סיכום שבועי

britney4u

New member
../images/Emo26.gif סיכום שבועי ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של בריטני:
שיר השבוע בכלליות:
זמר/ת או להקת השבוע:
תמונת השבוע:
הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:
איך עבר השבוע?:

SheWillBeLoved

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בריטני: BOMT
. החזיר אותי אחורה:) שיר השבוע בכלליות: Don't Cry-Guns&Roses זמר/ת או להקת השבוע: סיסטם
תמונת השבוע:כל התמונות האקטואליות של בריט. פשוט שלמות
הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבוע שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:דונט קריי^.שיר כזה יפההההה!
איך עבר השבוע?:סבבה, עבר מהר
שבת שלום^^

britney4u

New member
עונה.

שיר השבוע של בריטני: ממ בוא נחשוב... Toxic בגירסת הרוק. חייתי שיר השבוע בכלליות: היא יודעת-נינט, כל הציפורים-הראל סקעת, חורשת האקליפטוס-שירי מימון (ביצוע מדהים), ילדות נשכחת-יהודית רביץ זמר/ת או להקת השבוע: don't know תמונת השבוע: מדהימה
הופעת השבוע: אין קליפ השבוע: היא יודעת-נינט סרט השבוע: סיפורי נרניה, שליחות קטלנית 2, stay alive שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: היא יודעת-נינט, רק בהופעה... הרבה יותר טוב. איך עבר השבוע?: חרא. אני בטוח ששמעתם על הילדה הצעירה בת ה-13 שנרצחה באכזריות בשירותי בית הספר "נופי גולן"... אני הכרתי אותה- את תאיר ראדר, והלכתי לנחם את המשפחה וכמובן גם הלכתי להלוויה (שבאו אליה פווווווול אנשים). כל הסיפור הזה פשוט נוראי וחירב לי את השבוע. אני גרתי פעם בקצרין וזה המקום האחרון שהייתי מצפה שיקרה בו דבר שכזה. כל העיר עדיין בשוק.

xtina 4 ever

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo210.gif

כשאני קראתי כתבה על המקרה, הייתי פשוט מזועזעת. הייתי מבינה אם יש רצח/אונס ברחוב. זה נורא, אבל לצערינו שגרתי. אבל בבית ספר??!

sl 3977

New member
אין כמו בריטני!

למה היא לא באה לבקר בארץ? וכל השירים של בריטני מגניבים ויפים!

xtina 4 ever

New member
עונה. ^____^

שיר השבוע של בריטני: אאוטרייג'רס!
שיר השבוע בכלליות: ארצ' אנמי-נמסיס זמר/ת או להקת השבוע: ארצ' אנמי תמונת השבוע: הופעת השבוע: זה לא ממש השבוע, אבל בכל זאת-ההופעה של כריסטינה עם הארט בספיישל של כריסמס קליפ השבוע: אין סרט השבוע: אין שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: שיר השבוע שלי. איך עבר השבוע?: מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!! פשוט מדהים!

Invisible Boy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בריטני:My Only Wish (This Year) שיר השבוע בכלליות: Evanescence - Lithium Evanescence - Like You Gwen Stefani Ft Eve - Rich Girl No Doubt - Don't Speak Gwen Stefani - What You Waiting For Carrie Underwood - Before He Cheats Gwen Stefani - Wind It Up Darin - Step Up Beyonce - Irreplaceable Nelly Furtado - Say It Right Justin Timbarlake - My Love Christina Aguilera - Slow Down Baby Sean Paul Feat Keyshia Cole - (When You Gonna) Give It Up To Me זמר/ת או להקת השבוע: אוונסנס, גוון, כריסטינה, נלי וג'סטין תמונת השבוע:
הופעת השבוע:Britney - AMA 2003 קליפ השבוע: ג'סטין - מיי לאב סרט השבוע: סטודיו 54 שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:Evanescence - Like You
איך עבר השבוע?: מצויין

NetaOnline

New member
עניתי

שיר השבוע של בריטני: טוקסיק שיר השבוע בכלליות: איריפלייסיבל של ביונסה זמר/ת או להקת השבוע: בלאק אייד פיז !!!! תמונת השבוע: אני עצלנית מדי לשלוח.. הופעת השבוע: אין קליפ השבוע: הארט של כריסינה סרט השבוע: אושן 12 שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: הארט - שיר לפנים! איך עבר השבוע?: בכיף..

בריט23

New member
עונה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של בריטני: Breathe on me שיר השבוע בכלליות: "תודה לך" של רז חדד. זמר/ת או להקת השבוע: בריטני כמובן! תמונת השבוע:
הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: של בריטני המלכה: The answer איך עבר השבוע?: נחמד =]

שלי, סתכלו בהצעת שיר:

שיר השבוע של בריטני: everytime שיר השבוע בכלליות: see me now זמר/ת או להקת השבוע: שירי מיימון תמונת השבוע: היו הרבה, של בריטני ושירי מיימון הופעת השבוע: ביונסה המלכה עם השיר החדש קליפ השבוע: נינט-היא יודעת סרט השבוע: לא ראיתי הרבה זמן שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: ישמע לכם מוזר! אבל שיר בערבית של זמרת מדהימה, למי שבא להוריד: Nancy Ajram - Enta Eih איך עבר השבוע?: חרא =(

עונה../images/Emo140.gif

שיר השבוע של בריטני: Me Against The Music. שיר השבוע בכלליות: U+UR HAND של פינק. זמר/ת או להקת השבוע: מקפליי
תמונת השבוע:
הופעת השבוע: Don't Stop Me Now של מקפליי מספורט רלייף 2006. קליפ השבוע: חח כל מיני של דסטניז צ'יילד, היה לי משעמם אז הייתי ביוטוב וראיתי מלא קליפים שלהן...
אבל בואו נגיד ש-Say My Name שלהן בעיקר
סרט השבוע: "סטפ אפ" שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Upgrade U של ביונסה וג'יי זי
החדש
איך עבר השבוע?: מזעזע

נערתpop

New member
../images/Emo199.gifלא ממש הבנתי

לא הבנתי זאת צריכה להיות בריטני כי אם כןן אזז אין סיכויי !

tali44

New member
אני

שיר השבוע של בריטני - Chaotic, Over to you now שיר השבוע בכלליות: Call me when youre sober MY love והפסקול של הסרט cry baby. (כמה שירים ובמיוחד -King cry baby, Please, Mr Jailer) זמרת\להקת השבוע: תמונת השבוע:
הופעת השבוע: THE HOOK UP ו- Slave 4 u ב- MTV 2001 קליפ השבוע: Hurt. סרט השבוע: cry baby. איך עבר השבוע: לא מזהיר, היה nice.

אני! (:)

שיר השבוע של בריטני: לא שמעתי בריטני השבוע, נגיד אאוטרייג'ס :) שיר השבוע בכלליות: כל השירים של פינק אי פעם
זמר/ת או להקת השבוע: פינק תמונת השבוע:
הופעת השבוע: - קליפ השבוע: מיי לאב של ג'סטין. סרט השבוע: הורדתי כמה אבל כולם מעאפנים P: נגיד ש- Prime שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Darin - Step Up איך עבר השבוע?: יואו. אחד השבועות הכי טובים בחיי (:)::

למעלה