סקר חדש

pumiforever

New member
../images/Emo26.gifסקר חדש../images/Emo36.gif

מהו לדעתכם הגזע הכי חכם אינטיליגנטי??

Soul Cake Duck

New member
חצי-אורקים

הם היחידים שחשבו על להסוות את עצמם כפראי-אדם מטומטמים, כך שכולם מפחדים להתעסק אתם ואף אחד לא מעלה על דעתו שאפשר לדבר אתם בהגיון. ודווקא כשאתה חושב שהערמת עליהם, מהלומת גרזן/אלה/חרב דו-להבית מכוונת היטב מראה לך שטעית.

ד ג י

New member
הולכים להרוג אותי כאן...

אבל אני לא יודע למה אני חושב שהגזע הכי חכם הוא אלפים.

Gilgam69

New member
גררר... עלפים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אלפים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

חברה, הגזע הכי חכם הוא בני האדם!!!!! כאילו, דה!

pumiforever

New member
גיל-

האדם האחרון שאני רוצה לריב איתו
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= איך אתה מסביר שהגזע המועדף על אלפים, הוא קוסם? אחד שלומד כל היום ואינטיליגנטי ביותר!

mormegil

New member
לדעתי מבחינת חוכמה וידע אלו העלפים

מבחינת טכנולוגיה הגמדים ומבחינת הערמומיות הגנומים אבל מבחינת כמות הדרכים והשיטות הכי יצירתיות לגרימת כאב ומוות אלו כמובן העלפי האפלים

pumiforever

New member
כמובן ../images/Emo70.gif

אבל התכוונתי גזעים ששחקנים יכולים לשחק...

DDN

New member
כמוןב שדרקונים אבל,

פומי, בתגובה למה שכתבת לגיל. קוסם הוא המקצוע המועדף על האלפים, אבל בני האדם כל המקצועות מועדפים עליהם. MUWHAHAHAHAHAHHA הבאתי לך בהפוכה.

pumiforever

New member
לא נכון ../images/Emo70.gif

התכוננתי לתשובה כזאת : אם המקצוע המועדף על בני האדם הוא כולם, זה אומר שיש בני אדם חכמים, ויש טיפשים. אבל אם לאלפים המקוצע המועדף הוא רק קוסם, זה אומר זכל האלפים חכמים
אני הפכתי את ההפוכה שלך
And if I may add: MUUWWWAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

l o s t

New member
מי אמר שלוחמים לא חכמים !

האנשים הכי חכמים הרי בן אדם יכול להיות חכם כמו עלף אבל עלף חיי ל1000 שנה נכון ? בן אדם משיג את כמות החוכמה הזאת בהרבה פחות זמן זאת אומרת שבן אדם הכי חכם זאת אומרת אני חכם זאת אומרת כול מי שיש לו את ה. DNA שלי חכם זאת אומרת בני אדם חכמים זאת אומרת נה נהנהנה ! muhhahahahahaha

מירטל

New member
מצטערת

חשבתי שדיברת על מ"ת באופן כללי. אם אתה רוצה את הגזע החכם ביותר ע"פ מו"ד מהדורה שלישית פשוט תחפש את הגזע עם הכי הרבה פלוסים לתבונה/חוכמה מה הבעיה?

אתה מדבר שטויות

כאילו זה ברור קוסם=תבונה לא חוכמה הוא יכול להיות גם חכם כמו לוחם אולי יש יותר סיכוי אבל לא יותר מזה וההבדל בין חוכמה לתבונה הוא ענק

DDN

New member
You see? that´s what wrong with

?!!?!Society today זו הנקודה שלי בדיוק. יש כבר מסכנים שמשוכנעים שהאלפים כבר שולטים. הם מנסים להשתלט על כולם, ולכן מסכנים כמו מי שכתב (או כתבה) את ההודעה הזו בטוחים שהם הגזע השולט. אבל אל דאגה, בין סוכות לחנוכה, התוכנית שלי יוצאת לפועל. לא אכפת לי אם אתם אלפים, לא אכפת לי אם אתם עלפים. !PREPARE FOR EXTERMINATION

למעלה