.
דבר טוב שקרה לך השבוע: העמדתי את התערוכה של יום השואה, קיבלתי 92 בבגרות בע"פ באנגלית, החתולה שלי חגגה שנה, ו.. זהו. משהו רע שקרה לך השבוע: הבוחנת הזו נתנה לי רק 92!!1!1 שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : רונה, המכשפות, ניק דרייק. סרט השבוע: תוכנית השבוע: חברים. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: או. אני התחלתי בדיאטת השמנה. אז הכלללל הוא אוכל השבוע, הכלללל. (אז מה אם היא החלה לפני יומיים?) אדם שעשה לך את השבוע: הבחור שלקח אותי טרמפ, במקום שאסע בשלושה אוטובוסים. מה התחדש אצלך השבוע : ההחלטה שאני הולכת למכון כושר למען מסת שרירים כבדה יותר. D: בילוי השבוע: ההופעה של המיוזיקל מיסטורי טור. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני מסיימת ללמוד! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ.. את אילאיל נראה לי. (את באה?P

ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נכבאה לי האוטו". מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: נסעתי למופע המחווה של הביטלס. תמונת השבוע: הבטחתי לדודי שאעלה את זה, וחוץ מזה, אני גאה בזה נורא. מנטרת השבוע: מנטרת השבוע? מה זה? D: מסר לאומה: לא מכירה אף אומה, תעזבו אותי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היה בסדר, בסדר בסדר בסדר, בסדר