אוקיי תבינו את זה שמישו לעזאזל יסביר לי את הקטע של סין-סין תאילנד-תאילנד כי לא הבנתי
ח חנבה ושמה שירה New member 8/9/02 #36 אוקיי תבינו את זה ../images/Emo105.gif שמישו לעזאזל יסביר לי את הקטע של סין-סין תאילנד-תאילנד כי לא הבנתי
אוקיי תבינו את זה ../images/Emo105.gif שמישו לעזאזל יסביר לי את הקטע של סין-סין תאילנד-תאילנד כי לא הבנתי
S swirrrly New member 8/9/02 #40 זה משהו מ"רק בישראל" (אני יודעת שיכולת להגיב בכל מיני תשובות מרק בישראל, ויכולתי להביע את תדהמתי מכך שהיא איננה יודעת, אבל לפי דעתי זה פוגע כשמישהו לא יודע משהו, מבקש לדעת מה זה, ואנחנו רק לועגים לו..)
זה משהו מ"רק בישראל" (אני יודעת שיכולת להגיב בכל מיני תשובות מרק בישראל, ויכולתי להביע את תדהמתי מכך שהיא איננה יודעת, אבל לפי דעתי זה פוגע כשמישהו לא יודע משהו, מבקש לדעת מה זה, ואנחנו רק לועגים לו..)
ל ל א ק י New member 8/9/02 #38 אמממממ... בעקרון בקניון שבמרכז מגדל העמק.. אבל אפשר גם בקריון... אולי ההורים שלי יסכימו....לאח שלי הסכימו לי לנסוע לאילת.. ל3 ימים.. אז לי גם יסכימו.. כנראה..
אמממממ... בעקרון בקניון שבמרכז מגדל העמק.. אבל אפשר גם בקריון... אולי ההורים שלי יסכימו....לאח שלי הסכימו לי לנסוע לאילת.. ל3 ימים.. אז לי גם יסכימו.. כנראה..