~עדכון חשוב~

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif~עדכון חשוב~../images/Emo36.gif

טוב, הנה עדכונים וחידושים בקשר לפורום. בעמוד הקהילה של הפורום (העמוד הראשי) יש מסך marquee (מסך רץ) ובו כל החידושים והעדכונים. על דבר חדש שאני עושה או כל עדכון שיש- יופיע שם. אז אם אתם לא רוצים לחכות לעדכונים שלי בפורום- תוכלו לקרוא הכול שם.
מאמרים חדשים- 1. רגשות ומכשפות טבעיות- תוכלו למצוא תחת הקטגוריה 'יישויות'. תודה רבה למלאך האבוד שלנו- שכתבה את המאמר (במודע או לא במודע
). את המאמר תוכלו למצוא בכתובת הבאה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=35 2. הבחור הנחמד אומר את דעתו- תוכלו למצוא תחת הקטגוריה 'כללי' (נדמה לי). תודה רבה לבחור הנחמד- שכתב את המאמר (שוב, במודע או לא במודע
). את המאמר תוכלו למצוא בכתובת הבאה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=31 3. סיאנס ע"פ פורום מאגיה וכישוף- תוכלו למצוא תחת הקטגרויה 'סיאנסים ושאר ירקות.'. תודה רבה לאיש הנחמד שהראה לנו את המאמר (לא זוכר ת'שם.. מצטער
). את המאמר תוכלו למצוא בכתובת הבאה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=33 4. כל התשובות לגולש הלא מאמין- תוכלו למצוא תחת הקטגוריה 'כללי' (לא בטוח בכלל). תודה רבה לכל מי שההודעה שלו נמצאת שם. את המאמר תוכלו למצוא בכתובת הבאה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=29
כמו שכבר שמתם לב- השתנה שם הפורום
. זהו שם זמני, עד שאני אעלה סקר ונמצא שם יותר טוב. עד אז- ברוכים הבאים לפורום
רוחות והעולם הבא
בקרוב, תלוי במר.פטר היקר- מאמר על נקרומנסים + עוד כמה דברים ששכחתי... אם יבוא לך (פטר) לכתוב כאן... סבבה
בקרוב, תלוי בבחור הנחמד- אירוח ראשון של הפורום
האיש שאנחנו הולכים לארח קצת חסוי (כדי לא לטפח תקוות) אבל- בחור נחמד... זה תלוי בך
הודעה חשובה מאוד
: בשעה טובה ומוצלחת, הטכנאי מחשבים (שהיה אמור לבוא בכלל בשבוע שעבר) החליט להתעלות על עצמו
ולבוא היום
מה שזה אומר זה, שהוא לוקח את המחשב ומחזיר לי אותו בעוד כמה ימים
אז כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר, יש עליכם מפקח (במסווה... ג'יימס בונד סטייל
|גברים-בשחור|)- שמרו על הפורום נקי ומסודר ואל תכתבו הודעות- שאני הייתי מוחק
כל מי שמתכנן לנצל את זה שאני לא פה... ולהרוס- שיידע ש- 1. יש מפקח שיימחק במקומי- 2. ברגע שאני חוזר (אני אשמע עדכונים) וכל מי שניצל את זה- ייחסם
שבוע טוב ופורה,

A lost angel

New member
shataltal כתב את המאמר על סיאנסים.

תציין את זה! לא 122!! זה לא במאמרים אפילו!

I am a freak

New member
אמממממ.....

הוא ציין שזה מפורום מאגיה וכישוף.... מאיפה אני צריך לדעת שהוא כתב את זה שם
תודה על ההערה, אני אשנה

peter Wi

New member
*פיטר ולא "פטר".

ואני עובד על זה. אני רוצה שזה יצא טוב.

I am a freak

New member
ואם זה עם חיריק חסר../images/Emo35.gif

פִטר
אני אשתדל לזכות לפעם הבאה....

אני פגוע עד עמקי נשמתי...

אני הייתי שותף פעיל ביותר במאמר הנקרומסרים..או לפחות בדיון... ח ב י ב ה ק ס ם ואתה לא חייב לנקד....

