עדכון "שבועי"

LillipooT

New member
../images/Emo26.gif עדכון "שבועי" ../images/Emo36.gif

התגעגעתם לעדכונים שלי, הא
דבר ראשון.. סיכום נקודות של החידות:
Luthien - 4.5
Dawson Girl - 2
קייטי הולמס - 1.5
Meshehi - 1.5
קרין - 1
איילת - 1
דייזי - 0.5
אני יודעת שאמרנו שנחגוג רק כשלפורום יהיה 70 עמודים.. אבל כדאי שתדעו שבינתיים יש 60 עמודים בדיוק
מה קורה עם המפגש
אנשים לא משתפים פעולה
אם לא יהיה שיתוף פעולה לא יהיה מפגש! מתחילים ללמוד שבוע הבא.. אז בטח כבר לא נספיק בחופש..
טופיקים - תפתחו
והרבה
חג (סוכות) שמח
וכגיל.. מי שקרא את ההודעה שיגיב..! ומי שאין לו מה להגיב שפשוט ישרשר

Dawson girl

New member
היייייי לי, ממצב?.....

אהלן! מה העניינים? עכשיו משהו לא ברור לי: איזה חידות? כי בחידות השבועיות זכיתי רק פעמיים ויש יותר זוכים ממני... ובצ´ט זכיתי רק פעם אחת (טל גנבה לי את כל הנצחונות. ממש בושה.) אז.... בבקשה תעשי לי סדר בבלגן.. אז הנה אני מגיבה. מה מצבך בימים אלה? תגידי, יש לך אינטרנט מהיר? ומאיזה אתר את לוקחת ספוילרים? אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשניה.... פשוט רציתי מזמן לשאול אותך את זה. אז סליחה על אי הקשר. בייי נמש

Dawson girl

New member
זה לא שאסור,

פשוט לא מומלץ כי זה תופס יותר מדי מקום. חוצמזה- לי לא פתחה הרבה, רק כמה, והם התפתחו לשרשורים, ככה שזה בסדר. בייי נמש

natalyrst

New member
אבל...

לי אמרה שנפתח כמה שיותר טופיקים... וכולם אומרים לי לא לפתוח הרבה אני מבולבלת

Dawson girl

New member
ניסיון לעשות סדר בדברים:

היי ממצב? אני אנסה לעשות סדר: החבר´ה אמרו לך לא לפתוח הרבה כי אין מקום להרבה הודעות. אבל מותר לפתוח כמה, אם מפתחים אותם לשרשורים. לדוגמא: טופיק אחד עם ספוילרים, אחד עם סקר וכו´. אבל לא מומלץ לפתוח כמה הודעות סתם ככה ביום. מומלץ לפתח שרשור. הבנת? אם בלבלתי אותך מצטערת... נמש

../images/Emo15.gifאני כל כך מאושרת...../images/Emo98.gif

גם עבודה חדשה וגם נקודה ראשונה בחידות הפורום !!! תודות למישהו ? טוב אם אתם מתעקשים... תודה לאמא ואבא שהביאוני עד הלום ... תודה לג´יימס שבזכותו גיליתי כמה שיער על החזה יכול להיות סקסי !!! תודה לכלבה שלי פודי שנתנה לי את ההשראה לפתרון החידה... ותודה אחרונה ללאנה שדואגת לסקול אותי תמיד !!! Love You All ביי...

לאנה

New member
הזכירו אותי!, הזכירו אותי!

למה זה מוכר לי?..., המפ. וזה לא שאני מתלוננת, להפך, אני שמחה, אבל לא היית אומרה להתרחק מהנט במשך השבוע?

../images/Emo15.gifחבר´ה...../images/Emo98.gif

בסך הכל צמצמתי את שעות הגלישה שלי !!! מה ?!?!? את לא שמחה שאני פה ? : ) * מתחילה לבכות ... * עוד חמשיר מוקדש ללאנה... : ) היום הגעתי לעבודה... הבאתי לי ארוחה נחמדה... ישבתי לאכול... מה אני יגיד? לנודלס יש טעם גדול !!! ושורה אחרונה לסיכום: איזה כיף לא לעשות כלום !!! : ) * עוד יום עבודה ארוך... * : ) ביי...

ד י י ז י

New member
אני?!?! זכיתי?!?!

אמנם מקום אחרון , אבל זכיתי!!!!! וואו! אף פעם לא זכיתי במשהו (חוץ מהכיתה ב´ , אבל זה היה יו יו ענק שנשבר לי אחרי יום..) בעצם , זכיתי בכמה דברים , אבל זה נשמע יותר דרמטי ככה... אני וואי , תודה רבה! אבל על איזה חידון מדובר? כי החידות השבועיות\חודשיות\מה שזה.. אני אף פעם לא מצליחה! מייבי דאר איז א טעות?!

למעלה