עדכון !

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif עדכון ! ../images/Emo36.gif

בינתיים 5 אנשים הצביעו.. הייתי אומרת שאנחנו קצת יותר מחמישה אנשים אז ק-ד-י-מ-ה !!!!
אני שוקלת למחוק את הסקר.. ברצינות! בושה וחרפה מה שהולך שם!
קבלתי כבר כמה תלונות על כך שיש יותר מדי שרשורי תמונות ופחות מדי טופיקים... זה טוב שיש תמונות בפורום, אבל תמנעו מלשים לכ יום או יומיים.. במקום זה תנסו לפתוח טופיקים מעניינים!!
עוד מעט (שבועיים) ישודר פרק ה-100 של דוסון קריק. האם אתם רוצים לעשות משהו מיוחד לכבוד האירוע המשמח ?!?! מי שקרא.. שיגיב. מי שקרא ואין לו מה להגיב שיסמן
. יום טוב!

LillipooT

New member
אני מחכה.. ../images/Emo46.gif

שעוד אנשים יצביעו! קדימה אנשים! הפ הפ הפ!

../images/Emo127.gif../images/Emo105.gif

בואו נעשה משו לפרק המאה!!!! זה ציון דרך חשוב של כל מעריץ\צופה של דוסון!!! אבל מה?

../images/Emo15.gif ממממ ... ../images/Emo4.gif

לפי דעתי התלונות על הרבה שרשורים של תמונות לפורום לא מוצדקות ... זה כזה מוסיף יופי לפורום ... וגם אנשים שאין להם תמונות שמפורסמות כאן בשרשורים יכולים להוריד אותם למחשב שלהם ... וכאילו , אנשים אפשר לא לעשות שרשורים משעממים ורגילים אפשר שרשורי נושאים כמו שאני עשיתי למשל ( שרשור ילדותי , שרשור אמא´לה שרשור קבוצתי , שרשור התלבושת הכי איומה ... אופס הסגרתי את השרשור הבא שלי ... ) או שאפשר לעשות שרשורי אנימציות כמו שטל עשתה ... זה כזה מדהים ויפה ומוסיף הרבה צבע ועניין לפורום ... ביי ...

ד י י ז י

New member
כאלה שרשורים זה סבבה אבל..

כל יום שרשור תמונות של ג´ושוע ג´קסון??? זה באמת מתחיל לעצבן..

נעלבתי עמוקות....../images/Emo105.gif

כה..אני משקיעה את הנשמה שלי וממלאת אתכם באושר ובשרשורים של ג´וש וככה אתם???? חחח....סתם!! לא לקחתי קשה... אני דוקא נהנת מזה...(וזה כבר לא כל יום) אבל אם אתם לא רוצים אז תגידו..אני יכולה פשוט להסתכל במחשב... חשבתי שאן נהנות,לא?! אוקיי אז אני אפסיק... אבל אני אשים מדי פעם..אוקי?

למעלה