A lost angel

New member
כן, מאוד פעיל.

"נקרומנסר:מעלה באוב. שואב אנרגיות מן המתים, מזמן רוחות ושדים. נקרומנסיה זוהי מאגיה שחורה נטו, ולכן הם אנשים לא סימפטים, בעלי אנרגיות שליליות והרבה זדון חבוי בהם.." נקרומנסריה אינה מאגיה שחורה. אולי כי אין מאגיה שחורה, אבל גם ככה, זו לא מאגיה שחורה. נקרומנסר לא מתעסק בעיקר עם אנרגיות מוות, וכתוצר לוואי מזמן רוחות ושדים, זה לא היעוד העיקרי שלו. אנרגיות מוות אינן אנרגיות שליליות. הם לא בהכרח לא סימפטיים, זה תלוי באישיות. זה מידע מוטעה, אקיצר. וכתבת עוד פיסות מידע פה ושם, שבחלקו המועט צדקת. מצטערת על הקטילה. דנה

Swicca

New member
רשמת פחות או יותר דברים נכונים ...

... ואני די מבין אותך זה נושא די נרחב בשביל לסכם בהודעת פורום ..^_^ האנרגיה שהנקרומנסר משתמש בא וסובבת אותו היא אנרגיה של מוות וזו לרוב אנרגיה שלילית (כפי שכבר רשמה המלאכית האבודה) ומה שרציתי להוסיף זה שלא משנה איזה כישוף או צ'אנט או כל דבר אחר הוא יעשה זה תמיד יהיה שלילי גם עם יש לזה כוונות טובות ולא הרבה אנשים שמים לב לזה ובזה כרוך רוב הסיכון שבנושא אבל שיהיה ... ובקשר לאישיות של המאג עם הוא נהנה לפגוע בסביבתו אז זה התחום שלו (והוא לאט לאט יהפוך לאדם לא חברותי) ובקשר לאדם נחמד וחביב כנראה שהוא ישאר ככה ואפילו ינסה להמנע מלפגוע אבל זה פשוט לא יהיה התחום בשבילו .... כי האישיות והמאגיה התנגשו .. טוב לא משנה זו לפחות דעתי האישית + מעט ידע מהרשת .... מקווה שזה עזר במשהו ... אבל אני רק מוכרח להוסיף שזהו ידע חלקי על הנושא ושזה נושא מרתק ואף מעניין ביותר ועם היה לי מאיםה ללמוד לא הייתי חושב פעמיים עם להתחיל בכל מקרה אני בטוח שיש בזה יותר מרוב ההגדרות שאני קיבלתי עד עכשיו ברשת שמהם גם הידע שרשמתי מעל ... ועם לא אז פשוט חבל!

Swicca

New member
רשמתי "לא משנה".....

... רמיזה קלה ל"אין לי כוח להסביר עכשיו עזבו את הנושא" .... או קיי עכשיו מובן ?

סליחה?????

ה"קטילה" לא הייתה כל כך במקום... חצי ממה שאמרת אני לא אמרתי בכלל!! מי דיבר על יעודו של הנקרומנסר? מי אמר שזה לא מאגיה שחורה,מי אמר שאין? כתוצאה מאי התעסקותו באנרגיות המוות הוא מזמן שדים???????? מה נפלך עלייך??תקראי את ההודעה מחדש....את מבולבלת. מידע מוטעה? ומהיכן את יודעת שהמידע שלך נכון? מההכרות העמוקה שלך עם הנקרומנסר? מהשברו...? חשבתי שהיה שם "מלחמה" או קרב... אז בילבלת אותי עם מישהו אחר, אבל בכל זאת הבנתי שה"קטילה" הייתה מכוונת אליי בין כה וכה...

I am a freak

New member
אף אחד לא ייקטל אצלי בפורום../images/Emo70.gif

אתה ודנה- מפסיקים את זה עכשיו
כל בעיה אישית שיש לכם- תפתרו בפרטי
אם לא מצליח לכם, אני מוכן לעזור
תודה.

