חברים..עבודה בנושא תחבורה ציבורית
שלום רב לחברי הפורום הנני סטודנט לתואר 2 שעושה עבודה בנושא הרפורמה בתחבורה הציבורית בארץ. מבקש עזרתם באם אפשר אם יש לכם נתונים/ מאמרים/ כל חומר עזר בנושא אודה על כל עזרה שתנתן!
גיא, שלא תחשוב שהאנשים רעים...חברים..
תודה על העזרה...מבקש שוב את עזרתכם בנושא!
חברות חדשות....עבודה בנושא תחבורה ציבורית
שלום רב לחברי הפורום הנני סטודנט לתואר 2 שעושה עבודה בנושא הרפורמה בתחבורה הציבורית בארץ. מבקש עזרתם באם אפשר אם יש לכם נתונים/ מאמרים/ כל חומר עזר בנושא אודה על כל עזרה שתנתן!
ג'י.בי. טורס היא לא חברה חדשה.חברות חדשות....
ב"ה שמות החברות החשדשות שאני מכיר : מטורפילין, סופר-בוס, הורן את ליבוביץ' (ביתר - תור) קווים (בקרוב), נתיב אקספרס, GB טרוס (מפעילה 2 קווים בחיפה),חברות ישנות : אגד, דן (זה מה שזכור לי). בתמונה : אוטובוס של אחת החברות החדשות ושמה נתיב אקספרס.
שכחת את קואופרטיב 'באר שבע'!חברות חדשות....
ב"ה שמות החברות החשדשות שאני מכיר : מטורפילין, סופר-בוס, הורן את ליבוביץ' (ביתר - תור) קווים (בקרוב), נתיב אקספרס, GB טרוס (מפעילה 2 קווים בחיפה),חברות ישנות : אגד, דן (זה מה שזכור לי). בתמונה : אוטובוס של אחת החברות החדשות ושמה נתיב אקספרס.
תודה שתיקנתם אותי.שכחת את קואופרטיב 'באר שבע'!
זה קואופרטיב?שכחת את קואופרטיב 'באר שבע'!
רפורמה בתח"צעבודה בנושא תחבורה ציבורית
משעשערפורמה בתח"צ
אם רצונך ברקע היסטורי שהביא למצב הקודם מומלץ לפנות לדני גולדשמיט בארכיון אגד שתמיד מוכן לעזור תוכל למצוא שם מכתבים של בןגוריון ודוד רמז הלוחצים על החברות להתאחד מטעמים כלכליים ועוד כמדומני ישנה גם עבודת B.A בנושא שנכתבה באונ' חיפה אצל פרופ' יוסי בן ארצי שאביו היה מראשוני הנהגים באגד במידה ועבודתך עוסקת בהבטים כלכליים ממליץ לפנות לח"כ לשעבר נחום לנגנטל שהיה מנכ"ל משרד התחבורה ובזמנו יצאה התוכנית מהמגירה לאוויר העולם.
TDR תודה רבה אבל..רפורמה בתח"צ
אם רצונך ברקע היסטורי שהביא למצב הקודם מומלץ לפנות לדני גולדשמיט בארכיון אגד שתמיד מוכן לעזור תוכל למצוא שם מכתבים של בןגוריון ודוד רמז הלוחצים על החברות להתאחד מטעמים כלכליים ועוד כמדומני ישנה גם עבודת B.A בנושא שנכתבה באונ' חיפה אצל פרופ' יוסי בן ארצי שאביו היה מראשוני הנהגים באגד במידה ועבודתך עוסקת בהבטים כלכליים ממליץ לפנות לח"כ לשעבר נחום לנגנטל שהיה מנכ"ל משרד התחבורה ובזמנו יצאה התוכנית מהמגירה לאוויר העולם.
03-6922211 דני בארכיוןTDR תודה רבה אבל..
איך אני מגיע לאנשים האלו? יש לך אולי נתונים נוספים?
המאמר שאתה מחפש....עבודה בנושא תחבורה ציבורית
עוד מאמריםעבודה בנושא תחבורה ציבורית
רן תודה רבה...עוד מאמרים
נזכרתי ששמתי באתר שלי קישורים לכל מיני ארגונים שמנסים לקדם תחבורה ציבורית , באתרים שלהם יש מאמרים על כך ולא לא קידמו אולי זה יעזור לך.
אולי אביתר שמר אותורן תודה רבה...
חבל שהקישור של המאמר לא עולה..אולי יש לך אותו בסריקה? ואודה על כל חומר עזר שיתקבל.. תודה מראש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.