פרק 22!

אני פותח דיון על:

איך יכול להיות שפתאום בפרקים האחרונים ההיא שמעריצה את פאלמר פתאום אוהבת אותו? בפרקים הראשונים לא ראיתי אותה אפילו מסתכלת עליו ועכשיו היא אוהבת אותו? היוצרים היו צריכים לעשות את התהליך עוד בפרקים הראשונים מה אתם חושבים?

ועוד דיון:

חבל!!!!!!!!!!
חבל שדרייזן הרוצח המרגיז הרג את מילה היפה! משהו אולי יודע איך קוראים לשחקנית? ואיפה קית?

Nina Myers

New member
לאלמוג... בקשר ל"מילה היפה".

לשחקנית שמגלמת את "מילה" בפרק 22 בעונה הראשונה קוראים ג'ולייט דודניק. ובאנגלית: Juliette Dudnick. מסיבה מאוד מוזרה, אי אפשר למצוא עליה פרטים... אתה מוזמן לחפש אם אתה רוצה, אבל אני לא מצאתי שום דבר!

קיבלתי ועוד איך קיבלתי. למאור:

אתה רואה איזו נוכלת שרי? סתם מרמה את פאלמר המסכן. מה הפלא שכולם שונאים אותה בפורום

GoLd FlOwEr

New member
אהבה באמת עיוורת...../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif

לכלבה הזאת אתה אומר מלאך

מאור 87

New member
../images/Emo9.gif תראי..

בינתיים אני עוד לא יודע מה היא מתכננת.. אני רק יודע שהיא זאת ששכנעה את פאטי לפתות את דיוויד.. אולי היא מתכננת משהו טוב
לכי תדעי (למרות שאת כבר יודעת).. כשאני אגלה מהן כוונותיה האמיתיות, אשפוט אותה..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo26.gif פרק 22!

ובכן, זה היה פרק מסעיר מאוד! מעצם העובדה שלא רצו לעשות את העסקת חליפין, נשארתי אופטימי, הייתי בטוח שימצאו דרך כלשהי, לא יתנו לג'ק ככה להיזרק איפשהו\למות. וקים? דיר גאד!!! תעזבו אותה כבר!!! מסכנה הילדה הזאת! וטרי? אוף איזה אישה קרציה, שיכלאו אותה איפשהו.. ושרי? ממש ממש...ביץ'! איזה אישה רעה ומעצבנת..אפשר לחשוב שהיא באמת אוהב את דיוויד, אבל היא רק רוצה לדאוג לתחת שלה. ובכן, שרשרו תגובותיכם על הפרק

טוב דעתי על הפרק:

אני חושב שהיה פרק מענייין מאוד ויכולתי להיות יותר בשוק ממנו אם לא הייתי מוטרד מדברים אחרים. ט-ע-ו-ת!!! המפיקים של 24 סתם הרסו כשנתנו לג'ק לגלות שמשהו קרה לאשתו ובתו רק כשהוא רואה כבר את קים לכודה על ידם. היה יכול להיות יותר יפה אם הוא היה מגלה כמה שעות לפני זה ואז הוא היה פוגש אותה שם אצל ה"חבר" של ויקטור. אבל זה לא קרה ולדעתי הדרך בה ג'ק מגלה מה קרה לקים בלבד סתם הורסת. אני שונא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד את שרי!!! סתם נוכלת ארורה וגבר כמו פאלמר (במיוחד נשיא מאוד ישר כמוהו) ממש לא מתאים לה. אני מקווה שהם לא יהיו זוג בעונה השניייה. אני לא מאמין על מייסון!! ככה הוא נותן להם לקחת את אלקסיס? הרי הוא יודע שג'ק לא חשוב לו כל כך. הוא לא היה צריך לתת להם לברוח עם אלקסיס, הוא היה צריך לבקש את ג'ק וברגע שהוא היה מגלה שהוא לא נמצא שם היה לוקח גם אותם ומשאיר את אלקסיס עד שהוא היה מקבל את ג'ק! אבל עכשיו תראו מה קרה- ג'ק נמצא במכונית בלי ידיע איפה קים היפה (לא יותר משירי מיימון) ומייסון נשאר בלי כלום חוץ ממחשבות על עתידו ב- CTU. מה יהיה?

למעלה