סיכום שבוע

Sweet berries

New member
יאללה, עוד סוף שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ דיברנו עם קונסרבטוריון, ואני כנראה נרשמת. משהו רע שקרה לך השבוע: החזרה הראשונה של ההרכב- הייתה נוראית. שיר שלא הפסקת לשמוע: היו הרבה. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : גם. סרט השבוע: נקמת הערפד היה היחיד שראיתי. חולני. תוכנית השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: האלכימאי מאכל השבוע: פיצה אדם שעשה לך את השבוע: אף אחד.. מה התחדש אצלך השבוע : לא יודעת. אולי תהיה הופעה של ברי בכפ"ס. בילוי השבוע: לא יצאתי הרבה מהבית. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר הולך להיות לי ערב נחמד ו..אני מניחה שיום העצמאות או משהו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: כרגע שעורים ושום דבר מיוחד אחר, ורק מחר בערב באים חברים מגניבים. תמונת השבוע: מנטרת השבוע: להתגבר. מסר לאומה: תזרמו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: 1-סתמי. 2-מיותר. 3-מבוזבז. 4-רגיל. 5-משעמם. 6-חמוס.

dafi daf

New member
אצבע אמצעית,אצבע על הדופק.

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמה שעות של שקט. בקושי. משהו רע שקרה לך השבוע: כל השאר.היה זוועה. שיר שלא הפסקת לשמוע: Jhonny cash-The mercy seat (nick cave cover) להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ג'וני,נראה לי. סרט השבוע: ראיתי שוב את Stay תוכנית השבוע: CSI,ניפ טאק ושאר שטויות. ספר השבוע: התחלתי את "רעיונותיה של קלרה הקדושה". מאכל השבוע: איכס,קלוריות. אדם שעשה לך את השבוע: אין ממש. בעצם,יוני הצחיק אותי ממש ועשה לי קצת טוב. מה התחדש אצלך השבוע : תודה באמת. בילוי השבוע: כן,בטח. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היומולדת של חפי? לאדעת. למות,בעיקר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: זה במילא לא יקרה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "היום לבי פקע מהאהבה שלא פוקעת." [האנשים-ניצוץ אהבתי] מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: היום הייתה אזכרה לסבא וסבתא מצד אבא,ומחר, אם לא יצליחו לגרור אותי לטייל בטח אהיה עסוקה בלמות בעצמי. תמונת השבוע: - מנטרת השבוע: "בא לי למות" נראה לי תפקד די יפה. מסר לאומה: תשמרו על אופטימיות? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה כלכך רע שבא לי למות.

../images/Emo192.gif../images/Emo124.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א משהו רע שקרה לך השבוע: יד, חוסר עיסוק, ראיון שיר שלא הפסקת לשמוע: רחוק ממך-ברי סחרוף ויהודית רביץ להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :יהודית רביץ והפיקסיז סרט השבוע: חיים של אחרים וקרייזי
תוכנית השבוע: חברים ספר השבוע: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה מאכל השבוע: הסלט ב"בחצר" מה התחדש אצלך השבוע : המח בילוי השבוע: הימים בת"א משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: רות, עומר מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: קרייזי, כלום תמונת השבוע מסר לאומה:תאכלו המון ותשמינו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: סלט, עלמה, פודינג, מרשמלו, אקריליק, סדרנט

tipeshet

New member
.

דבר טוב שקרה לך השבוע: העמדתי את התערוכה של יום השואה, קיבלתי 92 בבגרות בע"פ באנגלית, החתולה שלי חגגה שנה, ו.. זהו. משהו רע שקרה לך השבוע: הבוחנת הזו נתנה לי רק 92!!1!1 שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : רונה, המכשפות, ניק דרייק. סרט השבוע: תוכנית השבוע: חברים. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: או. אני התחלתי בדיאטת השמנה. אז הכלללל הוא אוכל השבוע, הכלללל. (אז מה אם היא החלה לפני יומיים?) אדם שעשה לך את השבוע: הבחור שלקח אותי טרמפ, במקום שאסע בשלושה אוטובוסים. מה התחדש אצלך השבוע : ההחלטה שאני הולכת למכון כושר למען מסת שרירים כבדה יותר. D: בילוי השבוע: ההופעה של המיוזיקל מיסטורי טור. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מסיימת ללמוד! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ.. את אילאיל נראה לי. (את באה?P:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נכבאה לי האוטו". מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: נסעתי למופע המחווה של הביטלס. תמונת השבוע: הבטחתי לדודי שאעלה את זה, וחוץ מזה, אני גאה בזה נורא. מנטרת השבוע: מנטרת השבוע? מה זה? D: מסר לאומה: לא מכירה אף אומה, תעזבו אותי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה בסדר, בסדר בסדר בסדר, בסדר

dsol

New member
זה השיפצור ?!_../images/Emo189.gif

ציפיתי ליותר
אגבבבב אפשר לקבל את המנסג'ר שלך ?

dsol

New member
../images/Emo7.gif_../images/Emo189.gif

זה לא יפה מצידך לרצות לשמור את עומר רק לעצמך !

אוי, חאשוש.

את יודעת במה נזכרתי? לקחתי השראה מהצילום שלך לציור שלי.. וכלל לא הראתי לך את זה, וזה כבר המון זמן. (אמנם לא יצא קשור.. אבל רוצה שתראי
)

let it fall 91

New member
(כן)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אירועים עם אלכוהול חופשי תמיד טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי צופים, יותר מדי פרוייקטים בצופים, צופים וכו' שיר שלא הפסקת לשמוע: "למיה יש אקדח" להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: כנסיית השכל סרט השבוע: GO תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול ספר השבוע: "קרוב להפליא ורועש להחריד" - ג'ונתן ספרן פויר מאכל השבוע: פופקורן חמאה אדם שעשה לך את השבוע: -- מה התחדש אצלך השבוע: כלום, חוץ מענייני צופים בילוי השבוע: ים ים ים (ואירועים משפחתיים מלאי אלכוהול) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיפטר מהמתכונת, רוק עצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איתמר:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני אוהב אותך יותר מכל דבר ואת רוצה רק לסדר את השיער" (תנו לילד בן 14 לכתוב שיר אהבה) מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: למדתי, בעיקר תמונת השבוע: מנטרת השבוע: -- מסר לאומה: אל תשתו וויסקי זול (לפחות לא ליד ההורים שלכם) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה יכול להיות הרבה יותר טוב

למעלה