ספר לכל ילד חולה

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif ספר לכל ילד חולה ../images/Emo63.gif

ערב טוב חברים וחברות, בימים האחרונים חשבתי על פרויקט שכולנו נוכל לקחת בו חלק, פרויקט למען שכבת אוכלוסיה חלשה במיוחד,פרויקט שלא דורש השקעה כספית או זמן.חשבתי איך נוכל כולנו יחד להכניס שמחה לליבם של אחרים,איך נוכל יחד להקל על סבלם . הרעיון : איסוף ספרי ילדים (אפשר גם של מבוגרים) חוברות וכל חומר קריאה אחר ,אין אחד מאתנו שאין אצלו או אצל בן משפחה ,שכן או חבר, ערימה של ספרים לא מנוצלים,שוכבים להם ומעלים אבק. בואו נשקיע קצת מזמננו נאסוף אותם,נעשה מהם ספרייה קטנה ומועילה,את הספרייה נתרום לאחת ממחלקות הילדים בבית חולים בארץ.. הרבה ילדים שוכבים בבתי חולים לתקופות ארוכות ואין להם איך להעביר את הזמן, ספר או חוברת יכולים להנעים את זמנם, להקל על הכאב אחרי זריקה או דקירה, ספר יכול להשכיח את הכאב ולו לשעה אחת. בואו ביחד נעלה חיוך על שפתיו של ילד חולה . והכל בעזרת ספר . הספרים יכולים להיות בכל השפות . זה הרעיון והביצוע יהיה של כולנו.
אשמח לקרוא את דיעותיכם. אני אישית מתחייב לבוא ולאסוף את הספרים מכל מקום.
יחד נוכל להוציא לפועל פרויקט כה חיוני וחשוב.

עגייב

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

ממחר אני מתחיל לחפש...אם יהיה לי מספיק אהיה איתך בקשר

מצטרפת בכייף...

אבל.. אני אקנה ספרים חדשים.. כי בבית אין ממש.. אמא לא מוותרת על שום ספר כאן לצערי..

Leena

New member
תבורך... אני נרתמת לפרויקט

גם משחק שלא משחקים בו יותר ועדיין במצב טוב. משחקי מחשב. כל דבר שנראה לכם בר שימוש זה אפשרי. ואני יודעת שהרבה ילדים ישמחו למצוא את זה ממתין להם בבית חולים. יש לי עוד רעיון אך אני צריכה את האישור של מנהל הפורום..

שנסון

New member
../images/Emo41.gifבעד../images/Emo45.gif

רק שאין לי ספרים לוותר עליהם! קלסרים של הטכניון בוודאי לא יעניינו אף אחד אני אחשוב על משהו...

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif חברים וחברות

אם אין לכם ספרים לתרום, התרומה הגדולה שלכם תהיה בשיתוף אנשים אחרים הקרובים אליכם ולידע אותם. בטוח שכל אחד מאתנו מכיר עוד אדם או שניים.אז בבקשה הפיצו את הרעיון בקרב האנשים הקרובים אלכם. ההצלחה היא של כולנו,והשמחה היא של כל הילדים.

../images/Emo45.gif רעיון מבריק האמת אני מצטרף

אני אין לי ספרים אבל אני אשאל אצל כל מי שאני מכיר שיש לו ילדים ואני אתרם לפרוייקט הזה , אני אשמח לשתף פעולה ולהביא את כל הפרוייקט להצלחה ולא חסר אנשים אצל כולנו שיכולים לשאול אותם כל הכבוד על הרעיון

כל הכבוד מחמד על היוזמה

בעניין של ספרים, לא מוותרת על הספרים שלי. אבל יש לי חומרים שאני יכולה לרכז, כמו דפי עבודה ותשבצים וכו'. דברים שאפשר לשכפל. זה יכול לעזור?

מדהיםםםםםםםםםם../images/Emo140.gif

רעיון מעולה מוחה כל הכבוד! אפשר לדעת רק בני כמה הילדים ? שנדע בערך איזה ספרים להביא! שנית אתה חושב שצעצועים למשחקיות של בתי חולים יכול לעזור גם כן? ושלישית כיצד נרכז את הספרים מכולם?? ריגשת אותי מאוד, חן חן

CHRISTY21

New member
רעיון נהדר

אפשר לרכז דפי עבודה כתבות שיכולים לעניין ילדים ולצלם לעשות מעיין חוברות כאלה (יש לי הרבה דפי עבודה בהרבה נושאים ותפזורות ותשבצים)

Rami4u

New member
כל הכבוד ו-../images/Emo50.gif

א. כל הכבוד, סוף סוף יצא משהו מועיל מהפורום
, סתם סתם תירגעו, הרעיון שלך מחמד מבריק, ת-ב-ו-ר-ך... ב. אני מכיר גוף חינוכי שהיה לו קרוב ל-300 ספרים בשפות שונות שנשארו להם כעודפים, הם שאלו אותי פעם לגבי גוף שצריך את הספרים ופשוט אמרתי שאבדוק והעניין כולו ברח לי מהראש, אדבר איתם מחר ואבדוק מה עלה בגודל הספרים, במידה ועדיין קיימים אני מבטיח לך הובלה על חשבוני הישר לבית שלך, רק תדאג לפנות חדר
.

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif מצוין רמי

יעד סופי לאיסוף הספרים יקבע בקרוב. כל דבר פסטה יכול לעזור.

profesorain

New member
יוזמה מבורכת..אבל עידן הספר

מאחורנו..רוב הילדים של היום לא אוהבים לקרוא ,זה לא דבר שהכי עושה להם את זה אם נהיה ריאלים לבטח זה לא מה שיגאול אותם מכאבם וסבלם.. במקום ספרים אולי פשוט מאד צעצועים. ולשאלה הנשאלת האם הפרוייקט הזה ישאר כרעיון מלהיב בפורום כמו פרויקטים אחרים בעבר שעבר עליהם הקלח או שיצמח ממנו פרוייקט מעשי מוחשי..את זה נראה בימים הקרובים בהצלחה

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif קימו !! לגבי הפרויקט הקודם

תשאל את תינו לגבי התוצאות שלו ומה הייתה התרומה שלי, ואני אישית ממשיך אותו. לגבי הפרויקט הנוכחי אני בטוח שיש מספיק אצילי נפש שיכולים לקדם אותו ולהביא אותו להצלחה. צריך להאמין יא קימו. * אגב, היו גם פניות של אנשים מחוץ לפורום.

tiramisuu

New member
גם אני נרתם לפרוייקט

רק אם אפשר לדעת מה הזמן שהוקצב לפרוייקט כך שאני איידע את הקבוצה שלי. יש לי קבוצה של 50 חניכים שמוכנים לעזור בכל פרוייקט חברתי

למעלה