עדכוני המפגש

תולו

New member
אוף אוף אוף !!!!!!

מפגש הבא, בתקווה שיקרה מהר. בטח יהיה אחד באיזור ירושלים.

אוי מסכן

וגם את מסכנה. איזה באסה. גם לנו זה קרה (בדיוק על רקע דלקת עיניים) מבאס מאוד. ניסית להשפריץ לו ציצי לעין
זה מאוד עוזר. נדמה לי, שאם הוא כבר נטופל באנטיביוטיקה הוא לא מדבק, אבל לא בטוחה, שווה לשאול רופא.

תולו

New member
ציצי לעין ?!

את רצינית ?! אני מוכנה לנסות הכל. הוא מקבל טיפות עיניים וסינטומיצין, לוידעת אם אלו אנטיביוטיקים אבל אני לא אקח סיכון בלבוא וח"ח להדביק את אחד מהפשושים.

luna10

New member
חלב אם בעין עוזר לטיפול בדלקת..

שווה לנסות. וזה גם טבעי. איזה באסה איתך. אופק שאל אם מתן יהיה ...

במה יש נוגדנים טעמים../images/Emo35.gif

בחלב אם כמובן. יש אפילו רופאי עיניים שממליצים על זה. אפשר לסחוטמעט לקערית ושים אם צמר גפן, או פשוט שפריציצי ישר לעין (מחייב מיומנות ואקרובטיקה מסויימת) סינטומיצין זו אנטיביוטיקה.

ariane

New member
אוף כמה חבל

כל כך רציתי לראות שוב את הקטנצ'יק שלך... וגם אותך כמובן. לעדן היו כמה פעמים דלקות בעיניים כשהייתה יותר קטנה וזה תמיד עבר מאוד מהר. אני מקוה שהוא לא יסבול הרבה זמן נשיקות

תמי ס

New member
תולו../images/Emo124.gif לא מקובל עלי!!!

נכון, דלקת עיניים לא נעים, וגם מדבק. אבל מתן לא הולך לשחק עם כל הילדים! הוא ישן בעגלה או שנמצא עלייך ויונק, הוא לא בא במגע עם הילדים האחרים ואנחנו נמצאים באויר הפתוח ולא בחדר סגור. לדעתי את יכולה לבוא ללא חששש, אני כבר מתקשרת אלייך.

luna10

New member
גם אני לא באה

יש לי כאבים בבטן בצד שמאל ואני לא רוצה להעמיס יותר מידי. יש לי עוד להסיע את הילד להורים ברחובות ולחזור הביתה. בקיצר - בפעם הבאה. SORRY

למעלה