עדכוני המפגש

happy

New member
תולו קישואים זה בסדר?

אני מכינה פשטידת קישואים. אם למשהיא יש בעיה עם קישואים להגיד ואז אני אעשה פשטידה אחרת. אני פשוט מכינה הכל היום אז תעדכנו אותי תודה

תמי ס

New member
../images/Emo124.gif לאור הלחץ הפולני...

לאור הלחץ הפולני שהפגינה הפילפילה הרעבה, אני מרכזת כאן את מה שכולן אמרו שיביאו: סינטה- לחם ושני ממרחים פילפילה- סלט גדול ושרוול כוסות חד,פ תמי-עוגה בנצ- גלידה תולו-פירות אריאן-משהו קנוי? Noaagr-בורקס וסכום חד"פ נעמולה- חד"פ Happy-פשטידת קישואים Luna- אבטיח ורד13-חטיפים זה לא הרבה, אבל מצד שני אנחנו רק 11 בנות (פיספסתי מישהי?). רק אל תשכחו להביא שתיה, כל אחת לפחות בקבוק אחד של שתיה (מים, מים, זה הכי טוב).

תודה יקירה

אחרי שהצהרתי שאני אכלנית כפייתית במפגשים, כבר התביישתי לרכז רשימה כזו... אם אנחנו אכן לא הרבה, זה אמור להספיק. מצד שני, חלקנו באות עם ילדים יותר גדולים. אולי אני אביא גם פיתות + חומוס

ariane

New member
אני מתה מצחוק...

בחיים, אבל בחיים לא הייתי מנחשת את זה

luna10

New member
אני אביא בסוף מלון ולא אבטיח

כבד לי אבטיח (פיזית) - גם זה וכם הילד וגם תיק ושתיה ושמיכה . טוב נו וגם לא יצא לי לקנות ולקרר אותו... מקווה שאין לכן התנגדות ....

רונה 4

New member
נורא רוצה להגיע, אבל

החצי לקח חופש כדי לבלות איתנו קצת, לכבוד סוף החופש הגדול של שני, והוא רוצה שניסע (עוד לא החלטנו לאן). אז אם יסתדר ונהיה באיזור, נקפוץ, ואם לא אז בפעם הבאה. על כל מקרה, תהנו.

נעמולה

New member
../images/Emo124.gif הצילו - עזרה

יש לי חד"פ באוטו למפגש, אבל הגעתי לעבודה וראיתי שאין שום סיכוי בעולם שאני אהיה בשלוש וחצי אצל אמא שלי לאסוף את עומר ולהגיע עד 4 וחצי חזרה למפגש. מכאן שבטוח שנאחר ונגיע עד 5 יש שתי אופציות: א. מישהי גרה בתל אביב ויכולה לאסוף ממני שקית וחצי של כלים ב. תתאפקו ולא תאכלו עד שנגיע.... מקווה שמישהי תסתובב כאן הבוקר.

אני אביא קצת חד פעמיים

מהמלאי בבית. מקווה שזה יספיק עד שתגיעי. (ועוד יותר מקווה לא לעשות פאדיחות ולשכוח...)

תולו

New member
אני לא באה ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

למתן יש דלקת עיניים. מאד לא נעים לו וזה גם מדבק. אני פשוט לא מאמינה ששוב אני מפספסת מפגש שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן ! אפילו הורדתי שערות לכבוד המאורע...
תהנו , תאכלו טוב, אפילו מזג האויר התאים את עצמו אליכן. נשיקות

noaagr

New member
תולו ../images/Emo10.gif

כבר חיכיתי כל כך לפגוש אותך. תרגישו טוב

למעלה