פארק "גודאמט" בקאבול...
S Super Female Kid New member 8/9/02 #23 מעין../images/Emo70.gif את מדברת לעניין! בבית שלי...מחר בצהריים! ויש לי בריכה פרטית אז להביא בגדי ים!
מעין../images/Emo70.gif את מדברת לעניין! בבית שלי...מחר בצהריים! ויש לי בריכה פרטית אז להביא בגדי ים!
ח חנבה ושמה שירה New member 8/9/02 #22 אמםמם ../images/Emo105.gif אמם נמם גרנד קניון חיפה כמובן או משו אחר אבל לא בטוח שאני אוכל להגיע למרכז אני מזכירה לכם שיש לי בעיות ניידות ובעיות הורים....
אמםמם ../images/Emo105.gif אמם נמם גרנד קניון חיפה כמובן או משו אחר אבל לא בטוח שאני אוכל להגיע למרכז אני מזכירה לכם שיש לי בעיות ניידות ובעיות הורים....
מ מעין_נשמה New member 8/9/02 #25 בריט ../images/Emo12.gif איזה מיליונרית עוד מעט תגידי שיש לך גם ז´קוזי בבית ובית עם 5 קומות זה אומר גם שאין לך בעיה לשכור רוצחים שכירים אני יותר לא מתעסקת איתך
בריט ../images/Emo12.gif איזה מיליונרית עוד מעט תגידי שיש לך גם ז´קוזי בבית ובית עם 5 קומות זה אומר גם שאין לך בעיה לשכור רוצחים שכירים אני יותר לא מתעסקת איתך
L liorlord New member 8/9/02 #26 לאף אחד אין בעיה לשכור רוצחים שכירים, כי אני לוקח רק 50 שקל לגולגולת. אני גם רוצח שכיר, אם את לא מאמינה, את יכולה לבדוק בכרטיס האישי שלי. ואני גם ג´יגולו, זה 49.99 שקלים חדשים לשעה גברתי, להזמנות חייגו: 04-6224***... אין מה לעשות, צריך להרוויח כסף.
לאף אחד אין בעיה לשכור רוצחים שכירים, כי אני לוקח רק 50 שקל לגולגולת. אני גם רוצח שכיר, אם את לא מאמינה, את יכולה לבדוק בכרטיס האישי שלי. ואני גם ג´יגולו, זה 49.99 שקלים חדשים לשעה גברתי, להזמנות חייגו: 04-6224***... אין מה לעשות, צריך להרוויח כסף.
ל ליאור שמש New member 8/9/02 #27 יקר, אבל שווה אני מכיר רוצחים שכירים, שרוצים חצי שקל !!! חצי שקל מה אנחנו רוטשילד
ל ליאור שמש New member 8/9/02 #32 עכשיו אתה בא ?../images/Emo46.gif איפה היית ב- 48´ ?? איפה היית ב- 63´ ? איפה היית אתמול יש לך אליבי "אתה תנכש עשבים רק על גופתי " "לא יותר כדאי שתלכי לקוסמטיקאית ?"
עכשיו אתה בא ?../images/Emo46.gif איפה היית ב- 48´ ?? איפה היית ב- 63´ ? איפה היית אתמול יש לך אליבי "אתה תנכש עשבים רק על גופתי " "לא יותר כדאי שתלכי לקוסמטיקאית ?"
E EyalGoor New member 8/9/02 #31 כמה שההודעה שלך לא הייתה אמורה כ"כ להצחיק אבל היא הצחיקה אותי כמו שלא צחקתי הרבה זמן.....
B BlackRose New member 8/9/02 #34 סין-סין תאילנד-תאילנד ארופה-../images/Emo141.gif ארופה... לא משנה איפה בחיפה או באיזור הצפון.