סקר חדש

Elenlos

New member
האם אני בודד???

האם אני היחיד ששונא את הבני אדם בתור עם??? את האמת ממש לא איכפת לי אם מישהו משחק אותם בתור דמות או לפגוש אותם בתור דמויות אחרות... אבל הם כמו מקקים אתם לא שמים לב שבכל עולם או ספר הבני אדם הם "במקרה" הכי נפוצים??? די נמאס הם מתרבים כמו נמלים חבל שאין איזה תרסיס נגדם... לא נמאס לכם כבר שבכל מקום יש בני אדם?!?! די!!! נמאס!!! למה הם צריכים להיות בכל מקום??? למה אנשים נורמלים צריכים ליצור עולמות משלהם בהם הבני אדם לא שורצים בכל מקום??? אני בטוח שאני לא לבד בנושא הזה. אני מאמין בכם אנשים...

l o s t

New member
DOH

ברור ששנואים את בני האדם אבל אני אוהב את בנות אדם .... אי אפשר עולם בלי בני אדם כי אותם אפשר לשחק אותם הכי טוב אבל יכול להיות עולם נחמד בלי בני אדם ! אבל הכי מעצבנים האלו שאומרים שהעלפים הם היפים ! רק במהדורה שלישית הם כאלו היפים במהדורה שנייה (עד כמה שאני זוכר) הם אכלו בשר ונהנו מאוד להיות גנבים .... אבל יש לי נושא קטן להעלות ... איזה עונש מטילים על עלף שרצח הרי מאסר עולם זה להרבה יותר זמן מבחינה של נקמה נראה לי שהעלפים יעדיפו לצאת להורג ....

BluePrint

New member
../images/Emo160.gif

האלפים הקלסיים דווקא יעדיפו הוצאה לגלות. הרי לא אכפת להם מה קורה, כל עוד זה לא קורה אצלם. (הממ... מזכיר לי משהוא)

DDN

New member
אני רק רוצה לתקן אותך

שהאלפים הם טובי לב לכאורה. הם מושחתים מהיסוד, ומתחבאים מאחורי התווית התמימה הזאת בדרך להשתלט על העולם.

DDN

New member
לא.

דווקא אתה, עם חתימה כזאת אמור לדעת שהנטישאיים הם הגזע האינטליגנטי.

l o s t

New member
הגזע האהוב אלי הוא ....

בנות אדם .... :) אבל בדעתי הם גם הכי חכמות .... (אני לא צוחק)

DDN

New member
מממממממממ

זה גם הגזע האהוב עליי. אבל לא יודע בקשר לחוכמה. קשה לי לראות את בני האדם כ"חכמים".

l o s t

New member
שאלה .... !

אלפיות אתה בטוח ? ! חכמות ? ! המוח שלהם מרקיב במשך אלף שנה DDN צודק מוות לעלפים ולעלפיות ..... !

DDN

New member
אלפיות

אני יכול להבין למה אלפיות יחשבו להכי יפות (אפילו שאני עדיין מעדיף בנות אדם), אלפים או, אלפיות, כמו שאני מתאר אותם, נראים יחסית תמימים, ילדים/ילדות טובים כאלה. ובנות האדם יותר מגוונות. בקשר לחכמות? ממש לא נראה לי. ואני לא קורא למוות. יש לי רעיונות טובים יותר!

Lion_Heart

Well-known member
אתה צודק

חכמות יותר אולי לא אבל בהחלט סנוביות יותר!!!

Lion_Heart

Well-known member
אתה צודק

חכמות יותר אולי לא אבל בהחלט סנוביות יותר!!!

l o s t

New member
ברור !

אם העלפיות יבחרו אם מי להזדווג זה רק יהיה אם החזק יותר תלוי בחוזק שלה .... בדיוק כמו אם בני אדם בחיים האמתיים מישהי מכוערת יכולה להימשך למישהו יפה אבל מישהו יפה רוב הסיכויים שלא ימשך אל מישהי מכוערת .... התכוונתי למשיכה מינית .! לא לאהבה אז אל תצלבו אותי !

למעלה