פרק 22!

Crossface

New member
אתה צוחק נכון?

זה קורה כל הזמן בכל מקום וחוץ מזה הוא לא אמר איזה תפקיד

מאור 87

New member
נו זה לא אותו דבר..

יש כאן מקרה של מישהו שלוקח את הדברים על עצמו ופועל בניגוד להנחיות שהוא קיבל, וזה ברור שכשהכל ייגמר הוא יודח מתפקידו על מה שעשה. זה, שאחרי שנה הוא פתאום יקבל משרה יוקרתית בממשלה, כמו שפאלמר הבטיח לו, יעשה מספיק כותרות כדי לגרום לו לשקול מה לעשות, ואם לא לו, אז לפחות לדעת הקהל. וגם אם כבר זה קורה במציאות, אז זה קורה סתם מתוך יחסי קרבה ולא מתוך הכרח, כמו עם פאלמר.

Crossface

New member
הוא לא אמר ממשלה

הוא אמר תפקיד בוושינטון, זה יכול להיות 1001 דברים

Crossface

New member
וחוץ מזה

אי אפשר להגיד שום דבר, כי הם מנסים להסתיר את כל מה שהיה עם דרייזן

מאור 87

New member
אמממ..

הוא אמר תפקיד בכיר.. בכל מקרה, זה היה ברור מהמלים שלו שמובטח לו תפקיד בכיר.. וחוץ מזה, כן אבל ברגע שמייסון לקח על עצמו את כל האחריות, בכל מקרה לא יפריע לאף אחד שהסיפור יתפרסם, כי הרי זאת אשמתו של מייסון..

ראיתי רק עכשיו תפרק!

היי! הקלטתי תפרק (כרגיל), ובאתי לכאן ישר אחרי שסיימתי לראות!! הפרק היה ממש מעניין כרגיל... אבל, לא יודעת, הייתה לי מן תחושה שהפרק הזה היה נסחב כזה... ז"א, שלא הייתה הרבה התקדמות בפרק הזה. שרוב העניינים נשארו כמו שהם. חוץ מהעסקת חליפין, שעוד לא ממש הסתיימה! ובשביל מה חטפו את קים עוד פעם??? איזה קרציות! מה אין להם מה לעשות עם הדמות שלה אז חטפו אותה?? וטרי סתם נדחפת ונתקעת בכל מקום אפשרי. ושרי... בכלל, כלבה האישה הזאת! שונאת אותה!!! שתעזוב את דיוויד כבר!

cj20

New member
די כבר להטפל לטרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מספיק כבר
אתם תצטערו על זה בסוף
אני מבטיחה לכם
מאור, אני עכשיו מבינה איך אתה מרגיש... יותר אני לא ארד על שרי...

Nina Myers

New member
טרי הכי מסכנה...

שמתם לב שמייסון אמר לרבקה, העוזרת שלו את המילים האלה לגבי טרי:
"babysit her for a while... just get her out of my sight."​
איזה יחס מגעיל!

מאור 87

New member
יואו../images/Emo70.gif כל כך הזדהתי עם מייסון..

הוא צודק לגמרי!! דיי כבר עם הטרי הזאת.. הם שם מדברים על כל מיני דברים חשאיים כאלה, והיא פתאום באה: "Any news from Jack/Kim?" כאילו - WTF? תשתקי כבר!! חחחח, מצטער מיכל זה לא אישי..

Nina Myers

New member
הוא בעלה!

זה די הגיוני שהיא תרצה לדעת מה קורה איתו ועם הבת שלהם, לא?

מאור 87

New member
כן, אבל היא יודעת..

שהם עובדים! ושהם עושים כל מה שהם יכולים כדי למצוא אותם.. זה לא שהם סתם יושבים ושותים
..

cj20

New member
נכון../images/Emo70.gif יאללה, כולם על מייסון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

GoLd FlOwEr

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

לא על מייסון
הוא די חמוד, לא

GoLd FlOwEr

New member
זאת הפעם השניה שאני אומרת,

אני אוהבת רק את דיויד וקצת את מייסון
זה לא אומר שאני אוהבת את כולם

מאור 87

New member
וואלה../images/Emo35.gif אני בשוק.. ../images/Emo2.gif

מה אמרתי שפתאום את מבינה?

cj20

New member
אוף איתך!!!

התכוונתי שאני מבינה איך אתה מרגיש כשכולם נטפלים לדמות שאתה הכי אוהב, אבל נוכח הודעתך האחרונה אני חוזרת בי... שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרי הכלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה