סיכום שבוע

grace00

New member
../images/Emo26.gifסיכום שבוע

כן עוד אחד עבר! משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: מה התחדש אצלך השבוע : בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: תמונת השבוע: מנטרת השבוע: מסר לאומה: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים:

ועוד שבוע עבר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: התבטלו מתכונות, חברה שלי קנתה לי מליון בגדים מאמריקה! משהו רע שקרה לך השבוע: טליה, אלא מה?! שיר שלא הפסקת לשמוע: Facebook stalker באמת אחד המצחיקים להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : שוואקי, אלא מי?! סרט השבוע: Friendsssss!! תוכנית השבוע: למות בשקט ספר השבוע: ספר מתמטיקה מאכל השבוע: עוגת האורגזמה! אדם שעשה לך את השבוע: כולן. מה התחדש אצלך השבוע: אמן שיתחדש, ואני ארד ממנה כבר!!!!!!!! בילוי השבוע: אתמול בלילה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הזכרון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: טליה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "Get your fuckin ass in the frickin carr!!!!1" "Im NOT going to listen to that vulgarism language of yours" "You dont even say vulgarism" "Yes you do you little bitchh!" "Yeah, talking about VULGARISM" היה כ"כ מצחיק אתמול.. מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אתמול, ת"א ואז להשתכר בגן ברעננה, היום אלמד לתושבע ואתגעגע לכל האלה שנוסעות לבית שאן, מחר בטח נלמד ונצא ברעננה.. תמונת השבוע: Orgasm מנטרת השבוע: למות מסר לאומה: המוות טהור! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: כייף ומצחיק לגמריי

dsol

New member
סופפפפפש ../images/Emo192.gif../images/Emo199.gif_../images/Emo189.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה בערב לכבוד הסינדרום ירושלים שהתקיים בבארבי ת"א משהו רע שקרה לך השבוע: שלא ישנתי הרבה שיר שלא הפסקת לשמוע: Indochine feat. Melissa Auf Der Maur - Le Grand Secret להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע :imogen heap סרט השבוע: מילים ולחן
סרט ממש טוב תוכנית השבוע: לא ראיתי השבוע טלויזיה, פיספסתי "סטודיו 60" אני צריך לראות מחר את השידו החוזר ספר השבוע: לא קראתי כלום השבוע מאכל השבוע: פיצה אדם שעשה לך את השבוע: מי שבא איתי לערב של הסינדרום מה התחדש אצלך השבוע : שאני צריך להתספר בילוי השבוע: יום שלישי בבארבי (נו הערב של הסינדרום) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעת ברוכה לכבוד האלבום החדש "כן" של רם אוריון (בארבי ת"א - יום רביעי - 22:00) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולם ! תבואו להופעה של רם ! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קולולו לולו" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אשלים שעות שינה ולא יודע מה עוד... תמונת השבוע: אין לי כח לחפש.. אבל זו תהיה תמונה של זובלסקית (ענבל זובלסקי) העוגיה הכי מתוקה שיש
מנטרת השבוע: אה ? מסר לאומה: בדרך כלל אני לךא מדבר עם אומה... אנחנו בסיכסוך, אבל אני מניח שמזל טוב
בקרוב יומולדת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: מהנה עמוס ומלא בחוסר שעות שינה

grace00

New member
זה הופך להיות פורום סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: הזמנו את האופנוע משהו רע שקרה לך השבוע: כל הדברים שמטרידים אותי תקפו שיר שלא הפסקת לשמוע: שלמה ארצי - היא לא יודעת מה עובר עליי להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : GARBAGE סרט השבוע: לא ראיתי תוכנית השבוע: THE L WORD ספר השבוע: אני קוראת את חצוצרה בוואדי, אבל לא נהנת. מאכל השבוע: אין אדם שעשה לך את השבוע: איילת מה התחדש אצלך השבוע : שום דבר בילוי השבוע: לא ביליתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה של שילה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: גלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שקט מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: אלמד למתמטיקה תמונת השבוע: מנטרת השבוע: אני חייבת להשקיע בלימודים מסר לאומה: תמותו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: היא לא יודעת מה עובר עליי

B a m b o o k

New member
../images/Emo170.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ כלום>< משהו רע שקרה לך השבוע:תגבורים כל השבוע, עוד ריב עם המורה למתמטיקה הטיפשה הזאת
שיר שלא הפסקת לשמוע:איזה עתיד-מטרופולין להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע: שלומי שבן סרט השבוע:הנסיכה הקסומה
תוכנית השבוע:לא ראיתי טלויזיה בכלל השבוע ספר השבוע:דיוטי פרי-גבי ניצן מאכל השבוע:פיצה של אמא אדם שעשה לך את השבוע: אין
מה התחדש אצלך השבוע: שתחלתי לשם שינוי ללמוד במתמטיקהX: בילוי השבוע:אין דבר כזה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רוק"צ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כל מי שיהיה ברוק"צ וגם מי שלא ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"תגדלי כבר" מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע:אשן ואשן ואשן תמונת השבוע: מנטרת השבוע:אה? מסר לאומה:יומולדת שמח
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: חרא שבוע ואין לי כוח יותר

dsol

New member
מההה מזה ?! לאיפה נעלמה ההודעה של עומר_../images/Emo189.gif

dsol

New member
ממני לא יוציאו מילה ../images/Emo11.gif_../images/Emo189.gif

ססילייה

New member
אלכוהול, שלום.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ברכות וכאלה.^_^ משהו רע שקרה לך השבוע: הברזה.
שיר שלא הפסקת לשמוע: ג'ירפות-מרפסת. להקה/אמן שלא הפסקת לשמוע : ג'ירפות. סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד. תוכנית השבוע: איש משפחה. ספר השבוע: הנסיך הקטן. מאכל השבוע: אוכל של אמא
אדם שעשה לך את השבוע:
מה התחדש אצלך השבוע : מתנות D::: בילוי השבוע: אתמול, הלכנו כמה חבר'ה לשבת במקום הכי מצחיק בעולם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סקס
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בית של עדי!"
מה עשית(או תעשה) בסוף השבוע: לאחי יש יום הולדת, אז אני בוחרת את המוזיקה
תמונת השבוע: אלכוהול, שלום D: מנטרת השבוע: >< מסר לאומה: תיהיו ישירים, בחייכם! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע ב - 6 מילים: קיס קיס באנג באנג סקס סקס.

למעלה