~עדכון חשוב~

מה אתה רוצה???

כמה דברים- מה הקשר בין הדתות הפגניות,וויקה בפרט, ליהודות???????? אתה יודע בקשר לוויקה,אני ליהודות..אז מהיכן לעזאזל אתה יודע משו בקשר ליהודות?????? וכן המוות הינו טמא ביהודות, החיים הם דבר קדוש הרבה יותר. המוות "מכובד" אבל עדיין... זה לא דעתי, זה מה שהדת אומרת!! מה חוצפה במה שאמרתי?????? אני מאוד מציע לך לעבוד על הבנת הנקרא שלך לפני שאתה רושם הודעות בפורום.. והאמת היא שלפי פורום מאגיה וכישוף חשבתי שאתה מישהו מסכיל שיודע על מה הוא מדבר,חבל קלקלת ובגדול.. חביב הקסם

Swicca

New member
תראה שלא נדבר על אנשים ....

.. מסכילים ולא .... ובמיוחד לא על הבנת הנקרא .... (תאמין לי שאתה לא רוצה להכנס לזה....) ורק שתדע אנשים לא משנה עד כמה שהם חכמים זה שהם לא מסכימים עם מה שרשמת לא עושה אותם פחות חכמים .. בכל מקרה בקשר להודעה שלך אתה רשמת שלפני היהדות המוות היה דבר טמא ... למה? אתה בדקת עם בשאר הדתות לפני היהדות באמת בכולן המוות היה דבר טמא ושלילי .. (ואני אפילו צוטטתי את השורה שהתייחסת לנושא) ... זה באמת נשמע קצת תקיף אבל מה עם כל הדתות המרובות אלים שהיו לפני היהדות ? (אתה לא יכול ככה סתם להזניח אותן ) ובשבילן המוות היה דבר מאוד חיובי וקדוש ... ובכלל החיים והלידה מחדש .... אתה פשוט קפצת למסקנה שביהדות החיים מקבלים משמעות ממש חיובית לעומת שאר הדתות שבאו לפניה וכאן לא הסכמתי איתך כלל !..

אויש!!!!!

אז ככה....כל חילוקי הדעות האלה בינינו התחיל מזה שבמקום לרשום: "לפי היהודות המוות הינו דבר טמא" רשמתי: לפני........" התכוונתי לפי ומכיוון שכך נותר הבלבול הזה... מסכילים,הבנת הנקרא וכדומה כבר לא רלוונטים מכיוון שזאת הייתה טעות הדפוס שלי... מצטער על אי ההבנה.... חביב הקסם

I am a freak

New member
וכאן זה נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הדיון שלכם היה יכול להיות דיון יפה- התנשות בין דתות ודיעות. אבל- אני לא אתן שזה ירד לפסים אישיות והעלבות
swicca- תגיב בצורה יותר יפה ותקרא פמיים לפני שאתה מגיב לו. יכול להיות שאתה מבין אותו בצורה לא נכונה.
חביב הקסם- אל תפשוט ע"פ תגובה אחת על אופיו של האדם- מניסיון אישי, רוב מקרים אלה התגלו טעויות. זה דיון יפה- חבל להרוס אותו בקטילות וירידות
הלא כן
לילה טוב,

I am a freak

New member
תיקונים

*התנגשות *אישיים *פעמיים *תשפוט מסקנת היום- לא לכתוב הודעות בפורום בשעה 4:10 כשאתה בקושי ער

peter Wi

New member
ב-ת.ז

זה עם י', וככה אני מעדיף את זה. חוץ מזה, לא נהוג לשנות כתב של שם של מישהו. זה לא מנומס.

loquado

New member
יידוע מהעולם הזה

לאנשים שחושבים לאלה שמרגישים שטמו בנו הרבה יותר. לאלה שמקווים ולאלה שהבינו שצינת הציניות אינה מוסיפה לחייהם... קרה לך שחלפה בראשך מחשבה חדשה בחודש האחרון ? קרה לך שחיפשת אתר המציע תוכן ייחודי ואיכותי ולא מצאת ? יש חדש באתר לב הארי ! המשך חדש למאמר העוסק בחופש האנושי במדור מגילות במדור ניצוצות נוסף עמוד העוסק ב"מרק הקוסמי" לאלו מבינכם שעדיין לא מכירים את האתר ,-אני בטוח שתמצאו שם נושאים שיעניינו אותכם כמו מסעות אסטרליים ,תקשור ועוד... אדיוס

למעלה