוט מצויין! גם אני ציפיתי לראות איזה נוקס / אסגרד / טולאני מתחת למסיכה, אבל כנראה אם הכותבים של סטארגייט החליטו ככה, מי אני שתווכח? ומי אמר שאף אחד לא קנה את העונה השביעית?

kanshoof

New member
פרק מצויין !!!

שמתם לב איך הגיע האקשן צ'יק צ'אק, לא משכו את הזמן בכלל ! ואיזה קול מתמיד היה אוני'ל היום ! ואיך דניאל הסתבך עם האחרים ! אבל הכי באסה: הפכו את ה"עליה" למסחרה, ממש בית זו*ות, פתאום כולם עולים על ימין ועל שמאל, מילא סקארה... נגיד, לא שהוא עשה משהו, אבל פתאום: כל אבידוס ??? זה ממש שטותי, ולחשוב על זה שדניאל במשך פרק שלם התלבט\התעמת\התחנן לעליה שלו... לא נורא, באמת פרק חזק ! דרך אגב: ראיתם את הספינה של אנוביס, ממש יפה...

digidestined

New member
(דרך אגב, מי אמר שהוא לא ראה שום דב

דבר בין ג'ק וסאם?
הי, עכשיו לפחות אנחנו יודעים איך הם יעשו את הספין-אוף, כולם שם יעלו וילכו לחיות באטלנטיס
ובעניין הספינה,כשאח שלי ראה אותה מתחילה להפתח הוא אמר בצחוק 'הי,רובוטריקים'

moon 0

New member
כן, ממש מעצבן הקטע הזה

בין אוניל לסם, די!!! כמה עונות אפשר למשוך את זה??!!! שכבר יעשו עם זה משהו וזהו!!!! זה נמשך כמו איזה מסטיק שפג תוקפו!!!

kanshoof

New member
מזכיר לי פרק ישן ---->

שהם נפגשים עם סאם מהמציאות המקבילה, שם היא אזרחית ונשואה לג'ק, מיד אחרי ש"מסרה" את המידע הזה, סם שלנו באה להסביר את המציאות החלופית: "זה יכול להיות !" היא אמרה, וג'ק ישר קפץ : "לא יכול להיות, שנינו אנשי צבא !". איזה ייבוש...

Tolan

New member
איך אתם יכולים להגיד את זה בכלל?!

בשום אופן שלא יהיה שום דבר בין סאם לג'ק! זה יהרוס לגמרי את הסידרה... הרמיזות הדקות למתח מיני פעם ב... מילא, אבל לא יותר!

למעלה