סקר

buffstar

New member
לא, אני עדיין אוכלת גלידה בחורף...

זה פשוט חסר תחליפים... אולי בגלל זה אני מצוננת כל זמן

IDOffryn

New member
וסתם ציטוט שנזכרתי בו!

There is no problem that can not be solved with chocolate.” כן בטח.. ספוילר סוף 5 כן בטח איך שוקולד היה עוזר לה כשהיא עמדה על מגדל בזמן שיקומים נשאבים אחד אל תוך השני?? טוב שוקולד לא היה עוזר אבל דחיפה של הילדה-שאת-שמה-אסור-להגיד-מפחד-לפיצוץ-תאי-מוח היה עוזר!

Lady of Buffdom

New member
הציטוט הזה

היה הציטוט הראשון שלי בחתימה.
אולי שוקולד לא יכול לפתור בעיות, אבל הוא בהחלט עוזר.

matara

New member
זה מ fear itself

בסוף כשהם אוכלים שוקולד בדירה של ג´יילס קטע נחמד עם הבחילה...

ד י י ז י

New member
ובכןןןן.. ../images/Emo41.gif סוף עונה 5

כשדון היתה קשורה לעמוד, והאיש הזקן הזה בא לחתוך אותה, ספייק הרי לא הצליח לעצור אותו. אבל! אם ספייק היה מביא איתו כמה חטיפי שוקולד הוא יכל לגרום לאיש הזקן (גאד דמט, היה לו שם!) לאבד ריכוז בעוד הוא מגרה אותו עם השוקולד וככה ספייק היה דוחף אותו מהמגדל ובאפי לא היתה צריכה למות. זה יכל לפתור את המצב לא?! don´t ever let me be a writer!

talrv

New member
I´m more of a spirng person..

Krembo is the best thing about winter (and oranges), but the calories.. ohh the calories..
I sure know what you mean! buffy is everything everywhere.. ודרך אגב, אני חושבת שדי מיכרתי חברה שלי לבאפי, רק שהייתי צריכה להסביר לה שלוש עונות וחצי בגלל שביפ מפגרים.. אבל יש סיכוי, היא פשוט לא נתנה לי לזוז עד שאני אספר לה מה קרה עם אנג´ל, ואז היא החליטה שהיא כועסת על המפיק בגלל שאנג´ל עזב, ושזה כל כך עצוב, ושהם כל כך מתאימים, והיא פשוט בנאדם כלבבי
עכשיו לילה טוב כולם...

לiלה

New member
דעתי המכובדת.......

לדעתי ווילו השתנתה הכי הרבה ואני לא מבינה איך אפשר לחשוב אחרת למען השם הבת-אדם עברה כל כך הרבה שלבים שזה כואב לי במוח רק לנסות לספור אותם... 1- ביישנית, ומתלבשת כמו סוכרייה על מקל. 2- מוחצנת יותר ומתלבשת בצורה מדהימה (לדעתי הכי יפה בסדרה). 3- לסבית מוחצנת. 4-
6,7 כ ו א ב ל י ב מ ו ח ר ק ל ס פ ו ר 4- רעה (ווה הה הה!)... מתלבשת כאילו היא מתה. 5- יותר ביישנית אבל עדיין מגניבה ומיוסרת בגלל עברה הרע (ווה הה הה!).

hospital_food

New member
השאלה שצריכה להשאל לדעתי

היא איזו דמות השתנת הכי יפה. כי זה ממש לא בעיה לשנות דמות, השאלה איך עושים את זה.

Sticking with Willow

6 למרות שגם הדמות של טארה די השתנתה והתפתחה. וזאת דמות שעם הזמן קל לאהוב. בווילו היה את השינוי המשמעותי. זה אולי שטחי להסתכל על הצד החיצוני, אבל הבגדים באו עם כל העניין של פיתוח הדמות. no longer spaz. הכישו, מה שהכוח עשה לה, והוציא ממנה. ואל.

buffstar

New member
אני נותנת את הקול של לווילו מכל

הסיבות שציינתם, אפילו שגם קורדי השתנתה רבות, אבל איך לומר אני מעדיפה אותה כמו שהיא הייתה בעונות הראשונות בבאפי...

Wicked Wicca

New member
מסכימה

השינוי של קורדי היה הרבה יותר שיטחי מהשינוי של ווילו. אז היא למדה קצת איך להתנהג כמו בן אדם אבל עדיין השינוי של ווילו הרבה יותר משמעותי. מנערה ביישנית שבקושי דיברה עם אנשים והייתה מאוהבת בסתר בזנדר היא הפכה להיות מכשפה רצינית עם כוח שאולי אפילו משתווה לכוחה של הקוטלת וכמובן... לסבית מוצהרת וגאה!

למעלה