A lost angel

New member
אתה רוצה הסבר מפורט, אוקיי.

מה שכתבת נמצא כאן. את זה תיקנתי. יעוד - מה שנקרומנסר עושה. המטרה לקיום שלו. אתה כתבת "מעלה באוב. שואב אנרגיות מן המתים, מזמן רוחות ושדים", וראיתי צורך להתווכח עם זה. טעיתי, סליחה. "נקרומנסר מתעסק בעיקר עם אנרגיות מוות, וכתוצר לוואי מזמן רוחות ושדים, זה לא היעוד העיקרי שלו[לזמן רוחות ושדים]. במונחי מאגיה לילדים בני 5, יש מאגיה שחורה. שחור ולבן אלו צבעים. אין באמת מאגיה שחורה או לבנה, יש כוונות של אנשים. האנרגיה היא אותה אנרגיה, בצורות שונות, ועם כוונות שונות. אנרגיית מוות אינה שלילית. בדיוק כמו שיש אנרגיית חיים, יש אנרגיית מוות. אין טוב ורע, פשוט יש. זה הכל חלק מהטבע, בטבע אין טוב ורע. זה פשוט הטבע. או האלוהים. איך שבא לך. איך אני יודעת? יודעת. אין לי קשר למה שהיה בשברולט. רק שמעתי סיפור. לא בילבלתי שום דבר. דנה.

וכמובן...

שאני יסכים עם חלק ממה שאמרת, ואני יחלוק על חלק אחר... לדעתי יש טוב ורע, לדעתי לטבע יש גם צד אפל, לדעתי יש אלוהים. אלוהים נתן לנו את הבחירה, ומכיוון שכך ברא את הטוב והרע, שנוכל לבחור. לפני היהודות מוות הינו דבר טמא. כמובן שיש לכבדו אך הוא אינו חיובי בכלל.אלוהים נתן לנו חיים,לכולם. אסור ליטול חיים,של אחרים או של עצמך.החיים הינו דבר קדוש. גם אני לא אוהב לסווג את המאגיה לצבעים,אבל במקרה הזה היה קל יותר לסווג אותה כדי להעביר את המסר שלי בצורה הברורה ביותר. אמרת שיש כוונה של אנשים,הכוונה יכולה להיות שלילית. אנרגיה זה דבר טהור,נטרלי.שהכוונה שלילית,ויש אנרגיה, האנרגיה הופכת להיות שלילית כדי לבצע מטרה רעה מסויימת. נקרומנסיה זה עיסוק אסור, ואני חוזר ואומר ע"פ היהודות. יש לתת למתים מנוחה. אלוהים נתן ואלוהים יקח. רק הוא. אין לעסוק בהחייה של דבר מת. אלוהים לקח אותו אליו.באיזה זכות אדם לוקח אותו בחזרה? כשעוברים על "חוק" מסוים של אלוהים(אני לא אוהב את המונח חוק כל כך אבל אני לא מוצא מילה טובה יותר) זה נקרא דבר רע, ומכך נובע= עיסוק ברע,כלומר מאגיה שעוסקת ברוע(אני משתדל לא להגיד מאגיה שחורה) מקווה שהבהרתי את עצמי בצורה ברורה ומובנת, ומקווה שהמנהל לא יראה בדיון זה דיון בעל "קטילות","ירידות" וכדומה.. חביב הקסם

Swicca

New member
תשמע זאת ממש חוצפה ....

... "לפני היהודות מוות הינו דבר טמא." בשום פנים ואופן לא .... שמעת פעם על הדתות הפגאניות .... פור גאדס סייק .... אני לא יודע בקשר לכולן אבל למשל בוויקה המוות הוא מעבר קדוש ובשום פנים ואופן הוא לא דבר שלילי .... אוףףףףף .... אנשים ישר נכנסים להצהרות גם עם אין להם מושג על מה הם בכלל מדברים ... יכלת לפחות לרשום:"לדעתי....." בלה בלה בלה .... זה מציק..... !!! >..<

למעלה