פרק 6X22 - Full Circle

קא

New member
היה ביניהם כבר משהו. באנטרטיקה כשגי

כשגילו את השער השני. באחד מהפרקים של העונה הראשונה או השניה. הם הגיעו לשער השני ועמדו לקפוא וזה היה התירוץ לגרום להם לעשות משהו ביחד. רק שמאז הם רק טיזינג כל הזמן.

kanshoof

New member
הם לא עשו כלום באנטארקטיקה ---->

הם רק התכרבלו כדי לא לאבד הרבה חום גוף.

aשרון

New member
לדעתי............

סאם מאוהבת בדניאל, הייה שם משהו, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הרגשתי ממנה יחס שונה אליו, משהו הרבה יותר רגוע ועדין. וזה אפשרי, הרי בצוות הם היו היחידים שהבינו את כל הדיבורים המדעיים, וחלקו האחד עם השניה הרבה זמן במחקר. וכשאת/ה עובד עם מישהו כל כך הרבה זמן במקצוע ששניכם מחשיבים כשאיפת חייכם, אז יש הרבה מן המשותף. לדעתי, אחד הסיומים המפתיעים של הסדרה יהייה וידוייה של סאם על אהבתה לדניאל. מה דעתכם? תהיו חופשיים להגיב, ביי.

Chakotay

New member
דניאל לא מבין כלום בדיבורים המדעיים

הוא היסטוריון/ארכיאולוג לא מדען! אבל הוא ניסה להבין.

Chakotay

New member
איך הוא מבין?!!

הוא לא מדען!!!!!!!! הוא לא מבין כלום במדע!!!!!!

digidestined

New member
ללא ספק פרק ענק

ישבתי מרותקת לטלוויזיה ממש כמו בפעם הראשונה שראיתי אותו. בעקבות צפייה בפרקים הבאים יש לי הנחה טובה מי עצר אותו... אבל אני לא אגלה. ואם לא איכפת לך, זה באמת מספיק טראגי(זה היה טראגי עם דניאל וזה טראגי עכשיו) וכל הקטע עם העלייה לא נראה לי כזה ממוסחר וזה דווקא בסדר כי בגדול הם 'מתים','לא נראה אותם יותר' אבל בצורה עדינה(כל עוד לא יהיו עוד עליות בעונה הבאה זה בסדר. ותחשבי שכולם היו חיים עכשיו כרגיל בזכות דניאל או אומה, קצת יותר גרוע לא?) ולצפניה,'עצוב'? 'עצוב'??? זה דווקא טוויסט מספיק טוב גם במסגרת 'הניתן'(כי כולנו יודעים שזה בחיים לא היה יכול להיות המונד אפילו אם ממש רצינו)ותחשוב על זה, גואולד חצי קדמוני. בהנחה שזה חייב להיות גואולד ולא איזה גזע חדש, זה נמשע לי די טוב. (דרך אגב, נורא אהבתי את הסצנה שהפרמידה מתפוצצת(כמה אירוני). בפעם הראשונה שראיתי את זה ממש ישבתי בשוק, בעיקר בגלל שראו את או'ניל מסתכל,כל הצוות עובר והוא עדיין לא עבר ואז היה המה שזה לא יהיה שנראה כאילו חישמלו ת'סטארגייט וחשבתי איפה הוא לעזאזל?! ואז הוא עבר וחזרתי לנשום). ומי לעזאזל אמר שערוץ אחד לא קנה אותה???? הם בטח פשוט יביאו את זה לקראת סיום הקרנתה בארה"ב כמו שהם עשו בשש שנים אחרונות.

אוי..ההתנגשות..../images/Emo6.gif

זה היה מוזר, לראות את דניאל "הישן" ואת דניאל "החדש" (ג'ונס), אבל התגובה של ג'ונס היתה ממש במקום, ציפיתי לאיזה פאנץ' ליין שלא הגיע מצד דניאל. עכשיו..בהנחה וכולם "עלו" - האם גם הציוד שלהם "עלה" ? הרי כביכול הכוכב הושמד וה"אחרים" לא יכולים ליצור דברים..מאיפה הכדורגל הגיע ???? (ולמה לכל הרוחות משחקים באבידוס
?)

thrall

New member
מה לא הבנת מאיפה הגיע

הכדוררגל? הם ייבאו את זה מכדור הארץ יחד עם באקהאמפ

C L A Y M A N

New member
אין

על הצניות של אוניר :D הוא גדול "..ותגיד לבוס שלך שפישלת עוד פעם" חח

למעלה