ספר לכל ילד חולה

glock X

New member
אני נגד

אביגדור ליברמן, אבל בעד הפרוייקט הזה שלך מוחה, נהיה בקשר.

אני בעד אבל

האם זה באמת יתרום לילדים, או שישאר שם על המדפים? צריך לבדוק את המצב בבתי חולים. בכל זאת לפני חודש קניתי 50 סיפורי ילדים לאחותי הקטנה ב 30 ש"ח, כך שאין בעייה לקנות כמה חבילות כאלה ולתרום אותם.

בעד../images/Emo45.gifכמובן!../images/Emo47.gifרעיון מבורך..

יש תאריך לאיסוף? ובית חולים או שניים שמוצעים? מדובר באוכלוסיה ערבית?ספרים בערבית? שיהיה בהצלחה מלא מלא

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif התאריכים יפורסמו בקרוב

אני מתכוון באופן אישי להגיע לצפון בשני תאריכים ולאסוף את הספרים,וגם כן במרכז בדרום ובאיזור ירושלים בהתאם להיענות. לכל היותר תאריך היעד יהיה אמצע מאי. בעקבות השרשור קיבלתי כבר פניה אחת מגורם הפעיל באחד מבתי החולים. בהתאם לכמות הספרים שנאסוף נחליט אם לעשות ספריה אחת או יותר. כמובן עיקר הפניה היא לספרים בשפה הערבית,אבל לא רק, יהיו גם ספרים בשפות אחרות אני מקווה. בהתאם לכמות הספרים אפנה לנגר לבניית ספרייה יפה ומכובדת.לספרייה יוצמד לוגו יפה המצביע על מקור התרומה " פורום ערבים בתפוז ". כל רעיון אחר יתקבל בברכה.

אני בעד מוחהה!

ויש לי רעיון אחר אולי קצת מוזר , להחליט על נקודה מסוימת בעיר מסוימת , לשים 3 שולחנות , לפרוש את כל הספרים החוברות וכל מה שבא ליד ... יעמדו חלק מחברי הפורום , ופשוט יחלקו לכל ילד שיבוא וירצה מה שבא לו ... אפשר לקרוא לזה בכל מיני שמות ... כמובן אם יוחלט באיזה עיר , נצרת למשל .. אז ניתן לפנות ללשכת הרווחה שם , ולכמה עיתונים מקומיים .. ולבקש אץ עזרתם אם זה בפרסום האירוע , או בארגון המקום והשולחנות .. (איפה החולצות של הפורום?? עכשיו זה נחוץ!) , למה שזה לא יהיה לכל הילדים ולא רק לאלה שנמצאים בבתי חולים , לילדי הבית חולים אפשר להביא רעיון אחר , לסכם עם "עמו רוני" שילכו נציגים מהפורום , עם הליצן והצוות שלו , יעשו קצת שמח לילדים בבית חולים ... יתנו להם פרחים או מתנה קטנה , ירקדו וישירו איתם קצת .. זה יכול להיות מגניב .. אבל בסוף מה שתחליטו מקובל עליי ויש לי גם ספרים וחוברות לתת לכם .. בהצלחה!

חחחח עמו רוני

מסוכן אחי מסוכן הוא עוד ישלב שם פרסומות סמויות לחנות הזאת בעכו שהיתה נותנת לו חסות לתכנית שלו חחחחחחח

ערב רב

New member
יש סיבה שהספרים מעלים אבק

והיא נכונה לגבי הילדים האלה בדיוק כמו שהיא נכונה לגביך, לכן אני מציע קודם לבחון מה הילדים רוצים ורק אח"כ לבדוק אם יש טעם במבצע שכזה, מעבר לפינוי ספרים מעלי אבק מהבתים.

moonlight B

New member
../images/Emo63.gifמוחה יש לי כבר כמה ספרים ../images/Emo63.gif

מה הלאה אני בנתיים שומר ...הספרים שאספתי בשפה הערבית ... מקווה שאצליח לאסוף גם בעברית..

glock X

New member
מוחמד יא מוחמד יא איבני

חיפשתי וחיפשתי ולצערי כל הספרים של הילדים קטנים שאמא שלי הביאה היא נתנה כבר, נראה לי פה ערכת צביעה עם אבני פסיפס שאפשר להדביק על צורה כל שהיא ולצבוע אותה בצבעים המצורפים לערכה, מין קטע אומנותי כזה לילדים, אם זה יעזור בוא קח

glock X

New member
נראה לי = יש לי

לא יודע למה כתבתי נראה לי, כנראה אני עדיין מסטול מהוודקה רדבול של אתמול תסלח לי יא איבני בחיאת ראבק

תבורך מוחהההה!!! אני בעד! ../images/Emo45.gif

אני בעד לעזור כמה שיותר.. אבל תהיה לי בעיה להשיג ספרים בערבית.. רק בעברית אני יכולה זה בסדר? לדעתי זה באמת יהיה נחמד להיפגש כל הפורום להתחפש לליצנים וללכת באותו יום שאספנו הכל לבית חולים ולעשות שמח שם לילדים... מה אתם אומרים??? איך שאני חוזרת מהחופש אני יודיע בבית הספר שלי לכולם לאסוף ולהביא לי.. וגם אני אחפש אצלי..

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif תינו,מייק,סיוון אקרא !!

כל דבר יכול יעזור. פרסומים לגבי היעד הסופי ומיקום האיסוף יהיו מחר. (אכפת לך שיהיה אצלך תינו !!). מייק !! גם מצוין אחי סיוון ..ספרים וחוברות בכל השפות. אקרא!! מבצע ה 30 ספרים ב 50 שקל עדיין תקף?

glock X

New member
מוחה סבבה

זה אצלי ומוכן שתבוא תיקח אבל דיר באלק שזה ילך לאוסף הפרטי שלך ולא ילך באמת לתרומות לנזקקים, זה מה שחסר לנו פה, מנהל שיתרים לילדים נזקקים ובסוף יפתח בסטה וימכור את כל הדברים בשוק רמלה לוד בימי רביעי, אגב יש לי ספרים על בודהה וזן בודהיזם שאני כבר לא זקוק להם, זה סבבה גם? אולי נגדל דור של בודהיסטים? אגב לגבי נקודת האיסוף, לי אישית זה יהיה קצת בלתי אפשרי אז אשמח אם כשאתה עובר לתינו שניפגש אני ואתה במקום ניטראלי בישביל לתת לך את זה סבבה? יופי !

מוחמד5

New member
../images/Emo26.gif אתה חייב לחשוף אותי?../images/Emo88.gif

חשבתי לתת לך 10% אחוז תמורת השתיקה שלך. אין בעיה מייק. אני אודיע באיזה ימים אני בצפון ,ולא אכפת לי לעבור מישוב לישוב כדי לאסוף את החומרים. כי בעיני זו תרומה שתמצא את דרכה לאוכלוסיה נזקקת. תודה מראש.

למעלה