סקר חדש

DDN

New member
היית רוצה לדעת הה?

כדי למכור את המידע לאלפים? (ממממממ, אם תצודד בצד הלא נכון, אני אקנח בצלי ברווזים) הלגיון הראשון שלי מורכב ממספר רב של אורקים וגמדים, חמושים במוסקטים ומונהגים ע"י חצי אלה.

ד ג י

New member
האלפים באמת שולטים

חוץ מזה גם עם הם ישתלטו על העולם זה יהיה שלטון נאור אלפים לשלטון

DDN

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

שלטון נאור. שלטון נאור בת** שלי. רואים שהם הגיעו גם אליך ידידי הצעיר. הצעירות, התמימות.

pumiforever

New member
אני חושב שאתה בעצם ...

אחד מהם
כל הזמן מנסה להגיד לאנשים כמה הם רעים...אבל אתה בעצם אחד מהם, לומד, רושם, מסתכל על התגובות שלנו! DDN בוגד

DDN

New member
תרשו לי לצטט את הומר סימפסון

ולומר: DOH! אני באמת צופה ומתבונן, אבל אני שייך לצד אחר. למען האמת, אני חי כדי להניח את העולם בפני השליט השחור שלי, גיל.

בקשר למי הכי חכם

אם כבר עשיתם השוואות לפי גזע והמקצוע העדיף וחוץ מזה יש גם את הממוצע אז ידוע שהנמוכים חכמים ואני מדבר יותר על גמדים ואחרי זה ננסים לפי דעתי הם הכי חכמים ושלא תחשבו ששככתי שיש עוד נמוכים רבים כמו זוטונים בראוני אבל כל השאר בחוץ (פחות חכמים בהרבה)

pumiforever

New member
דראגן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה באמת אתה? למה החלפת כינוי? עכשיו אתה כבר לא צבוע באדום אצלי!!! האם זה באמת אתה???? (אני חושב שהאלפים השתלטו עליו
ברחו כל עוד אתם יכולים
)

DDN

New member
מה פתאום.

דראגןDRAGAN הוא כבר ותיק בפורום. ותבדיל אותו מאביר הפורום, דרגורן (בצבע בורדו, כי הוא שרוף אחרי שגורבש נשף עליו קצת חזק מדי) כי הם אנשים שונים.

BluePrint

New member
מה הלחץ?

אתה מזכיר לי את הטמבלים מIRC של פעם: gime me op! gime me op! gime me op! gime me op! gime me op! דרגורן וsnift מונו להיות אבירי הפורום ע"י גורבש, כדי לשמור על הסדר בזמן שהוא ישן. בינתיים אני רואה אותך רק קופץ כמו ילד קטן "גם אני רוצה, גם אני רוצה". זאת לא הדרך להשיג תואר אבירות.

magnus the red

New member
נו, באמת...

לא להאמין איזה nancys יש בפורום הזה.... אלפים הם אומרים... כולם יודעים שאין מי שישתווה לגמד!death to the pointy ears! יצורים בלונדינים טובי לב שחיים ביער ואוכלים עלים לא נקראים "חכמים", אלא "היפים מסריחים".

pumiforever

New member
ואיך קוראים לגוצים נמוכים,

שמנים, ושעירים שגרים מתחת לאדמה?

DDN

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gifברוך הבא לפורום

על אף שאתה (זה אתה או את?) גונב גימיקים (זוללי עלים זה קללה שלי!) אני ראה שאנחנו נסתדר יופי. יש לי בכוח המשימה האנטי אלפי שלי מקום בשבילך, אם אתה מעוניין.

pumiforever

New member
העיקר אותי אתה לא מזמין אפילו אחרי

שרצחתי את כל האלפים בעולם שלי!.

DDN

New member
אתה מנסה להיות אביר פורום

או שמנסה להיות טובח אלפים? אם אתה רוצה קישור לפורום, אתה חייב לשמור על נייטראליות מסויימת. ומי אמר שצריך לרצוח את הכל האלפים? מה הכיף בלרצוח? צריך לענות אותם. שיסבלו! ורק את הזכרים כמובן.

magnus the red

New member
תודה לך

(או לך?) בכל מקרה זוללי עלים היא קללה ישנה (וטובה) אבל לא משנה, טוב לדעת שאנחנו הגמדים לא בודדים במערכה

Gilgam69

New member
../images/Emo124.gifיחי הגמדים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

האמת היא שהגזע האהוב עליי הוא בני אדם אבל ממש ממש צמוד עליהם מאחורה הוא, כמובן (!!!), הגמדים ! ! ! שאר הגזעים ממש רחוקים מאחוריהם. גמדים לשלטון ! ! ! או כמו שגמד אהוב עליי אמר: Aw´ right, who wants some?

למעלה